Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
H ετήσια σύνοδος της ρωσικής κυβέρνησης με τους Αφρικανούς ηγέτες, που άρχισε χθες στην Αγία Πετρούπολη, είχε εντυπωσιακά χαμηλή συμμετοχή, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε το Κρεμλίνο

Μάλιστα κε Γιώργο
Βλέπω έχουμε κ επαφές πλέον με το Κρεμλίνο κ σού τηλεφώνησαν να σου πουν ότι είναι εξοργισμένοι με τη χαμηλη συμμέτοχη !!

Παντού χωμένος ρε μπαγασα ....πως φαίνεται ο άνθρωπος με τις άκρες παντού
Αποκλειστικά μόνο στο μπου κομ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Με το ζορι δεν γινεται τιποτα .Δηλαδη πως θα παει στην μαχη χωρις ηθικο .

του το είχα γράψει και πριν κάποιες μέρες αλλά επιλέγει να κάνει καθημερινά ρωσική προπαγάνδα:

«είναι πολύ λογικό να υπάρχει κόσμος και από τις ΔΥΟ πλευρές που να μην θέλει να πολεμήσει. είναι εντελώς παράλογο, μονόπλευρο και παιδικά προπαγανδιστικό να απομονώνεις και να απασχολείσαι αποκλειστικά με τους 'δειλούς' της μίας πλευράς προσπαθώντας να μας πεις κάτι»

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Στιγμιότυπα ουκρανο επιστρατευσης
Κλαιω με το δευτερο βιντεακι :cheesy:

ΥΓ. Γενικα οι αμερικανοδουλοι του θρεντ νομιζουν οτι δεν ειναι εμφυλιος οπως φυσικα πιστευουν οτι το 14 στη Μαινταν ηταν αγνος παλλαικος ξεσηκωμος ... οτι ο Παιατ και η Νουλαντ βρισκοταν απο τις πρωτες μερες στην πλατεια με την δευτερη μαλιστα να επιλεγει αργοτερα τον ουκρανο πρωθυπουργο δηλωνοντας "δεν μου αρεσει ο Κλιτσκο θα βαλουμε τον Γιατσενιουκ":2funny: δεν τους απασχολει καθολου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

ΥΓ. Γενικα οι αμερικανοδουλοι του θρεντ νομιζουν οτι δεν ειναι εμφυλιος οπως φυσικα πιστευουν οτι το 14 στη Μαινταν ηταν αγνος παλλαικος ξεσηκωμος ... οτι ο Παιατ και η Νουλαντ βρισκοταν απο τις πρωτες μερες στην πλατεια με την δευτερη μαλιστα να επιλεγει αργοτερα τον ουκρανο πρωθυπουργο δηλωνοντας "δεν μου αρεσει ο Κλιτσκο θα βαλουμε τον Γιατσενιουκ":2funny: δεν τους απασχολει καθολου.
Μην τους μπερδευεις με το 14 κ τους λες κ άγνωστα ονόματα για αυτούς
Ένα χρόνο τώρα προσπαθούν να μάθουν να ξεχωρίζουν την ρωσική με την ουκρανική σημαία κ εσύ του ζαμπουνας γιατσενιουκ Κλίτσκο κλπ
..έλεος λυπήσου τους:confused:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ξυδιά εσύ που έχεις την ενημέρωση μπορείς να μας παραθέσεις τα αποτελέσματα διμήνου της ουκρανικής αντεπίθεσης?
Δηλ πόσα τ.χλμ ανακατέλαβαν ποιες πόλεις χωριά και οικισμούς και με ποιο αντίστοιχο κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό υλικό????
Έσπασε η τριπλή ρωσική γραμμή άμυνας σε κάποιο σημείο και αν ναι που ακριβως?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

Ναι η Νουλαντ εντελώς τυχαία ήταν στις συγκεντρώσεις και μοίραζε ψωμάκια στους συγκεντρωμένους !

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
του το είχα γράψει και πριν κάποιες μέρες αλλά επιλέγει να κάνει καθημερινά ρωσική προπαγάνδα:

«είναι πολύ λογικό να υπάρχει κόσμος και από τις ΔΥΟ πλευρές που να μην θέλει να πολεμήσει. είναι εντελώς παράλογο, μονόπλευρο και παιδικά προπαγανδιστικό να απομονώνεις και να απασχολείσαι αποκλειστικά με τους 'δειλούς' της μίας πλευράς προσπαθώντας να μας πεις κάτι»
Ως γνωστών οι Ρωσοι ειναι γενναίοι και τρέχουν να καταγάγουν εθελοντικά και οι στρατολόγοι τους διώχνουν γιατι δεν θέλουν αλλους. Αντιθετος οι Ουκρανοί ειναι δειλοί και κρύβονται στα υπόγεια για να γλιτώσουν την στρατολόγηση. Ασε που δεν θελουν να πολεμήσουν τους αδελφούς Ρωσους γιατι εχουν δικιο και καλα εκαναν και επιτέθηκαν στην χωρα τους.
Επίσης ο Πουτιν ειναι δημοκράτης και κυβερνάει την Ρωσια 23 χρονια αλλα ο Ζελενσκι ειναι Ναζι δικτακτορας που κυβερνάει απο το 2019!!!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
με λίγα λόγια, τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από τους φόβους που εξέφραζε το περσινό άρθρο.
Για ολους τους ξενους νεοναζι white supremacists ρατσιστες που με ζεση υποστηριζουν την Ουκρανια και πολεμησαν κιολας εκει σε συνεργασια με τους Ουκρανους ομοιδεατες τους δεν κανεις λογο.
Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια.
<Mεταξυ των ξενων μαχητων που επεστρεψαν στις ΗΠΑ, αρκετοι αναγνωριστηκαν ως νεοναζι. Ενας απο τους μαχητες ποσταρισε αντισημιτικο περιεχομενο. Αναγνωριστηκαν μελη απο 35 εξτρεμιστικα γκρουπ νεοναζι, αντικυβερνητικα, και υπερ της ανωτεροτητας της λευκης φυλης, που πολεμουν στην Ουκρανια.>

Περιεργο, νομιζα εσυ ησουν ευαισθητος σε τετοια θεματα. Τωρα λες δεν σε νοιαζει που νεοναζι συνδραμουν τον ουκρανικο στρατο πολεμωντας εναντια στη Ρωσια;
Δικαιωμα σου.
Με νοιαζει ομως εμενα, οπως και την ισραηλινη εφημεριδα που εχει το αρθρο.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Οχι, επειδη αμφισβητουσες κιολας αν υπαρχουν νεοναζι στην Ουκρανια.

χαζός είσαι; ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; πάμε άλλη μία, τελευταία γιατί βαριέμαι κιόλας:

«κανείς εδώ μέσα δεν αρνήθηκε την ύπαρξη νεοναζιστικού κινήματος εντός ουκρανίας (όπως κάποιοι αρνούνται την ύπαρξη ναζισμού εντός ρωσίας, wagner κλπ). Αυτό που αρνούμαστε είναι η εκμετάλλευση αυτού του γεγονότος, η μεγέθυνσή και η απομόνωσή του από την ουκρανική πραγματικότητά και η δικαιολόγηση κατακτητικού πολέμου και εθνικής γενοκτονίας εξ αιτίας του

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
χαζός είσαι; ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; πάμε άλλη μία, τελευταία γιατί βαριέμαι κιόλας:

«κανείς εδώ μέσα δεν αρνήθηκε την ύπαρξη νεοναζιστικού κινήματος εντός ουκρανίας (όπως κάποιοι αρνούνται την ύπαρξη ναζισμού εντός ρωσίας, wagner κλπ). Αυτό που αρνούμαστε είναι η εκμετάλλευση αυτού του γεγονότος, η μεγέθυνσή και η απομόνωσή του από την ουκρανική πραγματικότητά και η δικαιολόγηση κατακτητικού πολέμου και εθνικής γενοκτονίας εξ αιτίας του

Χαζος εισαι εσυ που αισθανθηκες την αναγκη να μου κανεις παραθεση, 2 φορες μαλιστα, χωρις να πεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για την ουσια του αρθρου, δηλαδη τους ξενους μαχητες στην Ουκρανια με ακραια εξτρεμιστικη ναζιστικη ιδεολογια και υποβαθρο που τους ωθει να επιλεξουν πλευρα σε αυτον τον πολεμο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Είσαι γαύρος αφού......
Τι λες ρε μάγκα?
Η κοπέλα είναι απαράδεκτη και θα τιμωρηθεί δικαιότατα.
Αν είναι όπως τα λες να μην δεχόταν να αγωνιστεί.
φερτο στα μετρα μας και κανε εικονα τον εαυτο σου να ειναι κυπριος το 1975 και να αγωνιζεται (αθλητικα) εναντιον τουρκου. του δινεις το χερι ναι ή οχι; αρχιδατα απαντα μου, οχι βαζέλικα.

Αν μου πεις ναι, ντρεπομαι εγω για σενα, αφου δεν ντρεπεσαι εσυ.
Γουσταρε η κοπελα να κατεβει, να ασκησει το αθλημα της, να ξεφτυλισει τη ρωσιδα, και μετα να αποκλειστει. Ηξερε οτι θα αποκλειστει και κατεβηκε ετσι κι αλλιως, απαγορευεται;

και επειδη μπορει να κανεις και καμια νυξη περι ουδετεροτητας της καημενης ρωσιδας, οριστε παρτην με τον αδερφο της

F2CyzXLWAAMrCIz

Και για να το κλεισω γιατι θα αρχισω τα μπινελικια, δεν το γραφω απο φιλοουκρανικη διαθεση ολο αυτο, στα αρχιδια μου. Αλλα δικαιωμα της και μαγκια της να ξεφτυλισει ενα θεσμο που σε θελει να δινεις το χερακι στον αντιπαλο για τα ματια του κοσμου, πολυ υποκρισια εχουμε γυρω μας ηδη, να πα να γαμηθουν.

Δηλαδη οταν η ομοσπονδια αποφασιζει οτι οι ρωσοι δεν πρεπει να αγωνιστουν, ειναι οκ να μην τηρειται το εθιμο που θελει την "ανακωχη για αγωνες", οταν ομως η ουκρανεζα ή ο παλαιστινιος ή ο κυπριος δεν γουσταρει να δωσει χερι σε ρωσο, εβραιο ή τουρκο και τουμπαλιν, τοτε κατι τρεχει στα γυφτικα.

αιντε μαλακες υποκριτες τυπολατρες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
φερτο στα μετρα μας και κανε εικονα τον εαυτο σου να ειναι κυπριος το 1975 και να αγωνιζεται (αθλητικα) εναντιον τουρκου. του δινεις το χερι ναι ή οχι; αρχιδατα απαντα μου, οχι βαζέλικα.

Αν μου πεις ναι, ντρεπομαι εγω για σενα, αφου δεν ντρεπεσαι εσυ.
Γουσταρε η κοπελα να κατεβει, να ασκησει το αθλημα της, να ξεφτυλισει τη ρωσιδα, και μετα να αποκλειστει. Ηξερε οτι θα αποκλειστει και κατεβηκε ετσι κι αλλιως, απαγορευεται;

και επειδη μπορει να κανεις και καμια νυξη περι ουδετεροτητας της καημενης ρωσιδας, οριστε παρτην με τον αδερφο της

F2CyzXLWAAMrCIz

Και για να το κλεισω γιατι θα αρχισω τα μπινελικια, δεν το γραφω απο φιλοουκρανικη διαθεση ολο αυτο, στα αρχιδια μου. Αλλα δικαιωμα της και μαγκια της να ξεφτυλισει ενα θεσμο που σε θελει να δινεις το χερακι στον αντιπαλο για τα ματια του κοσμου, πολυ υποκρισια εχουμε γυρω μας ηδη, να πα να γαμηθουν.

Δηλαδη οταν η ομοσπονδια αποφασιζει οτι οι ρωσοι δεν πρεπει να αγωνιστουν, ειναι οκ να μην τηρειται το εθιμο που θελει την "ανακωχη για αγωνες", οταν ομως η ουκρανεζα ή ο παλαιστινιος ή ο κυπριος δεν γουσταρει να δωσει χερι σε ρωσο, εβραιο ή τουρκο και τουμπαλιν, τοτε κατι τρεχει στα γυφτικα.

αιντε μαλακες υποκριτες τυπολατρες
Βρε μαλάκα μπινέ παλιόγαυρε δεν θα αγωνιζόμουν κάν αν ήμουν Ουκρανός και δεχόντουσαν την συμμετοχή των Ρώσων.....
Μπινέ.
:2on1:
(Πως φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει ποτέ αθλητισμό.....)
Και τι κότσαρες την φωτό με τον ΑΔΕΡΦΟ της?
Σαν πειστήριο ότι υποστηρίζει τον πόλεμο?Η Ουκρανή έδειξε τρομερή μικρότητα....
:jerking:

Και βρε μαλάκα στο λέω εγώ που έχω ανέβει σε βάθρο μέσα στην Τουρκία,πάνω από Τούρκο και δεν μου έδωσε το χέρι....
Μαλάκα....

Εγώ το έδωσα πάντως(γιατί έτσι έχω μάθει) και ξέρεις τις απόψεις μου για την Τουρκία και τους Τούρκους όπως και για τους Ρώσους.....

:hi:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Βρε μαλάκα μπινέ παλιόγαυρε δεν θα αγωνιζόμουν κάν αν ήμουν Ουκρανός και δεχόντουσαν την συμμετοχή των Ρώσων.....
Μπινέ.
:2on1:
Και τι κότσαρες την φωτό με τον ΑΔΕΡΦΟ της?
Σαν πειστήριο ότι υποστηρίζει τον πόλεμο?Η Ουκρανή έδειξε τρομερή μικρότητα....
:jerking:

Και βρε μαλάκα στο λέω εγώ που έχω ανέβει σε βάθρο μέσα στην Τουρκία,πάνω από Τούρκο και δεν μου έδωσε το χέρι....
Μαλάκα....

Εγώ το έδωσα πάντως(γιατί έτσι έχω μάθει) και ξέρεις τις απόψεις μου για την Τουρκία και τους Τούρκους όπως και για τους Ρώσους.....

:hi:

αστο τωρα εκ του ασφαλους, θελω να ειναι φρεσκια η πληγη, οχι 200ετιας. το παραδειγμα μου με τον κυπριο το 1975 ηταν σαφες. διαφωνουμε και τελος, δεν θα ασχοληθω παραπανω.

κατουρημα στη μαπα της ρωσιδας νταιλικι και ας κλαινε οι εξευτελισμενοι ετσι κι αλλιως θεσμοι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
αστο τωρα εκ του ασφαλους, θελω να ειναι φρεσκια η πληγη, οχι 200ετιας. το παραδειγμα μου με τον κυπριο το 1975 ηταν σαφες. διαφωνουμε και τελος, δεν θα ασχοληθω παραπανω.

κατουρημα στη μαπα της ρωσιδας νταιλικι και ας κλαινε οι εξευτελισμενοι ετσι κι αλλιως θεσμοι.
Ποια 200ετία.
Το 1974 ήταν νωπό βρε μαλάκα.
Ούτε 22 χρόνια δεν είχαν περάσει....
Μην πιθηκίζεις σαν χρυσαύγουλο....
Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες φασίζουσες απόψεις...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ποια 200ετία.
Το 1974 ήταν νωπό βρε μαλάκα.
Ούτε 22 χρόνια δεν είχαν περάσει....
Μην πιθηκίζεις σαν χρυσαύγουλο....
Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες φασίζουσες απόψεις...
ελαφρυντικα σου δινω μαλακα, αλλα δεν το παιρνεις χαμπαρι.
μη συνεχιζεις, τραβα δωσε το χερι στο τουρκο επειδη ετσι "σε μαθανε", αιντε μλκ ξεκολα :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166

Η ουσια αυτον που δεν θελει να παει στην μαχη δεν το κυνηγας .Γενικα ειναι μαλακια να κυνηγας καποιον που δεν θελει να παει γιατι θα κανει μεγαλυτερη ζημια.Γενικα μιλαω δεν με ενδιαφερει ουτε το Νατο ουτε η Ρωσια αλλο που η κουλα το πηρε μονοτερμα μεγα λαθος .

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Ξυδιας ....???????///
Πως παει η αντεπιθεση ??