Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Συμφωνα με καλα ενημερωμενες πηγες ο Χιος λενε οτι ειναι απο πισω γιατι δεν του χε κατσει μια Πολωνη αγροτισσα οταν ητανε μικρος.
Πάντως αν ενεργοποιηθει το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ, μας βλέπω στην δυσάρεστη θέση να πρέπει με τα γερμανικης κατασκευής "αόρατα" υποβρύχια μας ,να πρέπει να βυθίσουμε τον εναπομείναντα στόλο της Μαύρης Θάλασσας.
Θα λυπηθώ πολύ.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Για να έφτασαν μέχρι την Πολωνία θα είναι πύραυλοι Κρουζ ή κάτι παρόμοιο.
Τέτοιους Ρωσικούς πυραύλους έχει μόνο η Ρωσία.
Δεν μιλάμε για μικρου βεληνεκούς πυραύλους που θα είχαν πρώην Σοβιετικες Δημοκρατίες.
Από που αντλείς πληροφόρηση;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Συμφωνα με καλα ενημερωμενες πηγες ο Χιος λενε οτι ειναι απο πισω γιατι δεν του χε κατσει μια Πολωνη αγροτισσα οταν ητανε μικρος.
Θα σε απογοητεύσω αλλά ότι δημοσιεύει ο Χίος είναι αλήθεια. Εάν μου επιτρέπεις να ξέρω κάτι πάρα πάνω...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.153
Πόντοι
6.256
Παλιό ... έχεις κάτι πιο ευφάνταστο να μας πεις ? αλλιώς άσε τους ενήλικες να μιλήσουν και παίξε με τα τις Πακοψωλές σε καμιά γωνία
Γυαλίζει αρβύλες ο ρχ, θα πολεμησει για τη δημοκρατια , ετσι λεει το κομμα που γλυφει τελευταία

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Από που αντλείς πληροφόρηση;
Με την λογική μιλάω, δεν έχω τίποτα φοβερές πληροφορίες.
Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα, όπως και κανένας μας .
Μεγάλη πιθανότητα όμως υπάρχει να πρόκειται για πύραυλο Κρουζ KH-101.
Συνήθως εκτοξεύονται από Su-34.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Με την λογική μιλάω, δεν έχω τίποτα φοβερές πληροφορίες.
Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα, όπως και κανένας μας .
Μεγάλη πιθανότητα όμως υπάρχει να πρόκειται για πύραυλο Κρουζ KH-101.
Συνήθως εκτοξεύονται από Su-34.
Να περιμένουμε καλύτερα; Τι λες;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Γυαλίζει αρβύλες ο ρχ, θα πολεμησει για τη δημοκρατια , ετσι λεει το κομμα που γλυφει τελευταία
Άμα γυαλίζει αρβύλες όπως γυαλίζει πούτσες θα είμαστε ο πιο εμφανίσιμος στρατός :headbaning1:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Καταλαβαινεις, ελπιζω, οτι μια πυρηνικη κεφαλη δε μπορει να ισοπεδωσει τον πλανητη. Το κατανοεις? Αλλο η εκταση της ρωσιας, αλλο η εκταση της αγγλιας. Αν για να ισοπεδωθει πληρως η αγγλια χρειαζονται χ κεφαλες, για τη ρωσια χρειαζονται 1000χ. Αν εσενα σου φαινεται κουφο, διαβασε λιγο για πυρηνικα. Ή τουλαχιστον διαβασε το προηγουμενο μηνυμα του bloom -απαντηση προς εμενα

μου είχαν απομείνει κάτι λίγα μαλλιά στην καράφλα, ήρθες και τα αποτελείωσες

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
να σου θυμισω την εποχη που εκλεχθηκε ο χιτλερ.
οι γερμανοι ειχαν υποστει τις συνεπειες 3 χρονων κραχ και επιπλεον τους σκληρους εως ατιμωτικους ορους της συνθηκολογησης.
και βλεπουν μια γερμανια να βγαινει απο τη κριση(κυριως λογω αλλαγης του παγκοσμιου κλιματος) και να εχει παλι ισχυ.
ειναι ευκολο να χρησιμοποιησει τις συνθηκες αυτες ενας δικτατορας για να εμφανισθει ως σωτηρας.
και εχουν και μεριδιο ευθυνης οι νικητες που θελησαν να τιμωρησουν ενα λαο μακροχρονια χωρις να σκεφτουν τις μακροπροθεσμες συνεπειες

χωρίς παρεξήγηση κόβεις μία φράση από αυτό που γράφω. Δες συνολικά το ποστ και δες τα ποστ που προηγήθηκαν και θα καταλάβεις τι εννοώ, αν κυριολεκτώ ή όχι και σε ποιους (δύο) πήγαινε αυτό που έγραψα. :hi:

πάντως μιας και τα έγραψες συμφωνω με τα παραπάνω, έτσι που τους ζόρισαν καλλιέργησαν το έδαφος για όσα ακολούθησαν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
αχαχαχα
αυτό το όμορφο στιγμιότυπο από την υποδοχή Ζελενσκι στη Χερσωνα γιατί δεν το έδειξαν οι ειδήσεις ???
όπου ένας κάτοικος του φωνάζει " пошел нахуй пидарас" (άντε γαμησου πουστη)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Δεν το θυμάμαι. Το είχα δει πριν πολλά χρόνια στο ΣΚΑΙ. Από ότι φαίνεται, ήταν λανθασμένος ο αριθμός, αλλά το αρχικό ερώτημα παραμένει. Αφού απαγορευόταν η κατασκευή των αεροπλάνων, πως έφτιαξαν έστω αυτά τα 6.000 Στούκας

με πρόθεση να σε βοηθήσω θα σου ξαναπώ πως κάνεις συνεχώς το ιδιο λάθος, Αναφέρεις νούμερα αρματων και αεροσκαφών που αφορούν τα συνολικά που κατασκευάστηκαν μεχρι το '45. Καταλαβαίνεις φυσικά πως όλα αυτά δεν ήταν διαθέσιμα στο σύνολο τους με το "καλημέρα" .
Αν θες να είναι βάσιμο το ερώτημα "πως έφτιαξαν όπλα αφού απογορεύοταν " και "γιατί δεν τους έλεγξαν" θα πρέπει να βρεις και να αναφέρεσαι στα όσα κατασκέυασαν αρχικά, ας πούμε αυθαίρετα μέχρι το '39 που ξεκιναει ο πόλεμος. Ουσιαστικά πολύ νωρίτερα μιας και αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή ο Χίτλερ δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τις συνθήκες και τους περιορισμούς τους.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
οι αμερικανοι ηθελαν να τιμωρηθουν οσοι ηταν πισω απο το περλ χαρμπορ.
αυτο το εγκλημα γιατι το ξεχνας;
αυτη η επιλεκτικη μνημη σου στα εγκληματα κατι δειχνει
μπα καθόλου επιλεκτική μνήμη πως σου περασε από το μυαλό τέτοια σκέψη ; :grin:
δεν ξέρω αν παρακολουθείς το νήμα από την αρχή αλλά όσοι κουνάνε το δάκτυλο εδώ μέσα για τις επεμβάσεις και τα εγκλήματα της Δύσης δεν έχουν καν ξεστομίσει ούτε μία φορά ένα όνομα που ξεκινάει από "Γ" και τελειώνει σε "υ" :wink:

και ο Βολκάνο που ποστάρει τόσα για τη μαρτυρική Χιροσίμα μαλλον δεν έχει ταξιδέψει ακόμη μέχρι τη Νανκιν να μας πει εντυπώσεις

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Δύο Ουκρανοί κάνουν δεκαπέντε Ρώσους να το βάλουν στα πόδια.
Πείτε μας πάλι για τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ρε πουτινάκια. :2funny:

το λινκ δεν μπορώ να δω τι δείχνει γιατί ζητάει να συνδεθώ. Υποθέτω πως είναι αυτό που ένα ουκρανικό BMP με 7-8 φαντάρους κάνει ντου σε ρωσικό χαράκωμα με καμιά εικοσαρια νοματαιους που χαζεύουν αμέριμνοι.
Βέβαια η αντίδραση των ρώσων είναι για γέλια αλλά και οι ουκρανοί πολύ απερίσκεπτοι. Υπό "κανονικές" συνθήκες αν οι ρώσοι ήταν εκπαιδευμένοι και δεν μαλακίζοταν θα τους είχαν εκμηδενίσει τους ουκρανούς, Ειδικά τον πρώτο που εφορμα σαν ραμπο μόνος του

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Θα σε απογοητεύσω αλλά ότι δημοσιεύει ο Χίος είναι αλήθεια. Εάν μου επιτρέπεις να ξέρω κάτι πάρα πάνω...

σίγουρα ναι, πιο σίγουρο είναι μόνο πως ο ήλιος βγαίνει απο την ανατολή :2funny:

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Αυτό θέλουμε οι περισσότεροι αλλά οι λίγοι θέλουν να τα κάνουν πουτάνα όλα ,για να δούμε τι θα κάνουν τα πσεκια οι πολωνοί ,προς το παρόν κρατούν την μπάλα χαμηλά, δεν είναι δα και χαχολοι
Δεν εχουν δικη τους βουληση οι πολωνοι οπως φανταζεσαι.Αν ηταν δικη τους επιλογη θα παιρναν τους 2 νεκρους και δεν θα βγαινε αχνα.Δεν νομιζω να θελουν να γινουν πεδιο μαχης ρωσιας νατο.Το χουν κανει ηδη 1 φορα αυτο και σιγουρα δεν τους αρεσε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
γράφει ο βολκάνο για ποιότητα έκφρασης.
Γράφουν οι μυρωδιαδες πολιτικοί αναλυτές του υπολογιστή και μου αρκεί...άκου εκεί θα δώσουν αποζημιώσεις οι Ρώσοι λες κ έχουν υπογράψει χρεόγραφα ..ρε πραγματικά ανήλικα είστε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
η εικονα αυτη αντιπροσωπευει το τροπο σκεψης σου.
να αποκαλεσω βλακειες αυτο που γραφεις κοπλιμεντο θα ειναι
Οκ αφού το θες τόσο πολύ τότε θα πάρουν οι Ουκρανοί ένα τετράκις τρισεκατομμύρια από τους Ρώσους .....ψήφισε ο ΟΗΕ κ κάτι τρέχει στα γύφτικα .......ξέρεις πόσες αποφάσεις του ΟΗΕ είναι στα χαρτιά;;
Κ δεν είπα. Τίποτα για τον τρόπο σκέψης σου αλλά αμφισβήτησα την πληρωμή των Ρώσων ....για αυτό άντε κ ......... μυρωδιά ασχετε .
Κ κάνε κ αναφορά αν θες αλλά εσύ το ξεκίνησες ...εγώ ανέβασα μια φωτό κωλοχαρτου που αντιπροσωπεύει το ψήφισμα του ΟΗΕ .....αλλά ανήλικος μυρωδιάς πρέπει να είσαι ....επαναλαμβάνω μην ξεχάσεις να κάνεις αναφορα...

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
μπα καθόλου επιλεκτική μνήμη πως σου περασε από το μυαλό τέτοια σκέψη ; :grin:
δεν ξέρω αν παρακολουθείς το νήμα από την αρχή αλλά όσοι κουνάνε το δάκτυλο εδώ μέσα για τις επεμβάσεις και τα εγκλήματα της Δύσης δεν έχουν καν ξεστομίσει ούτε μία φορά ένα όνομα που ξεκινάει από "Γ" και τελειώνει σε "υ" :wink:

και ο Βολκάνο που ποστάρει τόσα για τη μαρτυρική Χιροσίμα μαλλον δεν έχει ταξιδέψει ακόμη μέχρι τη Νανκιν να μας πει εντυπώσεις
Συνέλθε ............οσο πιο μεγάλη δύναμη τόσο περισσότερα εγκλήματα ΗΠΑ σοβιετική Κίνα Ιαπωνία .....αλλά τον εικοστό αιώνα οι ΗΠΑ είναι αυτή με τα περισσότερα εγκλήματα λόγω της εξυπηρέτησης του δολλαριου...
Έχω πάει σε κατακρεουργημενο χωριό στο μινταναο κ αρκεί

.το θέμα ότι εσείς είστε μυρωδιαδες του πληκτρολογίου.....ή ανήλικα....κ είστε δυσκοιλιοι με την πραγματικότητα

Τελευταία τροποποίηση:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
χωρίς παρεξήγηση κόβεις μία φράση από αυτό που γράφω. Δες συνολικά το ποστ και δες τα ποστ που προηγήθηκαν και θα καταλάβεις τι εννοώ, αν κυριολεκτώ ή όχι και σε ποιους (δύο) πήγαινε αυτό που έγραψα. :hi:

πάντως μιας και τα έγραψες συμφωνω με τα παραπάνω, έτσι που τους ζόρισαν καλλιέργησαν το έδαφος για όσα ακολούθησαν.
ή και το αντίθετο.
εάν είχαν μπει στη γερμανία το 1918 οι σύμμαχοι,
με τη βοήθεια της πείνας, των ασθενειών και του εμφυλίου
η γερμανία θα είχε αποδυναμωθεί για 100 χρόνια,
αλλά για την κατάκτηση θα έπρεπε να πληρώσουν με αίμα
και οι αγγλογάλλοι είχαν χύσει πολύ
και οι αμερικανοί σέβονται πολυ το δικό τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom