συνεχίζεις να γράφεις τις ίδιες σαχλαμάρες όπως και τις προάλλες με την δηθεν προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας στον Μπόκολο
Δεν εχει σημασία αν είσαι χαζός, παλαβός ή τα γραφεις σκόπιμα ως συκοφάντης και ψεύτης.
Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να κρίνω τους υποστηρικτές της Ρωσίας του Πουτιν για την επιλογή τους ως άποψη και μόνο.
Το έχω γράψει άλλωστε καμιά δεκαριά φορές (αν όντως ήσουν εσύ που ξεθαψες το ποστ του μπουρδελιάρη θα είχες βρει και αυτά τα ποστ
) και δεν πειράζει να το γράψω άλλη μια:
Το μόνο που σχολιάζω είναι όσα επιδέχονται αντικειμενική κρίση : τα fake news, οι ιστοσελιδες με "αρθρα" γεματα ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, και το πιο άθλιο που έχω δει εδώ μέσα, η δημοσίευση φωτογραφιών νεκρών στρατιωτών και πτωμάτων με σκοπό τον πανηγυρισμό. Όλα τα παραπάνω είναι γεγονός, όχι θέμα άποψης. Και ποστάρονται αποκλειστικά από τα μέλη που υποστηρίζουν τη ρωσική εισβολή.
Για τα βίντεο έχω γραψει ήδη από τις αρχέςτου νήματος πως είναι τελείως ανούσιο να ποστάρονται ως ένδειξη γενικότερης επιτυχίας της μίας ή της άλλης πλευράς. Τα δύο που έβαλες πρόσφατα με μεμονωμένα αιχμαλωτισμένα δυτικά οχήματα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα όλης αυτής της πουτινικής σαχλαμάρας
ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υποστηρίξετε την επιλογή σας ποστάροντας τόσα ψέματα και παραπληροφόρηση τα οποία (κυρίως χαρη στον Ξύδη) διαψεύδονται συνεχώς.
Αυτά είναι και τα μόνα σημεία τα οποία σας ασκειται κριτική. Αν εσύ φαντασιώνεσαι κάτι διαφορετικό είναι δικό σου πρόβλημα. Τα γραπτά είναι που έχουν σημασία.
όσο για σένα το ότι εισαι ρωσόφιλος προκύπτει από αυτά που γράφεις, απλή διαπίστωση κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Δεν προσπαθεί κάποιος να σου αλλάξει άποψη ή επιλογή.
το ότι είσαι ψεύτης και συκοφάντης είναι επίσης γεγονός, στο ποστ
#34.693 έγραψες για τον Ξύδη :
"
Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια." και "
Τωρα λες δεν σε νοιαζει που νεοναζι συνδραμουν τον ουκρανικο στρατο πολεμωντας εναντια στη Ρωσια;Δικαιωμα σου. "
ο άνθρωπος σου απέδειξε άμεσα πως έχει γραψει ακριβώς το αντίθετο και δεν είπες ούτε ένα τυπικό συγνώμη
Μιλας εσυ για σαχλαμαρες που οποιος δεν υποστηριξει την Ουκρανια του κανεις ανουσια παραθεση;
Μιλας εσυ που επι 3 μερονυχτα εκανες παραθεση και ζητουσες εξηγησεις σε ειδηση που εβαλα για Βουλγαρο Προεδρο οτι η Βουλγαρια δεν θα πρεπει να στειλει οπλα, η λυση θα πρεπει να ειναι διαπραγματευση και ειρηνη και οχι περισσοτερα οπλα. Και επειδη τελικα η βουλγαρικη κυβερνηση ενεκρινε τη χορηγηση στρατιωτικης βοηθειας, ζητουσες τα ρεστα. Και μολις σε ρωτησα που ειναι η ψευδης ειδηση που εβαλα, μαζευτηκες.
Μιλας εσυ που οταν εγραφα αστεια για Ζελενσκυ οτι ετσι οπως παει θα ζητησει μεχρι και την Αλασκα και τις Κουριλες νησους, και γελαγαν τα μελη θεωρωντας το πετυχημενο αστειο, εσυ ενοχλημενος για ακομη μια φορα μου εκανες παραθεση, ανουσια, οπως συνηθιζεις.
Μιλας εσυ για σαχλαμαρες που οταν εγραψα στις πυρκαγιες οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την προετοιμασια της κυβερνησης, θα επρεπε να εχει εξασφαλισει εκτος των αλλων και ρωσικα πυροσβεστικα αεροπλανα, με την οποια βοηθεια προσφερουν αυτα, μικρη η μεγαλη, οπως εγραψαν αλλοι στην εξελιξη της συζητησης. Αλλα το ΝΑΤΟ δεν επιτρεπει. Και ενω η αποψη μου ετυχε ασυνηθιστα μεγαλης αποδοχης (σε λαικ), εσυ εσπευσες παλι να κανεις παρατηρηση <Οτι οι γνωστοι κανουν ρωσικη προπαγανδα!!> (μιλαμε για κολλημα)
Μου λες για τους ναζι Ουκρανους που καταπιεζαν τους Ρωσοφωνους επι χρονια, και οτι ο Ξυδης καταδικασε αυτη την πρακτικη των ναζι, σε ολα τα κρατη μπορουν να βρεθουν νεοναζι, και δεν θα επρεπε να αποτελει αυτο αφορμη για ρωσικη στρατιωτικη επεμβαση.
Βαζω λινκ για α) φοβους Δυτικων κρατων οτι οι νεοναζι πολιτες τους επιστρεφοντας απο Ουκρανια μπορει με την εμπειρια και εκπαιδευση στα οπλα που απεκομισαν να αποτελεσουν απειλη για τα κρατη τους. (κατι που δεν επαληθευτηκε) β) νεοναζι ξενοι μαχητες συμπαθουντες στην Ουκρανια, εχουν πολεμησει ηδη εκει. Με αναφορες στην ανωτεροτητα της λευκης φυλης, με αντισημιτικα ποσταρισματα εκ μερους τους.
Εσυ φυσικα με περισσο θρασος. δεν βλεπεις τιποτα απο ολα αυτα, Οτι οι ξενοι αυτοι νεοναζι στηριζουν ΚΥΡΙΩΣ την Ουκρανια σε αυτον τον πολεμο. Και μου λες ο Ξυδης καταδικασε τους νεοναζι Ουκρανους που επι χρονια εκαναν τον βιο αβιωτο στους Ρωσοφωνους στα Ανατολικα.
Και εχει σχεση αυτο με τους νεοναζι ξενους μαχητες, απο Γερμανια, ΗΠΑ, Αυστραλια, Καναδα, που υποστηριζουν την Ουκρανια;
Φανταζομαι εχει τοσο σχεση, οσο που χτυπιοσουν επι 3 ημερες για τις δηλωσεις του Βουλγαρου Προεδρου με την αποφαση της βουλγαρικης κυβερνησης.
Για τις επιθεσεις σου, τις ειρωνιες, τις λοιδωριες σε μελη που <τολμουν> να γραψουν εδω χωρις να συμμεριζονται τις φιλοουκρανικες σου αποψεις, στα ειπαν κι αλλοι. Αλλα εσυ τον <αγωνα> σου, εναντια στους ανεμομυλους, <Σλαβα Ουκρανια,> αποδοχη για <π.... γιοι Ρωσοι,> για τις ουκρανικες επιτυχιες, για τα ρωσικα τεθωρακισμενα με "ψησταρια" επανω, <in himars we trust> που μας ειχατε ζαλισει με την ανειπωτη χαρα σας οι φιλοουκρανοι, για τη γεφυρα στη Κριμαια που ανατιναξαν οι Ουκρανοι.
Το προβλημα σου λοιπον ειναι οτι οσοι δεν βλεπουν τον πολεμο υπο το πρισμα το δικο σου, και γενικοτερα υπο το πρισμα των φιλοουκρανων, θα πρεπει να κανεις κατι για αυτο. Το δειχνουν εξ αλλου οι ανουσιες παραθεσεις σου.
Αυτο ομως ειναι προβλημα δικο σου. Τα θεματα σου αφορουν εσενα, και οχι τα αλλα μελη εδω.