Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Η δεν διαβάζεις όλα μου τα ποστ η διαβάζεις και σχολιάζεις μόνο αυτά που σε εξυπηρετούν.
Έχω δηλώσει πολλές φορές πως οι Ουκρανοί μάχονται ηρωικά με αυταπάρνηση και είναι άξιοι θαυμασμού και ήρωες. Και πως είναι πολύ κρίμα να αλληλοφαγωνονται οι Σλάβοι.

και τότε να τολμήσω να ρωτήσω αφού λες ότι ο ουκρανικός λαός μάχεται ηρωικά με αυταπάρνηση και είναι ήρωες κλπ κλπ για ποιον λόγο απομονώνεις θανάτους ουκρανών φαντάρων που ανήκουν στον ακροδεξιό/φασιστικό χώρο και δεν βάζεις και τους υπόλοιπους, όπως αυτό που έβαλα τις προάλλες ή αυτό:

καθημερινά κυκλοφορούν πάρα πολλά rip με ουκρανούς που μάχονται στα πεδία μαχών. οι απώλειες είναι τεράστιες, εξήγησε στο κοινό του τόπικ τι προσπαθείς να κάνεις με μηνύματα στα οποία αναφέρεσαι αποκλειστικά σε απώλειες ακροδεξιών και σχεδόν πανηγυρίζεις. αν κάποιος έλεγε ότι εξυπηρετείς το ρωσικό αφήγημα περί ουκροναζί και κάνεις προπαγάνδα, θα συμφωνούσα μαζί του. αλλά μπορεί να σε έχω παρεξηγήσει...

ΥΓ: παραδέχομαι ότι δεν διαβάζω όλα τα μηνύματά σου.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Τουλάχιστον αρχιζω να καταλαβαίνω απο που πηγάζουν οι απόψεις σου, βασικά μισος εναντίον της Δυσης, του οικονομικού και πολιτιστικού της μοντέλου και δεν ξερω και οτι αλλο μιας και μπλεκεις και εξαλειψη πολεμων απο την Δυση (?? με τετοια τεραστια πολεμικη βιομηχανια? με προσφατες αναιτιες πολεμικες επεμβασεις πχ Ιρακ?) . Επειδή οι ριζοσπαστικοί/επαναστατικοί πειραματισμοί συνήθως καταλήγουν σε αποτυχία πχ ουτοπιστικό Κομμουνιστικό πειραμα ΕΣΣΔ, θα σου έλεγα οτι το κοντινότερο (οχι το 100% που θέλεις αλλα σιγουρακι οτι δουλευει ) σε αυτό που οραματίζεσε ειναι ενα ισλαμικό σύστημα με ιστορία 1300 χρονων αδιάληπτης λειτουργείας με νομους που εφαρμοζονται αυτοματα και εχουν προβλεψει τα πάντα (σαρια) και κυριώς ανδροκεντρικό, υπερ-οικογενειας, αντι-γκευ , κλπ κλπ. Δεν κανω πλάκα μιας και η Ρωσία ειναι το χειρότερο κακέκτυπο Δυτικής νεοπλουτιστικης κοινωνίας (και πάντα το κομπλεξ τους ηταν οτι η Δύση τους θεωρούσε στην απέξω πχ Τσαροι κλπ ανω αυτοι αυτοπροδιορίζονται ως δυτικοι (πχ κουλτουρα), με τις γυναικες χειραφετιμένες (dna μαρξιστικό απο ΕΣΣΔ), αρα οικογένεια γτπ, βαλε και βοτκα/αλκοολ και αν οι γκευ ειναι το προβλημα υπάρχουν και εκεί άφθονοι οπως παντού με την διαφορά οτι στα ισλαμικά κράτη τους μπουζουριάζουν ενω στη Ρωσία μπορει να μην παντρεύονται αλλα το πουστιρλικι παει συννεφο αρχιζοντας απο Νουρέγιεφ το αρχέτυπο του γκευ πριν ακόμη το γκευ να γινει τρεντυ (εχεις δει μουσουλμάνο γκευ χορευτή επιπέδου Νουρέγιεφ?). Αλωστε και η πρόσφατη ιστορία μας και προσωπικές εμπειρίες/παραστάσεις/γαλούχιση σωστής οικογένειας ειναι δεμένες με τον ισλαμισμό (πχ. γιαγια/μανα με μαντηλα , αντρες στο καφενείο , αντρας αφέντης, γυναίκα δούλα και κυρά κλπ),λογω των 400σιων χρονων, κλπ παρά οποιασδήποτε κλασσικης κουλτούρας και πχ γκευ-friendliness των Αρχαίων Ελληνων.

Νομίζω όμως ότι εισαι κάποιας ηλικίας (οπως και εγώ) και η τοποθέτηση σου πηγάζει απο οτι τα πράγματα δεν ειναι 'οπως ηταν και ειδικά απο τις ραγδεές αλλαγές σε διάφορους τομεις της ζωής-οπως και εμεις και οι πατεράδες μας (χερωτερο χάσμα τότε). Προσωπικά νομίζω οτι επικεντρωνεσαι σε καποια πραγματα που ειναι ησονος σημασίας και οτι για τα περισσοτερα απο αυτά η Δημοκρατία θα βρεί λύσεις. Πχ. ας πάρουμε το μεταναστευτικό, επειτα απο μια φιλελευθερη πολιτική μπατε σκύλοι αλέστε ολες οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ειναι υπερ της ελεγχόμενης μετανάστευσης πχ πριν 2 βδομαδες η ΕΕ ενέκριναν 500εκ για να μπουν φράχτες στα ανατολικα συνορα (Βουλγαρία, Ελλαδα) . Το ίδιο θα συμβεί πιστευω και σε άλλα θεματα πχ υιοθεσία παιδίων απο γκευ που προσωπικά με ενοχλει και εμενα ειδικα απο άντρες, ηδη βλέπουμε μεγαλύτερη αυστηροποίηση της νομοθεσιας για τρανς πχ στην Αγγλια δηλ να εισαι εγχειρισμενος για να πας σε γυναικιες τουαλέτες/φυλακές κλπ. Αυτο ειναι το καλό της Δημοκρατίας οτι πάντα βρίσκει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.

Τωρα αν παμε στην κατάληση της οικογένειας οπως εσυ την εχεις στο μυαλό σου δηλ αντρας προμηθευτής γυναίκα υπόδουλη αυτο φίλε έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό - ειδικα στην Ρωσία - και εξηγώ οτι η οικονομική κυρίως χειραφέτηση της γυνάικας (μιας και απο εκει πηγαζουν όλα) ειναι αποτέλεσμα 1) των 2 μεγάλων πολέμων οπου σκοτώθηκαν πολλοί αντρες και αναγκαστικά οι γυναίκες πήραν θεσεις στην παραγωγική διαδικασία, 2) την τεράστεια ανάπτυξη των οικονομιών της δυσης λογω παραγωγής προιόντων που ήθελε ολος ο κόσμος και ελληψη ανθρωπίνου δυναμικού που κατα ενα μερος καλυφθηκε απο γυναικες και κατα ενα άλλο απο εξωτερική μεταναστευση και τελος 3) απο την επικράτηση μαρξιστικών ιδεολογιών περι ισοτητας των 2 φύλλων - κατι σαν ενα νεο-χριστιανικο κινημα.

Αρα απο την στιγμή που υπάρχει οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών και ο άνθρωπος είναι πολυ-γαμικό ον ο γάμος που ηξερες εσύ και εγω απο τους γονεις σου κλπ παει ανεπιστρεπτι - μονο στα ισλαμικά κρατη ουτε Ρωσια ουτε Κινα καλα δεν λέμε για Αφρική δεν θα βρεις αυτο που ζητάς - μονο σε ισλαμική χωρα.

Αντε πάμε και στην Γλώσσα - αναρωτήσου τι θα έλεγαν οι πρώτοι Ρωμάιοι οταν οι πιο πολοί συμπολιτες τους ασπαζονταν οτιδήποτε Αρχαιο Ελληνικο και την Γλώσσα (40% των λατινικών προερχονται απο Αρχ Ελληνικά) φαντασου τι αντιστοιχα θα έλεγαν μεγαλοι πολιτισμοι/χωρες οταν κατι παρόμοιο συνεβαινε πχ. Αγγλικα ειναι 60% Λατινικα, Ελληνικά κλπ. Φίλε μου το σύνηθες ειναι διαχρονικά η επικρατούσα κουλτούρα να απορροφά άλλες ποσο μάλλον σήμερα με το ιντερνετ - θεώρησε δεδομένο οτι οι επιρροες δεν θα σταματήσουν οσο και αν προσπαθήσεις. Κανε μια ευρευνα και θα δεις οτι σε ολες τις χωρες που μπορεί να αποτελουν προτυπα σου, ολοι οι νεοι χρησιμοποιουν αντιστοιχα των Greeklish απο Ρωσια μεχρι Κινα. Καποιες φορές και για αντικειμενικούς λόγους μιας και πιθανον καποιες εννοιες πχ επιστημονικες, εμπορικές να μην υπαρχουν σε καποια γλωσσα. Ρωτα και τους δυσμοιρους τους Γαλλους που απο τα ψηλα (μιας και ηταν η κυρια ξενη γλωσσα) βρεθηκανε στα υπογεια και προσπαθουν αν μεταφράσουν ότι μαλακία αγγλικη πχ λεξιλογιο ηλ υπολογιστών .

Παμε και στο οικονομικό μοντέλο. Φίλε μου δυστηχώς δεν υπάρχει καλύτερο απο το καπιταλιστικό με ευρωπαικές/σκανδιναβικες προδιαγραφες (δηλ υγεια/παιδία για όλους και ενα δίχτυ ασφαλείας αν μεινει ρεστος και μπατηρης και ανημπορος για λογους υγείας). Ειναι το συστημα που ταιριάζει στα βασικά εντστικτα του ανθρώπου πχ να αμοιβεται συμφωνα με αυτά που προσφέρει, ελευθερία επιλογής, απληστία, επίδειξη κλπ κλπ. Δεν ειναι το καλύτερο γιατι σπαταλάει πορους σαν να μην υπάρχει αυριο σε ενα πλανητη με πεπερασμενες δυνατότητες αλλα ισως οταν σφιξουν οι κώλοι να ερθει καποιος κομμουνοσμος κλπ να σωσει την κατασταση. Απόδειξη οτι το σύστημα αυτο δουλευει ειναι οτι ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει φτασει τα 8 δις και προβληματικές χωρες που θεωρουταν 30 χρονια πριν υπαναπτικτες και με πεινα να εχουν αποκτησει ακομη και μεσαία τάξη πχ Κενυα, Ρουαντα, Ουγκαντα, κλπ ο Volcano θα μπορει να τα επιβαιβεωσει.

Αυτά, νομιίζω οτι τρώγεσε με τα ρούχα σου και η θεωρηση σου ειναι ουτοπιστική και ασπάζεσε θεωρίες συνομοσίας αντι να κοιταξεις την αέναη μεγάλη εικόνα της ανθρωπότηατας οπου σε γενικές γραμμές το παρελθον προκαθωρίζει το μέλλον σε γραμμική μορφή (δηλ αποτομες αλλάγες ειδικα σε κατι που παει κοντρα στα ανθρωπινα ενστικτα σπανια πετυχένουν βλ ΕΣΣΔ, δικατορίες κλπ) απο τοτε που ο άνθρωπος βγήκε απο τα σπήλαια πριν 10000 χρονια με αυτοκρατορίες να διαδεχονται η μια την άλλη καθως και κουλτουρες, γλωσσες και θρησκίες να οσμονουν η μια την άλλη κλπ πχ δες το ιερο των Αιγυπτιων Θεων στην Νεα Μάκρη περιεργο οι Αρχ Ελληνες να χτιζουν Ιερο για Αιγυπτιους θεούς ετσι δεν ειναι ? Και ομως οπως πολλοί εχουν ασπαστεί βουδισμό γιόγκα κλπ γιατι ειναι της μόδας ετσι και τοτε σε μια φάση ηταν της μόδας καποιοι να πιστευουν σε Αιγυπτιους θεούς.
Επειδή με ερμηνεύεις, όπως βέβαια σε συμφέρει, για να στηρίξεις φυσικά την ιδεολογία που υποστηρίζεις, δεν θα συνεχίσω. Εάν απ' ότι έγραψα, κατάλαβες όλα αυτά που αναπτύξεις, τότε μπορείς να συνεχίσεις με δύο-τρία ταλέντα που έχει εδώ μέσα, να γουστάρετε όλοι σας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Το ηλίθιο μπανερακι πως βγαίνει;;κάτω στη σελίδα που πιάνει το μισό χώρο όταν γράφεις;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
και τότε να τολμήσω να ρωτήσω αφού λες ότι ο ουκρανικός λαός μάχεται ηρωικά με αυταπάρνηση και είναι ήρωες κλπ κλπ για ποιον λόγο απομονώνεις θανάτους ουκρανών φαντάρων που ανήκουν στον ακροδεξιό/φασιστικό χώρο και δεν βάζεις και τους υπόλοιπους, όπως αυτό που έβαλα τις προάλλες ή αυτό:

καθημερινά κυκλοφορούν πάρα πολλά rip με ουκρανούς που μάχονται στα πεδία μαχών. οι απώλειες είναι τεράστιες, εξήγησε στο κοινό του τόπικ τι προσπαθείς να κάνεις με μηνύματα στα οποία αναφέρεσαι αποκλειστικά σε απώλειες ακροδεξιών και σχεδόν πανηγυρίζεις. αν κάποιος έλεγε ότι εξυπηρετείς το ρωσικό αφήγημα περί ουκροναζί και κάνεις προπαγάνδα, θα συμφωνούσα μαζί του. αλλά μπορεί να σε έχω παρεξηγήσει...

Έχω δηλώσει πολλές φορές πως οι Ουκρανοί μάχονται με τόλμη ηρωισμό κτλ. Πολλές φορές. Αυτό αρκεί .
Το ίδιο παραδέχθηκε πριν ημέρες και ο Πριγκοζιν το αφεντικό της Βάγκνερ ο οποίος μου είναι αντιπαθής και και φαίνεται μεγάλη λέρα.

Όμως όλο αυτά τα φίδια που εκολαφθηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια στις ακροδεξιές φασιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις Αινταρ, Νντιεπρ1, Αζοφ, Πραβι Σεκτορ ( ο κατάλογος είναι μακρύς) , αξίζουν να πάνε ταξίδι να βρουν το ίνδαλμα τους τον Μπαντερα. Μπας και ξεβρωμισει -που δεν νομίζω -η Ουκρανία από όλα αυτά τα φασισταρια.

@ZeroTolerance καλημέρα.
Θα ήθελα να σου ζητήσω μία χάρη.
1. Βάσει όλης της μέχρι τώρα εμπειρίας σου από αυτή τη διένεξη, ποιό θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα,όταν τελειώσει η διένεξη; Μην απαντήσεις αντικειμενικά τι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά την ιδανική έκβαση για εσένα.
2. Μπαίνει σε πχ 2 χρόνια η Σουηδία στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία δικαιούται να επιτεθεί;
2. Όχι δεν δικαιούται να επιτεθεί.
Για το 1 δεν μπορώ να απαντήσω. Η λογική - που δεν υπαρχει- λέει διαπραγματεύσεις που η δύση ειδικά με κάθε τρόπο υπονομεύει από την αρχή της σύγκρουσης.

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.140
Πόντοι
6.256
Ο Πούτιν είτε μέσω του Σαββίδη, είτε μέσω των άλλων πρακτόρων του που παριστάνουν τους μοναχούς στο Άγιο Όρος, έχει ρίξει πολύ χρήμα εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν υπάρχει τοπική ομάδα, ενορία, εξωραϊστικός σύλλογος, που να μην έχει "ευεργετηθεί" από τον θείο Βλαδίμηρο.
Βάλε μέσα και όσους έχουν φάει την παραμύθα περί ορθόδοξων αδερφών που θα μας δώσουν πίσω την Πόλη, πρώην κουκουέδες που νομίζουν ότι ο Πούτιν είναι διάδοχος του Μπρέζνιεφ, και γενικώς αντιεξουσιαστές/απροσάρμοστους για τους οποίους η Δύση είναι η ρίζα όλων των κακών, και ιδού πως έχουμε τόσα ρωσόφιλα παρτάλια στο Ελλαδιστάν.
Screenshot_20230314-220635_Chrome.jpg

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Ας εγραφες οτι ηταν αμερικανικη προπαγανδα το αρθρο και δεν θα το παιδευα καθολου ...
για αυτο λεω οτι εκανες πως δεν το ειδες :D:
άμα σου λέω δεν καταλαβαίνεις....νομίζεις πως το κάνω λόγω των αντίθετων απόψεων μας ;
Πραγματικά το εννοώ, ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή δεν δίνεις και τόση προσοχή, αυτό ισχύει τόσο για τα ποστ εδώ μεσα αλλά και για τα τα αρθρα που ανεβάζεις ο ίδιος (το έχεις πει και μόνος σου παλιοτερα για άρθρο του ....baking news )

ισχύει ότι έγραψα εδώ : #37.035 και #37.108 , όπως και ο Ξυδης : #37.011 και #37.070 . από τη μία ζητάς να σου πω γνωμη για κατι που δεν έχω επικαλεστει (ούτε άλλος εδώ μέσα) αλλά για τα φεικ που μπαίνουν εδώ μεσα δεν βλέπω να έχεις άποψη :think:
πάντως για το άρθρο του capital που έβαλες θα σου πω αναλυτικά τη γνώμη μου αρκεί να μου πεις τη δική σου για εδώ #37.201.
τι λες ενδιαφέρεσαι ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Απλά εχω λίγο χρόνο τις 2 τελευταίες μέρες και πραγματικά προπαθώ και εγώ να καταλάβω απο που πηγάζει τόση αγάπη για την Ρωσία απο μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μου αν ειναι απλα οπαδική συμπεριφορά η συνειδητή οπως πχ του Μακεδόνα που στηρίζετε σε καποια ιδεολογική (?) προσεγγιση, και αν εχουν αναλογιστεί της επιπτώσεις μιας κατα κράτος νίκης της Ρωσίας στην προσωπική/οικογενειακή τους ζωή (πχ οικονομικα) , για την χώρα μας (διαλυση ΝΑΤΟ/ΕΕ/εκγ αθυδρηση Τουρκιας σε περιφεριακή δύναμη, παραπέρα απομακρυνση των ΗΠΑ απο την περιοχή κλπ). Ειναι και για εμένα μια πρόκληση για να καταλάβω τα εναλακτικά γεονότα που 'ελεγε η Kellyanne Conway του Trump μιας και στην εποχή μας ειδικά με το ίντερνετ να δείνει ιση-πλατφόρμα σε όλους, το mob mentality και πόλωση των social media και το peer pressure ειναι σκηνικό που με ιντριγκάρει προσωπικά. Εν κατακλέιδει το Confirmation Bias rules οπως παντα - δεν μπορει καποιος να ξεπεράσει τους νόμους της φύσης.
πέρα από που σου έγραψε ο px έχω γραψει παλιότερα την γνώμη μου.
Μεγάλο ποσοστό αν όχι όλοι τους δεν είναι ρωσόφιλοι, ούτε οι ρώσοι τους νοιάζουν ούτε οι ευημερία αυτού του λαού. Κάποιους που γνωρίζω δια ζώσης δεν έχουν καν ιδεα ή ενδιαφέρον για ρωσικό πολιτισμό.
Με τον Πούτιν είναι, περιμένοντας να "γαμήσουν δια αντιπροσώπου" σε περίπτωση νίκης. Ειδικά οι πιο λούμπεν από αυτούς.
Φαντάσου κάποιον με κατεστραμένη ζωή που νομίζει πως του φταίει η Δύση για τα χάλια του. Τι του μένει ; να ελπίζει πως κάποιος θα έρθει να γαμήσει την κακιά Δύση που τον έριξε στον βούρκο....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895

όχι δεν τον έχεις παρεξηγήσει. Η ιστορία αυτή κρατάει απο τις πρώτες σελίδες με το που ξεκίνησαν οι μάχες. Του το είχα γραψει και τότε πως δεν έχει κανένα νόημα (από αποψη ενημέρωσης) η αναφορά σε μεμονωμένος θανάτους στρατιωτών. Αλλά φυσικά ο σκοπός δεν είναι η ενημέρωση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.970
Πόντοι
9.931

Οτι σαπακι εχουν το στέλνουν στην Ουκρανια. Το μεγαλο ξεστοκάρισμα!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895

Οτι σαπακι εχουν το στέλνουν στην Ουκρανια. Το μεγαλο ξεστοκάρισμα!

στο μεταξύ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ΗΠΑ μας προσφέρουν 300 M2A2 ODS-SA για αντικατάσταση Μ113 και ΒΜΡ-1! - Πτήση & Διάστημα

προβλέπω να αρχίζει πάλι η κλάψα πως θα αποχωριστούμε τα υπεροπλα BMP-1 .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Επειδη σε κάποιες κραγμενες Αμερικανοδουλες αρέσουν τα βιντεογκειμ και τον παίζουν ολημερίς και ολονύκτις με αυτά τα καημένα

Συνημμένα

• VID_20230313_130904_898.mp4
    5,1 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20230311_234827_007.mp4
    7,3 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20230315_060444_901.mp4
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 0

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Από telegram....
Και άλλο ατύχημα (μάλλον από τσιγάρο ) σε χημικό εργοστάσιο στις ΗΠΑ!!!!!
Μα τι γίνεται επιτέλους ας μας εξηγήσει κάποιος!!!

New man-made accident in US - chemical release at Indiana plant

The man-made accidents
continue
continue to haunt the United States. This time the accident happened at the chemical plant Blue Grass Chemical Specialties in New Albany, Indiana. According to local media reports, a substance leaked out there. Local residents themselves noticed strange "clouds" of yellow smoke pouring out of the plant's tanks.

The state authorities temporarily cordoned off the surrounding areas and blocked the road but later said the threat was over. They said it was "more like hydrogen peroxide" and that the release was caused by overfilling of the tank where the substance was stored. Representatives of the plant, in turn, said nitrogen oxide had leaked, but added that no one was injured in the accident.

Συνημμένα

• VID_20230315_060737_746.mp4
    20,2 MB · Εμφανίσεις: 0

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Απλά εχω λίγο χρόνο τις 2 τελευταίες μέρες και πραγματικά προπαθώ και εγώ να καταλάβω απο που πηγάζει τόση αγάπη για την Ρωσία απο μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μου αν ειναι απλα οπαδική συμπεριφορά η συνειδητή οπως πχ του Μακεδόνα που στηρίζετε σε καποια ιδεολογική (?) προσεγγιση, και αν εχουν αναλογιστεί της επιπτώσεις μιας κατα κράτος νίκης της Ρωσίας στην προσωπική/οικογενειακή τους ζωή (πχ οικονομικα) , για την χώρα μας (διαλυση ΝΑΤΟ/ΕΕ/εκγ αθυδρηση Τουρκιας σε περιφεριακή δύναμη, παραπέρα απομακρυνση των ΗΠΑ απο την περιοχή κλπ). Ειναι και για εμένα μια πρόκληση για να καταλάβω τα εναλακτικά γεονότα που 'ελεγε η Kellyanne Conway του Trump μιας και στην εποχή μας ειδικά με το ίντερνετ να δείνει ιση-πλατφόρμα σε όλους, το mob mentality και πόλωση των social media και το peer pressure ειναι σκηνικό που με ιντριγκάρει προσωπικά. Εν κατακλέιδει το Confirmation Bias rules οπως παντα - δεν μπορει καποιος να ξεπεράσει τους νόμους της φύσης.

τελικά αυτή η στιγμή ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ όσο υπολόγιζα. δες τι απάντησε σε όσα έγραψες...

ΥΓ: εννοείται δεν απάντησε αυτό που τον ρώτησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom