Ρε ομορφόπαιδα!
Διαβάζοντας με ενδιαφέρον τις ατελείωτες περγαμηνές που γράφονται εδώ μέσα, δεν μπορώ παρά να εκφράσω κάποιες βασικές απορίες. Λυπάμαι, ενδεχομένως να είμαι εντελώς χαζός και ηλίθιος, γι αυτό και ζητώ να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τα παρακάτω. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
1) Πέραν την όποιας ορθής και λογική επιχειρηματολογίας, υπάρχουν αρκετοί που στηρίζουν σθεναρά τον Πούτιν,ο οποίος πλέον φανερά παρουσιάζει τα κλασικά συμπλέγματα των δικτακτόρων (βλ. Σαντάμ, Καντάφι, Τσάβεζ, κλπ). 500 χρόνια εξουσίας την έχει ακούσει πια, πουλάει κουραδομαγκιά, άλλα λέει κι άλλα κάνει, μιλάμε για εκπομπή Ανίτας Πάνια κατάσταση: TI ακριβώς προσφέρει προς στήριξη πλέον? Ποιός θα ήθελε να βρεθεί ανάμεσα στον λαό που κυβερνά? Εκπροσωπεί κάτι σπουδαίο? Θέλω να καταλάβω!
2) Έμείς ως Έλληνες, έχουμε την παραμικρή σχέση με την Ρώσικη σφαίρα επιρροής? Πως ακριβώς θα μπορούσε να σχετιστεί η Ρωσία με τον ΕΝΤΕΛΩΣ δυτικό τρόπο ζωής μας? Μια ζωή πουλάμε και τη μάνα μας προκειμένου να γίνουμε κακέκτυπα Αμερικανών. Δεν είδα ποτέ κανέναν να ταυτίζεται με κάποιον αγέλαστο ονόματι Μίσα ή Ιβάν, ούτε είδα ποτέ κάποιον ν ακούει Ρώσικη μουσική, ή να βλέπει Ρώσικο σινεμά πχ. Έχει συμβάλει η Ρωσία με κάποιον τρόπο στη διαμόρφωση της ζωής μας, πέραν απο παροχή ιερόδουλων και πιροσκί?
3) Εν τέλει κι η Ελλάδα αν το σκεφτεί κανείς, οφείλει την ύπαρξη της στους Βρετανούς, τους Γάλλους, και γενικά τους δυτικούς. Εάν δεν υπήρχαν οι σύμμαχοι και ειδικά η Αμερική, είναι ξεκάθαρο πως απλά δεν θα υπήρχε αυτό το έκτρωμα που έχουμε για χώρα. Παρόλα αυτά είμαστε ξεκάθαρα παιδί της δύσης, και ό,τι και να λέμε, αιώνια καταδικασμένοι είμαστε να γλείφουμε τον κώλο των δυτικών. Η Ρωσία, που στο διάολο κολλάει με εμάς?
4) Βοήθησε ποτέ η Ρωσία ουσιαστικά την Ελλάδα? Οι Αμερικάνοι τουλάχιστον μας έστειλαν κάτι δράμια αλεύρια και κάνα γαιδούρι μετά τον Β' ΠΠ. Δηλαδή ποιό είναι το επιχείρημα της Ρωσοφιλίας γενικά? Να ξέρω, μήπως ταχθώ κι εγώ δηλαδή.
5) Όσοι φοβάστε την οπλική αδυναμία της Ελλάδας έναντι άλλων κρατών, μην είστε αφελείς: η Ελλάδα διαθέτει ένα απόλυτο υπερόπλο. Επιστρατεύουμε τις ελλεηνίδες, τις φορτώνουμε στα c130 του Κούλη, και τις ξαμολάμε με αλεξίπτωτα στους εχθρούς. Εντός 30 λεπτών έχει καταρρακωθεί πλήρως το ηθικό του εχθρού, σπέρνεται η διχόνοια μεταξύ τους και ακολουθεί αλληλοσκότωμα καθώς ο ένας δεν θ αντέχει τις φωνές του άλλου. Ύστερα τις παραλαμβάνουμε ατόφιες και τις ανταμείβουμε με πρωτο τραπέζι Μαζωνάκη, προς εορτασμό της νίκης!