ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα....υπαρχει συγκρουση πολιτισμων...δυση vs ανατολης...
και οι ηπα και η ρωσια και ολες οι υπερδυναμεις κανουν εγκληματα κατα της ανθρωποτητας...γι αυτο και ειναι υπερδυναμεις...αυτο ειναι το κοινο σημειο..
η διαφορα ειναι οτι απο την μια μερια η ηπα και οι λοιπες υπερδυναμεις του δυτικου κοσμου παρεχουν ενα βασικο επιπεδο ποιοτικης ζωης στους πολιτες τους...δηλαδη βομβαρδιζει την ζιμπαμπουε και το ιρακ, αλλα τουλαχιστον παρεχει υψηλο επιπεδο ζωης στους πολιτες της νεας υορκης ή της καλιφορνιας...
σε αντιθεση με την ρωσια, την κινα και τις λοιπες υπερδυναμεις του ανατολικου κοσμου, οι οποιες εχουν 5000 πυρηνικες κεφαλες και οι λαοι τους ψωμολησανε...
και για αυτο κανενας νοημων ανθρωπος δεν μπορει να υποστηριξει καθεστωτα τυπου πουτιν...τι να το κανω εγω αν η χωρα μου εχει 5000 πυρηνικες κεφαλες και τελικα η μανα μου απο την μοσχα καθεται να την γαμησει ενας τσοπανης σε ενα κωλομπαρο εξω απο την λαρισα?????
καλα κανει η ρωσια και επιτιθεται στην ουκρανια, γιατι ετσι κανουν οι υπερδυναμεις, αλλα μην τρελαθουμε κιολας και κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε γιατι λαοι της πρωην σοβιετικης ενωσης κανουν στροφη προς τα δυτικα????!!!!γιατι προσπαθουν μπας και γλιτωσουν τις ουκρανιδες ή τις πολωνεζες κορες τους απο το να τις γαμησουν τσοπανηδες στα κωλομπαρα εξω απο την λαρισα...
απλη λογικη ειναι, δεν θελει πανεπιστημιο....