πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις πως γίνεται και ήταν κλειστά τα πμ μου και μετά ξαφνικά ηταν ανοιχτά και μου έστειλες ...... εδώ δημόσια να γελάσουμε όλοι παρέα. Εγώ πάντως δεν έχω παρέμβει ποτέ μου στις ρυθμίσεις του προφίλ μου.....
σελ. 1799/ ποστ
#35.976 η κλαψα σου προς τη διοικηση για λογαριασμού τρίτου, μιλάμε για γελοία κατάσταση σε ένα φόρουμ ενηλίκων........και μάλιστα για κάτι που δεν συνέβει. Γιατί προφανώς δεν έχω γραψει πουθενά χαζό τον zero, το αντίθετο έγραψα.
Αμα όντως δεν κατάλαβες τι είχα γράψει και θες να είσαι ειλικρινής και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν έχεις παρά να παραδεχθείς το λάθος σου.
και περιμένω να απαντήσεις (αν θες φυσικά) σε αυτά που σε ρώτησα πιο κάτω στο προτελευταίο ποστ της ίδιας σελίδας. Ξεκάθαρη απάντηση όμως
Όπως φαίνεται δεν έκανα παράθεση σε εσένα αλλά εξέφρασα άποψη που πιστεύω το κατάλαβε η διοίκηση ....
Προφανώς κ είσαι μυρωδιάς και από μπίζνες
μάλιστα η διοίκηση το διορθωσε. .
Ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον έχω δει ποτέ στη ζωή μου κ αν θέλουν ας παρέμβουν ........ αλλά σε μια επιχείρηση δεν είναι ωραίο κάποιοι να βρίζουν στέλεχος κ να τον θεωρούν χαζο μπροστά σε επισκέπτες ...κ να πατάνε like
Έτσι κλωνιζεται η επιχείρηση κ μπαίνει σε αμφισβητηση όταν υπάρχουν μάλιστα και ανταγωνιστές ...
Δεν είναι ωραίο να φαίνονται αυτά ..........για πολλούς λόγους ....
Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις όμως η διοίκηση το κατάλαβε .......
.όπως κ στέλεχοι δεν είναι ωραίο να γελάνε με τους διευθυντές ιδιόκτητες......
Το έγραψα ως άποψη κ δεν έχω κάνει πουθενά παράθεση όπως φαίνεται αλλά εσύ παρέθεσες μετέπειτα ........
κ εξέφρασα τη γνώμη μου έχοντας επιχείρηση κ δε την επέβαλα........ Αλλά βάσει της αντίδρασης της διοίκησης φάνηκε
οτι συμφώνησε με αυτά που έγραψα.
Τα εν οίκω μη εν δήμω (ακόμα κ σε επιχειρήσεις)
Κ τέλος για σένα μπορεί να είναι φόρουμ ενηλίκων, για πολλούς εδώ όμως είναι το ψωμί τους κ η επιχείρηση τους.....
Το έγραψα σαν άποψη που στην τελική έγινε δεκτή από τη διοίκηση κ όρος τιμή της το διόρθωσε
Δεν εγώ γνωρίστει με κανένα τους
Δεν έχω ούτε οικονομικό όφελος που το εξέφρασα