bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.745
- Πόντοι
- 456
Οικογενειακή εγκληματική φωτογραφία.... κάντο κορνίζα εσυ και ο αλλος ο φελος
ποποποπο τι μου ειπε τωρα ... ρε φελε αυτα τα λεγαμε στο δημοτικο ....Εγώ με 50άρι σε ευρώ, εσύ με 50άρι σε ρούβλια.
Άρα πάλι μαλάκας πιάστηκες.
Το Wagyu συνοδευτικο ηταν βολταιρακο ...Ναι, πως αμέ.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία - Page 1145
Ανοίγω το θρεντ για συζήτηση στα θέματα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία αφήνοντας τους αγαπουληδες να τα πράττουν στο θρεντ του ερωτοτουρισμού. Βασικά ζητήματα: Κόστος σπόνσορινγκ Ποιότητα Ποσότητα Τεχνικές Μέρη ανίχνευσης θηράματος.www.bourdela.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πλούσια χώρα η Λευκορωσία λέει ο Τασούλης.
Κατά κεφαλή ΑΕΠ λίγο πάνω από την Παπούα - Νέα Γουϊνέα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα, μπα, μπα.
Έγινες και αναλυτής οπλικών συστημάτων τώρα Τασούλη;
Για πες μας ποιά διαφορά από τα Himars έχουν αυτά:
καλα σε λενε αμεαΈλα ρε, τέτοια λέγατε στο δημοτικό στο Εκατερίνεμπουργκ;
Βρε αστροπελεκι την δηλωση του Ουκρανου πρεσβευτη επισημανα κα την αγνωμοσυνη τους ...Ναι, σίγουρα, πάλι το βρήκες:
Μασκ: Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την Ουκρανία παρέχοντας το Starlink δωρεάν
«Ακόμα κι αν το Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρίες να λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων, θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την ουκρανική κυβέρνηση» έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της Teslawww.protothema.gr
Τι λες ρε τυπε εχουν μπουκάρει οι Αμερικανοί σε τοσες χωρες.... Εεε τοτε καλα εκανε ο κυριος Πουτιν και μπουκαρε στην Γεωργια, την Ουκρανία και ποιος ξερει ισως αυριο καπου αλλου, τι ειναι μαλακας αυτος και να μην μπουκαρει οπου γουσταρειΟικογενειακή εγκληματική φωτογραφία.... κάντο κορνίζα εσυ και ο αλλος ο φελος
Τι λες ρε τυπε εχουν μπουκάρει οι Αμερικανοί σε τοσες χωρες.... Εεε τοτε καλα εκανε ο κυριος Πουτιν και μπουκαρε στην Γεωργια, την Ουκρανία και ποιος ξερει ισως αυριο καπου αλλου, τι ειναι μαλακας αυτος και να μην μπουκαρει οπου γουσταρει
αμα διαβασεις πιο προσεκτικα οταν σου περασει η περιοδος, θα δεις οτι καποιοι ειμαστε αντικειμενικοι, και καποιοι ειστε με παρωπιδες. Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου οι ρωσοι και οι ουκρανοι. Ας εξαφανιστουν αυριο και οι δυο λαοι.Αντίθετα από σένα που μόνο παπαγαλίζεις ρωσόφιλη προπαγάνδα.
Αλλαξες τον καυστήρα εσυ;.Όταν παίρνουν τον άλλο από το κωλοχώρι του στη Σιβηρία όπου έβοσκε πρόβατα και μετά από μια βδομάδα "εκπαίδευση" τον στέλνουν στο μέτωπο, τι περιμένεις να συμβεί;
Ο ανθρωπος εχει πεθανει. Δεν υπαρχει πια. ΓουολεΕίσαι και συ με τον άνθρωπο και την ειρήνη.
Σε άλλα νέα το Starlink στην Ουκρανία θα συνεχίσει να το χρηματοδοτεί ο Μασκ, ώστε οι Ουκρανοί να εντοπιζουν Ρωσικούς στόχους και να τους καταστρέφουν.Τι το ηθελες και εσυ ρε Ιλον να πεις οτι η Κριμαια ηταν ρωσικη μεχρι το λαθος του Χρουστσοφ ...
Οριστε ,αντε ξεμπλεξε τωρα
Σοκ για τον Elon Musk – Οι Ουκρανοί τον συμπεριέλαβαν στην περιβόητη «λίστα δολοφονιών»
Σοκ για τον Elon Musk – Οι Ουκρανοί τον συμπεριέλαβαν στην περιβόητη «λίστα δολοφονιών»www.bankingnews.gr
Αν μπορει ας κανει και αλλιως ...Σε άλλα νέα το Starlink στην Ουκρανία θα συνεχίσει να το χρηματοδοτεί ο Μασκ, ώστε οι Ουκρανοί να εντοπιζουν Ρωσικούς στόχους και να τους καταστρέφουν.
Υ Γ. Το bankingnews ή το Iskra έλεγε ότι οι Ρώσοι μπήκαν στο Μικολαεφ; Δεν θυμάμαι.
Η κυρία παντως γνωστη προπαγανδηστρια και συνωμοσιολογος.Αν μπορει ας κανει και αλλιως ...
Δεν θυμαμαι κατι τετοιο , αν εχεις λινκ βαλτο
Αυτη η λιστα παντως αληθινη ειναι Myrotvorets - Wikipedia
Ναι ενταξει , περιμενα τον γιωργαρο να το πει αλλα τον προλαβες.Η κυρία παντως γνωστη προπαγανδηστρια και συνωμοσιολογος.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος, πάντως με ένα Google search βρίσκεις αμέσως το ποιόν του καθενός.Ναι ενταξει , περιμενα τον γιωργαρο να το πει αλλα τον προλαβες.
Τον δικο μας τον Ξυδη εννοω ...Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος, πάντως με ένα Google search βρίσκεις αμέσως το ποιόν του καθενός.
Που καταλήγουμε δεν ξέρω..Τον δικο μας τον Ξυδη εννοω ...
Ασε τι ειναι αυτη ... μπηκε στη περιβοητη λιστα πλεον και ο Μασκ