Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα αυτονοητα λες.
Απο τη στιγμη που επι 49 χρονια ειναι ακομα ΑΛΥΤΟ το Κυπριακο, χρειαζεται να πουμε κατι αλλο;
Που ειναι οι Δυτικοι να πιεσουν να εξευρεθει μια λυση, με τα δικαιωματα των ΤουρκοΚυπριων και ολα;
Απλως δεν ενδιαφερθηκαν.
Για ποιον λογο; Οτι η Τουρκια ειναι περιφερειακη δυναμη; Για τα συμφεροντα; Οτι η Κυπρος ειχε μονο πατατες;
Και για ποιον λογο θα πρεπει να μας νοιαζουν εμας τα συμφεροντα τους;

Απο τη στιγμη που κανουν υποδειξεις κιολας.

Απλά η προσέγγιση της Ρωσίας με την Τουρκία έχει σοβαρά ερείσματα που δεν μπορούμε να παραβλέπουμε, ούτε να θεωρούμε φιλική χώρα την Ρωσία.

Να δεις που στο Κυπριακό η Ρωσία θα αλλάξει στάση .....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.815
Πόντοι
3.656
για την πληρέστερη ενημέρωσή σας και για να εχετε μια σφαιρική εικόνα για τις απόψεις του Κουκη να προσθέσω δυό πραγματάκια που έχει γραψει πρόσφατα.

κάπου την άνοιξη αν θυμάμαι καλά είχε χαρακτηρίσει την ρωσική εισβολή "ευγενη σκοπό" με στοχο την απελευθέρωση των ρωσικών εδαφών.
και πιο πρόσφατα έγραψε την γνωμη του για το πως εννοεί την ειρήνη : να σταματήσει η παροχή οικονομικής βοήθειας και όπλων προς την Ουκρανία για να γίνει συνθηκολόγηση (έτσι το είχε γράψει)
Και πολύ καλά το έγραψε. Με ποια αιτιολογία έχουν χορηγηθεί δεκάδες δισεκατομμύρια σε Στρατιωτική Βοήθεια προς την Ουκρανία; Αυτά τα χρήματα τα παίρνουν από τις τσέπες του φορολογούμενου Ευρωπαίου Πολίτη και του Αμερικάνου, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει, και χωρίς η Ουκρανία να είναι Σύμαχη χώρα. Κι αν κάποιος νομίζει ότι θα μας βοηθούσαν οι Ουκρανοί σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας είτε γράφει φαντασιώσεις είτε έχει κάποια ατζέντα να περάσει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι όντως αλλά δεν ξέρουμε το λόγο που δεν μπήκε το 160-1974
Ίσως λόγω αριστερών κ Μακαρίου ( δεν το ξέρω)

Πολλά έχουν γραφεί για το θέμα .... έπρεπε στις διαπραγματεύσεις για την ανεξαρτησία να προβλεφθεί η είσοδος της Κύπρου στο ΝΑΤΟ με μετατροπή των βρετανικών βάσεων σε ΝΑΤΟικες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.815
Πόντοι
3.656
Ο παππους Κουκης με ποια πλευρα θα ηταν οταν η Γερμανια μπουκαρε στην Πολωνια το 1939?
Οταν το 1940 η Γερμανια ειχε καταλαβει ολη την Ευρωπη και ειχε πεταξει τους Εγηλεζους στην θαλασσα και το τσιρακι του ο Μουσολινι ηθελε να μπει στην Ελλαδα κσι η παρασταση νικης για Αξωνα ηταν στο 99% ο παππους Κουκης απο ποια πλευρα της ιστορίας κσι κατ επεκταση των συμφερωντων της πατριδας του θα ηταν?

Αυτο που λεει ο Ξυδης ειναι οτι ο πολεμος στην Ουκρανια ειναι πολυ κοντα μας για να τον βλεπουμε μονο οπαδικα. Ποσο μαλλον οτι εχει δυναμικη Γ ΠΠ μιας και η Ουκρανια ειναι η αφορμη και οχι η αιτια για μια πρωτοφανη εισβολη αλα αυτη της Πολωνιας στον Β ΠΠ μετα απι 80 χρονια ειρηνης στην ηπειρο που ηταν συνεχως σε πολεμο λογω των εθνικιστικων ανταγωνισμων σαν και αυτους που προφαζιζετσι η Ρωσια. Δεν υπαρχει κρατος στην Ευρωπη που να μην εχει εθνικες μειονοτητες η εδαφικες διεκδηκησεις σε αλλο κρατος. Με μια σπιθα γινεται Κουγκι

Με την ΕΕ μεσω καποιου οικονομικου μοντελου διαμοιρασμου πλουτου καταφεραμε να ζουμε αρμονικα ξεπερνωντας η τουλαχιστον βαζοντας σε ναρκωση τους στυρους ανταγωνισμους και μισαλοδοξιες.

Η Ελλαδα στην μεγαλη εικονα μεχρι τωρα καταφερε να ειναι στην σωστη πλευρα της ιστοριας και στους 2 ΠΠ που ειχαν σαν αποτελεσμα και την σημσντικη γεωγραφικη διευρυνση της.

Αρα οντως σε αυτο το σκηνικο δηλ με την φωτια να ειναι διπλα στο σπιτι μας με μια αναθεωρητικη κσι μεγαλοιδεατικη δυναμη να θελει να επιβαλει στην Ευρωπη επιστροφη στιην προ 1991 κατασταση και εχοντας διπλα μας μια παρομοια περιφερισκη δυναμη που πολυ θα ηθελε να ακολουθησει το παραδειγμα της Ρωσιας, ειναι αποριας αξιον ποια σημφετοντα της χωρα σου εξηπηρετει μια νικη της Ρωσιας?

Ακομη και στη περιπτωση που καναμε λαθος να εμπλακουμε (αν και θα ηταν αδυνατο να μην γινει μιας και ολα τα κρατη της ΕΕ και μη εχουν συνταχθει ) σε τι ωφελει η υποστηριξη της Ρωσιας εναντια σε αυτα που υποστηριζει η χωρα σου και οι συμμαχοι της σε μια τοσο κρισημη καμπη της ιστοριας?

Τουλαχιστον για εμας που εχουμε αυτον τον τροπο σκεψης θα ηταν αδιανοητο να θεωρουμε σωστο οτι αν πεζαμε σε ομαδα δεν θα προσπσθουσαμε μεχρι τελους να σωσουμε την παρτιδα παρα τα λαθη και την διαφωνια μας με τον προπονιτη.

Δεν νομιζω οτι ο παποιυς Κουκης θα ηταν απο αυτους που θα ελεγαν το 1940 οτι η Πολωνια ειναι πολυ μακρια και οτι η Γερμανια εχει δικιο που μπουκαρε για να σωσει την Γερμανικη μειωνοτητα στο Ντανσινγκ (Γκτανσκ) χωρις να ειχε παρει χαμπαρι οτι αλλου το πηγαινε ο Χιτλερ και οτι τελικα η φωτια θα εφτανε στο σπιτι μας.
....Η Ελλαδα στην μεγαλη εικονα μεχρι τωρα καταφερε να ειναι στην σωστη πλευρα της ιστοριας και στους 2 ΠΠ που ειχαν σαν αποτελεσμα και την σημσντικη γεωγραφικη διευρυνση της.....

1. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο, φάγαμε κατάμουτρα τη Μικρασιατική Καταστροφή. Αμέτρητοι νεκροί, χαμένες περιουσίες και οι Κοινότητες των Ελλήνων ξεριζώθηκαν από χώμματα στα οποία διέμεναν 2.500 χρόνια, η περιοχή ακόμα ονομάζεται Γιουνάν, παραφθορά της λέξης Ιωνία

2. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο, μας φύτεψαν έναν ωραιότατο Εμφύλιο, και οι συνεργάτες των Γερμανών δεν δικάστηκαν, απλά πέρασαν στο άλλο Στρατόπεδο και οι Οικογένειές τους ακόμα κυβερνάνε. Θα γράψω ένα και μόνο όνομα. Χριστοφοράκος

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Οσους δεν ειναι με την Ουκρανια, τους κατηγορεις για Χιτλερικους;
Περιεργο. Μεχρι προχθες κατηγορουσατε αλλους για προσπαθεια στοχοποιησης καποιων ως ναζι.
Αυτο που ακριβως κανεις εσυ τωρα.

Βεβαια απολυτως αναμενομενο εκ μερους σου. Το κανεις συστηματικα.
Και μην ξεχνιομαστε. Ακομη περιμενω μια απαντηση για τις συνεχεις ανοητες παραθεσεις σου, για την ειδηση που εβαλα για δυτικες εταιρειες που εξακολουθουν να δραστηριοποιουνται στη Ρωσια, εσπευσες να μου κανεις παραθεση, ζητωντας εξηγησεις για την ειδηση, λεγοντας μου οτι ειναι απο ΑκροΔεξιο καναλι στο γιουτουμπ. Δεν ειπες κουβεντα για την ειδηση. Παραθεση μονο για τη παραθεση. Μετα σου εβαλα λινκ με την ιδια ειδηση στα αγγλικα απο ξενο σαιτ.
Καμια απαντηση απο σενα. Εσυ που απαιτεις συνεχως απαντησεις.
Θες να βαλω παλι το επιμαχο; Το εχω βαλει 3 φορες, καμια απαντηση απο σενα.

Περιμενα μια δικαιολογια να ψελισεις, αλλα δεν καταφερες ουτε αυτο.
Θα σε ρωτουσα ποιος ο σκοπος που κανεις κατι τετοιο. Αλλα πλεον ειναι προφανες. Η σιωπη σου το μαρτυρα.
Κανεις συνεχεις παραθεσεις χωρις νοημα, με σκοπο ποιον;

τι θα γίνει με τις εντελώς χαζές απαντήσεις πια; δεν μπορείτε να αυτολογοκριθείτε κάποιοι ή έστω να σκέφτεστε πριν γράψετε;

πάμε πάλι... σε ένα ιστορικό γεγονός που ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται ποιος ειναι ο αμυνόμενος και ποιος ο εισβολέας, ποιο το θύμα και ποιος ο θύτης, κάθε προσπάθεια ίσων αποστάσεων και ουδετερότητας, πέρα από χυδαία, ανήθικη και εντελώς ηλίθια, ξεπλένει πάντα τον εισβολέα και λειτουργεί υπέρ του.

41.jpg

αυτοί πχ στην από πάνω φωτογραφία είναι σίγουρα ηλίθιοι αλλά δεν είναι χιτλερικοί ούτε τους κατηγόρησε κανείς για κάτι τέτοιο. αυτό δεν σημαίνει ότι η δράση τους πέρα από χυδαία και εντελώς ανήθικη, δεν λειτουργούσε υπέρ του χίτλερ ή δεν ξέπλενε τα εγκλήματά του. το καταλάβαμε; δε νομίζω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

έδωσα παράδειγμα τον χίτλερ επειδή είναι η πιο κραυγαλέα περίπτωση αλλά εσύ κοιτάς το δάχτυλο και όχι αυτό που σου δείχνουν. μπορούμε να φέρουμε παράδειγμα και την εισβολή στην Κύπρο (και την κάθε εισβολή): εξίσου χυδαίο, ανήθικο και εντελώς ηλίθιο κάποιος να έλεγε δεν είμαι με κανέναν, κρατάω ίσες αποστάσεις. ίσως πάλι μπερδεύτηκες και γράψεις ότι κατηγορώ ως τούρκους όσους δεν ήταν με τους κύπριους αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. εξάλλου έχεις αποδείξει εδώ μέσα πολλές φορές πως και δεν καταλαβαίνεις τι σου απαντάνε, και λες ψέματα γι αυτά που σου απαντάνε.

όπως καταλαβαίνεις, έχω σταματήσει να διαβάζω τι γράφεις, εντελώς τυχαία μπορεί να διαβάζω κάποιο και να απαντήσω αποσπασματικά χωρίς βέβαια να περιμένω να γίνει κάποιος διάλογος. μη το πάρεις προσωπικά, το ίδιο κάνω με όλα τα μηνύματα όλων των ρωσόφιλων εδώ μέσα.

ΥΓ: ακόμα περιμένεις μια απάντηση για κάτι που έχει απαντηθεί και ούτε που το κατάλαβες.... σταμάτα το ρεσιτάλ χαζομάρας πια!

Τελευταία τροποποίηση:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Σταματήστε τις αναλύσεις.
Αρχίζουν να μου φεύγουν φλόκια ..

Ροσώφιλε κ. Ξύδη μου ή Ρωσόφιλε κ. Ξύδη μου ?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εφραψα λιγο πιο πισω οτι η Ελλαδα στα πλαισια του ΝΑΤΟ, και καλασνικοφ ετρεξε απο τις πρωτες να προσφερει. Και τεθωρακισμενα. Αρα επραξε τα δεοντα. Μια χαρα.
Εκτοτε εχω την εντυπωση οτι η Ελλαδα δεν θελει αλλο να εμπλακει. Μαλιστα δεν ακουμε και Ελληνες αξιωματουχους να μιλανε πλεον για την Ουκρανια. Μπορει να κανω λαθος, αυτη την εντυπωση εχω.

Οποτε οι φιλοουκρανοι εδω, τι αλλο ζητανε;
Πιστοποιητικα φιλοουκρανικων φρονηματων;

Η καλυτερη λυση ειναι μια ειρηνικη διευθετηση, συνθηκολογηση, που το λογικο ειναι κανεις απο τους δυο αντιμαχομενους να μην παρει τα μεγιστα που επιθυμει.
Τωρα αν καποιοι φαντασιωνονται πληρη επικρατηση, συνεχιση του πολεμου, κι αλλα οπλα, και <Σλαβα Ουκραινα ρε!>, δικαιωμα τους.
Και δικαιωμα των υπολοιπων να μην συμφωνουμε.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
....Η Ελλαδα στην μεγαλη εικονα μεχρι τωρα καταφερε να ειναι στην σωστη πλευρα της ιστοριας και στους 2 ΠΠ που ειχαν σαν αποτελεσμα και την σημσντικη γεωγραφικη διευρυνση της.....

1. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο, φάγαμε κατάμουτρα τη Μικρασιατική Καταστροφή. Αμέτρητοι νεκροί, χαμένες περιουσίες και οι Κοινότητες των Ελλήνων ξεριζώθηκαν από χώμματα στα οποία διέμεναν 2.500 χρόνια, η περιοχή ακόμα ονομάζεται Γιουνάν, παραφθορά της λέξης Ιωνία

2. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο, μας φύτεψαν έναν ωραιότατο Εμφύλιο, και οι συνεργάτες των Γερμανών δεν δικάστηκαν, απλά πέρασαν στο άλλο Στρατόπεδο και οι Οικογένειές τους ακόμα κυβερνάνε. Θα γράψω ένα και μόνο όνομα. Χριστοφοράκος
Εξαρτάτε φίλε μου πως βλέπεις το ποτήρι που λένε μισοάδειο η μισό γεμάτο.

Για την μικρασιατική καταστροφή δεν μπορω να πω πολλά αν και σίγουρα δεν φταίνε πάντα οι άλλοι μιας και στην χάρις στο ότι συμπαραταχτηκαμε με τους άλλους την περίοδο αυτή 3 πλησιάσουμε την έκταση μας. Μην ξεχνάς ότι η Τουρκία έιχε κερδίσει 2 φορές τους Εγγλέζους μια στην Καλλίπολη κα μια στο Ιράκ. Ισως υπερεκτημισαμε τις δυνάμεις μας.

Για τον εμφύλιο έχεις απόλυτο δίκιο μιας και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που συνεργάτες των Γερμανών μπήκαν από τους Εγγλέζος στην εξουσία. Το θέμα ήταν ότι η τράπουλα ήταν σημαδεμενη στην Γιαλτα και η ΕΣΣΔ έπρεπε να το έχει πει στους έδω ότι άδικα το παλεύουν αλλά λόγω του ανταγωνισμού των μεταπολεμικων δυνάμεων ήλπιζαν ότι θα έπαιρναν και την Ελλάδα και για αυτό έκαναν την πάπια.
Άδικο το αναγνωρίζω αλλά εκ του αποτελέσματος δηλ κατάρρευση του υπαρκτου σοσιαλισμού ίσως καλύτερα μιας πάλι στην ΕΕ θα μπαίναμε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σταματήστε τις αναλύσεις.
Αρχίζουν να μου φεύγουν φλόκια ..

Ροσώφιλε κ. Ξύδη μου ή Ρωσόφιλε κ. Ξύδη μου ?

πολύ σημαντική παρέμβαση, είναι μια λέξη που δεν έχω ξαναγράψει ποτέ μου οπότε δεν ήξερα πως γράφεται, ευχαριστώ.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Έχεις δίκιο δεν το απάντησα αυτό. Ποιο ξεκάθαρες δεν γινόταν αρκεί να πούμε ότι στον Α ΠΠ οι δυνάμεις του Άξονα δηλ Ιταλία και Ιαπωνία ήταν με τους Αγγλο-Γαλους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Έχεις δίκιο δεν το απάντησα αυτό. Ποιο ξεκάθαρες δεν γινόταν αρκεί να πούμε ότι στον Α ΠΠ οι δυνάμεις του Άξονα δηλ Ιταλία και Ιαπωνία ήταν με τους Αγγλο-Γαλους
δεν ήταν ξεκάθαρα.
η φασιστική ιταλία επιτέθηκε στη φασιστική ελλάδα που τελούσε υπό αγγλική επιρροή με γερμανοσπουδαγμένο πρωθυπουργό,
η σοβ. ένωση είχε συμωνία με τη γερμασνία μέχρι το 1941 και με την ιαπωνία μέχρι το 1945,
η αγγλία-ηπα συμμάχησε με τη σοβ.εν. μετά το 1941, πολέμησε τους ελληνες κομμουνιστές το 44, οι οποίοι δεν ανατίναξαν τον τσώρτσιλ και το 45 παρέδωσε τους βλασοφικούς.
μύλος.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Τα αυτονοητα λες.
Απο τη στιγμη που επι 49 χρονια ειναι ακομα ΑΛΥΤΟ το Κυπριακο, χρειαζεται να πουμε κατι αλλο;
Που ειναι οι Δυτικοι να πιεσουν να εξευρεθει μια λυση, με τα δικαιωματα των ΤουρκοΚυπριων και ολα;
Απλως δεν ενδιαφερθηκαν.
Για ποιον λογο; Οτι η Τουρκια ειναι περιφερειακη δυναμη; Για τα συμφεροντα; Οτι η Κυπρος ειχε μονο πατατες;
Και για ποιον λογο θα πρεπει να μας νοιαζουν εμας τα συμφεροντα τους;

Απο τη στιγμη που κανουν υποδειξεις κιολας.
Ο Ζελενσκι δεν καλεσε τους Ρωσσους να επεμβουν οπως καλεσε ο Μακαριος τις εγγυητριες δυναμεις ( Τουρκια) στον λογο του απο τον ΟΗΕ
Συγκρινεις ανομοια πραγματα

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Οσοι εχουν πραγματικη επαφη με το μπλοκ, ξερουν οτι πλην Βουλγαρων και Σερβων, ολοι οι υπολοιποι ακουν Ρωσσο και βγαζουν σπυρια
Και φυσικα στηριζουν Ουκρανια γιατι αν πετυχουν οι Ρωσσοι θα συνεχισουν προς δυτικα την αποκατασταση της ΕΣΣΔ και την απελευθερωση «καταπιεζομενων» Ρωσσων οπως αυτων της Βαλτικης
565BBF69-BD16-4A99-9373-47C9598A183F.jpeg

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Εφραψα λιγο πιο πισω οτι η Ελλαδα στα πλαισια του ΝΑΤΟ, και καλασνικοφ ετρεξε απο τις πρωτες να προσφερει. Και τεθωρακισμενα. Αρα επραξε τα δεοντα. Μια χαρα.
Εκτοτε εχω την εντυπωση οτι η Ελλαδα δεν θελει αλλο να εμπλακει. Μαλιστα δεν ακουμε και Ελληνες αξιωματουχους να μιλανε πλεον για την Ουκρανια. Μπορει να κανω λαθος, αυτη την εντυπωση εχω.

Οποτε οι φιλοουκρανοι εδω, τι αλλο ζητανε;
Πιστοποιητικα φιλοουκρανικων φρονηματων;

Η καλυτερη λυση ειναι μια ειρηνικη διευθετηση, συνθηκολογηση, που το λογικο ειναι κανεις απο τους δυο αντιμαχομενους να μην παρει τα μεγιστα που επιθυμει.
Τωρα αν καποιοι φαντασιωνονται πληρη επικρατηση, συνεχιση του πολεμου, κι αλλα οπλα, και <Σλαβα Ουκραινα ρε!>, δικαιωμα τους.
Και δικαιωμα των υπολοιπων να μην συμφωνουμε.
Θα στειλουν και εσενα τον ιδιο αν οι Ρωσσοι μετα την Ουκρανια την πεσουν στην Βαλτικη για να «ελευθερωσουν»τους Ρωσσους του Σταλιν που ζουν εκει
Αρθρο 5 του ΝΑΤΟ λεγεται

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Αν πας Γενάρη παίζει να είμαι εκεί τύπε μου. Να εκτοξεύω βαλκανικούς ευρωπυραυλους
Ψήνω μπατζανακη για Οκτώβρη αλλά δύσκολα να σηκώσει τον κωλο του ..
Καλι έχει πολλές λευκανες που ψάχνουν θαλπωρή σε μπαλκαν πέος ....... Κ θέλω να τις πάμε Εκουαδόρ cotopaxi αλλα που να ανεβαι ηφαίστεια κ βουνά αυτός;
Έχει κάτι όπλα η δικιά του...μέσα στη σιλικόνη.......
Αυτή η πουτανα η ΕΕ έβαλε τα σλαβικά μουνολιβαδα στην ΕΕ κ μας πέρασαν κ τώρα ούτε να μας κοιτάξουν Τσέχες πολωνες :cry::cry:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
Δε
Ψήνω μπατζανακη για Οκτώβρη αλλά δύσκολα να σηκώσει τον κωλο του ..
Καλι έχει πολλές λευκανες που ψάχνουν θαλπωρή σε μπαλκαν πέος ....... Κ θέλω να τις πάμε Εκουαδόρ cotopaxi αλλα που να ανεβαι ηφαίστεια κ βουνά αυτός;
Έχει κάτι όπλα η δικιά του...μέσα στη σιλικόνη.......
Αυτή η πουτανα η ΕΕ έβαλε τα σλαβικά μουνολιβαδα στην ΕΕ κ μας πέρασαν κ τώρα ούτε να μας κοιτάξουν Τσέχες πολωνες :cry::cry:
Έχω εργασιακά δε μπορώ τότε ηφαίστειε. Έλεγα μήπως στο ενδιάμεσο μέχρι Γενάρη την βγάλω με ένα γρήγορο καφέ Μινσκ παρεούλα με Πριγκοζιν

Ίσως πετύχω και τον αρχηγό ξανά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Δε

Έχω εργασιακά δε μπορώ τότε ηφαίστειε. Έλεγα μήπως στο ενδιάμεσο μέχρι Γενάρη την βγάλω με ένα γρήγορο καφέ Μινσκ παρεούλα με Πριγκοζιν

Ίσως πετύχω και τον αρχηγό ξανά
Ο αρχηγός μπαινοβγαινει Πολωνία ....
Ο μύθος λέει ότι πήγε αρκετές φορές κ Καλίνινγκραντ με άλογο κ συνοδευόμενος με ουκρανες σπονσορετες ενώ
Ενώ φημολογείται ότι σε όλα τα πρώην σοβιετικα αγάλματα της μητέρας πατρίδας ,θα μπει κ το δικό του σαν πατερουλης τους ...μόνο η Ελλάδα δεν αναγνώρισε την αξία του κ τον μπαναρε αλλά είπαμε ότι η χώρα μας τρώει τα παιδιά της

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
Ο αρχηγός μπαινοβγαινει Πολωνία ....
Ο μύθος λέει ότι πήγε αρκετές φορές κ Καλίνινγκραντ με άλογο κ συνοδευόμενος με ουκρανες σπονσορετες ενώ
Ενώ φημολογείται ότι σε όλα τα πρώην σοβιετικα αγάλματα της μητέρας πατρίδας ,θα μπει κ το δικό του σαν πατερουλης τους ...μόνο η Ελλάδα δεν αναγνώρισε την αξία του κ τον μπαναρε αλλά είπαμε ότι η χώρα μας τρώει τα παιδιά της
Κουλομαχοι,βρωμονενεκοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266

Stories