Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266

Μιλάμε για την πιο κομπλεξικη ράτσα μαζί με Πολωνούς κ βάλτες
Μέχρι κ εδώ να κάνουν θέμα κ να φανούν αδικημένοι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εδω Ουκρανοφιλος απαντωντας στον Τζον Σπεσιαλ,
Με τον Μπιλ Γκορ να κανει λαικ.
Με τα Σλαβα Ουκραινα, τα <π..... γιοι Ρωσοι> και τα σχετικα,

Αλλα ο Μπιλ Γκορ θα μας κανει υποδειξεις για τους σκοπους μας, αλλα εκεινοι ειναι πολυ αντικειμενικοι να πουμε.

Ειπαμε, αυτα ειναι παλια, ας τα ξεχασουμε, αλλα μερικοι επιμενουν να ειναι προκλητικοι και θρασεις, εκτος φυσικα απο αυτο που πολλοι λενε, υποκριτες.
Κατηγορείτε τον Γιώργο Ξύδη για αργόσχολο αλλα όλα τα πουτινάκια του site βλέπω έχουν απλετο χρόνο για να ψάχνουν προηγούμενα πόστ. Ο άλλος ο μισουκρανός είχε ποστάρει δικό μου πόστ απο το 2014 (που έγραφα ξεκάθαρα ότι δεν είχα πολύ επαφή τότε με την όλη φάση).
Και για να σου απαντήσω @Νεαρχος Κουκης , αυτό το σίχαμα ο @JOHN-PLAYER-SPECIAL έχει κατ εξακολούθηση πάρει το μέρος εγκληματιών πολέμου που σφάζουν ,σκοτώνουν και βιάζουν αμάχους. Προσωπικά τέτοιους τύπους θα τους έβριζα (με τον τρόπο που απάντησα)είτε υποστηρίζουν Ρώσσους είτε Ουκρανούς είτε τον οποιονδήποτε.
Και αυτή είναι η διαφορά όλων εμάς που υποστηρίζουμε τους Ουκρανούς με τα πουτινάκια. Ακολουθούμε το δρόμο της λογικής και της δημοκρατίας ενάντια στον ολοκληρωτισμό του μπάσταρδου πουτάνας γιού Πούτιν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κατηγορείτε τον Γιώργο Ξύδη για αργόσχολο αλλα όλα τα πουτινάκια του site βλέπω έχουν απλετο χρόνο για να ψάχνουν προηγούμενα πόστ. Ο άλλος ο μισουκρανός είχε ποστάρει δικό μου πόστ απο το 2014 (που έγραφα ξεκάθαρα ότι δεν είχα πολύ επαφή τότε με την όλη φάση).
Και για να σου απαντήσω @Νεαρχος Κουκης , αυτό το σίχαμα ο @JOHN-PLAYER-SPECIAL έχει κατ εξακολούθηση πάρει το μέρος εγκληματιών πολέμου που σφάζουν ,σκοτώνουν και βιάζουν αμάχους. Προσωπικά τέτοιους τύπους θα τους έβριζα (με τον τρόπο που απάντησα)είτε υποστηρίζουν Ρώσσους είτε Ουκρανούς είτε τον οποιονδήποτε.
Και αυτή είναι η διαφορά όλων εμάς που υποστηρίζουμε τους Ουκρανούς με τα πουτινάκια. Ακολουθούμε το δρόμο της λογικής και της δημοκρατίας ενάντια στον ολοκληρωτισμό του μπάσταρδου πουτάνας γιού Πούτιν
Το δεχομαι αυτο που λες για σκοτωμενους και αιχμαλωτους. Δεν συνηθιζω να το κανω, ουτε το επικροτω να γινεται απο καμια μερια.
Πριν λιγες μερες ειχα γραψει παλι για <Σλαβα Ουκραινα>, για <π..... γιοι Ρωσοι>, χωρις να κανω παραθεση το ποστ σου.
Ο Μπιλ Γκορ προκλητικα και με θρασος ομως, επιμενει. Επιμενει οτι καποιοι εδω ειναι ρωσοφιλοι, ρωσικη προπαγανδα, ενω οι ουκρανοφιλοι, τα μπαιντενοπουλα για αντιπαραθεσω στο δικο σου πουτινακια, ειναι οι αντικειμενικοι.

Στη πραγματικοτητα, το προβλημα δημιουργειται απο το οτι τα μπαιντενοπουλα ενοχλουνται οταν καποιοι δεν στηριζουν την Ουκρανια και δεν συμεριζονται τις δικες τους αποψεις.
Αυτο ομως ειναι προβλημα δικο τους, και δεν αφορα εμας που θελουμε να γραφουμε και θα το κανουμε οποτε κρινουμε στα πλαισια του σαιτ και της σωστης συμπεριφορας, την αποψη μας.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Φίλε οι Ρώσοι μπορεί να είναι αντίθετοι στον αρχηγό τους για κάποιες από τις πολιτικές του, αλλά σε συνθήκες δύσκολες για τα σύνορα και την ασφάλεια της χώρας τους, συσπειρώνονται όλοι γύρω από τον αρχηγό τους, εκτός από μια χούφτα προδοτών που γίνονται βορρά από όσα θα έχετε δει σε ίντερνετ και τηλεόραση, των μυστικών υπηρεσιών. Οι Ρώσοι έχουν μάθει στην σκληρή πατριαρχία και θέλουν πάντα έναν ''πατερούλη'' για να τους οδηγεί. Τη δειλία, τη ρουφιανιά και το ''εγώ δεν πολεμάω για ξένα συμφέροντα'' των Ελλήνων δεν τα έχουνε, γιατί η Ρωσία δεν είναι αποικία κανενός αλλά υπερδύναμη και ξέρουν πολύ καλά ότι είναι τόσο τρομερά σκληροί και άγριοι στον πόλεμο για να μην γίνουν ποτέ αποικία κανενός. Πολεμάνε επί ενάμιση χρόνο με ολόκληρη την Δύση που ονειρεύεται να είναι για πάντα το νούμερο 1 στον κόσμο και όχι μόνο δεν τους έχουν βάλει κάτω αλλά προελαύνουνε κιόλας στην Ουκρανία και οι μισθοφόροι τρέχουν να σωθούνε.

κάπου κάπου εμφανίζεσαι και συ και γράφεις τον καημό σου. Κρατάω το παρακάτω για τα best of του νήματος

"γιατί η Ρωσία δεν είναι αποικία κανενός αλλά υπερδύναμη και ξέρουν πολύ καλά ότι είναι τόσο τρομερά σκληροί και άγριοι στον πόλεμο για να μην γίνουν ποτέ αποικία κανενός. Πολεμάνε επί ενάμιση χρόνο με ολόκληρη την Δύση........και όχι μόνο δεν τους έχουν βάλει κάτω αλλά προελαύνουνε κιόλας στην Ουκρανία και οι μισθοφόροι τρέχουν να σωθούνε"

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895

πριν από καιρό είχα προβλέψει πως κάθε φορά που οι ρώσοι χτυπάνε πολυκατοικίες, άμαχους κλπ. μετά από λιγο θα μπαίνει εδώ μέσα είδηση για τυφλα χτυπήματα των ουκρανων στο Ντονεσκ. Ο zero με επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά #34.784

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
δεν θέλω να σε εξαγριώσω αλλά κυκλοφορεί η φήμη ότι το βίντεο είναι παλιό και δεν δείχνει αυτό που νομίζεις...

(περιμένω και την πηγή από κάτι που πόσταρες χθες)
είχε ανέβει προχθες και στο reddit/combat footage με μετάφραση όσων ακούγονται.
Για να μη στενοχωρήσω τελείως του φίλους μας ας παραδεχθούμε πως ανεξάρτητα από πότε έγινε δείχνει μια επιτυχία (που την έχουν τόσο ανάγκη). Στη μετάφραση ακούγονται αρχικά να χαρακτηρίζουν το τανκ "καμικάζι", όμως ο τολμών νικά. Άσχετα αν τα περισσότερα ουκρανικά χτυπήθηκαν από αντιαρματικά και νάρκες.... Η συμβολή του άρματος ήταν καθοριστική

Η πλάκα με κατι τέτοια δεν είναι στο αν προκειται για παλιότερα και τα έβαλαν τώρα αλλά πως οι ρώσοι τέτοιες επιτυχίες τις καταγραφουν από διάφορες γωνίες (όπως με τις φάλαγγες που χτυπήθηκαν πρόσφατα αλλά και τα πρώτα bradley/leopard τον Ιούνιο). Μετά ανεβάζουν κάθε τρεις και λίγο από ένα κλιπ μπας και πείσουν κανέναν πως πρόκειται για διαφορετικά ....

μετά βλέπεις και βίντεο σαν αυτό που έβαλε ο κουκης με ένα (ΕΝΑ και μόνο) γαλλικό τεθωρακισμένο να περιφέρεται με τον αρματοφορέα να δει ο κοσμάκης την τεράστια επιτυχία.
μιλάμε για ΕΝΑ αρμα :2funny:
νικάμε αδέρφια :rockon:
τουλάχιστον οι ουκρανοί που είχαν κανει κάτι αντίστοιχο πέρσι είχαν αραδιάσει κάμποσα κάμενα προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
πριν από καιρό είχα προβλέψει πως κάθε φορά που οι ρώσοι χτυπάνε πολυκατοικίες, άμαχους κλπ. μετά από λιγο θα μπαίνει εδώ μέσα είδηση για τυφλα χτυπήματα των ουκρανων στο Ντονεσκ. Ο zero με επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά #34.784
Και εμείς είχαμε προβλέψει μήνες τώρα πως είσαι κουτοπονηρος κρετινος αλλά δεν το κάναμε τόσο θέμα.

Στον ύπνο σας με βλέπετε όρισμενοι τόσο πολύ σας έχω στοιχειώσει????

Αντί να σχολιάσεις την είδηση που έβαλα κάνεις σενάρια δικά σου και παραλληλισμούς που μάλλον δεν κολακεύουν το επίπεδο της νοημοσύνης σου.

Λες να ενδιαφέρει πολυ στην τελική κάποιους εδώ τι πιστεύει η κούτρα σου? Και τι είδους πρόβλεψη είχες κάνει?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Δηλαδη τι θες να μας πεις Μπιλ Γκορ;
Οτι το νημα δεν χωριζεται σε Ρωσοφιλους και Ουκρανοφιλους;
Οτι υπαρχουν οι Ρωσοφιλοι, και υπαρχουν και οι αντικειμενικοι;
Οποτε μπορει κανεις να ποσταρει ρωσικο αρμα μαχης με "ψησταρια", "κλουβα" επανω, και να κανει χαζι, ουκρανικα τρακτερ να τραβανε ρωσικα οχηματα, μπορει να ποσταρει ουκρανικες επιτυχιες στον πολεμο, μπορει μαλιστα να λεει <χαιρομαι γι αυτο> κιολας, μπορει να λεει <π..... γιοι Ρωσοι>, αλλα αυτος δεν ειναι με την Ουκρανια, ειναι αντικειμενικος.

Οποιος ποσταρει ρωσικες επιτυχιες στο πολεμο, ειναι πουτινακι.

Μετα παρεξηγειστε που σας λενε υποκριτες.

καλα ρε κουκη όλα αυτά που ρωτάς τα σκέφτηκες με βαση το ποστ που παραθετεις ; :think:

τα υπόλοιπα αυριο γιατί τωρα με καλούν απο τα κεντρικά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Εγώ είχα ποσταρεις τι έγραφες τον2014 κ τι διαφορετικά γράφεις τώρα ....πόνεσε;;;;; Πίστεψε με κάποιος από τους υποτιθέμενους δικούς σου μού το σφυρηξε ....πιστεύεις ειδικά εγώ θα καθόμουν να ψάχνω ποσταρισματα ;;;;;
Για το αργοσχολος το δέχομαι ...αλλά ψάξε να βρεις ποιος σε έβγαλε στα πέναλτυ ..τσπ.
Τώρα για το μισόουκρανος ας το να έχω μια άποψη ( ισωςκλανθααμενη) περισσότερο από κάτι άλλους μυρωδιαδες που μόνο από τα γραφόμενα τους φαίνονται παντελώς ανίδεοι

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.499
Πόντοι
206
Κακομοίρηδες εγώ δεν είμαι με την μεριά κανενός γιατί κανένας από όλους αυτούς που κυβερνούν σε Δύση και Ανατολή δεν θα μου δώσει να φάω. Εσείς αφού σας αρέσει τόσο πολύ ο πόλεμος αυτός, από το να κοκορεύεστε πάνω από το πληκτρολόγιο, τραβάτε να πολεμήσετε εκεί πέρα να δείτε την γλύκα. Γιατί είστε είτε ψυχοπαθείς, είτε μισότρελλοι που δεν καταλαβαίνετε ότι ο Πούτιν μίλησε για τακτικά πυρηνικά σε περίπτωση που τον στριμώξουν και συμπλήρωσε ''αυτό δεν είναι μπλόφα''. Και όπως συνήθως συμβαίνει με τα ΄άτομα του είδους σας στο τέλος τους κουράζετε όλους με την εμμονικότητα σας και σας παρατάνε. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μείνατε να γράφετε σε αυτό το νήμα...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγώ είχα ποσταρεις τι έγραφες τον2014 κ τι διαφορετικά γράφεις τώρα ....πόνεσε;;;;; Πίστεψε με κάποιος από τους υποτιθέμενους δικούς σου μού το σφυρηξε ....πιστεύεις ειδικά εγώ θα καθόμουν να ψάχνω ποσταρισματα ;;;;;
Για το αργοσχολος το δέχομαι ...αλλά ψάξε να βρεις ποιος σε έβγαλε στα πέναλτυ ..τσπ.
Τώρα για το μισόουκρανος ας το να έχω μια άποψη ( ισωςκλανθααμενη) περισσότερο από κάτι άλλους μυρωδιαδες που μόνο από τα γραφόμενα τους φαίνονται παντελώς ανίδεοι
Ποιοι δικοι σου και ποιοι δικοι μου βρε καημενε;
Λες και γνωριζομαστε εξω κανεις. (Μαλλον καποιοι δεν εχουν ζωη εξω απο δω, λεμε τωρα)
Δεν ντρεπεστε λιγο λεω γω; Μπαινετε σ ενα site και προσπαθειτε να δικαιολογησετε μια αναιτια εισβολη και τις αθλιοτητες ενος ξεφτιλισμενου ηγετη.
Οταν φτανεις να μισεις εναν ολοκληρο λαο , αστο , σημαινει οτι οσο κι αν εχεις ταξιδεψει, μυρωδιας παρεμεινες εσυ που αποκαλεις τους αλλους μυρωδιαδες.
Αντε καλημερα σου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Ποιοι δικοι σου και ποιοι δικοι μου βρε καημενε;
Λες και γνωριζομαστε εξω κανεις. (Μαλλον καποιοι δεν εχουν ζωη εξω απο δω, λεμε τωρα)
Δεν ντρεπεστε λιγο λεω γω; Μπαινετε σ ενα site και προσπαθειτε να δικαιολογησετε μια αναιτια εισβολη και τις αθλιοτητες ενος ξεφτιλισμενου ηγετη.
Οταν φτανεις να μισεις εναν ολοκληρο λαο , αστο , σημαινει οτι οσο κι αν εχεις ταξιδεψει, μυρωδιας παρεμεινες εσυ που αποκαλεις τους αλλους μυρωδιαδες.
Αντε καλημερα σου.
Δεν έχω προσωπική ζωή κ μπαίνω εδώ για να φτιαχτω ..
Είδες που κε εσύ βρίζεις κ με αποκαλείς καημένο τελικά όπως κατηγορείται κάποιον άλλο ότι αποκαλεί το Γιώργαρο αργοσχολο.....
Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα ......γελάνε και οι καμηλοπάρδαλεις του μπαχμουντ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Δεν έχω προσωπική ζωή κ μπαίνω εδώ για να φτιαχτω ..
Είδες που κε εσύ βρίζεις κ με αποκαλείς καημένο τελικά όπως κατηγορείται κάποιον άλλο ότι αποκαλεί το Γιώργαρο αργοσχολο.....
Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα ......γελάνε και οι καμηλοπάρδαλεις του μπαχμουντ
Ελεος ρε βολκανε! Και το "καημενε"το θεωρειτε βρισια οταν σας συμφερει???
Να πει ο τζον πλευερ οτι τον εχω βρισει ,οκ το δεχομαι.
Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι καποιος καθισε να ξεψαχνισει μηνυματα δεκαετιας και ειδικα "δικος" μου οπως λες, αφου εγω δεν ειχα ποτε επαφες απο εδω εκτος site.Ειναι λιγο creepy η φαση.
:confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Ελεος ρε βολκανε! Και το "καημενε"το θεωρειτε βρισια οταν σας συμφερει???
Να πει ο τζον πλευερ οτι τον εχω βρισει ,οκ το δεχομαι.
Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι καποιος καθισε να ξεψαχνισει μηνυματα δεκαετιας και ειδικα "δικος" μου οπως λες, αφου εγω δεν ειχα ποτε επαφες απο εδω εκτος site.Ειναι λιγο creepy η φαση.
:confused::confused::confused:
Λυπάμαι που στο είπα αλλά εννοώντας δικός ( φυσικά κ δεν εννοώ στην κανονική σου ζωή αφού δε σε ξέρω αλλα από εδώ μέσα που γίνονται like και ομοϊδεάτες )
Εσύ μετά από αυτό που είχα αναρτήσει μού είπες απλά ότι δεν τα ήξερες καλά τότε τα πράγματα κ τώρα άλλαξες γνώμη ( αν θυμάμαι καλά)
Πολλάκις γράφω ότι ποστσρω με ηχητική εγγραφή διότι όλο είναι στο δρόμο κ εκτός
Άρα λες να καθόμουν εγώ να έψαχνα το 2014 τι έγραφες κ ήσουν τότε υπέρ των Ρώσων;
Τσπ μικρή σημασία έχει .....
Τι άλλαξε μέσα σου κ αλλά πίστευες το 2014 κ άλλα τώρα;;καλύτερη ενημέρωση ; Κ από που πιο πολύ; Ίντερνετ βιβλία προσωπικές επαφές ταξίδια ,επαγγελματικές συνεργασίες με Ουκρανους,γάμος με Ουκρανίδας κλπ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Δεν ημουν ποτε υπερ των ρωσων. Απλα λογω πολεμικων τεχνων , χωρις να ξερω, ο Πουτιν μου φαινοταν λανθασμενα οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερος ηγετης.
Προσωπικες επαφες με ολες τις φαρες του πρωην ανατολικου μπλοκ και μεσα απο την επαφη αρχισα να ψαχνω συνολικα την ιστορια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και να προσθεσω οτι και σαν τζουντοκας αχρηστος ειναι ο Πουτιναρος,για οποιο ξερει και ασχολειται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Και να προσθεσω οτι και σαν τζουντοκας αχρηστος ειναι ο Πουτιναρος,για οποιο ξερει και ασχολειται.
Ε εννοείται αυτά με τα άλογα κ τα τζούντο είναι για ψηφοφορίες σκοπιμοτητες
Προσωπικες επαφες με ολες τις φαρες του πρωην ανατολικου μπλοκ και μεσα απο την επαφη αρχισα να ψαχνω συνολικα την ιστορια.
Επαγγελματική επαφή; Οικογένεια ή ζούσες εκεί ;;

Α και κάτι ακόμα χίλιες φορές να πεις κάποιο βλάκα άεργο οκνηρός παρά να κάθεσαι δεξιά κ αριστερά και να ρωτάς να μάθεις ( έστω κ λανθασμένα ποιος είναι ο.αλλος ) ώστε να βγάλεις προσωπικά του στοιχεία εδώ μέσα στη φόρα όπως έχει κάνει τέσσερεις φορές μέλος εδώ από την μπαιντενικη μεριά;
Συμφωνείς;;;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Α και κάτι ακόμα χίλιες φορές να πεις κάποιο βλάκα άεργο οκνηρός παρά να κάθεσαι δεξιά κ αριστερά και να ρωτάς να μάθεις ( έστω κ λανθασμένα ποιος είναι ο.αλλος ) ώστε να βγάλεις προσωπικά του στοιχεία εδώ μέσα στη φόρα όπως έχει κάνει τέσσερεις φορές μέλος εδώ από την μπαιντενικη μεριά;
Συμφωνείς;;;
Καλα εννοειται αυτο. Δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε τα προσωπικα στοιχεια κανενος. Αν δεν αντεχουμε καποιον σε τελικη ανλυση κανουμε ενα ignore και παμε παρακατω.
Οσο για επαφες οχι δεν εχω ζησει στη Ρωσσια. Εχω παει Ουκρανια. Και την εχω γυρισει απο Δυση προς Ανατολας.
Επαφες ειχα επαγγελματικες(με ολες τις φαρες) και με κοπελες (ευτυχως κι εκει, με ολες τις φαρες:cheesy::cheesy:), οπου απο ενα σημειο κι επειτα αρχισα να συζηταω με του παντες να μου πουν οι ιδιοι τις αποψεις τους( για να εχω μια σφαιρικη αποψη, πως βλεπουν τα πραγματα ο καθε ενας) .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Καλα εννοειται αυτο. Δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε τα προσωπικα στοιχεια κανενος. Αν δεν αντεχουμε καποιον σε τελικη ανλυση κανουμε ενα ignore και παμε παρακατω.
Οσο για επαφες οχι δεν εχω ζησει στη Ρωσσια. Εχω παει Ουκρανια. Και την εχω γυρισει απο Δυση προς Ανατολας.
Επαφες ειχα επαγγελματικες(με ολες τις φαρες) και με κοπελες (ευτυχως κι εκει, με ολες τις φαρες:cheesy::cheesy:), οπου απο ενα σημειο κι επειτα αρχισα να συζηταω με του παντες να μου πουν οι ιδιοι τις αποψεις τους( για να εχω μια σφαιρικη αποψη, πως βλεπουν τα πραγματα ο καθε ενας) .
Πριν το 2015 πήγαινες κ εσύ;:smiling-face-with-heart-eyes: Στα καλά χρόνια με τα καλά μουνετα;γιατί μετέπειτα έγιναν βαριά πεπόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom