barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.947
- Πόντοι
- 5.506
ο κόσμος να γίνει όχι πιο δίκαιος .... ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΑ ΙΣΩΣ
ο κόσμος να γίνει όχι πιο δίκαιος .... ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΑ ΙΣΩΣ
Ούτε μια φορά δεν έχω βρίσει τον γιωργαρο ούτε μια φορά !!!!!! Κ μάλιστα κάποτε τού εξέφρασα την ανυσηχια μου σε πμ.μαζι του για κάτι άσχετο εδώ μέσα .....
Οι βρισιές πέφτουν κ ξεκινάν από αλλούς ..
Ρώτα με ότι θες on topicναι ναι ούτε μια φορά... αφού απέδειξες ότι δεν μπορείς να συζητήσεις σοβαρά και δεν έχεις πλέον τίποτα να πεις on topic, τον τελευταίο καιρό μπαίνεις αποκλειστικά για να προκαλέσεις προσωπικές κόντρες και να πεις συγκεκριμένους χρήστες (και μένα) ξεκάθαρα μαλάκες αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τόπικ.
αισθάνομαι ότι έχεις βάλει προσωπικό στοίχημα να ξεπεράσεις τον JOHN.
Ημουν σιγουρος οτι θα μας διασκεδασεις παλι οπως και οτι ακριβως εκει θα ηταν η τιμη του πετρελαιου θερμανης χωρις την επιδοτηση στην αντλια των 0,25 λεπτων που δοθηκε για πρωτη φορα φετος και στις 13 Οκτωβριου ενω το ποστ μου ειναι σχεδον ενα μηνα νωριτεραΤασούλαρε, άσε τους πρατηριούχους Αττικής και περιχώρων.
Και επειδή φαίνεται έχεις πάθει αμνησία για τις προβλέψεις σου θα σου τις θυμίσω εγώ:
Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να υπακούς στα τυφλά, είναι να σιωπάς βλέποντας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,
Οι μεγαλοι κερδισμενοι απο τον συγκεκριμενο πολεμο
1. ΗΠΑ
2. Τουρκια
3. Ουκρανιδες
Χαιρετισματα στην κυραλόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας των ημερών τσίμπησα ειδική παντοφλοάδεια να γράψω νωρίτερα
Ευχαριστούμε Mr malakasΧρόνια πολλά βρε πουτινάκια.
ναι επιδοτηση το λενε για τα ματια του κοσμουΗμουν σιγουρος οτι θα μας διασκεδασεις παλι οπως και οτι ακριβως εκει θα ηταν η τιμη του πετρελαιου θερμανης χωρις την επιδοτηση στην αντλια των 0,25 λεπτων που δοθηκε για πρωτη φορα φετος και στις 13 Οκτωβριου ενω το ποστ μου ειναι σχεδον ενα μηνα νωριτερα
ΓΔΟΥ 76/2022 Επιδότηση πετρελαίου
ΓΔΟΥ 76/2022 Χορήγηση επιδότησης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσηςwww.taxheaven.gr
Με την επιδοτηση λοιπον ξεκιναει στο 1,40 πηγαινει στο 1,30 και καταληγει σημερα στο 1,15 ...
Κανε την προσθεση μονος σου , ελπιζω να μπορεις ...
Μηνυμα προς Ερντογαν και Ελλαδα;Η πολιτικη του κατευνασμου σε φασιστες για να μην γινει πολεμος παντα εχει συνεπεια τον πολεμο
Ιστορικα αποδεδειγμενο
Χιτλερ Β΄ΠΠ
Σταλιν Εισβολη Πολωνια και Φιλανδια
Ερντογαν μικροεισβολη σε Συρια Ιρακ
Παλιο Που(σ)την εισβολη Ουκρανια
Κανονικα πρεπει αυτους τους γαμας με το καλημερα
Η προσωποποίηση του προδοτη ..Καλη Χρονια Πιξουλη ,
στην υγεια σου και σε ολους
το νου σουΚαλη Χρονια Πιξουλη , στην υγεια σου και σε ολους
Βοτκα πινει ο ΤΝΤ ... εγω παντα και μονο ουισκιΗ προσωποποίηση του προδοτη ..
Βλέπω ουίσκυ δυτικό east ayrshire αντί για βότκα
Βλέπω καπνό τοσκανελο από εκλεκτό ταμπάκο Κεντάκι και αμυγδαλα Τέξας αντί για μποροβινκι
Που πας χωρίς σοκολάτα βρε κακομοίρογλουΚαλη Χρονια Πιξουλη ,στην υγεια σου και σε ολους