Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Που καταλήγουμε δεν ξέρω..

Ότι οι Ουκρανοί είναι κακοι άνθρωποι;
Εγώ πάντως είμαι υπέρ των ηρώων του τάγματος του Αζοφ.
Καταληγουμε στο οτι μολις τολμησε ο πλουσιοτερος ανθρωπος του πλανητη να εκφερει την γνωμη του δημοσια για την οποια "ουδετεροτητα" της χωρας που στηριζει εμπρακτα απο την αρχη του πολεμου εγιναν αυτα που εγιναν ...

Κακος δεν ειναι κανενας , ολοι τα συμφεροντα τους κοιτανε.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
120092691_3432313920171587_727982744201017613_n.jpg
αλλος ενας μεγαλος του χωρου... μπραβο μανταμιτσα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
μ αρέσει που μετά από 7 μήνες ρεσιτάλ ρωσικής προπαγάνδας και fake news, συνεχίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο.

όλα όσα λέει είναι ξεκάθαρα παπαγάλισμα ρωσικης προπαγάνδας. ακόμα και για τα γεγονότα από το 2014 που δήθεν γνωρίζει όταν όλοι οι υπόλοιποι 'αδιαφορούσαμε' ή 'δεν ξέραμε'. το διήγημα της ρωσίας υπερασπίζεται για άλλη μια φορά.

είμαι αδιόρθωτος :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Κι'εγώ τασούλη θα βγω αύριο να πω ότι ο νταβατζής παρασύρθηκε από τη 12χρονη και είναι αθώος, και μετά θα βγω να κλαίγομαι γιατί με βρίζει όλος ο κόσμος. :2funny:
Ξεχασε φαινεται πιξουλη να σε συμβουλευτει:2funny: απαραδεκτος.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
καλημέρα Μπιλ Κλίντον -Αλ Γκορ :-)
μπορεί ναι μπορεί και όχι??
σαν να λέμε είμαι λίγο γκει όχι πολυ?
τι είναι αυτά που λες?
έκατσες να το ψάξεις λίγο να σχηματίσεις άποψη τι προηγήθηκε τα περασμένα ,8 χρόνια και φτάσαμε εδώ,? γιατί όλα είναι μια συνέχεια άσχετα το τίτλο του θρεντ που επικαλεισαι για να αποφύγεις την απάντηση.
έχω άποψη ή μάλλον εκτίμηση η οποία διαμορφώθηκε κυρίως έμμεσα με βάση τις παπαριές που ακουγα κατά καιρους από φίλους και γνωστούς μου που πάσχουν από πουτινολαγνίαση. Και κάποια πράγματα που έχουν γραφτεί εδώ σε σκόρπια ποστ από μέλη που φαίνεται να γνωρίζουν τι λένε μου εκμηδένισαν την όποια αμφιβολία για την ορθότητα της εκτίμησής μου.
τα περί β Παγκοσμίου μαζί και εξομοίωση με την τωρινή κατάσταση που επίσης διατυπωσες τα θεωρώ άκυρα και αστεία σαν συλλογισμό.
μπορεί να σου ξινισε και σε κατανοώ . Ομως δεν κάνω καν εξομοίωση. Τα τωρινά των ρώσων τα θεωρώ χειρότερα από την άποψη πως δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Τα εγκλήματα των γερμανων είχαν ως αφετηρία (αν και μάλλον όχι μοναδική αιτία) τη ναζιστική ιδεολογία.
για πες μου τι είναι αυτό που ωθεί του ρωσους να διαπράτουν όλα αυτά τα εγκλήματα πολέμου που έχουν αποκαλυφθεί;
όταν τελείωσει όλο αυτό η εικόνα της Ρωσίας θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με αυτά τα εγκληματα. Και δεν θα υπάρχει τίποτα να επικαλεστούν (όπως οι γερμανοί με το ναζισμό) για να τα ξεπλύνουν από πάνω τους
δεν θα μπω στον κόπο να σου εξηγήσω γιατί νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος και γνωρίζεις μόνος σου αν και με αυτά που γράφεις τελευταία με απογοητευειες γιατί σε θεωρώ πολύ καλό συνομιλιτη παρόλες τις διαφωνίες μας.
σε έχει κάψει το ριμαδι το ρεντιτ
δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν και στο έχω γραψει αρκετές φορές σχεικά με το γιατί βλέπω μόνο το reddit, το reddit/combat footage συγκεκριμένα
ναι μπορεί να ρίχνει τα τελευταία όπως λες αλλά αυτό απέχει πολύ από τα δυτικά δημοσιευματα 7 μήνες πριν ότι είχαν τελειώσει από τότε τα αποθέματα . δηλ σανό με το κιλο
πιάνεσαι από δημοσιεύματα που γράφονται για δημιουργία εντυπώσεων κλπ. Και ποιος σου είπε πως γίνονται πιστευτά ;
αν στηθεί αντιαεροπορική ομπρέλα και είναι ικανή να εξουδετερώσει την ρωσική αεροπορία και τους πυραύλους θα το δούμε προσεχώς στην πράξη. στρατιωτικός αναλυτης και ειδήμων δεν είμαι να το ξέρω και να το δηλώνω με βεβαιότητα όπως εσύ....
ούτε εγώ είμαι γνώστης ούτε έγραψα για βεβαιότητα
μια λογική εκτίμηση κάνω με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα της υπάρχουσας αντιαεροπορικής άμυνας των ουκρανών
βλέπω επιμένεις τελευτσια να ποσταρεις βιντεακια και να χαίρεσαι...ξέρεις έχω και εγώ πσαααασρα πολλααα και μπορώ να βάλω μερικά (λάιτ) παντα
ούτε αυτό φαίνεται πως το έχεις καταλάβει, τα βίντεο που βάζεις εσύ έχουν σκοπό να δείξουν πως "η ομάδα νικάει" το οποίο είναι ανούσιο όπως σου έχω ξαναγράψει.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Αυτο σχολιασες και αναρωτηθηκες ποιο ηταν το αποτελεσμα ...
η απαντηση ειναι εκτος απο τον εκφοβισμο του πληθυσμου και η καταστροφη μεγαλου μερους των ενεργειακων υποδομων οπως δηλωσε ο αρμοδιος υπουργος.
Ποιον να πιστεψουμε δηλαδη τους ρωσους η τους ουκρανους ... διαλεξτε επιτελους :grin:
μαζί διαβάζουμε και χώρια καταλαβαίνουμε :grin:
ο zero έγραψε για άμαχους, για άμαχους σχολίασα και γω. Ρώτησα λοιπόν ποιό το αποτέλεσμα, εσύ λες ο εκφοβισμός των πολιτών. Τι λες επιτεύθηκε ; Θα πετύχουν οι ρώσοι με λίγα πυραυλάκια σε πολυκατοικίες αυτό που δεν πέτυχαν οι σύμμαχοι στον ΒΠΠ με το Αμβούργο, Τη Δρέσδη, την Κολωνία, το Τόκυο ;

Δεν αναρωτήθηκα για το κομμάτι της προσβολής υποδομών καθότι είναι ανεξάρτητο από τα χυπήματα σε άμαχους στον αστικό ιστό.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Συγνωμη αδερφε, αλλα πιστευεις αυτες τις ανοησιες? Λεει οτι μονο στο Μπαχμουτ οι Ουκρανοι εχασαν 30.000 ανδρες? λιγο ελεος.
Επισης ο clickbait τιτλος οτι αποχωρουν απο την πολη, ενω μεσα στο αρθρο λεει οτι ΄΄η αληθεια ενδεχομενως να ειναι καπου στην μεση΄΄.
Κλασικο σαιτ με clickbait τιτλο μονο και μονο για να μπουμε να διαβασουμε, οχι μονο τωρα αλλα απο παντα.

το προνιουζ έχει πολύ πλάκα, όχι μόνο για τα όσα γράφει όπως αυτό που εντόπισες αλλά και για τα σχόλια των διάφορων ψεκασμένων που ακολουθούν κάτω από το άρθρο.
ρίξτους μια ματιά να ξεκαρδιστείς,

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256
Drones βομβαρδιζουν το κιεβο, δεν υπαρχουν καποια Α/Α για την πολη;
Πως ειναι δυνατον.

8 μηνες καμια πρωτοβουλια ειρηνης, ειναι που οι δυτικοι ενδιαφερονται για την ουκρανια και νοιαζονται, απλα συντηρουν ενα πολεμο γιατι οι ξεπουλημενοι ηγετες της εε τα κονομάνε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Drones βομβαρδιζουν το κιεβο, δεν υπαρχουν καποια Α/Α για την πολη;
Πως ειναι δυνατον.
Οι βεβαιότητες που έχουν κάποιοι εδώ μέσα είναι πέρα από κάθε λογική.

Στην πραγματικότητα στην χθεσινή επίθεση στο Κίεβο μόνον 5 από τα 28 drones έφθασαν στον έδαφος.

Επί πλέον η αεράμυνα εναντίον drones και πυραύλων γενικώς είναι δύσκολη υπόθεση.

Ακόμη και στο Ισραήλ κάποια περνάνε από το Iron Dome και τα άλλα συστήματα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
μαζί διαβάζουμε και χώρια καταλαβαίνουμε :grin:
ο zero έγραψε για άμαχους, για άμαχους σχολίασα και γω. Ρώτησα λοιπόν ποιό το αποτέλεσμα, εσύ λες ο εκφοβισμός των πολιτών. Τι λες επιτεύθηκε ; Θα πετύχουν οι ρώσοι με λίγα πυραυλάκια σε πολυκατοικίες αυτό που δεν πέτυχαν οι σύμμαχοι στον ΒΠΠ με το Αμβούργο, Τη Δρέσδη, την Κολωνία, το Τόκυο ;

Δεν αναρωτήθηκα για το κομμάτι της προσβολής υποδομών καθότι είναι ανεξάρτητο από τα χυπήματα σε άμαχους στον αστικό ιστό.
Αρα ολοι το εκαναν/κανουν :grin: η απορια μου ηταν τι αναρωτηθηκες τοτε με τοση εμφαση για τους ρωσους , γιατι αυτοι να αποτελουσαν την εξαιρεση? Για τα αποτελεσματα ας σκεφτουν οσοι δινουν τις εντολες ...

ΥΓ. ξεχασες το Βελιγραδι και τα νατοικα ορκ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ο μπόκολος χάθηκε...
είχε προβλήματα, τον στρεσάρατε κι όλας.
πολύ θέλει;
σου έλειψα; Δεν έχω κάτι να γράψω. Δεν βγάζω μεροκάματο από τα ποσταρίσματα, όπως κάποιοι εδώ μέσα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ο κοντός, γέρος, καράφλας, στρογγυλόμουρης,
γουρλοματης, έχει πολύ ΜΙΣΟΣ στο Κίεβο....!!!!
κι ομως φιλε, αν θες το πιστευεις, ο πουτιν ηθελε οντως να παρει το κιεβο αναιμακτα. Το σεβεται πολυ, παρα το οτι ακουγεται ειρωνεια. Αν διαλυθει το κιεβο, θα ειναι λογω πριγκοζιν και καντιροβ, και επειδη εχει καταρεζιλευτει η ρωσια με την ανικανοτητα της.
Οπως βεβαια εχω ξαναπει, μακαρι πυρηνικη και στην ουκρανια και σε ολη τη ρωσια, αφου πρωτα οι γυναικες τους ερθουν ευρωπη. βρωμοεθνη και τα δυο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446

Απο το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο των SAOUD
Μήνυμα προς κάτι ψηλοτάκουνους και παιδόφιλους

Για τα πισωκίνητα μέλη του bou που νομιζουν ότι οι ΗΠΑ θα παίζουν μπάλα μόνες τους
Η αρχή του τέλους της παντοκρατορίας των ΗΠΑ ειναι πολυ πιο κοντα απο όσο φαντάζονται κάποιοι
Και να θυμηθείτε ότι θα ειναι αυτοί που και πάλι θα ρίξουν ατομικές βόμβες γιατί θα βλέπουν το τέλος τους να έρχεται κάτι πουν δεν μπορούν να δεχθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom