Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Τι λες βρε άσχετε; Εμείς μιλάμε για ένα πρώην πρέσβη, τη δεκαετία του '00, που βγήκε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και ξέρναγε φιλορωσική προπαγάνδα.
Εγώ μιλώ για τον τωρινό πρέσβη που χάθηκε σαν Χουντίνι .
Προσωπική επιλογή του Κούλη στενός του

Περιμενωαπο κουληδες δικαιολογίες
Το ποιος είναι αχετος με πρεσβεία άστο καλύτερα διότι μπορώ να σου στείλω εμαιλ με ομιλίες μου με την άσχετη πρεσβεία μας κ τρομακτικά εμπορικά λάθη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να με συγχωρείτε, αλλά κομματοσκυλίαση είναι η νεύρωση από την οποία πάσχετε εσείς. Το άλλο καλείται απέχθεια προς κάποιο πρόσωπο. :)
Κομματοσκυλο που να εχει ψηφισει πεντε διαφορετικα κομματα δεν νοειται.

Μαλλον εμπλεκετε την πολιτικη τοποθετηση και αποψη με την κομματοσκυλιαση.

Εγω ούτε καν μελος του κομματος δεν ειμαι και δεν εχω εισπραξει ποτέ ούτε ενα ευρω δημοσιου χρηματος. Το οτι εχω αποψη και μαλιστα σθεναρη δεν με κάνει κομματοσκυλο. Κομματοσκυλα ειναι αυτοι που κανουν αντιπολιτευση αντιστρατευομενοι ακομη και την επιστημη για τα εμβολια ή την κοινή λογική συμπαρατασσόμενοι υπερ ενος εισβολέα, επειδη η τωρινη κυβερνηση πραττει το αυτονοητο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Φυσικά και η Ελλάδα είναι υπερδύναμη και μπορεί να στέλνει οπλικα συστήματα υψηλης τεχνολογίας σε όποιον γουστάρει. Οι μάγκες στα δύσκολα φαίνονται, δηλαδή τι θα μας κάνουν ο Πούτινας, θα μας ρίξει πυρηνικά; Ας μας ρίξει! Εγώ λέω κάθε μέρα πυρηνική βόμβα μας χρειάζεται, ο ένας καβάλα στο πεζοδρόμιο, ο άλλος με κινεζικες λαμπες στο αμάξι στραβώνει το σύμπαν και φώτα πάλι δεν έχει δεν βλέπει που πάει με τις μεμβράνες δεν β λέπει Χριστό το βράδυ στο αντίθετο ρεύμα πατάει..... πυρηνική ρε....! πυρηνική.......

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Τι χάθηκε σαν Χουντίνι ρε κρετίνε; Αφού διατάχτηκε όλο το διπλωματικό προσωπικό να εγκαταλείψει τη χώρα, αυτός τι ήθελες να κάνει;
Να μείνει εκεί και να παριστάνει τον επιστάτη;
:confused: :confused: :confused:αυτο κατάλαβες;;; Μάλιστα
Το ότι χάθηκε πρώτος πρώτος κ 25 άτομα έμεινα εκεί κ δεν μπορούν να γυρίσουν παρά μόνο αν πάνε Μαριούπολη κ Οδησσό;;

Αλλά τι συζηταω τώρα

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Η συζητηση αυτη ειναι εντελως ακυρη

Εντελώς δική σας άποψη, που δεν συμμερίζομαι καθόλου. :)

Προσωπικά έχω το θάρρος να αναγνωρίζω πως ως κράτος, και εφόσον είμαστε ακόμα μέλος του ΝΑΤΟ, οφείλουμε να υποστηρίξουμε τους υπόλοιπους "συνεγκληματίες", κατά των άλλων εγκληματιών. :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Τσεχία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Λετονία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες .

Πηγή: Αυτές είναι οι χώρες που στέλνουν όπλα και βοήθεια στην Ουκρανία - Τι έστειλε η Ελλάδα

Μακρύς ο καταλογος των "υπαλλήλων".
Εστειλε και η Ελλαδα, που εχει και νεκρους ομοεθνεις στην περιοχη, πεντε-δεκα οπλα και εξανεστησαν οι απανταχού δημοκρατες, οι οποιοι απλως βρηκαν εναν ακομη φθηνο τροπο να κανουν αντιπολιτευση και να μας προκαλεσουν αναγούλα
1646041214546.png

θα προτιμουσα να ανηκαμε σε αυτη τη κατηγορια ΚΑΙ ΜΟΝΟ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Απευθύνομαι στους "ειρηνηστες" και πονόψυχους που έχουν κατακλύσει το FB τελευταία μέρα. Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπιδες στα μάτια η κατέχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμίσω. Ξέρετε, αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθές, ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια , πέρα το ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου. Που είσασταν όλοι εσείς όταν ο ουκρανικός στρατός χτυπούσε πόλεις και χωριά;; 152 παιδιά σκοτώθηκαν και πόσα έμειναν ανάπηρα! Όταν εμείς φωνάζαμε "Save Donbass people" εσείς ενοχλημένοι πως σας χαλάμε τη διάθεση από τις εικόνες με σκοτωμένους ανθρώπους, κανατε στραβά μάτια και κουφά αφτιά. Όταν το 2 Μαϊου το 2014 διαπράχθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όταν μετά από μια ειρηνική διαδήλωση, Ουκρανοί ναζί έκλεισαν τους άοπλους ανθρώπους σε ένα κτίριο στην Οδησσός και τους έκαψαν ζωντανούς και αυτούς που προσπαθουσαν να ξεφύγουν από τις φωτιές και έπεφταν από τα παράθυρα, τους χτύπαγαν με ρόπαλα μέχρι θανάτου, αυτό δεν ακούστηκε πουθενά και δεν ευαισθητοποίσε κανένα ευρωπαίο ανθρωπιστή προοδευτικό. Όταν τον στόχο των βομβαρδισμών έπεφτε ένα γεροκομειο, και έβλεπες τους σκοτωμένους παππούδες στα αναπηρικά αμαξακια και λουτρά αίματος από κάτω να τρέχουν..
Μου φέρνετε αναγουλα από την υποκρισία και τον κυνισμό σας, ψεύτικες ευαισθητοποίησες και φιλοσοφικές συζητήσεις περί του "κακού του πολέμου". «Αχ, δεν θέλουμε πόλεμο". Και ποιος το θέλει;;;
Βλέπω φτηνά εικονίδια με παιδάκια και κιτρινογαλανες σημαίες και συνθήματα "δεν θέλουμε πόλεμο ", "φοβόμαστε τον κακό θείο Πούτιν " και άλλες μπούρδες. Θέλετε να σας ποσταρω αληθινές φωτογραφίες με παιδιά -θυματα των βομβαρδισμών του '14 και '15 να σας κοπεί ο ύπνος για μια εβδομάδα όπως μου κόπηκε τότε;
Η μέρα έφτασε.
Αλλά είμαι τόσο...μα τόσο σίγουρη... αλλιώς δεν θα άνοιγα το στόμα μου να μιλήσω καθόλου, πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΎΜΑΤΑ μεταξύ του άοπλου πληθυσμού από Ρώσους. Ο στόχος τους είναι ουκρανικές πολεμικές βάσεις που έχουν πλημηρηση από ναζί, αμερικανούς εκπαιδευτές και όπλα. Εξάλλου έχω τους δικούς μου ανθρώπους, γονείς εκεί και ξέρω πως δεν κινδυνεύουν. Η αιτία που προχωράει αρκετά αργά ο ρωσικός στρατός είναι πως οι Ουκρανοί ναζί κρύβονται μέσα στις πόλεις στα σπίτια που δεν μπορούν βεβαίως να χτυπηθούν από τους Ρώσους, αλλιώς σε δυο-τρεις μέρες θα είχε καθαρίσει ο τόπος. Αντίστροφα οι Ουκρανοί συνεχίζουν να βαράνε τις πόλεις των Δημοκρατιών και εικόνες καταστραμμένων σπιτιών από κει είναι. Η Ρωσία δεν είναι η Αμερική που τα εξαφανίζει όλα στο πέρασμα της μόνο και μονο να φτάσει στον στόχο. Για μένα - χίλιες φορές η Ουκρανία να γίνει προ ρωσική, παρά προ αμερικανική. Να ξέρετε πως τώρα από δυο προβλεπόμενα κακά - γίνεται το λιγότερο κακό.
Το λοιπόν, ελπίζω να έγινα σαφής, καλή χώνεψη.
* Δεν έχω αναφέρει το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Γιουγκοσλαβία, αλλιώς θα γράφω μέχρι αύριο
Συντροφισσα..θα μας πεις τιποτα για την Τσετσενια;

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Τι χάθηκε σαν Χουντίνι ρε κρετίνε; Αφού διατάχτηκε όλο το διπλωματικό προσωπικό να εγκαταλείψει τη χώρα, αυτός τι ήθελες να κάνει;
Να μείνει εκεί και να παριστάνει τον επιστάτη;

"Διατάχτηκε" αφού πρώτα έκανε πολλές "αγωνιώδες εκκλήσεις" για εκκένωση και επιστροφή Ελλάδα την στιγμή που σχεδόν όλες οι άλλες πρεσβείες είτε παρέμειναν ανοικτές, είτε απλά μετακινήθηκαν δυτικότερα.
Και την ίδια στιγμή που τα πολύ πιο δυνητικά επικίνδυνα προξενεία μας στην Μαριούπολη και Οδησσό παραμένουν ανοικτά προσπαθώντας να βοηθήσουν όσο και όπου μπορούν. Να τα λέμε όπως είναι εεεε ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1646041214546.png

θα προτιμουσα να ανηκαμε σε αυτη τη κατηγορια ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Αλλο ανεκδοτο αυτο. "Ουκρανοι προσφυγες". Ανοιξε λεει η...Ισλανδια τις πορτες της σε Ουκρανους προσφυγες. Λες και θα ισοπεδωθουν το Κιεβο, το Χαρκοβο, το Λβιβ, η Οδησσός, η Μαριούπολη, και οι κατοικοι θα πρεπει να πανε στην Ισλανδια για να ζησουν ως προσφυγες. Οσο κρατησει η αναμπουμπουλα θα ειναι σε γειτονικες χωρες και μετα θα επιστρεψουν. Τι ειναι, Συρια που οι πολεις γινονταν ερειπια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξύ διάβασα δύο πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

1)Η Ελβετία συμφώνησε να υϊοθετήσει τις κυρώσεις της ΕΕ και να δεσμεύσει ρωσικές καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία.

2)Από τα 640 δις συναλλαγματικό αποθεματικό που είχε συγκεντρώσει η Ρωσία τα 350 είναι πλέον παγωμένα σε ευρωπαϊκές τράπεζες και δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
Ναι αλλά πώς θα πληρωνει το φυσικο αεριο η Ελβετια? Πώς θα στερηθει τους λογαριασμους απο τους ρωσους ολιγαρχες στους χειμερινους προορισμους? Αυτα τα σκεφτηκαν? Ρωτησαν εδω τους ειδημονες του μπου κομ, που λενε οτι πρεπει να κάνουμε το κορόιδο για να εχουμε...πυροσβεστικα αεροπλανα απο τη Ρωσια και να μην χαλασουν οι λογαριασμοι στη Μυκονο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αλλο ανεκδοτο αυτο. "Ουκρανοι προσφυγες". Ανοιξε λεει η...Ισλανδια τις πορτες της σε Ουκρανους προσφυγες. Λες και θα ισοπεδωθουν το Κιεβο, το Χαρκοβο, το Λβιβ, η Οδησσός, η Μαριούπολη, και οι κατοικοι θα πρεπει να πανε στην Ισλανδια για να ζησουν ως προσφυγες. Οσο κρατησει η αναμπουμπουλα θα ειναι σε γειτονικες χωρες και μετα θα επιστρεψουν. Τι ειναι, Συρια που οι πολεις γινονταν ερειπια?
δε ξερουμε ακομα που θα παει αυτη η ιστορια και ποσο μακρια θα τραβήξει η βαλιτσα...(και οποιος λεει οτι ξερει ειναι μαλακας) ακομα και γω δηλαδη που ελεγα στην αρχη οτι δεν θα γινουν πολλα, πιστευω πως αν ο πουτιν ειχε μεινει σε εκεινες τις 2 περιοχες,τωρα θα ειχε τελειώσει το θεμα...τωρα δε ξερει κανεις και τιποτα..ολα ειναι πιθανα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.891
Πόντοι
456
Συνεπώς έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δυο εγκληματιών, και επιλέγουμε καθώς και υποστηρίζουμε αυτόν με τον οποίο έχουμε υπογράψει σύμφωνο.

Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή. :)
Έχουμε υπογράψει συμφωνο με αυτούς που έχουν ένα βιοτικό επίπεδο 10 κλάσεις πάνω από τους άλλους και ελευθερία να διαχειρίζεσαι την ζωή σου 100 κλάσεις πάνω από τους άλλους.
Εμένα μου φαίνεται ότι διαλέξαμε σοφά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Κομματοσκυλο που να εχει ψηφισει πεντε διαφορετικα κομματα δεν νοειται.

Μαλλον εμπλεκετε την πολιτικη τοποθετηση και αποψη με την κομματοσκυλιαση.

Εγω ούτε καν μελος του κομματος δεν ειμαι και δεν εχω εισπραξει ποτέ ούτε ενα ευρω δημοσιου χρηματος. Το οτι εχω αποψη και μαλιστα σθεναρη δεν με κάνει κομματοσκυλο. Κομματοσκυλα ειναι αυτοι που κανουν αντιπολιτευση αντιστρατευομενοι ακομη και την επιστημη για τα εμβολια ή την κοινή λογική συμπαρατασσόμενοι υπερ ενος εισβολέα, επειδη η τωρινη κυβερνηση πραττει το αυτονοητο

Κομματόσκυλο είναι όποιος σπάει το κεφάλι του για το πώς θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και πως θα προπαγανδίσει καλύτερα ανεξαρτήτως του τι έχει ψηφίσει και που ανήκει την παρούσα στιγμή. Η κομματοσκυλίαση είναι είναι στοιχείο χαρακτήρα και ουχί στοιχείο πολιτικής πεποιθήσεως. Συνεπώς το κομματόσκυλο θα υποστηρίζει με τον παραπάνω τρόπο το κόμμα στο οποίο ανήκε τώραι. Σήμερα μπορεί να είναι το ΛΑΟΣ, αύριο η ΝΔ (για να θυμηθούμε και λίγο τις γελοιότητες του αντιπροέδρου σας. :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ασχέτως με το τι συμβαίνει εμεις δεν επρεπε να ανακατευτουμε,παρα μονο σε ανθρωπιστικη βοήθεια.ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δε ξερουμε ακομα που θα παει αυτη η ιστορια και ποσο μακρια θα τραβήξει η βαλιτσα...(και οποιος λεει οτι ξερει ειναι μαλακας) ακομα και γω δηλαδη που ελεγα στην αρχη οτι δεν θα γινουν πολλα, πιστευω πως αν ο πουτιν ειχε μεινει σε εκεινες τις 2 περιοχες,τωρα θα ειχε τελειώσει το θεμα...τωρα δε ξερει κανεις και τιποτα..ολα ειναι πιθανα
Ε ναι βρε παλικαρι μου, αλλά οσο και να κρατησει, τι πιθανοτητες δινεις να γινουν οι ουκρανικές πολεις ερειπια οπως στη Συρια, και να μην εχουν οι ανθρωποι πού να μεινουν και να εργασθουν?

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Αυτά να τα πεις και στους Αμερικάνους και τους Άγγλους που έφυγαν άρον άρον. Αν εσύ νιώθεις κομμάντο αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Δεν έφυγαν. Μετακινήθηκαν δυτικότερα στην Λβιβ όπου και λειτουργούν έστω και με μειωμένο προσωπικό. Μην σου πω ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκεται και ο Ζελενσκι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πιστευω πως αν ο πουτιν ειχε μεινει σε εκεινες τις 2 περιοχες,τωρα θα ειχε τελειώσει το θεμα...
Νομιζω κανενας δεν διαφωνει σε αυτο. Τωρα όποιο δικιο ειχε, το εχασε (και εμπλεξε ασχημα κιολας).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Έχουμε υπογράψει συμφωνο με αυτούς που έχουν ένα βιοτικό επίπεδο 10 κλάσεις πάνω από τους άλλους και ελευθερία να διαχειρίζεσαι την ζωή σου 100 κλάσεις πάνω από τους άλλους.
Εμένα μου φαίνεται ότι διαλέξαμε σοφά.

Πάντα διαλέγει κανείς τον εγκληματία που δίνει μεγαλύτερο μερτικό. Αυτό όμως δεν καλείται "σοφή¨ επιλογή. Καλείται "συμφέρουσα¨. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom