εγώ θεωρώ ότι όλοι αυτοί ανήκουν στην πολυκατοικία της ψεκασμένης συνωμοσιολογικής αντιεξουσιαστικής alt-right (χωρίς να αποκλείω περιπτώσεις αριστερών συνωμοσιολόγων), κάποιοι χωρίς να το έχουν καταλάβει ή να το δέχονται το οποίο δεν μας αφορά και ιδιαίτερα.
κάποιος μπορεί να είναι πιο πολύ τραμπικός από κάποιον άλλον, κάποιος θα είναι πιο πολύ βελοπουλικός, κάποιος πιο κοντά στον νεοναζισμό, κάποιος στον γνήσιο ψεκασμένο εθνολαικισμό κλπ
οι διαφορές όλων αυτών πολύ λιγότερες από τις ομοιότητες και τα κοινά στοιχεία.
φάνηκε απ την πρώτη στιγμή με αυτά που λένε και αυτά που ανεβάζουν. τόσο καιρό απλά επιβεβαιώνουν την πολιτική τους ταυτότητα.
αν παρακολουθήσεις πχ τον Μπόκολο, ανεβάζει βίντεο μόνο από την alt-right πολυκατοικία, πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει κάτι τραμπικούς, μετά 'συντηρητικούς', μετά νεοναζί και πάει λέγοντας.
εγώ είμαι παντα μετριοπαθής και από μία άποψη αισόδοξος, γι' αυτό σκέφτομαι και την έστω απίθανη περίπτωση κάποιοι απλά να ποστάρουν ότι τους βολεύει ανά περίπτωση.
το πιο σίγουρο πάντως είναι αυτό που χρωμάτισα, το έγραψες πολύ εύστοχα.
τον Ιωάννη με δύο ν τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά νήματα. Γι' αυτό έχω γραψει και αλλού πως η δική μου ερμηνεία είναι πως πρόκειται για άτομο δέσμιο χρόνιων εμμονών.
Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και αντιδρά σε διάφορα γεγονότα είναι χαρακτηριστικος. Ακόμη και σε νήματα που γενικώς συμφωνούσαμε φαινόταν τα κολλήματα του.