Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
Ως γνωστών οι Ρωσοι ειναι γενναίοι και τρέχουν να καταγάγουν εθελοντικά και οι στρατολόγοι τους διώχνουν γιατι δεν θέλουν αλλους. Αντιθετος οι Ουκρανοί ειναι δειλοί και κρύβονται στα υπόγεια για να γλιτώσουν την στρατολόγηση. Ασε που δεν θελουν να πολεμήσουν τους αδελφούς Ρωσους γιατι εχουν δικιο και καλα εκαναν και επιτέθηκαν στην χωρα τους.
Επίσης ο Πουτιν ειναι δημοκράτης και κυβερνάει την Ρωσια 23 χρονια αλλα ο Ζελενσκι ειναι Ναζι δικτακτορας που κυβερνάει απο το 2019!!!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τόσο γενναίοι που κάνανε ουρές στα σύνορα με τη Φινλανδία και τη Γεωργία :grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
Βρε μαλάκα μπινέ παλιόγαυρε δεν θα αγωνιζόμουν κάν αν ήμουν Ουκρανός και δεχόντουσαν την συμμετοχή των Ρώσων.....
Μπινέ.
:2on1:
(Πως φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει ποτέ αθλητισμό.....)
Και τι κότσαρες την φωτό με τον ΑΔΕΡΦΟ της?
Σαν πειστήριο ότι υποστηρίζει τον πόλεμο?Η Ουκρανή έδειξε τρομερή μικρότητα....
:jerking:

Και βρε μαλάκα στο λέω εγώ που έχω ανέβει σε βάθρο μέσα στην Τουρκία,πάνω από Τούρκο και δεν μου έδωσε το χέρι....
Μαλάκα....

Εγώ το έδωσα πάντως(γιατί έτσι έχω μάθει) και ξέρεις τις απόψεις μου για την Τουρκία και τους Τούρκους όπως και για τους Ρώσους.....

:hi:

το βλέπεις με λάθος οπτική όπως και ο σάπιενς πιο πίσω. Το θέμα δεν είναι το ευ αγωνίζεσθαι και η τηρηση των κανονισμών έτσι γενικά.
Γιατί πολύ απλά αυτοί που θεσπισαν τους κανόνες σε αυτό το άθλημα (υποθέτω και σε άλλα) σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους την περίπτωση συμμετέχοντες αθλητές να προέρχονται απο χωρες που βρίσκονται σε ενεργό πόλεμο μεταξύ τους.
το προσωπικό παράδειγμα που αναφέρεις δεν είναι καν συγκρίσιμο, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν ήταν σε πολεμο όταν συμμετείχες.
Για πόλεμο μιλάμε όχι για προαιώνιες έχθρες μιση κλπ.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
λίγα ακόμα μαθήματα ρωσικής προπαγάνδας:

Καλύτερο βίντεο που δείχνει και τις προετοιμασίες. τους δίνουν και οδηγίες για το πως να κρατάνε τα συνθήματα :2funny::2funny:
φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει υλικό 'backstage' και ότι αυτός που τραβάει το βίντεο δεν είναι δημοσιογράφος αλλά μέλος της ομάδας:

το βίντεο ανέβηκε από τον προπαγανδιστικό λογαριασμό https://www.youtube.com/@PoliStream/videos ο οποίος έχει ανεβάσει παρόμοια 'αυθόρμητη διαμαρτυρία' (ίδια πλακάτ, ίδιες φάτσες!) από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου:

το ίδιο κανάλι είχε κάνει live από παρόμοια φιλορωσική δράση στο Άμστερνταμ με τίτλο People on the streets of Amsterdam against NATO:

ακριβώς την ίδια μέρα και ενώ η 'είδηση' δεν παίζει πουθενά αλλού, η 'αυθόρμητη διαμαρτυρία κατοίκων της Γλυφάδας' ανέβηκε και σε ρωσικό site με τίτλο «Αυξάνονται οι διαμαρτυρίες κατά του Ζελένσκι στην ΕΕ»:

στο κείμενο διαβάζουμε για κόσμο στην ευρώπη που σιγά σιγά ξυπνάει και διαμαρτύρεται κατά του δικτάτορα Ζελένσκι, για έλληνες αντιφασίστες κατά της νεοναζιστικής ιδεολογίας του Ζελένσκι και απίστευτα γελοία πράγματα. Το ίδιο site είχε ανεβάσει και την 'διαμαρτυρία' στην Διονυσίου Αεροπαγίτου (Афины выступили против режима Зеленского)

το συγκεκριμένο site έχει φάει ban απ το youtube και facebook λόγω ρωσικής προπαγάνδας...

είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ρωσικό προπαγανδιστικό δίκτυο που στήνει τέτοιες συγκεντρώσεις και μετά τις παρουσιάζει μέσα από διάφορα site ως αυθόρμητες διαμαρτυρίες πολιτών κλπ κλπ κλπ

και είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι ρωσόφιλοι εδώ μέσα είναι θύματα αυτής της αστείας προπαγάνδας.

stop war open tourism λέει στο πρώτο βίντεο :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
Για ολους τους ξενους νεοναζι white supremacists ρατσιστες που με ζεση υποστηριζουν την Ουκρανια και πολεμησαν κιολας εκει σε συνεργασια με τους Ουκρανους ομοιδεατες τους δεν κανεις λογο.
Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια.
<Mεταξυ των ξενων μαχητων που επεστρεψαν στις ΗΠΑ, αρκετοι αναγνωριστηκαν ως νεοναζι. Ενας απο τους μαχητες ποσταρισε αντισημιτικο περιεχομενο. Αναγνωριστηκαν μελη απο 35 εξτρεμιστικα γκρουπ νεοναζι, αντικυβερνητικα, και υπερ της ανωτεροτητας της λευκης φυλης, που πολεμουν στην Ουκρανια.>

Περιεργο, νομιζα εσυ ησουν ευαισθητος σε τετοια θεματα. Τωρα λες δεν σε νοιαζει που νεοναζι συνδραμουν τον ουκρανικο στρατο πολεμωντας εναντια στη Ρωσια;
Δικαιωμα σου.
Με νοιαζει ομως εμενα, οπως και την ισραηλινη εφημεριδα που εχει το αρθρο.
θέλει πολύ θράσος να γραφεις τέτοια ψέματα όταν ο συνομιλητής σου (ο ξυδης) μπορει να σε ξεβρακώσει άμεσα, απλά παραθέτοντας αυτό που είχε γράψει λίγες σελίδες πίσω.
θα μου πεις αν δεν απαντούσες με συκοφαντίες τι σόι πουτινάκι θα ήσουν

Χαζος εισαι εσυ που αισθανθηκες την αναγκη να μου κανεις παραθεση, 2 φορες μαλιστα, χωρις να πεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για την ουσια του αρθρου, δηλαδη τους ξενους μαχητες στην Ουκρανια με ακραια εξτρεμιστικη ναζιστικη ιδεολογια και υποβαθρο που τους ωθει να επιλεξουν πλευρα σε αυτον τον πολεμο.

το θέμα του άρθρου είναι πιθανοί κίνδυνοι απο την επιστροφή αυτών των ατόμων στις χώρες τους αφού θα έχουν αποκτήσει πολεμική εμπειρία.
όχι γενικά η ιδεολογία τους και η ύπαρξή τους σε αυτές τις χώρες. Και ακροαριστεροί να είχαν ταξιδέψει στην Ουκρανία είμαι σίγουρος πως οι ανησυχίες των χωρών θα ήταν οι ίδιες
βέβαια οι άλλοι είναι χαζοί, όχι πως αρμενίζεις εσύ στραβά :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
θέλει πολύ θράσος να γραφεις τέτοια ψέματα όταν ο συνομιλητής σου (ο ξυδης) μπορει να σε ξεβρακώσει άμεσα, απλά παραθέτοντας αυτό που είχε γράψει λίγες σελίδες πίσω.

το θέμα του άρθρου είναι πιθανοί κίνδυνοι απο την επιστροφή αυτών των ατόμων στις χώρες τους αφού θα έχουν αποκτήσει πολεμική εμπειρία.
όχι γενικά η ιδεολογία τους και η ύπαρξή τους σε αυτές τις χώρες. Και ακροαριστεροί να είχαν ταξιδέψει στην Ουκρανία είμαι σίγουρος πως οι ανησυχίες των χωρών θα ήταν οι ίδιες
Ακομη κι ο Ξυδης δεν αμφισβητησε το αρθρο. Βλεπω το αμφισβητεις εσυ. Λογικο, ειναι στα αγγλικα και δυσκολευεσαι.

Εγω κατεδειξα αυτο που ηθελα με το αρθρο της ισραηλινης εφημεριδας. Την εμπλοκη ξενων μαχητων ναζι εξτρεμιστων ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ στην Ουκρανια.
Βεβαια ειπαμε, πρεπει να ξερεις αγγλικα για να το διαβασεις.
Οσο για τον Ξυδη, σε 2 παραθεσεις, δεν αναφερθηκε καν σε ναζι που πολεμησαν υπερ της Ουκρανιας.
Καταλαβαμε γιατι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
το βλέπεις με λάθος οπτική όπως και ο σάπιενς πιο πίσω. Το θέμα δεν είναι το ευ αγωνίζεσθαι και η τηρηση των κανονισμών έτσι γενικά.
Γιατί πολύ απλά αυτοί που θεσπισαν τους κανόνες σε αυτό το άθλημα (υποθέτω και σε άλλα) σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους την περίπτωση συμμετέχοντες αθλητές να προέρχονται απο χωρες που βρίσκονται σε ενεργό πόλεμο μεταξύ τους.
το προσωπικό παράδειγμα που αναφέρεις δεν είναι καν συγκρίσιμο, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν ήταν σε πολεμο όταν συμμετείχες.
Για πόλεμο μιλάμε όχι για προαιώνιες έχθρες μιση κλπ.
Αν υπάρχει τέτοιο θέμα δεν κατεβαίνεις καν στον αγώνα διαμαρτυρόμενος για την εισβολή κτλ.
Άπαξ και κατέβεις θα σεβαστείς το ευ αγωνίζεται.
Τελεία και παύλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Αν υπάρχει τέτοιο θέμα δεν κατεβαίνεις καν στον αγώνα διαμαρτυρόμενος για την εισβολή κτλ.
Άπαξ και κατέβεις θα σεβαστείς το ευ αγωνίζεται.
Τελεία και παύλα.
+100000

Κ εγώ κάποτε στην Πόλη πήρα την πρωτελευταια θέση στο μπαλέτο μπροστά από τον τελευταίο Τούρκο κ του έδωσα τον κωλο μου από συνήθεια της ελληνικής πολιτικής από το. 1955 κ μετά .

Έλα είμαι ΜΙΤ έρχεσαι για καφέ;
IMG_20230729_094227.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Σκόνη και θρυψαλα το αρχηγείο της SΒU στο Ντνιπρο με Ισκαντερ

Από το πρωί Βεβαια όλα τα ουκρανοτρολ και οι μπαιντενολαγνοι σανοφαγοι σκούζουν στα σοσιαλ για δήθεν χτύπημα των κακών Ρώσων σε πολυκατοικία αορίστως ..

Συνημμένα

• VID_20230729_114303_635.mp4
    311,2 KB · Εμφανίσεις: 0

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
+100000

Κ εγώ κάποτε στην Πόλη πήρα την πρωτελευταια θέση στο μπαλέτο μπροστά από τον τελευταίο Τούρκο κ του έδωσα τον κωλο μου από συνήθεια της ελληνικής πολιτικής από το. 1955 κ μετά .

Έλα είμαι ΜΙΤ έρχεσαι για καφέ;
IMG_20230729_094227.jpg
Από τότε έγινες ομοφυλόφιλος?

:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Από τότε έγινες ομοφυλόφιλος?

:confused:
Όλο το έθνος έχει. Γίνει κωλομπαρα από τα Σεπτεμβριανά κ μετά αλλά κάποιοι ζουν με την πολιτική του κάθε Κούλη κ Τσίπρα.....φαντάσιονονται τρελά πράγματα για μεγάλες πολιτικές που στο μέλλον θα εδραιωθουμε.

Τώρα σε αφήνω για να απολαύσω την περσίδα μου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Πουτιν, στη διασκεψη με ηγετες απο Αφρικη.
Αφου τους ευχαριστει για τη πρωτοβουλια τους για ειρηνη στον πολεμο, λεει οτι το Κιεβο αρνειται να συζητησει. Ειναι η επισημη θεση του Κιεβου. Δεν μπορει η Ρωσια να επιβαλει να γινουν συνομιλιες.

Ετσι, να φαινεται ποιος επιθυμει τη συνεχιση του πολεμου και ποιος την ειρηνευση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Η σφαγη στην Ουκρανια συνεχιζεται.
Αντε να δουμε, ποιος εχει δικιο.
Αυτοι που στελνουν περισσοτερα οπλα, η αυτοι που λενε διαπραγματευειτε για ειρηνη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ο άνθρωπος έβαλε άρθρο το οποίο μετά από ένα χρόνο δεν επιβεβαιώθηκε πουθενά ενώ αποφάσισε μόνος του οτι ο τίτλος του δεν ισχύει και στην πραγματικότητα το θέμα του άρθρου είναι άλλο. και μετά από τόσες μέρες επιμένει και γράφει και ψέματα, ότι εγώ αρνούμαι την ύπαρξη ναζισμού στην ουκρανία και ότι εσύ αμφισβητείς και δεν κατάλαβες το άρθρο... τι ψυχεδέλεια είναι αυτή :2funny::2funny::2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σκόνη και θρυψαλα το αρχηγείο της SΒU στο Ντνιπρο με Ισκαντερ

Από το πρωί Βεβαια όλα τα ουκρανοτρολ και οι μπαιντενολαγνοι σανοφαγοι σκούζουν στα σοσιαλ για δήθεν χτύπημα των κακών Ρώσων σε πολυκατοικία αορίστως ..

Σκόνη και θρύψαλα το αρχηγείο της SΒU !σφαγή ουκρανών πρακτόρων! εκατόμβη νεκρών! επιτυχημένο χτύπημα!

η πραγματικότητα: 9 τραυματίες (μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά), κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, το κτήριο ήταν σχεδόν άδειο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ο άνθρωπος έβαλε άρθρο το οποίο μετά από ένα χρόνο δεν επιβεβαιώθηκε πουθενά ενώ αποφάσισε μόνος του οτι ο τίτλος του δεν ισχύει και στην πραγματικότητα το θέμα του άρθρου είναι άλλο. και μετά από τόσες μέρες επιμένει και γράφει και ψέματα, ότι εγώ αρνούμαι την ύπαρξη ναζισμού στην ουκρανία και ότι εσύ αμφισβητείς και δεν κατάλαβες το άρθρο... τι ψυχεδέλεια είναι αυτή :2funny::2funny::2funny:
Για δειξε μου στις 2 παραθεσεις σου τις πρωτες και στην απαντηση του Μπιλ Γκορ, που γραφετε και αποδεχεστε το αρθρο για ξενους μαχητες ναζιστες ρατσιστες;
Εσυ σε 2 παραθεσεις εκανες το παγωνι, και ο Μπιλ Γκορ δεν ειδε, δεν ακουσε τιποτα για ναζιστες στο αρθρο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οποια ειδηση βλεπω απο οποιο μεσο που με ενδιαφερει, τη βαζω. Δεν εξεταζω το μεσον, αλλα την ειδηση, αν αληθευει η οχι.

Εσυ ως ειδικος στο ψαξιμο και διεξοδικη αναλυση, επαγγελματικη θα ελεγε κανεις, δεν σχολιασες την ειδηση.
Αναμενομενο εκ μερους σου.

Μιστερ Ξυδη, διαβαζω εδω στα αγγλικα <Η πλειοψηφια απο Δυτικες εταιρειες συνεχιζουν τις δουλειες στη Ρωσια, οπως ερευνα δειχνει.>
Βαζω λινκ απο youtube με ειδηση οτι Δυτικες εταιρειες παραμενουν στη Ρωσια για δουλειες, και ο Ξυδης σπευδει να μου κανει παραθεση, χωρις ουσια, οπως συνηθιζει, κανοντας μου παρατηρηση για την πηγη.
Το καναλι λεει ειναι ΑκροΔεξιο. Κουβεντα φυσικα για την ειδηση.

Του βαζω λοιπον λινκ με την ιδια ειδηση απο ξενο σαιτ, οτι δυτικες εταιρειες παραμενουν στη Ρωσια για δουλειες.
Αλλα ο Ξυδης εξαφανισμενος. Φυσικα κανει το παγωνι, με την ελπιδα οτι καποιος δεν θα εχει διαβασει τι εχει προηγηθει.
Συνηθισμενη του τακτικη. Ελπιζοντας να κερδισει, τι; Αυτος ξερει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.727
Πόντοι
3.656
και τους μποκολο/λαδάκη μπαναρισμένους τους νόμιζα αλλά να που εμφανιστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα μετά από απουσία μηνών. Είχα την εντύπωση πως δόθηκε χαρη σε όλους τους

και που είναι το περίεργο σε αυτό που έγραψε ; η προετοιμασία (εκπαίδευση, αποστολή οπλικών συστημάτων κλπ.) κάπου τότε ξεκίνησε, ίσως και πριν. Το αν οι τωρινές επιχειρήσεις είναι όντως η κύρια αντεπίθεση, αν έχει στόχο την Μελιτόπολη κλπ. θα φανεί στο μέλλον

δεν βάζεις και κάποιο λινκ να δω το συγκεκριμένο ποστ ; όχι screenshot, link με τη σελίδα παρακαλώ.

όσο για screenshots φαντάζομαι ξέρεις πως υπάρχουν δεκάδες με όλες τις προβλέψεις, παλιές-μεσοπρόθεσμες-πρόσφατες που έχει κάνει η παρέα και πήγανε κουβά,
να 'χουμε να βάζουμε :grin:
....και τους μποκολο/λαδάκη μπαναρισμένους τους νόμιζα.......

Αφού αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα, μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο ΝΟΜΙΖΕΣ ότι ήμουν μπαναρισμένος; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου; Γράφω όταν και εάν θεωρήσω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
....και τους μποκολο/λαδάκη μπαναρισμένους τους νόμιζα.......

Αφού αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα, μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο ΝΟΜΙΖΕΣ ότι ήμουν μπαναρισμένος; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου; Γράφω όταν και εάν θεωρήσω
Γραφουν κι αλλοι στο νημα.
Προφανως στο κεφαλι του τα εχει υπολογισει οτι γραφει μονο αυτος και οσοι συμφωνει μαζι τους.

Παρανοια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.727
Πόντοι
3.656
με λίγα λόγια, τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από τους φόβους που εξέφραζε το περσινό άρθρο.
Παρακολουθώ τη συζήτηση και δεν κατανοώ την εξέλιξή της. Όταν επανέρχονται σε οποιαδήποτε χώρα άντρες, οι οποίοι όχι μόνο έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Πολεμική πείρα αλλά και Ιδεολογία Φασιστική, είναι αυτονόητο ότι είναι επικίνδυνοι. Μπορούν είτε οι ίδιοι αυτόβουλα να στρατολογηθούν στο Οργανωμένο Έγκλημα, είτε κάποιος μηχανισμός να τους χρησιμοποιήσει. Κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, λόγω του ότι είναι ικανοί να εκπαιδεύσουν στελέχη / στρατιώτες, λόγω της πραγματικής εμπειρίας τους. Το ότι ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει κάτι. Η Δαμόκλειος σπάθη κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των Κρατών, και είναι πολύ πιθανόν ήδη να οργανώνονται αργά, αθόρυβα και μεθοδικά πυρήνες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όποτε νομίσουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Μακάρι να μην συμβεί, αλλά έχω μάθει ότι η πραγματικότητα αδιαφορεί για τις επιθυμίες μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom