Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Ο Lefteris36=cretan336 μπαίνει στην ignore list μου (μαζί με τροβαδούρο=TNT και άλλα βοθρολύμματα). Απλά για να μην αναρωτιέστε , γιατί δεν πρόκειται να δείτε ποτέ να ασχολούμαι με τα σκατά που γράφει .

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ
τικ τακ τικ τακ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ο Lefteris36=cretan336 μπαίνει στην ignore list μου (μαζί με τροβαδούρο=TNT και άλλα βοθρολύμματα). Απλά για να μην αναρωτιέστε , γιατί δεν πρόκειται να δείτε ποτέ να ασχολούμαι με τα σκατά που γράφει .
Εσυ και η άλλη η αδερφάρα ο ζανούλης με θεωρείτε ως τον lefteris38, έτσι για να αποδεικνύονται ποιοί τακίμιασαν με ποιούς.
Κλάψε παρακάτω στράκι, δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα είμαι ο lefteris38.

GAY Lakis

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Δηλαδή φίλε, εσύ πιστεύεις ότι ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ....
Και θέλουν αντιπυραυλικά στην ουκρανία .... ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ ; ΤΗ ΝΕΒΑΔΑ ;;;
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ Η ΤΟ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ;

Ποιός λέει μπούρδες ....

Και οι ρώσοι αντιπυραυλικά θέλαν να βάλουν στην κούβα .... ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ....
Δεν είναι ειρηνιστές οι αμερικανοί, εννοείται.
Άλλο πράγμα να πολεμάω κάτι φουκαράδες στη Μέση Ανατολή και άλλο να ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο.
Άκουσες τί είπε τις προάλλες που έπεσαν οι πύραυλοι στην Πολωνία , ένας αμερικανός του ΝΑΤΟ στους πολωνούς ;
Πάνω-κάτω τους είπε "Κι εσείς ΝΑΤΟ είστε, μην περιμένετε από εμάς. Να είστε έτοιμοι να πάτε στον πόλεμο".
Άλλη δουλειά δεν είχαν οι αμερικανοί, θα ξεκινήσουν πόλεμο με τον Πούτιν.
Τέλος πάντων , όταν τελειώσουν τα γεγονότα που ζούμε με τον τρελάρα τον Πούτιν, πρέπει όλοι να κάτσουν κάτω και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και οι ρώσοι , αλλά και οι δυτικοί για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη μετασοβιετική Ρωσία. Έκαναν εγκλήματα και τους φέρθηκαν όπως στους γερμανούς μετά τον Α' παγκόσμιο. Με εξευτελισμό.
Αυτό ήταν λάθος και οδήγησε εκεί που ξέρουμε το 1939 . Δεν διδάχτηκαν όπως αποδείχτηκε και το επανέλαβαν το 1991, και τώρα τρέξτε.

Demian.C

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2022
Like
127
Πόντοι
0
Βλακωδης παραδειγμα ως συνηθως ...
τραβα στην ερημο της Αριζονα να δεις πως ζουνε σε τροχοσπιτα να βιωσεις τον αμερικανικο πολιτισμο.

Η διαφορα ειναι οι μεν το κανουν απο επιλογη , οι αλλοι απο αναγκη.

Demian.C

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2022
Like
127
Πόντοι
0
Στο παρακατω βιντεο , ο εναγκαλισμος του οργανωμενου εγκληματος , του παρακρατους , των ακροδεξιων με την εξουσια του δικτατορα.

Κρατικες χρηματοδοτησεις για την παραστρατιωτικη οργανωση.

Οι ιδιες κρατικες επιχορηγησεις που λαμβανουν οι περιβοητοι ολιγαρχες για να επηρεαζουν τις δυτικες κοινωνιες.

Το συγχρονο μαφιοζικο Ρωσικο κρατος, οσοι ειναι αντιθετοι απλα εκτελουνται η ειναι στις φυλακες.

Οσοι δεν γνωριζετε γερμανικα , κατω δεξια επιλογη υποτιτλων & μεταφρασης στα ελληνικα.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ξεστραβώσου να δεις τι ήθελαν να βάλουν οι Ρώσοι στην Κούβα

...Στις 14 Οκτωβρίου, ο Ρίτσαρντ Χέιζερ, πιλότος αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροπλάνου U-2, πέταξε κυκλικά από το Τέξας ως το Ορλάντο της Φλόριντα περνώντας πάνω από την Κούβα. Τότε δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι το φιλμ που είχε αποτυπώσει όσα εντόπισαν οι κάμερες του αεροπλάνου του, θα έφερνε τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής μία μόλις εβδομάδα αργότερα[3]. Οι ειδικοί που εμφάνισαν το φιλμ αμέσως μετά την προσγείωση του U-2, στην αρχή νόμισαν ότι οι βάσεις εκτόξευσης πυραύλων που είδαν στις φωτογραφίες αφορούσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους SAM-4, βεληνεκούς περίπου 25 χιλιομέτρων. Μόλις όμως μέτρησαν το μήκος τους, το βρήκαν υπερδιπλάσιο του αναμενόμενου. Σαστισμένοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο περί πυραύλων εδάφους-εδάφους SS-4 μέσου βεληνεκούς, με ακτίνα δράσης 1.600 χιλιομέτρων. Μπορούσαν δηλαδή να πλήξουν την Ουάσινγκτον ή τη Νέα Υόρκη. Έπρεπε να ειδοποιηθεί αμέσως ο πρόεδρος...
Χωρίς να έχω googlαρει αν η απόσταση Κούβας Ουάσιγκτον και Κούβας Νέας Υόρκης είναι 1600 χλμ εγώ εδώ και τώρα καίω το διαβατήριο μου και την ατζέντα μου με τις κορασίδες βίζιτες :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Χωρίς να έχω googlαρει αν η απόσταση Κούβας Ουάσιγκτον και Κούβας Νέας Υόρκης είναι 1600 χλμ εγώ εδώ και τώρα καίω το διαβατήριο μου και την ατζέντα μου με τις κορασίδες βίζιτες :confused:
Δεν ειναι αυτο το θεμα μας τυπε.

Αλλωστε πιο κατω λεει το κείμενο οτι οι εμβέλεια τους ηταν 3000 χλμ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δεν ειναι αυτο το θεμα μας τυπε.

Αλλωστε πιο κατω λεει το κείμενο οτι οι εμβέλεια τους ηταν 3000 χλμ.
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς στη παρεμβατικότητα των ΗΠΑ κατά πρώτο λόγο κ ΕΣΣΔ κατά δεύτερο στα δρώμενα των υπολοίπων χωρών πχ πραξικόπηματα επεμβάσεις υποκινούμενος πολέμους ,εκμεταλλεύσεις ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Δεν είναι ειρηνιστές οι αμερικανοί, εννοείται.
Άλλο πράγμα να πολεμάω κάτι φουκαράδες στη Μέση Ανατολή και άλλο να ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο.

Αυτό ήταν λάθος και οδήγησε εκεί που ξέρουμε το 1939 . Δεν διδάχτηκαν όπως αποδείχτηκε και το επανέλαβαν το 1991, και τώρα τρέξτε.
Και εκεί σηκώνει πολύ προβληματισμό ..........

Το πόσο μεροληπτικά είναι τα μέσα στην ελλάδα φαίνεται ...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΘΑΒΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ....... ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ .....
ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ..

Οι ΗΠΑ τέλος πάντων μετά το 1945 ....

Κορέα
Βιετναμ
Λάος
Λίβανος
Άγιο Δομίνικο
Δεύτερος Στην Κορέα
Καμπότζη
Λιβύη
Λίβανο
Παναμά
Περσικό
Ιράκ
Σομαλία
Βοσνία
Σερβία

και κανείς δεν μίλαγε.
Με την ... ουκρανία ... λύσσαξαν όλοι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Η διαφορα ειναι οι μεν το κανουν απο επιλογη , οι αλλοι απο αναγκη.
Σιγουρα τυπε, τα εικοσι εκατομμυρια απο επιλογη το κανουν ...
χαρμα ιδεσθαι οι φαβελες τροχοσπιτων ,τι λεμε τωρα :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
δηλαδή αυτοί που ζουν σε σάπια τροχόσπιτα ... τα προτίμησαν από βίλλες στο μαλιμπού ;;;
ή τις διαμερισματάρες των τραπεζικών στο σέντραλ παρκ (με ρουμ σερβις) ;;;;

μήπως προτίμησαν και οι αφρικανοί να ζουν στο χώμα και να πεθαίνουν της πείνας αντί να τρώνε καλά και να ζουν σε μέγαρα;;

από ... άποψη ;;;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Σιγουρα τυπε, τα εικοσι εκατομμυρια απο επιλογη το κανουν ...
χαρμα ιδεσθαι οι φαβελες τροχοσπιτων ,τι λεμε τωρα :confused:
Κ μιας κ μιλάμε για Αριζόνα.....συχαθηκα να βλεπω άστεγους σε σπίτια παράγκες στο road trip ...
Πρώτα φορά βλέπω από επιλογή να ζεις σε παραγκα:confused:
IMG_20221122_204506.jpg
IMG_20221122_205407.jpg
IMG_20221122_204625.jpg

Route 66 γεμάτος άστεγους ..
Βέβαια το καμάρι μου dodge challenger hellcat 6,2 liter 580+ άλογα με έβγαλε ασπροπροσωπο ώστε να τους προσπερνω γρήγορα ....ζήτησα lada αλλά βολευτηκαε αυτό
IMG_20221122_205520.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Δηλαδή φίλε, εσύ πιστεύεις ότι ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ....
Και θέλουν αντιπυραυλικά στην ουκρανία .... ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ ; ΤΗ ΝΕΒΑΔΑ ;;;
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ Η ΤΟ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ;

Ποιός λέει μπούρδες ....

Και οι ρώσοι αντιπυραυλικά θέλαν να βάλουν στην κούβα .... ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ....
Επειδή πιστεύω έκανες λάθος παράθεση και ήθελες να απευθυνθείς σ' εμένα, θέλω να σου πω ότι λέμε σχεδόν τα ίδια. Οι δυτικοί (συνολικά) θέλουν με τα αντιπυραυλικά συστήματα, να αποτρέψουν την πρώτη απάντηση της Ρωσίας, όταν θα της επιτεθούν. Αυτός είναι ο στόχος συνολικά των δυτικών αλλά δεν θα τους βγει...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Επειδή πιστεύω έκανες λάθος παράθεση και ήθελες να απευθυνθείς σ' εμένα, θέλω να σου πω ότι λέμε σχεδόν τα ίδια. Οι δυτικοί (συνολικά) θέλουν με τα αντιπυραυλικά συστήματα, να αποτρέψουν την πρώτη απάντηση της Ρωσίας, όταν θα της επιτεθούν. Αυτός είναι ο στόχος συνολικά των δυτικών αλλά δεν θα τους βγει...
Μπράβο λοιπόν. ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Το αντίθετο είναι γελοίο . Οι Ρώσοι θέλουν τον απομονωτισμό τους ! Μόνο .

Αν επιτεθεί το ΝΑΤΟ, τη βγάλει από τη μέση και μείνουν μόνοι .......

τότε οι μάζες, το 98% του πληθυσμού , θα επιστρέψει σε επίπεδο ζωής των εργατών της αγγλίας του 1830 .......

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι τραπεζίτες, θα έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Δηλαδή δεν τα κατάφεραν Σουηδοί, Γερμανοί Πρώσσοι, Τούρκοι, δεν τα κατάφερε ο Ναπολέων και ο Χίτλερ και θα το καταφέρουν μια χούφτα πισωγλέντηδων και παιδεραστών; 27 εκατ. νεκρούς στο Β' Π.Π και πιστεύετε ρε μαλακοκαύληδες ότι θα επιτρέψει ο Ρωσικός λαός να το ξαναζήσει; Αυτούς που πρέπει, θα τους Γ Α Μ Η Σ Ε Ι με σαρδελόζουμο...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κ μιας κ μιλάμε για Αριζόνα.....συχαθηκα να βλεπω άστεγους σε σπίτια παράγκες στο road trip ...
Πρώτα φορά βλέπω από επιλογή να ζεις σε παραγκα:confused:
IMG_20221122_204506.jpg
IMG_20221122_205407.jpg
IMG_20221122_204625.jpg

Route 66 γεμάτος άστεγους ..
Βέβαια το καμάρι μου dodge challenger hellcat 6,2 liter 580+ άλογα με έβγαλε ασπροπροσωπο ώστε να τους προσπερνω γρήγορα ....ζήτησα lada αλλά βολευτηκαε αυτό
IMG_20221122_205520.jpg
Τελευταια εχω φαει κολλημα με το reddit και διαβαζω καθημερινα subreddits οπως

r/poor
r/homeless
r/broke
r/debts

κλπ

Το τι δυστυχια υπαρχει στη χωρα δεν περιγραφεται, με κυριο παραγοντα το οικονομικο. Μιλαμε για γονεις που πετανε κυριολεκτικα τα παιδια τους στο δρομο μετα τα 18 μενοντας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αστεγοι και αφραγκοι. Και το κανουν λογω φιλοσοφιας.
Επισης οι περισσοτεροι ειναι καταχρεωμενοι απο σπουδαστικα δανεια και πιστωτικες.
Η Αμερικη ειναι χωρα ευκαιριων αλλα αυτοι που δεν τα καταφερνουν τρωνε τεραστιο αγγουρι

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Μπράβο λοιπόν. ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Το αντίθετο είναι γελοίο . Οι Ρώσοι θέλουν τον απομονωτισμό τους ! Μόνο .

Αν επιτεθεί το ΝΑΤΟ, τη βγάλει από τη μέση και μείνουν μόνοι .......

τότε οι μάζες, το 98% του πληθυσμού , θα επιστρέψει σε επίπεδο ζωής των εργατών της αγγλίας του 1830 .......

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι τραπεζίτες, θα έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά.
Ξέρεις κάτι, σε ανύποπτο χρόνο αυτή η σκατόψυχη, η πουτάνα η Ολμπράϊτ είχε πει για την Ρωσία ότι είναι άδικο μια χώρα να διαθέτει τόσο πλούτο. Η δήλωση αυτή ήταν πολύ περιεκτική ως προς τους στόχους των Η.Π.Α. Δηλαδή των τραπεζιτών, μιας και τους ανέφερες. Δηλαδή των Χαζάρων. Γιατί όλοι αυτοί (τραπεζίτες), όπως και για παράδειγμα η αδερφάρα ο Ζελένσκι, ο Μπλίνκεν, η Νούλαντ και άλλοι πολλοί και σημαντικοί παγκόσμιοι παράγοντες, είναι της αυτής εθνοτικής και θρησκευτικής καταγωγής...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Ρε φασιστόμουτρο, αληθεύει ότι ο φίλος σου ο Κασίδας τη βρίσκει με Αλβανούς νταγλαράδες στον Κορυδαλλό; :fuck1:
Ζηλεύεις γιατί σου παίρνει τους σπρωχτάρηδες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom