Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ακομα κατεχομενα τα εχουν τα συριακα εδαφη οι Τουρκοι;
Τωρα που θα επιληφθουν οι Δυτικοι θα δουν τι θα παθουν οι Τουρκοι.
Τα himars. Που ειναι τα himars που πανηγυριζανε τα Μπαιντενοπουλα; Να τα στειλουν οπως τα εστειλαν στην Ουκρανια να εκδιωξουν τον Τουρκο εισβολεα. Και οι Βρετανοι, οι Γαλλοι, οι Αμερικανοι, οι Καναδοι, οι υπολοιποι Ευρωπαιοι, κατι να στειλουν. Να βοηθησουν την κατασταση με τους Τουρκους εισβολεις.
Θα βοηθησουν, οπως βοηθησαν τη Κυπρο, 49 χρονια τωρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.337
Πόντοι
22.266

Ακομα κατεχομενα τα εχουν τα συριακα εδαφη οι Τουρκοι;
Τωρα που θα επιληφθουν οι Δυτικοι θα δουν τι θα παθουν οι Τουρκοι.
Τα himars. Που ειναι τα himars που πανηγυριζανε τα Μπαιντενοπουλα; Να τα στειλουν οπως τα εστειλαν στην Ουκρανια να εκδιωξουν τον Τουρκο εισβολεα. Και οι Βρετανοι, οι Γαλλοι, οι Αμερικανοι, οι Καναδοι, οι υπολοιποι Ευρωπαιοι, κατι να στειλουν. Να βοηθησουν την κατασταση με τους Τουρκους εισβολεις.
Θα βοηθησουν, οπως βοηθησαν τη Κυπρο, 49 χρονια τωρα.
Όντως στην Τουρκία γιατί δεν επεμβαίνει η Αμερική κ η ΕΕ για την άδικη εισβολή των Τούρκων στη βόρεια Συρία
Ούτε ένα όπλο εκεί
Για να δω τη γράψανε στο νήμα εισβολή της Τουρκίας στην Συρία τα μπαιντενοπουλα!!?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαφορετικες περιπτωσεις
Μια απο τις πολλες παραμετρους ειναι το γεγονος οτι η Τουρκια μαλλον δεν θα προχωρησει ανατολικοτερα
Στην περιπτωση της Ουκρανιας, η Ρωσσια αν πετυχει να την καταλαβει θα συνεχισει και δυτικοτερα
Με την ιδια δικαιολογια, οτι δηθεν καταπιεζονται οι Ρωσσοι της Βαλτικης που καποτε ηταν ΕΣΣΔ
btw οι χωρες της Βαλτικης ειναι μελη του ΝΑΤΟ και υποθετω γνωριζεις τι θα σημαινε επιθεση εναντιων τους
Αν δεν θες να εχουμε ΓΠΠ καλο ειναι να αποτυχει η προσπαθεια των Ρωσσων να καταλαβουν πρωην σοβιετικα εδαφη
Εχει βαση το σκεπτικο σου.
Ο Πουτιν πριν λιγες μερες απηυθυνε προειδοποιηση στους Πολωνους, αν καταλαβα καλα λιγο που το παρακολουθησα.
Επισης σωστο οτι οι Ρωσοι ανακινουν θεματα με τους Ρωσοφωνους στις βαλτικες χωρες.
Οταν λεει ο Πουτιν για εγγυηση ασφαλειας απο τους Δυτικους, πιστευω αυτα θα τεθουν συνολικα σε μια διαπραγματευση. Αν και οταν γινει αυτη. Εκτος και επικρατησει καποιος ολοκληρωτικα στον πολεμο, κατι που δεν διαφαινεται μεχρι στιγμης. Και πιστευω οτι αν παγιωθουν οι εχθροπραξιες, αυτο ειναι υπερ της Ρωσιας.
Καποτε θα πρεπει οι Ουκρανοι και οι Δυτικοι να ερθουν σε διαπραγματευσεις.
Σε μια διαπραγματευση ολοι κατι δινουν. Οι Ουκρανοι ισως δεν αποκαταστησουν πληρως την εδαφικη τους ακεραιοτητα. Και οι Ρωσοι θα θεσουν και το ζητημα της προστασιας των ρωσικων μειονοτητων στα γειτονικα κρατη.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Δηλαδη τι θες να μας πεις Μπιλ Γκορ;
Οτι το νημα δεν χωριζεται σε Ρωσοφιλους και Ουκρανοφιλους;
Οτι υπαρχουν οι Ρωσοφιλοι, και υπαρχουν και οι αντικειμενικοι;
Οποτε μπορει κανεις να ποσταρει ρωσικο αρμα μαχης με "ψησταρια", "κλουβα" επανω, και να κανει χαζι, ουκρανικα τρακτερ να τραβανε ρωσικα οχηματα, μπορει να ποσταρει ουκρανικες επιτυχιες στον πολεμο, μπορει μαλιστα να λεει <χαιρομαι γι αυτο> κιολας, μπορει να λεει <π..... γιοι Ρωσοι>, αλλα αυτος δεν ειναι με την Ουκρανια, ειναι αντικειμενικος.
Οποιος ποσταρει ρωσικες επιτυχιες στο πολεμο, ειναι πουτινακι.

Μετα παρεξηγειστε που σας λενε υποκριτες.
Αλλα ο Μπιλ Γκορ θα μας κανει υποδειξεις για τους σκοπους μας, αλλα εκεινοι ειναι πολυ αντικειμενικοι να πουμε.
Ο Μπιλ Γκορ προκλητικα και με θρασος ομως, επιμενει. Επιμενει οτι καποιοι εδω ειναι ρωσοφιλοι, ρωσικη προπαγανδα, ενω οι ουκρανοφιλοι, τα μπαιντενοπουλα για αντιπαραθεσω στο δικο σου πουτινακια, ειναι οι αντικειμενικοι.
Στη πραγματικοτητα, το προβλημα δημιουργειται απο το οτι τα μπαιντενοπουλα ενοχλουνται οταν καποιοι δεν στηριζουν την Ουκρανια και δεν συμεριζονται τις δικες τους αποψεις.
Αυτο ομως ειναι προβλημα δικο τους, και δεν αφορα εμας που θελουμε να γραφουμε και θα το κανουμε οποτε κρινουμε στα πλαισια του σαιτ και της σωστης συμπεριφορας, την αποψη μας.

συνεχίζεις να γράφεις τις ίδιες σαχλαμάρες όπως και τις προάλλες με την δηθεν προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας στον Μπόκολο :2funny:
Δεν εχει σημασία αν είσαι χαζός, παλαβός ή τα γραφεις σκόπιμα ως συκοφάντης και ψεύτης.
Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να κρίνω τους υποστηρικτές της Ρωσίας του Πουτιν για την επιλογή τους ως άποψη και μόνο.
Το έχω γράψει άλλωστε καμιά δεκαριά φορές (αν όντως ήσουν εσύ που ξεθαψες το ποστ του μπουρδελιάρη θα είχες βρει και αυτά τα ποστ :wink:) και δεν πειράζει να το γράψω άλλη μια:

Το μόνο που σχολιάζω είναι όσα επιδέχονται αντικειμενική κρίση : τα fake news, οι ιστοσελιδες με "αρθρα" γεματα ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, και το πιο άθλιο που έχω δει εδώ μέσα, η δημοσίευση φωτογραφιών νεκρών στρατιωτών και πτωμάτων με σκοπό τον πανηγυρισμό. Όλα τα παραπάνω είναι γεγονός, όχι θέμα άποψης. Και ποστάρονται αποκλειστικά από τα μέλη που υποστηρίζουν τη ρωσική εισβολή.
Για τα βίντεο έχω γραψει ήδη από τις αρχέςτου νήματος πως είναι τελείως ανούσιο να ποστάρονται ως ένδειξη γενικότερης επιτυχίας της μίας ή της άλλης πλευράς. Τα δύο που έβαλες πρόσφατα με μεμονωμένα αιχμαλωτισμένα δυτικά οχήματα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα όλης αυτής της πουτινικής σαχλαμάρας

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υποστηρίξετε την επιλογή σας ποστάροντας τόσα ψέματα και παραπληροφόρηση τα οποία (κυρίως χαρη στον Ξύδη) διαψεύδονται συνεχώς.
Αυτά είναι και τα μόνα σημεία τα οποία σας ασκειται κριτική. Αν εσύ φαντασιώνεσαι κάτι διαφορετικό είναι δικό σου πρόβλημα. Τα γραπτά είναι που έχουν σημασία.

όσο για σένα το ότι εισαι ρωσόφιλος προκύπτει από αυτά που γράφεις, απλή διαπίστωση κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Δεν προσπαθεί κάποιος να σου αλλάξει άποψη ή επιλογή.
το ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης είναι επίσης γεγονός, στο ποστ #34.693 έγραψες για τον Ξύδη :
"Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια." και "Τωρα λες δεν σε νοιαζει που νεοναζι συνδραμουν τον ουκρανικο στρατο πολεμωντας εναντια στη Ρωσια;Δικαιωμα σου. "
ο άνθρωπος σου απέδειξε άμεσα πως έχει γραψει ακριβώς το αντίθετο και δεν είπες ούτε ένα τυπικό συγνώμη

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Αφησε τις εσυ καλυτερα , δεν κλαψουριζει μονο για τον zero οπως γραφεις αλλα γενικα και για αλλους.
Στο κατω κατω σιγα τις βρισιες τα αργοσχολος/μυρωδιας κτλ

έκανα μια τελευταία προσπάθεια να σε πάρω στα σοβαρά αλλά υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.
αυτό που γραφω είναι γεγονός, όχι εξυπνάδα ή θέμα ερμηνείας. Κατανοητό να δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις αυτό που κάνει ο zero.
καλή συνέχεια

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Κατηγορείτε τον Γιώργο Ξύδη για αργόσχολο αλλα όλα τα πουτινάκια του site βλέπω έχουν απλετο χρόνο για να ψάχνουν προηγούμενα πόστ. Ο άλλος ο μισουκρανός είχε ποστάρει δικό μου πόστ απο το 2014 (που έγραφα ξεκάθαρα ότι δεν είχα πολύ επαφή τότε με την όλη φάση).
Και για να σου απαντήσω @Νεαρχος Κουκης , αυτό το σίχαμα ο @JOHN-PLAYER-SPECIAL έχει κατ εξακολούθηση πάρει το μέρος εγκληματιών πολέμου που σφάζουν ,σκοτώνουν και βιάζουν αμάχους. Προσωπικά τέτοιους τύπους θα τους έβριζα (με τον τρόπο που απάντησα)είτε υποστηρίζουν Ρώσσους είτε Ουκρανούς είτε τον οποιονδήποτε.
Και αυτή είναι η διαφορά όλων εμάς που υποστηρίζουμε τους Ουκρανούς με τα πουτινάκια. Ακολουθούμε το δρόμο της λογικής και της δημοκρατίας ενάντια στον ολοκληρωτισμό του μπάσταρδου πουτάνας γιού Πούτιν

ξέρεις ποιά είναι η πλάκα με όλους αυτούς τους καλούς φίλους του νήματος ; φαίνεται πως κάπου έχουν ζοριστεί τώρα τελευταία και άρχισαν την αναζήτηση στην ...προϊστορία.

ο Τασος3 καθε 3 και λίγο ποστάρει αναμνήσεις με τον καημό του (τον px ), όχι είχε γραψει αυτό, οχι εκείνο, μπλα μπλα.... (στο μεταξυ βλέπω πως όλα τα ποστ του px έχουν διαγραφεί, υποθέτω πως ο λογαριασμός του έχει καταργηθεί)

εσένα σου ξέθαψαν ποστ 10 χρόνια πισω για να σου πουν τι ; :2funny:

ο Κουκης βρήκε τώρα (αμφιβάλω αν το βρήκε ο ίδιος) ποστ δικο σου (ένα χρόνο και 800 σελίδες πίσω) που να έχω κάνει εγώ λάικ :jerking:
φυσικά δεν έκανε τον κόπο να δει σε τι είδους ποστ απαντούσες (αυτά που σου γράφει μετά είναι τελείως υποκριτικά)
φυσικά και συμφωνούσα και τότε και τώρα με όσα είχες γράψει, τα αυτονόητα είχες πει

αυτό που δεν σκέφτκε ό κουκης είναι πως στέλνοντας με τόσο πίσω ήταν μια ωραία ευκαρία να ξαναθυμηθώ μερικά διαμάντια εκείνων των σελίδων.
θα γελασουμε το ΣΚ :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Κακομοίρηδες εγώ δεν είμαι με την μεριά κανενός γιατί κανένας από όλους αυτούς που κυβερνούν σε Δύση και Ανατολή δεν θα μου δώσει να φάω. Εσείς αφού σας αρέσει τόσο πολύ ο πόλεμος αυτός, από το να κοκορεύεστε πάνω από το πληκτρολόγιο, τραβάτε να πολεμήσετε εκεί πέρα να δείτε την γλύκα. Γιατί είστε είτε ψυχοπαθείς, είτε μισότρελλοι που δεν καταλαβαίνετε ότι ο Πούτιν μίλησε για τακτικά πυρηνικά σε περίπτωση που τον στριμώξουν και συμπλήρωσε ''αυτό δεν είναι μπλόφα''. Και όπως συνήθως συμβαίνει με τα ΄άτομα του είδους σας στο τέλος τους κουράζετε όλους με την εμμονικότητα σας και σας παρατάνε. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μείνατε να γράφετε σε αυτό το νήμα...

το συμπέρασμα είναι ένα :
γάμα τώρα που προλαβαίνεις
μετά την μεγάλη λάμψη στην καλύτερη περίπτωση η μαλαπέρδα σου θα φωσφωρίζει για να κατουράς τη νύχτα χωρίς να ανάβεις φως :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ξέρεις ποιά είναι η πλάκα με όλους αυτούς τους καλούς φίλους του νήματος ; φαίνεται πως κάπου έχουν ζοριστεί τώρα τελευταία και άρχισαν την αναζήτηση στην ...προϊστορία.

ο Τασος3 καθε 3 και λίγο ποστάρει αναμνήσεις με τον καημό του (τον px ), όχι είχε γραψει αυτό, οχι εκείνο, μπλα μπλα.... (στο μεταξυ βλέπω πως όλα τα ποστ του px έχουν διαγραφεί, υποθέτω πως ο λογαριασμός του έχει καταργηθεί)

ο Κουκης βρήκε τώρα (αμφιβάλω αν το βρήκε ο ίδιος) ποστ δικο σου που να έχω κάνει εγώ λάικ :jerking:
φυσικά δεν έκανε τον κόπο να δει σε τι είδους ποστ απαντούσες (αυτά που σου γράφει μετά είναι τελείως υποκριτικά)
φυσικά και συμφωνούσα και τότε και τώρα με όσα είχες γράψει, τα αυτονόητα είχες πει

αυτό που δεν σκέφτκε ό κουκης είναι πως στέλνοντας με τόσο πίσω ήταν μια ωραία ευκαρία να ξαναθυμηθώ μερικά διαμάντια εκείνων των σελίδων.
θα γελασουμε το ΣΚ :grin:
Εγω ειλικρινα θα ηθελα να ηξερα ποιο ναυαγιο καθεται και ξεψαχνιζει ποστ δεκαετιας. Με τοσα πραγματα που μπορεις να κανεις το 24ωρο(να δουλεψεις, να κανεις ενα χομπυ, να δεις ενα φιλο, να γαμησεις, να πας στα μπουρδελα κλπ) να ξοδευεις πολυτιμο χρονο σε κατι που δεν εχει καμια αξια.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
οι αγαπημένοι φίλοι του σπεσιαλ τζον, οι σκληροί μουσάτοι καριόληδες του καντιροφ σε αποκλειστικά πλάνα από το μέτωπο.... ή κάπου εκεί κοντά τέλως πάντων :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Εγω ειλικρινα θα ηθελα να ηξερα ποιο ναυαγιο καθεται και ξεψαχνιζει ποστ δεκαετιας. Με τοσα πραγματα που μπορεις να κανεις το 24ωρο(να δουλεψεις, να κανεις ενα χομπυ, να δεις ενα φιλο, να γαμησεις, να πας στα μπουρδελα κλπ) να ξοδευεις πολυτιμο χρονο σε κατι που δεν εχει καμια αξια.

ξέχασα τον μοντεράτορ, ο οποίος πριν από καιρό είχε ισχυριστεί πως έψαξε το νήμα του κορωνοϊού και βρήκε ποστ δικά μου που κορόιδευα τους αντιεμβολιαστές. Μιλάμε για χιλιάδες σελίδες και 2-3 χρόνια πίσω :tooth:
όταν του ζήτησα να παραθέσει κάτι συγκεκριμένο....... zero απάντηση .... (φυσικά δεν υπάρχουν τέτοια ποστ που να κοροιδεύω με τον τρόπο που το εννοούσε)
το ποιο πιθανό είναι να μην έψαξε καν, απλά κάποιος του είπε πως έγραφα με συγκεκριμένη άποψη τότε και πέταξε την κοτσάνα του.

το ΣΚ θα κάνω εγώ το ναυάγιο πάντως :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.965
Πόντοι
3.506
Βγήκα με Ρωσιδι σήμερα, 29 ετών. Χαμηλά κυβικά αλλά και πάλι ριχνει στη μέση ελληνιδα.

Οι γονείς της αποθεώνουν τον Πούτιν ,το ίδιο και η πλειοψηφία όπως λέει. Κάποιοι από τους νέους μόνο δεν τον πάνε.

Θεωρεί τον Πούτιν φονιά και δικτάτορα αλλά σαν μορφωμένη γυναίκα ξέρει πως αυτή είναι η μοίρα του Ρουσικου λαου.

Έλεγε ότι υπήρχε ένας γκευ στην πόλη της πριν 5 χρόνια,αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη.

Είχε γκόμενο με Ουκρανικό διαβατήριο ο οποίος ήταν από το Ρωσοφωνο τμήμα και ήταν μετανάστης στη Ρωσία. Πήρε τελικά ρωσικό διαβατήριο και ο Βλαδίμηρος για να τον ευχαριστήσει τον έστειλε στο μέτωπο. Οι γονείς του τύπου είναι ακόμα σε ουκρανικό έδαφος. Το Μητσο και τα μάτια σας τύποι

Η γκομενιτσα έχει διαμέρισμα στη Μόσχα. Κάθε μέρα λέει πέφτει και κάποια βόμβα από ντροουν αλλά αυτό πορωνει παραπάνω τους Ρώσους λέει ( τι έκπληξη). Μάλιστα μια από τις επιθέσεις έγινε κοντά στο σπίτι της. Δε ξέρω αν το τελευταίο το είπε για να κεράσω, θα το έκανα ούτως η άλλως.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Πως θα τον θυμομαστε ειδαλλως? μας χαρισε ανεπαναληπτες στιγμες γελιου :grin:

Τιποτα απλα τον ειχα ξεβρακωσει λιγακι οπως του αξιζε απαντωντας του, το κακο ειναι οτι τα παιρνει ολα προσωπικα ενω εγω καθολου Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1688
Και το ωραιο ειναι που μας ξαναλεει προσφατα " Ο άλλος ο μισουκρανός είχε ποστάρει δικό μου πόστ απο το 2014 (που έγραφα ξεκάθαρα ότι δεν είχα πολύ επαφή τότε με την όλη φάση)" Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1741
Δλδ μεχρι τον Δεκεμβριο του 14 δεν γνωριζε και πολλα αλλα εδω γραφει
tzuntokas2.jpg
με στομφο οτι οντως ηξερε τα της Ουκρανιας για τα γεγονοτα που ειχαν γινει τον Φεβρουαριο αποκαλωντας μαλιστα τον Γιανουκοβιτς δολοφονο και μαριονετα του Πουτιν , τον οποιον ομως εξακολουθουσε να θαυμαζει μεχρι τα τελη της χρονιας:2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
έκανα μια τελευταία προσπάθεια να σε πάρω στα σοβαρά αλλά υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.
αυτό που γραφω είναι γεγονός, όχι εξυπνάδα ή θέμα ερμηνείας. Κατανοητό να δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις αυτό που κάνει ο zero.
καλή συνέχεια
Επισης ,και το δικο μου γεγονος ειναι οχι εξυπνάδα , λυπαμαι αν δεν μπορεις να το κατανοησεις.
καλη διασκεδαση το ΣΚ ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Βγήκα με Ρωσιδι σήμερα, 29 ετών. Χαμηλά κυβικά αλλά και πάλι ριχνει στη μέση ελληνιδα.

Οι γονείς της αποθεώνουν τον Πούτιν ,το ίδιο και η πλειοψηφία όπως λέει. Κάποιοι από τους νέους μόνο δεν τον πάνε.

Θεωρεί τον Πούτιν φονιά και δικτάτορα αλλά σαν μορφωμένη γυναίκα ξέρει πως αυτή είναι η μοίρα του Ρουσικου λαου.

Έλεγε ότι υπήρχε ένας γκευ στην πόλη της πριν 5 χρόνια,αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη.

Είχε γκόμενο με Ουκρανικό διαβατήριο ο οποίος ήταν από το Ρωσοφωνο τμήμα και ήταν μετανάστης στη Ρωσία. Πήρε τελικά ρωσικό διαβατήριο και ο Βλαδίμηρος για να τον ευχαριστήσει τον έστειλε στο μέτωπο. Οι γονείς του τύπου είναι ακόμα σε ουκρανικό έδαφος. Το Μητσο και τα μάτια σας τύποι

Η γκομενιτσα έχει διαμέρισμα στη Μόσχα. Κάθε μέρα λέει πέφτει και κάποια βόμβα από ντροουν αλλά αυτό πορωνει παραπάνω τους Ρώσους λέει ( τι έκπληξη). Μάλιστα μια από τις επιθέσεις έγινε κοντά στο σπίτι της. Δε ξέρω αν το τελευταίο το είπε για να κεράσω, θα το έκανα ούτως η άλλως.
Συναντηθηκα πριν δυο βδομαδες ακριβως με γνωστη μου Ουκρανη.

Ο πατερας της αγνοειται τους τελευταιους μηνες και υποθετει οτι τον εστειλαν στο μετωπο, η δε μητερα της που ειναι χωρισμενη βρηκε καινουργιο συντροφο (ρωσοφιλο) και επικοινωνει τακτικα μαζι της.

Στη χωρα εξελισσεται μια πραγματικη τραγωδια WSJ: 50.000 Ουκρανοί έχουν μείνει ανάπηροι εξαιτίας του πολέμου - OTA VOICE

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
συνεχίζεις να γράφεις τις ίδιες σαχλαμάρες όπως και τις προάλλες με την δηθεν προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας στον Μπόκολο :2funny:
Δεν εχει σημασία αν είσαι χαζός, παλαβός ή τα γραφεις σκόπιμα ως συκοφάντης και ψεύτης.
Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να κρίνω τους υποστηρικτές της Ρωσίας του Πουτιν για την επιλογή τους ως άποψη και μόνο.
Το έχω γράψει άλλωστε καμιά δεκαριά φορές (αν όντως ήσουν εσύ που ξεθαψες το ποστ του μπουρδελιάρη θα είχες βρει και αυτά τα ποστ :wink:) και δεν πειράζει να το γράψω άλλη μια:

Το μόνο που σχολιάζω είναι όσα επιδέχονται αντικειμενική κρίση : τα fake news, οι ιστοσελιδες με "αρθρα" γεματα ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, και το πιο άθλιο που έχω δει εδώ μέσα, η δημοσίευση φωτογραφιών νεκρών στρατιωτών και πτωμάτων με σκοπό τον πανηγυρισμό. Όλα τα παραπάνω είναι γεγονός, όχι θέμα άποψης. Και ποστάρονται αποκλειστικά από τα μέλη που υποστηρίζουν τη ρωσική εισβολή.
Για τα βίντεο έχω γραψει ήδη από τις αρχέςτου νήματος πως είναι τελείως ανούσιο να ποστάρονται ως ένδειξη γενικότερης επιτυχίας της μίας ή της άλλης πλευράς. Τα δύο που έβαλες πρόσφατα με μεμονωμένα αιχμαλωτισμένα δυτικά οχήματα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα όλης αυτής της πουτινικής σαχλαμάρας

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υποστηρίξετε την επιλογή σας ποστάροντας τόσα ψέματα και παραπληροφόρηση τα οποία (κυρίως χαρη στον Ξύδη) διαψεύδονται συνεχώς.
Αυτά είναι και τα μόνα σημεία τα οποία σας ασκειται κριτική. Αν εσύ φαντασιώνεσαι κάτι διαφορετικό είναι δικό σου πρόβλημα. Τα γραπτά είναι που έχουν σημασία.

όσο για σένα το ότι εισαι ρωσόφιλος προκύπτει από αυτά που γράφεις, απλή διαπίστωση κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Δεν προσπαθεί κάποιος να σου αλλάξει άποψη ή επιλογή.
το ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης είναι επίσης γεγονός, στο ποστ #34.693 έγραψες για τον Ξύδη :
"Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια." και "Τωρα λες δεν σε νοιαζει που νεοναζι συνδραμουν τον ουκρανικο στρατο πολεμωντας εναντια στη Ρωσια;Δικαιωμα σου. "
ο άνθρωπος σου απέδειξε άμεσα πως έχει γραψει ακριβώς το αντίθετο και δεν είπες ούτε ένα τυπικό συγνώμη
Μιλας εσυ για σαχλαμαρες που οποιος δεν υποστηριξει την Ουκρανια του κανεις ανουσια παραθεση;
Μιλας εσυ που επι 3 μερονυχτα εκανες παραθεση και ζητουσες εξηγησεις σε ειδηση που εβαλα για Βουλγαρο Προεδρο οτι η Βουλγαρια δεν θα πρεπει να στειλει οπλα, η λυση θα πρεπει να ειναι διαπραγματευση και ειρηνη και οχι περισσοτερα οπλα. Και επειδη τελικα η βουλγαρικη κυβερνηση ενεκρινε τη χορηγηση στρατιωτικης βοηθειας, ζητουσες τα ρεστα. Και μολις σε ρωτησα που ειναι η ψευδης ειδηση που εβαλα, μαζευτηκες.
Μιλας εσυ που οταν εγραφα αστεια για Ζελενσκυ οτι ετσι οπως παει θα ζητησει μεχρι και την Αλασκα και τις Κουριλες νησους, και γελαγαν τα μελη θεωρωντας το πετυχημενο αστειο, εσυ ενοχλημενος για ακομη μια φορα μου εκανες παραθεση, ανουσια, οπως συνηθιζεις.
Μιλας εσυ για σαχλαμαρες που οταν εγραψα στις πυρκαγιες οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την προετοιμασια της κυβερνησης, θα επρεπε να εχει εξασφαλισει εκτος των αλλων και ρωσικα πυροσβεστικα αεροπλανα, με την οποια βοηθεια προσφερουν αυτα, μικρη η μεγαλη, οπως εγραψαν αλλοι στην εξελιξη της συζητησης. Αλλα το ΝΑΤΟ δεν επιτρεπει. Και ενω η αποψη μου ετυχε ασυνηθιστα μεγαλης αποδοχης (σε λαικ), εσυ εσπευσες παλι να κανεις παρατηρηση <Οτι οι γνωστοι κανουν ρωσικη προπαγανδα!!> (μιλαμε για κολλημα)
Μου λες για τους ναζι Ουκρανους που καταπιεζαν τους Ρωσοφωνους επι χρονια, και οτι ο Ξυδης καταδικασε αυτη την πρακτικη των ναζι, σε ολα τα κρατη μπορουν να βρεθουν νεοναζι, και δεν θα επρεπε να αποτελει αυτο αφορμη για ρωσικη στρατιωτικη επεμβαση.
Βαζω λινκ για α) φοβους Δυτικων κρατων οτι οι νεοναζι πολιτες τους επιστρεφοντας απο Ουκρανια μπορει με την εμπειρια και εκπαιδευση στα οπλα που απεκομισαν να αποτελεσουν απειλη για τα κρατη τους. (κατι που δεν επαληθευτηκε) β) νεοναζι ξενοι μαχητες συμπαθουντες στην Ουκρανια, εχουν πολεμησει ηδη εκει. Με αναφορες στην ανωτεροτητα της λευκης φυλης, με αντισημιτικα ποσταρισματα εκ μερους τους.
Εσυ φυσικα με περισσο θρασος. δεν βλεπεις τιποτα απο ολα αυτα, Οτι οι ξενοι αυτοι νεοναζι στηριζουν ΚΥΡΙΩΣ την Ουκρανια σε αυτον τον πολεμο. Και μου λες ο Ξυδης καταδικασε τους νεοναζι Ουκρανους που επι χρονια εκαναν τον βιο αβιωτο στους Ρωσοφωνους στα Ανατολικα.
Και εχει σχεση αυτο με τους νεοναζι ξενους μαχητες, απο Γερμανια, ΗΠΑ, Αυστραλια, Καναδα, που υποστηριζουν την Ουκρανια;
Φανταζομαι εχει τοσο σχεση, οσο που χτυπιοσουν επι 3 ημερες για τις δηλωσεις του Βουλγαρου Προεδρου με την αποφαση της βουλγαρικης κυβερνησης.
Για τις επιθεσεις σου, τις ειρωνιες, τις λοιδωριες σε μελη που <τολμουν> να γραψουν εδω χωρις να συμμεριζονται τις φιλοουκρανικες σου αποψεις, στα ειπαν κι αλλοι. Αλλα εσυ τον <αγωνα> σου, εναντια στους ανεμομυλους, <Σλαβα Ουκρανια,> αποδοχη για <π.... γιοι Ρωσοι,> για τις ουκρανικες επιτυχιες, για τα ρωσικα τεθωρακισμενα με "ψησταρια" επανω, <in himars we trust> που μας ειχατε ζαλισει με την ανειπωτη χαρα σας οι φιλοουκρανοι, για τη γεφυρα στη Κριμαια που ανατιναξαν οι Ουκρανοι.

Το προβλημα σου λοιπον ειναι οτι οσοι δεν βλεπουν τον πολεμο υπο το πρισμα το δικο σου, και γενικοτερα υπο το πρισμα των φιλοουκρανων, θα πρεπει να κανεις κατι για αυτο. Το δειχνουν εξ αλλου οι ανουσιες παραθεσεις σου.
Αυτο ομως ειναι προβλημα δικο σου. Τα θεματα σου αφορουν εσενα, και οχι τα αλλα μελη εδω.

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πως θα τον θυμομαστε ειδαλλως? μας χαρισε ανεπαναληπτες στιγμες γελιου :grin:

Τιποτα απλα τον ειχα ξεβρακωσει λιγακι οπως του αξιζε απαντωντας του, το κακο ειναι οτι τα παιρνει ολα προσωπικα ενω εγω καθολου Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1688
Και το ωραιο ειναι που μας ξαναλεει προσφατα " Ο άλλος ο μισουκρανός είχε ποστάρει δικό μου πόστ απο το 2014 (που έγραφα ξεκάθαρα ότι δεν είχα πολύ επαφή τότε με την όλη φάση)" Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1741
Δλδ μεχρι τον Δεκεμβριο του 14 δεν γνωριζε και πολλα αλλα εδω γραφει
tzuntokas2.jpg
με στομφο οτι οντως ηξερε τα της Ουκρανιας για τα γεγονοτα που ειχαν γινει τον Φεβρουαριο αποκαλωντας μαλιστα τον Γιανουκοβιτς δολοφονο και μαριονετα του Πουτιν , τον οποιον ομως εξακολουθουσε να θαυμαζει μεχρι τα τελη της χρονιας:2funny:
:cheesy::cheesy::cheesy:
Εσυ φιλε εισαι η κλασσικη περιπτωση ναυαγιου που διαμορφωνεις τη δικη σου πραγματικοτητα προκειμενου να νιωσεις ομορφα. Πρεπει να σ εχουν δουλεψει πολυ στην Ουκρανια .
Ψαξε κανενα ποστ απο το 2011 μπας και βρεις κατι που μπορει να σε βοηθησει στον αγωνα που δινεις.
:cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom