sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.418
- Πόντοι
- 22.266
Χρόνια πολλά καλή χρονιά αλλά μας πήρα φάλαγγα στα άλλα νήματα ποδοσφαίρου κλπ κ εδώ μια μέρα ούτε ένα ποσταρισμα
Το περιεργο ειναι οτι ενεργοποιησαν εναν πολεμο στην πρωην γιουγκοσλαβια οι ΗΠΑ με την ευλογια του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Τοτε που βομβαρδιζαν αθωους ανθρωπους για να εξυπηρετησουν τους πονηρους σκοτεινους σκοπους τους, αυτοι οι αμαχοι δεν ειχαν ψυχες .Ηταν απλα ενας αριθμος. Ξεχασαμε οτι και οι βομβες τους ηταν καθαγιασμενες ισως να ειχαν και το αλαθητοΟι κομμουνιστές αυτοί έπεσαν κ τώρα η δύση πατάει πάνω σε αυτές τις δωρεές των κομμουνιστών ανάλογα όπως την συμφέρει για να εφαρμόσει το διαιρε κ βασίλευε Αυτα
Στον α ππ νομιζω ηταν οθωμανικη αυτοκρατορια και οχι τουρκιαΜε εξαιρεση τον Α' Παγκοσμιο η Τουρκια παντα στους κερδισμενους ειναι!
για τον bill Clinton al gor aka billgor που ξέρω ότι του αρέσουν αυτά και θα γελασει
ξερολιδης και το 2023. δεν περίμενα εσένα να το επιβεβαιώσεις. το ξέρω και φαίνεται πως είναι χιουμοριστικό.νέα χρονιά και τι καλύτερο από ποδαρικό με fake news.
το βίντεο είναι του 2017 και είναι χιουμοριστικό...
Πάλι έβαλες τα πράγματα στη θέση τους...νέα χρονιά και τι καλύτερο από ποδαρικό με fake news.
το βίντεο είναι του 2017 και είναι χιουμοριστικό...
Επιδοματάκι τσέπωσες;Φίλε, τελικά πήρα μαγκάλι αλλά με αυτόν τον καιρό μου φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσω μόνο για να ψήσω κάστανα.
ξερολιδης και το 2023. δεν περίμενα εσένα να το επιβεβαιώσεις. το ξέρω και φαίνεται πως είναι χιουμοριστικό.
χρόνια πολλα
Πως περασαν τα χριστουγεννα οι ευρωπαιοι; θυμηθηκαν τους ουκρανους;, εριξαν κανα δακρυ;, δεν ειδα κανα ελληνα δημοσιογραφο εκει, κανα ζωντανο ρεπορταζ, δεν συγκινηθηκαν οπως παλια;.
Στον α ππ νομιζω ηταν οθωμανικη αυτοκρατορια και οχι τουρκια
Λάκαρε, κάνε καμία πρόβλεψη.
Όπως τότε που έλεγες ότι ο Κασιδιάρης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας.
Ή ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει το 80% στις εκλογές.
Να γελάσουμε λίγο.
Χρυσαυγίτης ο οποίος τώρα στηρίζει με τα μπούνια ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα.
Ευτυχως δηλαδη που τον Σεπτεμβριο προετρεψαν τον κοσμο να το γυρισει στο πετρελαιο ...Φυσικό αέριο: Στο χαμηλότερο επίπεδο από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία η τιμή του - Πτήση
Περί τις πέντε φορές φθηνότερο από τον Αύγουστο η τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, οποία τιμήτιμέπεσε σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, συνεχίζοντας την καθοδική της πορεία χάρις και στον σχετικά θερμό χειμώνα που επιτρέπει την εξοικονόμηση των...www.ptisidiastima.com
Χαιρετισματα στην κυρα