theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Σας ευχαριστώ τα μέγιστα και ανταποδίδω.Να και ένας που δεν έχει επιλεκτική μνήμη!
Τα σέβη μου, Κύριε!
Σας ευχαριστώ τα μέγιστα και ανταποδίδω.Να και ένας που δεν έχει επιλεκτική μνήμη!
Τα σέβη μου, Κύριε!
Εντελως επιλεκτικη, θα ελεγα εγω.Να και ένας που δεν έχει επιλεκτική μνήμη!
Τα σέβη μου, Κύριε!
τυπε να τα λεμε ομως και να τα γραφουμε ολα...εχει η δεν εχει δικαιωμα η ουκρανια να μπει σε οποιον οργανισμο θελει και να δωσει βασεις σε οποια υπερδυναμη γουσταρει ως αυτονομο και ανεξαρτητο κρατος συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο?Εχεις 150.000 ομοεθνεις σου στην Ουκρανια, νομιμοποιεισαι να τους προστατευσεις εστω και ετσι, ληξις
Εντελως επιλεκτικη, θα ελεγα εγω.
Προφανως εχει.τυπε να τα λεμε ομως και να τα γραφουμε ολα...εχει η δεν εχει δικαιωμα η ουκρανια να μπει σε οποιον οργανισμο θελει και να δωσει βασεις σε οποια υπερδυναμη γουσταρει ως αυτονομο και ανεξαρτητο κρατος συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο?
Παρεθεσε ενα γεγονος και οδηγηθηκε με λογικο αλμα σε ενα συμπερασμα εντελως εωλο.Γιατί; Επειδή παρέθεσε ένα αδιαφιλονίκητο γεγονός που δεν μας συνέφερε;
Πείτε μας όμως και για τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ.
Κουτοπόνηρε χασοδίκη, βλέπω το λιπώδες μουνόζουμο σε εχει βγάλει εκτός τροχιάς.Ωπα ρε εθνικα υπερηφανε τύπε, που μας το παιζεις και αριστερος.
Βλεπω λοιπον οτι οι αριστεροι, προκειμενου να σβηνουμε τις φωτιες, να εχουμε φτηνο φυσικο αεριο, να εχουμε ρωσους τουριστες, μας προτεινουν να γλωσσοφιλιαζομαστε με εναν εισβολέα που σκοτωνει και ελληνες ομογενεις. Μπραβο ρε τύποι, απλως εγω θυμαμαι κατι ομορφα οτι "ο πολεμος κατα του φασισμου θελει θυσιες". Μαλλον εχετε επιλεκτικη απεχθεια σε ορισμενους φασισμους, δεν εχετε σε ολους. Για καποιους φασισμούς μπορούμε να κανουμε τα στραβα ματια για να μας στελνουν κανενα πυροσβεστικο. Μπραβο στον Πουτιν παντως, πεσανε οι μασκες για ορισμενους "δημοκρατες".
συμφωνουμε λοιπον,εχει η δεν εχει λοιπον το ιδιο δικαιωμα και η χωρα μας να επεκτεινει στα 12ναυτικα μιλια τα χωρικα της υδατα,συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο?Προφανως εχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε να τα λεμε ομως και να τα γραφουμε ολα...εχει η δεν εχει δικαιωμα η ουκρανια να μπει σε οποιον οργανισμο θελει και να δωσει βασεις σε οποια υπερδυναμη γουσταρει ως αυτονομο και ανεξαρτητο κρατος συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο?
Φυσικα το εχει. Θα καταληξεις καπου?συμφωνουμε λοιπον,εχει η δεν εχει λοιπον το ιδιο δικαιωμα και η χωρα μας να επεκτεινει στα 12ναυτικα μιλια τα χωρικα της υδατα,συμφωνα παντα με το διεθνες δικαιο?
Κάνε ένα log out ρε άνθρωπε...Καλεντεριδης.
Εκ των πρωτεργατων της φιλορωσικης προπαγανδας εν Ελλαδι.
Το επομενο ειναι να μας ποσταρεις και δηλωσεις του Ιβαν Σαββιδη, του κολλητου του.
Αυτη η συζητηση εγινε και χθες. Εχει εξαντληθει.
γιατι δεν το κανουμε?θυμισε μου...Φυσικα το εχει. Θα καταληξεις καπου?
Ποιος δε μιλαγε για τα εγκληματα του ΝΑΤΟ δηλαδη για πες μας?
μη βιαζεσαιΣαφώς και έχει.
Το θέμα είναι ότι αν, υποθετικά πάντα, αυτονομηθεί η Θράκη, και μετά αποφασίσει να πάει με τους τούρκους, αυτοί που κόπτονται τώρα για τα δικαιώματα της Ουκρανίας , θα υποστηρίξουν και τότε το δικαίωμα της Θράκης;
Μουγκα η συντροφισσα Στελλα για την Τσετσενια.
Αλλα βεβαια..οταν σκοτωνουνε δικους σας εισαστε λαληστατοι.
Οταν οι δικοι σας σκοτωνουν αμαχους και παιδια..ειναι απλα δευτερα!
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του πουτιν,αλλου η προπαγανδα σας..εδω ΔΕΝ περναει!
Κανένα λογικό άλμα. Δράση και αντίδραση. Δράσαμε εναντίον της ΕΣΣΔ και εκείνη ενίσχυσε τους εχθρούς μας (έστω και αν τελικά έκανε λάθος, αφού διαχρονικά οι Τούρκοι είναι σύμμαχοι με τους Γερμανούς και κάνανε εθνοκαθάρσεις όπως οι μέντορές τους). Οι Τούρκοι εκτός από τον Α΄ΠΠ όπου διάλεξαν λάθος πλευρά και διαμελίστηκαν ως Οθωμανική αυτοκρατορία, το παίζουν πλέον πολύ προσεκτικά το παιχνίδι και κρατάνε αποστάσεις, ενώ εμείς τα τελευταία 30 χρόνια δίνουμε και τα σώβρακα σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαίους.Προφανως εχει.
Παρεθεσε ενα γεγονος και οδηγηθηκε με λογικο αλμα σε ενα συμπερασμα εντελως εωλο.
Οκ, ας πανε στην Ισλανδια λοιπον αφου δεν θα τους αρεσει το καθεστωςΚάνε ένα log out ρε άνθρωπε...
Δεν προλαβαίνουμε τα μαργαριτάρια σου.
Νομίζεις ότι το πρόβλημα για να γυρίσει κάποιος πίσω είναι τα ερείπια;
Tα σπίτια ξαναχτίζονται.
Το θέμα είναι τι συνθήκες θα επικρατούν μετά το τέλος της σύρραξης στην περιοχή
και πως θα σε αντιλαμβάνεται το καθεστώς που θα έχει επικρατήσει.
Εδώ έγραψες για ψευδείς και μη ψευδείς ισχυρισμούς όταν θίγονται μειονότητες.
Ούτε αριστερός χασισοχίπης δε θα έγραφε κάτι τέτοιο.
γιατι δεν το κανουμε?θυμισε μου...
Για να πούμε και μερικές αλήθειες... Ο Λένιν, μετα συγχωρήσεως κιόλας, χεσμένο το είχε το 1ο Σώμα... αν ο Κεμάλ δεν είχε τα Δαρδανέλια υπο τον έλεγχό του, καμία απολύτως στήριξη δεν θα του παρείχε ο Λένιν, πόσο μάλλον ενίσχυση εναντίον μας. Μιας και τα είχε όμως, ο Λένιν είχε μεγαλύτερη ανάγκη την πρόσβαση στη Μεσόγειο με συμφέροντες όρους, παρά τις καλές σχέσεις με τους Έλληνες.Βεβαίως. Να πας πει επίσης και για την Εκστρατεία που έκανε το 1ο Σώμα στρατού στην Οδησσό το 2019, για να εξυπηρετήσουμε τα οικονομικά συμφέροντα των πουστρο-Γάλλων. Και μετά από την αποτυχημένη εκστρατεία, πήγε καπάκι στη Σμύρνη. Είναι να μην τα πάρει μετά στο κρανίο ο Λένιν και να ενισχύει τον Κεμάλ εναντίον μας;