Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε μη τον ζορίζεις, θα κλατάρει
Μην ανησυχεις, δεν σου μοιαζω, που κλαταρες με μια απλη ερωτηση σαν δεκαχρονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και σ'αυτό που δεν απαντάς ποτέ,πόσους απελάσατε απ'αυτούς που ήρθαν...
Ωχου ρε φιλε παρατα με, εδω ειναι αλλο το θεμα συζητησης, γραφικοι εχετε γινει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Στο οτι όπου εχεις δικο σου πληθυσμο νομιμοποιεισαι να παρεμβαινεις? Γιατι, δεν ειναι αυτονοητο? Οταν καταπιεζονται ομοεθνεις σου δεν νομιμοποιεισαι να ενδιαφερεσαι, να παρεμβαινεις και να πιεζεις? Οταν καταπιεζονται στ' αληθεια ομως. Γιατι στην Ελλαδα δεν καταπιεζεται κανενας τουρκογενής ελληνας πολιτης. Οσο πιεζε και παρεμβαινε για το Ντονμπας ο Πουτιν, κανενας δεν του ελεγε τιποτα. Ακομη και να εκανε εισβολη στα μερη αυτα, κανενας δεν θα του μιλουσε. Το να βομβαρδιζεις το Κιεβο ομως, δειχνει οτι το Ντονμπας ειναι απλως προσχηματική αφορμή
Και ποιος θα το κρινει αυτο?Με λιγο καλο συντονισμο απο τα μμε παρουσιαζεις τα πραγματα οπως θες.Εχουν δικιο,αν αρχισουμε τα
"καταπιεζονται οι δικοι μας εκει" ανοιγουμε τον ασκο του Αιολου :confused: :confused: :confused:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Στο οτι όπου εχεις δικο σου πληθυσμο νομιμοποιεισαι να παρεμβαινεις? Γιατι, δεν ειναι αυτονοητο? Οταν καταπιεζονται ομοεθνεις σου δεν νομιμοποιεισαι να ενδιαφερεσαι, να παρεμβαινεις και να πιεζεις? Οταν καταπιεζονται στ' αληθεια ομως. Γιατι στην Ελλαδα δεν καταπιεζεται κανενας τουρκογενής ελληνας πολιτης. Οσο πιεζε και παρεμβαινε για το Ντονμπας ο Πουτιν, κανενας δεν του ελεγε τιποτα. Ακομη και να εκανε εισβολη στα μερη αυτα, κανενας δεν θα του μιλουσε. Το να βομβαρδιζεις το Κιεβο ομως, δειχνει οτι το Ντονμπας ειναι απλως προσχηματική αφορμή
αρα καλα εκαναν οι τουρκοι και μπηκαν στην κυπρο
αρα καλα κανουν οι μουσουλμανοι της θρακης που γκρινιαζουν οτι δεν τους αφηνουν να προσδιοριζονται σαν <τουρκοι> και καραπατιουνται τα ανθρωπινα τους δικαιωματα

Σορρυ
Λαθος επιχειρημα
Γιατι αυτο ισχυριζεσαι
Ξαναδιαβασε το αυτο που εγραψες και θα δεις οτι δεν στεκει παρεα με ολα τα αλλα επιχειρηματα

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Ρε τί διαμαντάκια είναι αυτά που γράφεις;

Πες μας και για την Κύπρο λίγο όμως να γελάσουμε. Καλώς μπήκαν οι Τούρκοι εκεί;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Πες μας και για την Κύπρο λίγο όμως να γελάσουμε. Καλώς μπήκαν οι Τούρκοι εκείς;
Α τωρα θα μιλησουμε και για την τουρκικη εισβολη.
Σορυ τύπε, αλλά σε καθε ποσταρισμα εδω και δυο σελιδες, διάφοροι μου ζητανε να ανοιξω συζητηση για δεκα θεματα, δεν θα σε ικανοποιησω. Για το Κυπριακο εχω αποψη, αν θελεις καποια στιγμη να συζητησουμε σοβαρα. Σοβαρα ομως.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166

Πες μας και για την Κύπρο λίγο όμως να γελάσουμε. Καλώς μπήκαν οι Τούρκοι εκεί;
Κυπροσ για την εισβολη με την σειρα Μακαριος ,Ιωαννίδης, Καραμανλησ το μετεπειτα δηλαδη πολιτικο συστημα τησ Ελλαδος ηταν υπυεθυνοι για την καταστροφη συν τα λαθοσ του Παπαδοπουλου να βγαλει την Μεραρχια το 1967

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αρα καλα εκαναν οι τουρκοι και μπηκαν στην κυπρο
αρα καλα κανουν οι μουσουλμανοι της θρακης που γκρινιαζουν οτι δεν τους αφηνουν να προσδιοριζονται σαν <τουρκοι> και καραπατιουνται τα ανθρωπινα τους δικαιωματα

Σορρυ
Λαθος επιχειρημα
Γιατι αυτο ισχυριζεσαι
Ξαναδιαβασε το αυτο που εγραψες και θα δεις οτι δεν στεκει παρεα με ολα τα αλλα επιχειρηματα
Συγνωμη αλλά μαλλον εσυ πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα
Το να ισχυριζεται καποιος ψευδως οτι καταπιεζονται οι ομοεθνεις του, δεν θα συμψηφιζει το δικο μου δικαιο ενδιαφερον για τους πραγματικα καταπιεζομενους ομοεθνεις μου.
Δηλαδη δεν καταλαβα, επειδη οι τουρκοι ισχυριζονται ψευδως οτι καταπιεζονται οι δικοι τους στη Θρακη, αρα εγω δεν θα λεω για τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ διωγμους των Ελληνων σε Ιμβρο, Τενεδο και Πολη, και δεν θα ενδιαφερομαι ως κρατος για να μην μου κανουν συμψηφισμο οι απεναντι με ψεματα? Σοβαρα τωρα?

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Και σ'αυτό που δεν απαντάς ποτέ,πόσους απελάσατε απ'αυτούς που ήρθαν...
νομικα δεν μπορουν να απελασουν καποιον ο οποιος εχει κανει διαδικασια για ασυλο κι αυτο τραβαει σε μακρος
και για να απελαθει καποιος πρεπει να εχει διασταυρωθει η χωρα καταγωγης του βαση χαρτας του ΟΗΕ δεν επαναπροωθειτε
και φυσικα πρεπει η χωρα του να τον κανει δεκτο πισω
και το βασικοτερο οσοι ειναι απο εμπολεμες χωρες παιρνουν τον ορισμο προσφυγα

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Α τωρα θα μιλησουμε και για την τουρκικη εισβολη.
Σορυ τύπε, αλλά σε καθε ποσταρισμα εδω και δυο σελιδες, διάφοροι μου ζητανε να ανοιξω συζητηση για δεκα θεματα, δεν θα σε ικανοποιησω. Για το Κυπριακο εχω αποψη, αν θελεις καποια στιγμη να συζητησουμε σοβαρα. Σοβαρα ομως.

Βασικά τώρα μιλάμε για τις μαλακίες που γράφεις γενικά... ασταμάτητος είσαι.

Άντε, κάνε γαργάρες τώρα γιατί τα κανες σκατά. Σα τον Κούλη σήμερα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κυπροσ για την εισβολη με την σειρα Μακαριος ,Ιωαννίδης, Καραμανλησ το μετεπειτα δηλαδη πολιτικο συστημα τησ Ελλαδος ηταν υπυεθυνο για την καταστροφη συν τα λαθοσ του Παπαδοπουλου να βγαλει την Μεραρχια το 1967
Το κυπριακο δεν ξεκινησε το 1967, ούτε καν το 1960. Η Κυπρος επι δεκαετιες ηταν ενα σφαγειο, που ο ενας σκοτωνε τον αλλον. Και οι Ελληνες ειχαν συμμετοχη σε αυτο. Σημαντικοτατη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βασικά τώρα μιλάμε για τις μαλακίες που γράφεις γενικά... ασταμάτητος είσαι.

Άντε, κάνε γαργάρες τώρα γιατί τα κανες σκατά. Σα τον Κούλη σήμερα...
Το μονο που ειναι ασταματητο, ειναι η υπομονη μου απεναντι στην πηχτη βλακεια και αγένεια που χαρακτηριζει μερικους απο εσας

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.826
Πόντοι
216
Ρε ομορφόπαιδα!

Διαβάζοντας με ενδιαφέρον τις ατελείωτες περγαμηνές που γράφονται εδώ μέσα, δεν μπορώ παρά να εκφράσω κάποιες βασικές απορίες. Λυπάμαι, ενδεχομένως να είμαι εντελώς χαζός και ηλίθιος, γι αυτό και ζητώ να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τα παρακάτω. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

1) Πέραν την όποιας ορθής και λογική επιχειρηματολογίας, υπάρχουν αρκετοί που στηρίζουν σθεναρά τον Πούτιν,ο οποίος πλέον φανερά παρουσιάζει τα κλασικά συμπλέγματα των δικτακτόρων (βλ. Σαντάμ, Καντάφι, Τσάβεζ, κλπ). 500 χρόνια εξουσίας την έχει ακούσει πια, πουλάει κουραδομαγκιά, άλλα λέει κι άλλα κάνει, μιλάμε για εκπομπή Ανίτας Πάνια κατάσταση: TI ακριβώς προσφέρει προς στήριξη πλέον? Ποιός θα ήθελε να βρεθεί ανάμεσα στον λαό που κυβερνά? Εκπροσωπεί κάτι σπουδαίο? Θέλω να καταλάβω!

2) Έμείς ως Έλληνες, έχουμε την παραμικρή σχέση με την Ρώσικη σφαίρα επιρροής? Πως ακριβώς θα μπορούσε να σχετιστεί η Ρωσία με τον ΕΝΤΕΛΩΣ δυτικό τρόπο ζωής μας? Μια ζωή πουλάμε και τη μάνα μας προκειμένου να γίνουμε κακέκτυπα Αμερικανών. Δεν είδα ποτέ κανέναν να ταυτίζεται με κάποιον αγέλαστο ονόματι Μίσα ή Ιβάν, ούτε είδα ποτέ κάποιον ν ακούει Ρώσικη μουσική, ή να βλέπει Ρώσικο σινεμά πχ. Έχει συμβάλει η Ρωσία με κάποιον τρόπο στη διαμόρφωση της ζωής μας, πέραν απο παροχή ιερόδουλων και πιροσκί?

3) Εν τέλει κι η Ελλάδα αν το σκεφτεί κανείς, οφείλει την ύπαρξη της στους Βρετανούς, τους Γάλλους, και γενικά τους δυτικούς. Εάν δεν υπήρχαν οι σύμμαχοι και ειδικά η Αμερική, είναι ξεκάθαρο πως απλά δεν θα υπήρχε αυτό το έκτρωμα που έχουμε για χώρα. Παρόλα αυτά είμαστε ξεκάθαρα παιδί της δύσης, και ό,τι και να λέμε, αιώνια καταδικασμένοι είμαστε να γλείφουμε τον κώλο των δυτικών. Η Ρωσία, που στο διάολο κολλάει με εμάς?

4) Βοήθησε ποτέ η Ρωσία ουσιαστικά την Ελλάδα? Οι Αμερικάνοι τουλάχιστον μας έστειλαν κάτι δράμια αλεύρια και κάνα γαιδούρι μετά τον Β' ΠΠ. Δηλαδή ποιό είναι το επιχείρημα της Ρωσοφιλίας γενικά? Να ξέρω, μήπως ταχθώ κι εγώ δηλαδή.

5) Όσοι φοβάστε την οπλική αδυναμία της Ελλάδας έναντι άλλων κρατών, μην είστε αφελείς: η Ελλάδα διαθέτει ένα απόλυτο υπερόπλο. Επιστρατεύουμε τις ελλεηνίδες, τις φορτώνουμε στα c130 του Κούλη, και τις ξαμολάμε με αλεξίπτωτα στους εχθρούς. Εντός 30 λεπτών έχει καταρρακωθεί πλήρως το ηθικό του εχθρού, σπέρνεται η διχόνοια μεταξύ τους και ακολουθεί αλληλοσκότωμα καθώς ο ένας δεν θ αντέχει τις φωνές του άλλου. Ύστερα τις παραλαμβάνουμε ατόφιες και τις ανταμείβουμε με πρωτο τραπέζι Μαζωνάκη, προς εορτασμό της νίκης!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Συγνωμη αλλά μαλλον εσυ πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα
Το να ισχυριζεται καποιος ψευδως οτι καταπιεζονται οι ομοεθνεις του, δεν θα συμψηφιζει το δικο μου δικαιο ενδιαφερον για τους πραγματικα καταπιεζομενους ομοεθνεις μου.
Δηλαδη δεν καταλαβα, επειδη οι τουρκοι ισχυριζονται ψευδως οτι καταπιεζονται οι δικοι τους στη Θρακη, αρα εγω δεν θα λεω για τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ διωγμους των Ελληνων σε Ιμβρο, Τενεδο και Πολη, και δεν θα ενδιαφερομαι ως κρατος για να μην μου κανουν συμψηφισμο οι απεναντι με ψεματα? Σοβαρα τωρα?
ψευδως για εσενα και για εμενα
το ευρωπαϊκο δικαστηριο μας εχει καταδικασει γι αυτο
εμενα αν θες τγν γνωμη μου πακεο και στη τουρκια
αλλα αυτο δεν μετραει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ψευδως για εσενα και για εμενα
το ευρωπαϊκο δικαστηριο μας εχει καταδικασει γι αυτο
εμενα αν θες τγν γνωμη μου πακεο και στη τουρκια
αλλα αυτο δεν μετραει
Πού μας καταδικασε το ευρωπαικο δικαστηριο? Ανεβασε την σχετικη αποφαση. Αν λες για την "Τουρκικη Ενωση Ξανθης" προκειται περι αστειοτητας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
νομικα δεν μπορουν να απελασουν καποιον ο οποιος εχει κανει διαδικασια για ασυλο κι αυτο τραβαει σε μακρος
και για να απελαθει καποιος πρεπει να εχει διασταυρωθει η χωρα καταγωγης του βαση χαρτας του ΟΗΕ δεν επαναπροωθειτε
και φυσικα πρεπει η χωρα του να τον κανει δεκτο πισω
και το βασικοτερο οσοι ειναι απο εμπολεμες χωρες παιρνουν τον ορισμο προσφυγα

Ποιοι είναι απο εμπόλεμες χώρες; :think:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Πού μας καταδικασε το ευρωπαικο δικαστηριο? Ανεβασε την σχετικη αποφαση. Αν λες για την "Τουρκικη Ενωση Ξανθης" προκειται περι αστειοτητας
2.30 το βραδυ δεν θα κατσω να την ψαξω

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Το κυπριακο δεν ξεκινησε το 1967, ούτε καν το 1960. Η Κυπρος επι δεκαετιες ηταν ενα σφαγειο, που ο ενας σκοτωνε τον αλλον. Και οι Ελληνες ειχαν συμμετοχη σε αυτο. Σημαντικοτατη.
Δεν εγραψα οτι ξεκινησε το 1967 αλλα το 1967 ο Παπαδοπουλος μετα τα επειδσοδεια στην Κοφινου απαγκίστρωσε την Μεραρχια το πραγμα ναι παει πολυ πισω με την Συμφωνια Ζυριχησ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom