JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Η πλάκα είναι τα λένε στα Ρώσικα!! Τι πόλεμος είναι αυτός ειλικρινά. Πείσανε τους Ουκρανούς ότι είναι κάτι άλλο ! ο πιο ηλίθιος λαός του κόσμου μαζί με τους Σκοπιανούς το πίστεψε. Για γέλια κ για κλάμματα όλη η ιστορία. όπως κ τα αμερικανό φίλα γιουσουφάκια εδώ σαν άλλοι γερμανοτσολιάδες που ανάθεμα αν έχουν πάει ποτέ στην Ουκρανία.
Ουκρανοί αξιωματικοί ξυλοκοπούν τους άνδρες τους γιατί αρνούνται να πολεμήσουν
Καλά ρε συ τόσο μίσος για την αμερική που έγινες ταλιμπάν,Πηγές και έκανες αυτοψία σε όλη την επικράτεια Ξυδιά και το διαπίστωσες???!!!! Για πες μας λεπτομέρειες!
Είναι χειρότερα από Ιράκ? Από Αφγανιστάν?
Από Την Σερβία το 1999 που οι Αμερικανοί είχαν ξεφορτώσει και τις μπόμπες με το ουράνιο?
Για πες τι είδες Ω μέγα Ξερολιδη
Μόνον τα λινκ σε πείθουν; Από αυτά αντλείς την δήθεν πληροφόρηση που έχεις;πότε έγινε αυτό; έχεις κάποιο λινκ;
Στο δικό του τερέν είναι ασυναγώνιστος. Πως νομίζεις ότι βγήκε μακράν ο πιο μαλάκας του '22. Το νου σου όμως γιατί σε βλέπω από κοντά για το '23...px75 vs Makedonas1971 2-0
Εύκολη και επαγγελματική νίκη του px , λίγος ο Makedonas...
μουσουλμάνος είσαι;Τα ζελενσκάκια μας
Απλά βλέπω πως σε ταπωνει συνέχεια, βέβαια δεν είναι και τόσο δύσκολο...σα να κλέβει εκκλησία ένα πράγμα...Στο δικό του τερέν είναι ασυναγώνιστος. Πως νομίζεις ότι βγήκε μακράν ο πιο μαλάκας του '22. Το νου σου όμως γιατί σε βλέπω από κοντά για το '23...
Εσύ μήπως είσαι δημοκράτης;μουσουλμάνος είσαι;
Κούλη, όπως έλεγε και μια ψυχή "κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας αλλά να είσαι και να μην το ξέρεις".
Αλλά αντί άλλων. . Τι πέτυχαν δηλ οι ΗΠΑ σε Ιράκ -Αφγανισταν? Φέρανε την πρόοδο την ευημερία και τη δημοκρατία και δεν το γνωρίζω? Με τι κόστος σε απώλειες? Την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν ποιος τους χάιδευε και τους χρηματοδοτούσε στην αρχή ???Καλά ρε συ τόσο μίσος για την αμερική που έγινες ταλιμπάν,
έτσι και το κκε που έλεγε ότι ο χομεϊνί το 1979 είναι πρόοδος...
Ελα τυπε μου το ξερω οτι στεναχωριέσαι που οι Δυτικοί δεν εκαναν τις κοτες και έδωσαν οπλα στους Ουκρανούς. Δεν πειράζει φαε κατι και ξάπλωσε θα σου περάσει.Γιατί τύπε μου όλα αυτά στην ουκρανία? Αφού πάει καλά ο πόλεμος
Η μήπως όχι;
Τι όπλα τύπε..Ειρηνευτική βοήθεια μπορείς να τα πεις πιο κομψά μην ξυπνήσει κανένας..Ελα τυπε μου το ξερω οτι στεναχωριέσαι που οι Δυτικοί δεν εκαναν τις κοτες και έδωσαν οπλα στους Ουκρανούς. Δεν πειράζει φαε κατι και ξάπλωσε θα σου περάσει.
Μόνο ένα πράγμα θέλει το Κυριάκο για να του περάσει...Ελα τυπε μου το ξερω οτι στεναχωριέσαι που οι Δυτικοί δεν εκαναν τις κοτες και έδωσαν οπλα στους Ουκρανούς. Δεν πειράζει φαε κατι και ξάπλωσε θα σου περάσει.
αμαν ρε συ με αυτά τα μπαν, μα καλά τί έκαναν έκλεψαν ; δεν νομίζω να έγραψαν κάτι διαφορετικό από όσους είναι τώρα ενεργοί στο νήμαΕίναι μπαναρισμενος