Ολα τα λεφτα ,πηγαινα συχνα με μουναρες και παρακολουθουσα την Λιμνη Των Κυκνων ...Άντε και τα μπαλετα επειδή συνδέονται με το εθνικό άθλημα της Ρωσίας το σπονσορινγκ
μεγαλειο!
Ολα τα λεφτα ,πηγαινα συχνα με μουναρες και παρακολουθουσα την Λιμνη Των Κυκνων ...Άντε και τα μπαλετα επειδή συνδέονται με το εθνικό άθλημα της Ρωσίας το σπονσορινγκ
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου όταν στο νήμα σπονσοριγκ έλεγα τις Ρωσίδες σκατοψυχες μόνο ένα μέλος που χάθηκε (κακιασμενο πρόβατο ) με υποστηριξεσιγά το μπολιτισμο ρε μάγκες.
Τολστόι ,Ντοστογέφσκι και Δόκτωρ Ζιβάγκο. Στα 140 εκατομμύρια βγάζεις και μερικούς λογοτέχνες
Άντε και τα μπαλετα επειδή συνδέονται με το εθνικό άθλημα της Ρωσίας το σπονσορινγκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην πω ότι η υψηλή κοινωνία των Ρώσων κάποτε μιλούσε Γαλλικά για να μην τους λένε απολίτιστους
Τον μεγαλύτερο αρουραίο τον είδα κάποτε στο ανοι Βιετνάμ κ τρομαξα ..Βλακωδης παραδειγμα ως συνηθως ...
τραβα στην ερημο της Αριζονα να δεις πως ζουνε σε τροχοσπιτα να βιωσεις τον αμερικανικο πολιτισμο.
Φίλος μου τα είχε με πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι. Του την έφαγε ένας πιο λεφτάς. Γύρω στα 33 αυτή,45 αυτόςΟλα τα λεφτα ,πηγαινα συχνα με μουναρες και παρακολουθουσα την Λιμνη Των Κυκνων ...
μεγαλειο!
Σοφό μέλος ,για πρόβατο.Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου όταν στο νήμα σπονσοριγκ έλεγα τις Ρωσίδες σκατοψυχες μόνο ένα μέλος που χάθηκε (κακιασμενο πρόβατο ) με υποστηριξε
Καλα εκανε ρε συ αφου ητανε μουνα , μαζι μας θα τα παρουμε?Φίλος μου τα είχε με πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι. Του την έφαγε ένας πιο λεφτάς. Γύρω στα 33 αυτή,45 αυτός
Αν τον έβλεπες με τι καμάρι άδειαζε την πορτοφολα του
Ήταν κακιασμενο ομωςΦίλος μου τα είχε με πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι. Του την έφαγε ένας πιο λεφτάς. Γύρω στα 33 αυτή,45 αυτός
Αν τον έβλεπες με τι καμάρι άδειαζε την πορτοφολα του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοφό μέλος ,για πρόβατο.
Όχι ρε μαν ,και εγώ μαζί σου.Καλα εκανε ρε συ αφου ητανε μουνα , μαζι μας θα τα παρουμε?
η να καταντησουμε να γραφουμε κριτικες για τσοντες ...
Θα το έφαγε ο βοσκός ρε μαν,τι ψάχνεις τώρα.Ήταν κακιασμενο ομως
Ξέρει κανείς που χάθηκε;
Εμενα πηγε να μου τα φαει η πρωην γυναικα μου και πηρε τα @@ μουΌχι ρε μαν ,και εγώ μαζί σου.
Ο τύπος πέρασε άσχημο διαζύγιο με τη γυναίκα του οποτε ότι του έμεινε το έσπρωχνε/σπρώχνει σε μουνι
Και πως γίνεται ρε λεβεντόπαιδο, η ύπαρξη των γκουλάγκ, τα οποία ξανά λέω, δεν αφορούν μόνον την Ρωσία αλλά και τις υπόλοιπες οντότητες που όλες μαζί δημιούργησαν την Σοβ. Ένωση, πως γίνεται λοιπόν τα γκουλάγκ να καθορίζουν την απόλυτη εχθρική σας στάση έναντι της Ρωσίας και ταυτόχρονα να κάνετε γαργάρα το Άουσβιτς, το Νταχάου, το Μπούχενβαλντ, την Τρεμπλίνκα, το Δίστομο κ.ά, συμμαχώντας μ' αυτό το μισητό έθνος των Γερμανών; Πως γίνεται ρε συ να αποδέχεστε την συμμαχία μας με τα πιο απάνθρωπα-ρατσιστικά κράτη, όπως η Ολλανδία, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία κ.ά. Για την δε χώρα των πούστηδων την Αγγλία τι να πεις; Έπρεπε να μην υπάρχει αιώνες τώρα..γιατι που τον χρεωνουμε τον ναζισμο τυπε???
στα νησια φιτζι???
Σιγά μην είναι ικανοί αυτοί να σφάξουνε κοκόρια...χαχα ναι ναι και ξυδης μαζι με Px θα σφαξουν τον κοκκορα στα εγκαινια του
Δώσε το κείμενο σε ένα φίλολογο και άμα συμφωνήσει μαζί σου διαγράφω το λογαριασμό
Διότι άλλο να λέω η Ρωσία παράγει πολιτισμό γγκουλακ άλλο να λέω η Ρωσία παράγει ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΚ
ΚΑΙ Ο ΒΟΛΤΑΊΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΡΩΣΙΑ ......
ΤΟ ΚΕΙΜΕΜΟ ...
px μαχιμος υπηρετησε και στο ναυτικο εβαφε τα καγκελα του πλοιου - γκρι του λεγαν ροζ τα εβαφε αυτοςΣιγά μην είναι ικανοί αυτοί να σφάξουνε κοκόρια...
Το ίδιο κ ο Βολταίρος άλλα γράφει κ άλλα εννοεί..
Ενώ αυτόν τον ασταρόνανε οι άλλοι...px μαχιμος υπηρετησε και στο ναυτικο εβαφε τα καγκελα του πλοιου - γκρι του λεγαν ροζ τα εβαφε αυτος
Ελα τωρα βρηκαμε την καραμελα. Αφου βρηκατε να πειτε για ενα site σαν το bou ,για αδικα μιουταρισματα κλπ (που ο καθ ενας απο μας γραφει οτι του καπνισει)τι αλλο να περιμενουμε πια. Ενταξει σε ολα πρεπει να υπαρχουν και ορια ομως.Aa
Το ίδιο κ ο Βολταίρος αλλά γράφει κ άλλα εννοεί..
Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω διότι πάνω από δύο παραγράφους μιουταρεσαι
δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο just δυτικες κυρωσειςAa
Το ίδιο κ ο Βολταίρος αλλά γράφει κ άλλα εννοεί..
Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω διότι πάνω από δύο παραγράφους μιουταρεσαι
Είναι επιτυχία αυτό για τη δύση; Γιατί αυτό πουλιέται σε εμάς. Και ξαναρωτώ, εδώ που είμαστε ως Ευρώπη τί κερδίσαμε; Είμαστε πιο ασφαλείς με το 80% της Ουκρανίας "ελεύθερη";με απώλεια 20% εδαφών, κατεστραμμένες υποδομές , χρεωμένη μέχρι τον λαιμό με δάνεια (ήταν ήδη χρεωμένη φουλ πριν τον πόλεμο) και έναν πόλεμο φθοράς που δεν δείχνει σημάδια να σποκλιμακωνεται ....
οντως - εγω παντως δεν ειχα κανενα θεμα λες να φαω ολα μαζεμενα στο τελοςΕλα τωρα βρηκαμε την καραμελα. Αφου βρηκατε να πειτε για ενα site σαν το bou ,για αδικα μιουταρισματα κλπ (που ο καθ ενας απο μας γραφει οτι του καπνισει)τι αλλο να περιμενουμε πια. Ενταξει σε ολα πρεπει να υπαρχουν και ορια ομως.