Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Όταν ο γαμιας Ντόναλντ τα έλεγε αυτά ,τα μέσα τον πολεμούσαν για να βγάλουν το γερο και το μαύρο πουτανι

Όπως και να έχει ,χαμένοι δεν πάνε οι αμερικανοί,θα έχουν την Ευρώπη πουτανακι, εξαρτημένο ενεργειακά ,θα πκηρωνουμε το αέριο 4 φορές πάνω, αλλά σλαβα ουκραινα για όλες τις άπλυτες και αδουλευτες.

Καμία σχέση Πολωνία με Ουκρανία στο μενταλιτι. Οι Ουκρανές δεν θέλουν να δουλεύουν ,σπόνσορες θέλουν.

Εμείς σαν ευρωπαίοι στα αυγά μας έπρεπε να κάτσουμε και να κάνουμε μπιζνες με Βλαδίμηρο. Λες και θα έκανε επίθεση στο ΝΑΤΟ
Με τοτό έχεις κανένα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Αφου εισαι τοσα χρονια στο μπλοκ, εχεις δει με τα ματια σου την βελτιωση της ποιοτητας ζωης οσων ανατολικων ειχαν Ευρωπαικο προσανατολισμο.
Για αυτο ακριβως αγωνιζονται οι Ουκρανοι. Να αποκτησουν την ποιοτητα ζωης των ξαδερφων τους, των Πολωνων.
Οσο ηταν κοντα στην Ρωσσια οι γυναικες γαμιοταν με τον καθε πατσοκοιλια αραβοτουρκο
Αν το τιμημα να μπουν στην ΕΕ, ειναι να μπουν πρωτα στο ΝΑΤΟ, θα το κανουν ακριβως για αυτο και οχι για οτι πιπες γραφονται εδω
Ισως σε λυπει το γεγονος οτι χανεται ο σεξοτουρισμος στα μουνολιβαδα, αλλα δεν θα κανουμε το μαυρο ασπρο

ΑΛΗΘΕΙΑ Που χάθηκε ο ΑΡΑΒΟΥΤΟΥΡΚΟΣ;;;;:confused::think::think:

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Oι ναζιστές σκλάβοι του γιωργσρου ,μιλαν και Γερμανία

Φαίνεται Gastarbeiter είναι

Πολύ πλεμπα μαζεύτηκε τελικά ..
Κλσιγοντουσανμε αναφορές στη διοίκηση σε βαθμό που κόλλησε το inbox μου αλλά οι ίδιοι ξέρουν να κάνουν μπουλιγκ σε άλλα μέλη ....
Αναρχιδοι

Περιμένω ρεπορτ:confused:
Kαι στο δικο inbox ηρθαν μηνυματα να μην παραθετω συγκεκριμενο μελος
Μην εχεις παραπονο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Αφου εισαι τοσα χρονια στο μπλοκ, εχεις δει με τα ματια σου την βελτιωση της ποιοτητας ζωης οσων ανατολικων ειχαν Ευρωπαικο προσανατολισμο.
Για αυτο ακριβως αγωνιζονται οι Ουκρανοι. Να αποκτησουν την ποιοτητα ζωης των ξαδερφων τους, των Πολωνων.
Οσο ηταν κοντα στην Ρωσσια οι γυναικες γαμιοταν με τον καθε πατσοκοιλια αραβοτουρκο
Αν το τιμημα να μπουν στην ΕΕ, ειναι να μπουν πρωτα στο ΝΑΤΟ, θα το κανουν ακριβως για αυτο και οχι για οτι πιπες γραφονται εδω
Ισως σε λυπει το γεγονος οτι χανεται ο σεξοτουρισμος στα μουνολιβαδα, αλλα δεν θα κανουμε το μαυρο ασπρο
Τα ειδα, τι μας νοιαζει ομως τι κανουν με το νινι τους οι ανατολικες, δεν ειμαστε λευκοι ιπποτες ασε που οι πολωνες εχουν πιπωσει οτι σκουροχρωμο κυκλοφορει στη χωρα τους και οι ρουμανες εχουν κατακλυσει ολα τα μπουρδελα και τα fkk της Γερμανιας αυτα τα χρονια που εγιναν "ευρωπαιες".
Πως θα μπει η Ουκρανια στο ΝΑΤΟ αφου οι αμερικανοι το εχουν ξεκαθαρισει οτι δεν ειναι διατεθειμενοι να πολεμησουν οι ιδιοι, τι θα γινει με το αρθρο 5 που συχνα επικαλεισαι?
Μια και τα λεμε ομορφα και ωραια ,εφοσον μαλλον εισαι φιλοτραμπικος γιατι σε ενδιαφερει τοσο ποιες χωρες θα μπουνε στην ΕΕ , αν ο Πουτιν θελει μια φορα να την διαλυσει ,ο Τραμπ και αυτοι που τον στηριζουν το θελουν δεκα ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Χτυπησα σελιδα 1000 να δω τι γραφοταν παλιοτερα και επεσα σε ποσταρισματα του @nukteros
Φαινοταν βαθυς γνωστης, κριμα που δεν γραφει
Ειναι γνωστης γιατι γεννηθηκε και μεγαλωσε στην ΕΣΣΔ (το εχει αναφερει ο ιδιος πολλακις για αυτο και το γραφω) , διαφωνω σε καποια μαζι του και σε αλλα συμφωνω ... του χρωσταω βεβαια ενα κερασμα με ψαρικα.
Αυτον να τον ακουσουμε , εννοειται.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Στο kaotic μπορεις να δεις αρκετα πτωματα ενστολων Ουκρανων γυναικων που σκοτωθηκαν στην μαχη
Προτιμησαν να πολεμησουν τους Ρωσσους για το ενδεχομενο να γινουν Ευρωπαιες παρα να τις γαμαει ο καθε πατσοκοιλιας πορνοτουριστας απο Τσανακαλε η το Ομαν
Ειναι gore site, ανοιξε το μονο αν το στομαχι σου αντεχει
Λεβέντισσες. Σε αντίθεση με πολλές συμπατριώτισσες τους που είναι αρπακτικά.

Χώρα τους είναι,το αυτονόητο κάνουν. Εγώ πάλι αν μπει ποτε ο Τούρκος ( που δε θα μπει γιατί θα δώσουμε κωλο,γιατί ξέρουμε πως θα χάσουμε) δε νομίζω οι ουκρανεζες να κάνανε πορείες υποστήριξης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Ειναι γνωστης γιατι γεννηθηκε και μεγαλωσε στην ΕΣΣΔ (Το εχει αναφερει ο ιδος πολλακις για αυτο και το γραφω) , διαφωνω σε καποια μαζι του και σε αλλα συμφωνω ... του χρωσταω βεβαια ενα κερασμα με ψαρικα.
Αυτον να τον ακουσουμε , εννοειται.
Μαλακίες
Μόνο γιωργαρος
Σας :takethis: .

Ο μπαμπάς σας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Με τοτό έχεις κανένα?
Ήταν αποκριές, και λέει ο Τοτός στον μπαμπά του
- Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ τί θα ντυθείς;
- Σταχτοπούτα!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, τον αρχίζει στις κλωτσιές!
Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριές, λέει ο Tοτός στον πατέρα του.
- Φέτος μπαμπά θα ντυθώ Χιονάτη!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του Τοτού, τον αρχίζει πάλι στο ξύλο!
Την επόμενη χρονιά, στις απόκριες, λέει ο Τοτός στον μπαμπά του:
- Μπαμπά, μπορείς να μου αγοράσεις ένα σπαθί;
- Ναι, λέει χαρούμενος ο πατέρας του.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις και μία ασπίδα;
- Ναι αγορίνα μου! λέει ο πατέρας ανακουφισμένος.
- Επίσης, μπορείς να μου αγοράσεις και ένα θώρακα;
- Ναι αγόρι μου, λέει ο πατέρας του, νιώθοντας ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου. Αλλά, για πες μου τι θέλεις να ντυθείς;
- Ζήνα!!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Ήταν αποκριές, και λέει ο Τοτός στον μπαμπά του
- Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ τί θα ντυθείς;
- Σταχτοπούτα!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, τον αρχίζει στις κλωτσιές!
Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριές, λέει ο Tοτός στον πατέρα του.
- Φέτος μπαμπά θα ντυθώ Χιονάτη!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του Τοτού, τον αρχίζει πάλι στο ξύλο!
Την επόμενη χρονιά, στις απόκριες, λέει ο Τοτός στον μπαμπά του:
- Μπαμπά, μπορείς να μου αγοράσεις ένα σπαθί;
- Ναι, λέει χαρούμενος ο πατέρας του.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις και μία ασπίδα;
- Ναι αγορίνα μου! λέει ο πατέρας ανακουφισμένος.
- Επίσης, μπορείς να μου αγοράσεις και ένα θώρακα;
- Ναι αγόρι μου, λέει ο πατέρας του, νιώθοντας ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου. Αλλά, για πες μου τι θέλεις να ντυθείς;
- Ζήνα!!!
Πολύ καλύτερα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Λεβέντισσες. Σε αντίθεση με πολλές συμπατριώτισσες τους που είναι αρπακτικά.

Χώρα τους είναι,το αυτονόητο κάνουν. Εγώ πάλι αν μπει ποτε ο Τούρκος ( που δε θα μπει γιατί θα δώσουμε κωλο,γιατί ξέρουμε πως θα χάσουμε) δε νομίζω οι ουκρανεζες να κάνανε πορείες υποστήριξης
Πιστεύω ότι Αλβανία Κόσοβο Βοσνία Ουκρανία είναι οι πιο οικίες χώρες στην Τουρκία κ όντως αν γινόταν πόλεμος με Τουρκία ούτε δήλωση θα έκανε η Ουκρανία συμπαράστασης στην Ελλάδα..
Αντιθετα Γαλλία Ρωσία Αμερική θα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση
Βρετανία ζμπουτσα της

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πιστεύω ότι Αλβανία Κόσοβο Βοσνία Ουκρανία είναι οι πιο οικίες χώρες στην Τουρκία κ όντως αν γινόταν πόλεμος με Τουρκία ούτε δήλωση θα έκανε η Ουκρανία συμπαράστασης στην Ελλάδα..
Βρετανία ζμπουτσα της
Μην λες τετοιες χωρες και παραδειγματα γιατι μερικοι λενε μονο για Ουκρανια πρεπει να λεμε, τα αλλα ειναι ασχετα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Βρετανία ζμπουτσα της
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Θα πρόσθετα και τους Γερμανούς στη λίστα με τους φερετζέδες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Θα πρόσθετα και τους Γερμανούς στη λίστα με τους φερετζέδες.
Κ ίσως εσθονους κ γενικά βάλτες κ Φινλανδούς
Μια ζωή αυτές οι χώρες μας κατακεραυνώνουν και στη Γιουροβίζιον
Γαμω τα μουνια τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Κ ίσως εσθονους κ γενικά βάλτες κ Φινλανδούς
Μια ζωή αυτές οι χώρες μας κατακεραυνώνουν και στη Γιουροβίζιον
Γαμω τα μουνια τους
Ίσως γιατί αυτές οι χώρες όταν τους παίρνει κοιτάνε το συμφέρον τους. Οι Γερμανοί κάνουν μπιζνες με Τούρκους, οι Ρώσοι δε θέλουν πόλεμο στη θάλασσα που μπορούν να βγουν εύκολα ,κοκ.

Σε αντίθεση με άλλους που πιστεύουν στο σλαβα ουκραινα,στην ελληνοαλβανική φιλία ,στο τάισμα ουκρανιδων με στριγκους στην παραλία κοκ. Για να μη μιλήσω για τους Σέρβους τα αδέρφια μας, δεν είδα ποτε κανα Σέρβο να κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας.

ΥΓ δεν αναιρεί ότι ο κοντός έκανε αλητεία και έχει ξοφλήσει και δεν το ξέρει. Σε τέλμα είμαστε με τους κιτριανιαρηδες να χαίρονται. Ετοιμάστε βιογραφικά στα κινεζικα, θα τυλιγουμε σπρινγκ ρολς στο Πεκίνο σε λίγο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Ίσως γιατί αυτές οι χώρες όταν τους παίρνει κοιτάνε το συμφέρον τους. Οι Γερμανοί κάνουν μπιζνες με Τούρκους, οι Ρώσοι δε θέλουν πόλεμο στη θάλασσα που μπορούν να βγουν εύκολα ,κοκ.

Σε αντίθεση με άλλους που πιστεύουν στο σλαβα ουκραινα,στην ελληνοαλβανική φιλία ,στο τάισμα ουκρανιδων με στριγκους στην παραλία κοκ. Για να μη μιλήσω για τους Σέρβους τα αδέρφια μας, δεν είδα ποτε κανα Σέρβο να κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας.

ΥΓ δεν αναιρεί ότι ο κοντός έκανε αλητεία και έχει ξοφλήσει και δεν το ξέρει. Σε τέλμα είμαστε με τους κιτριανιαρηδες να χαίρονται. Ετοιμάστε βιογραφικά στα κινεζικα, θα τυλιγουμε σπρινγκ ρολς στο Πεκίνο σε λίγο
Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν κινέζικα
18-19 αιώνα γαλλικά
19-20ο αιώνα αγγλικά και
Μέσα 21ο αιώνα κ μετά κινεζικα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Fridman, Abramovich, Milner, Prigozhin, Rotenbergs, Deripavska, Shvilder ειναι μερικοι απο τους εβραιους ολιγαρχες στον κυκλο του Πουτιν. Ο Πριγκοζιν ειναι ο γνωστος της βαγκνερ
Τωρα μαλλον εκαψα τον εγκεφαλο του Μποκολου
μπα, ότι ήταν να γίνει έχει ήδη συμβεί.
στο λέω να μην έχεις τύψεις δηλαδή :grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Δεν το έγραψα έτσι. Έγραψα ότι ο Ζελένσκι είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, κι ότι ο ίδιος, σαν Εβραίος, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα, αλλά γουστάρει τρελά που δύο Εθνοτικές Ομάδες Σλάβων αλληλοσφάζονται.

όντως έχει πει τέτοια αντισημιτική μαλακία;;;;

εντωμεταξύ ο τύπος παπαγαλίζει οποιοδήποτε fake news και αστικό μύθο κυκλοφορεί για τους εβραίους, είναι αρνητής/αναθεωρητής του ολοκαυτώματος, παραθέτει «σοβαρές αναλύσεις» νεοναζιστή, τον λες αντισημίτη και παρεξηγείται και βγαίνει στην επίθεση... ρε τον κακομοίρη.

Εγώ έγραψα την εντύπωση που μου είχε αφήσει ως νόημα. Για να μην τον αδικήσω πιθανόν να το είχε γραψει έτσι όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Η ουσία είναι η ίδια.
Και νομίζω πως το έχει γραψει παρπάνω από μια φορά. Δε νομίζω να το έχω κρατήσει αλλά ίσως να μας βοηθήσει ο Κούκης που είναι γατόνι στην ανασκαφή παλαιών ποστ :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom