Οσους δεν ειναι με την Ουκρανια, τους κατηγορεις για Χιτλερικους;
Περιεργο. Μεχρι προχθες κατηγορουσατε αλλους για προσπαθεια στοχοποιησης καποιων ως ναζι.
Αυτο που ακριβως κανεις εσυ τωρα.
Βεβαια απολυτως αναμενομενο εκ μερους σου. Το κανεις συστηματικα.
Και μην ξεχνιομαστε. Ακομη περιμενω μια απαντηση για τις συνεχεις ανοητες παραθεσεις σου, για την ειδηση που εβαλα για δυτικες εταιρειες που εξακολουθουν να δραστηριοποιουνται στη Ρωσια, εσπευσες να μου κανεις παραθεση, ζητωντας εξηγησεις για την ειδηση, λεγοντας μου οτι ειναι απο ΑκροΔεξιο καναλι στο γιουτουμπ. Δεν ειπες κουβεντα για την ειδηση. Παραθεση μονο για τη παραθεση. Μετα σου εβαλα λινκ με την ιδια ειδηση στα αγγλικα απο ξενο σαιτ.
Καμια απαντηση απο σενα. Εσυ που απαιτεις συνεχως απαντησεις.
Θες να βαλω παλι το επιμαχο; Το εχω βαλει 3 φορες, καμια απαντηση απο σενα.
Περιμενα μια δικαιολογια να ψελισεις, αλλα δεν καταφερες ουτε αυτο.
Θα σε ρωτουσα ποιος ο σκοπος που κανεις κατι τετοιο. Αλλα πλεον ειναι προφανες. Η σιωπη σου το μαρτυρα.
Κανεις συνεχεις παραθεσεις χωρις νοημα, με σκοπο ποιον;
τι θα γίνει με τις εντελώς χαζές απαντήσεις πια; δεν μπορείτε να αυτολογοκριθείτε κάποιοι ή έστω να σκέφτεστε πριν γράψετε;
πάμε πάλι... σε ένα ιστορικό γεγονός που ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται ποιος ειναι ο αμυνόμενος και ποιος ο εισβολέας, ποιο το θύμα και ποιος ο θύτης, κάθε προσπάθεια ίσων αποστάσεων και ουδετερότητας, πέρα από χυδαία, ανήθικη και εντελώς ηλίθια, ξεπλένει πάντα τον εισβολέα και λειτουργεί υπέρ του.
αυτοί πχ στην από πάνω φωτογραφία είναι σίγουρα ηλίθιοι αλλά δεν είναι χιτλερικοί ούτε τους κατηγόρησε κανείς για κάτι τέτοιο. αυτό δεν σημαίνει ότι η δράση τους πέρα από χυδαία και εντελώς ανήθικη, δεν λειτουργούσε υπέρ του χίτλερ ή δεν ξέπλενε τα εγκλήματά του. το καταλάβαμε; δε νομίζω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.
έδωσα παράδειγμα τον χίτλερ επειδή είναι η πιο κραυγαλέα περίπτωση αλλά εσύ κοιτάς το δάχτυλο και όχι αυτό που σου δείχνουν. μπορούμε να φέρουμε παράδειγμα και την εισβολή στην Κύπρο (και την κάθε εισβολή): εξίσου χυδαίο, ανήθικο και εντελώς ηλίθιο κάποιος να έλεγε δεν είμαι με κανέναν, κρατάω ίσες αποστάσεις. ίσως πάλι μπερδεύτηκες και γράψεις ότι κατηγορώ ως τούρκους όσους δεν ήταν με τους κύπριους αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. εξάλλου έχεις αποδείξει εδώ μέσα πολλές φορές πως και δεν καταλαβαίνεις τι σου απαντάνε, και λες ψέματα γι αυτά που σου απαντάνε.
όπως καταλαβαίνεις, έχω σταματήσει να διαβάζω τι γράφεις, εντελώς τυχαία μπορεί να διαβάζω κάποιο και να απαντήσω αποσπασματικά χωρίς βέβαια να περιμένω να γίνει κάποιος διάλογος. μη το πάρεις προσωπικά, το ίδιο κάνω με όλα τα μηνύματα όλων των ρωσόφιλων εδώ μέσα.
ΥΓ: ακόμα περιμένεις μια απάντηση για κάτι που έχει απαντηθεί και ούτε που το κατάλαβες.... σταμάτα το ρεσιτάλ χαζομάρας πια!