sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
41%Τι έγινε μαν,ακόμα να μπούν οι Σπετσνάζ στο Κίεβο?
41%Τι έγινε μαν,ακόμα να μπούν οι Σπετσνάζ στο Κίεβο?
εδώ μέσα γράφτηκε ; δεν το έχω δειΕδώ άτομο έγραψε ότι ο κοντός άφησε το μοσκβα να βυθιστεί επειδη ξεστοκαρε όπλα
Τι εννοεις ακροδεξιος?
Ανεφερες οτι ο ν2 της Βαγκνερ ειναι ναζι και σου παρεθεσα οτι αυτο ειναι ατοπο καθως ο ν1 ειναι εβραιος
Σαν να λες οτι ο ν2 του Ζελενσκι ειναι ναζι το οποιο δεν στεκει
δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά έχεις κολλήσει σε μια λάθος προσέγγιση. Δεν είναι θέμα "μαθηματικής" λογικής του στυλ "αν ισχύει το ένα δεν μπορει να ισχύει το άλλο"Το να απαντας με copy paste δημοσιευματων θυμιζει ατομα που αναπαραγουν οτι πατατα βρουν
Οσο ναζι ειναι ο ν2 του Εβραιου Πριγκοζιν
Αλλο τοσο ναζι ειναι ο ν2 του Εβραιου Ζελενσκι
Ψεκ υπαρχουν και στα δυο στρατοπεδα υποστηρικτων
Ναι αλλά το είπε ο Κμανιος ο πορθητής οποτε ας μην είμαστε αυστηροίεδώ μέσα γράφτηκε ; δεν το έχω δει
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, το γεγονός οτι αναφέρουμε το "κόστος" ενός πολέμου, σαν μιας μορφής λογικό πάτημα εναντίον όσων επιλέγουν να πάνε απέναντι στον Πούτιν... και, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όχι απλά μεγάλο, οτι αυτό γίνεται μέσα απο ένα Ελληνικό site, λίγα μόλις χρόνια μετά απο τη δεκαετία μνημονίων.
Και, για να μην ξεχνιόμαστε, θυμάται κανένας πόσο κόστισε στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς (και λοιπούς Δυτικούς) που άμεσα, μέσω δανεισμού, ή έμμεσα, μέσω κουρέματος χρεών, μας κάλυψαν απο το να πέσουμε σε στάση πληρωμών και, κατ'επέκταση, χρεοκοπία; Περισσότερο απο 300 δις Ευρώ... όχι για στήριξη σε πόλεμο, όχι για ανοικοδόμηση μετά απο πόλεμο, ή κάποια βιβλική φυσική κατασροφή... 300 και βάλε δις ευρώ, για να μη χρεοκοπήσουμε!!!
Αν κάνουμε την πάπια, με μεγάλη ευκολία, στο να χρεώνονται οι υπόλοιποι 300 δις για την πάρτη μας, είναι, το λιγότερο, υποκριτικό να σκιζόμαστε για το κόστος ανοικοδόμησης μιας χώρας, που, για να μην ξεχνάμε και μερικές βασικές λεπτομέρειες, ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ!
Το να απαντας με copy paste δημοσιευματων θυμιζει ατομα που αναπαραγουν οτι πατατα βρουν
Οσο ναζι ειναι ο ν2 του Εβραιου Πριγκοζιν
Αλλο τοσο ναζι ειναι ο ν2 του Εβραιου Ζελενσκι
Ψεκ υπαρχουν και στα δυο στρατοπεδα υποστηρικτων
εδώ μέσα γράφτηκε ; δεν το έχω δει
Ειμαι ψεκ αν γραψω πως η εισβολη στην Κριμαια εγινε επι Ομπαμα που δεν εκανε απολυτως τιποτα?το να έχεις δηλώσει τραμπικός και μετά να μιλάς για ψεκ ακούγεται κάπως.
και εννοείται επιμένεις για κάτι που δεν ισχύει. H wagner επίσημα μπορεί να μην έχει κάποια ιδεολογία αλλά ο ναζισμός εντός της είναι βασικό στοιχείο που όλοι αναγνωρίζουν. ο δε Dmitry Utkin ήταν εξακριβωμένα νεοναζί.
Το 95% των αεροσκαφων που πετανε στην Ρωσσια ειναι δυτικης προελευσης.Aπο καπου μπάζουν οι κυρώσεις
Eσυ νομιζεις οτι πετανε με Τουπολεφ?Aπο καπου μπάζουν οι κυρώσεις