Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
επιμένεις αλλά αυτά που αναφέρεις μετράνε πολύ λιγότερο από ότι νομίζεις. Δε μιλάμε για εισβολή στο έδαφος της Ρωσίας ώστε να φανατιστεί ο λαός υπέρ της πατρίδας. Και φυσικά το κυριότερο είναι τι όπλα και τι υποδομή έχεις, και όχι ποσους φαντάρους μπορείς να παρατάξεις στο πεδίο τη μάχης. Τι νομίζεις πως θα γίνει με τους χιλιάδες που θα επιστρατευθούν ; γιουρουσια πεζικού ;

Και μη νομίζεις πως την κρίση μου την επιρεάζει η συμπάθεια προς την ουκρανική πλευρά. Ισα-ίσα έχω γραψει πολύ καιρό πριν (Απρίλιο και μάλλον Ιούνιο) πως θεωρούσα απίθανο να μπορέσει η Ουκρανία να περάσει σε αντεπίθεση. Αυτό με βάση το συσχετισμό δυνάμεων που φαινόταν (στα χαρτιά τουλάχιστον) να υπάρχει. Και με βάση όσα λέει η θεωρία (τα έχει γράψει και ο mazo) για το τι χρειάζεται για να γίνει μια αντεπίθεση.
Ακόμη και τώρα μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο αυτό που γίνεται. Αν δεν υπάρχει κατι άλλο σατανικό και μυστικό σχέδιο των ρώσων τότε απλά βλέπουμε τον μύθο του φοβερού στρατού να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας.
Δεν πρόκεται να καταφέρουν τίποτα οι Ουκρανοί. Θα το δειτε. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι μία τραγική αλήθεια. Όταν αυτός ο Πούτιν, στα σοβαρά θα το πάρει τότε θα δεις τι έχει να γίνει. Και ξαναλέω, δεν στηρίζω κανέναν, δεν είμαι ψέκας μπατριώτης. Την αλήθεια σου γράφω. Κάνε σκρινσοτ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
εξαρταται αν θεωρουν οτι ο πολεμος ειναι δικος τους.
μην ξεχναμε πώς τελειωσε η συμετοχη της ρωσιας στο Α΄παγκοσμιο που η νεα κυβερνηση τα πηγαινε μια χαρα με τους γερμανους.
και οι μαζικες αποχωρησεις ανθρωπων σε στρατευσιμη ηλικια δειχνει οτι υπαρχουν αρκετοι που δεν τους εκφραζει ο πολεμος αυτος.
Σου ξαναλέω, έχω την εντύπωση ότι θα το γυρίσουν σε πατριωτικό πόλεμο και θα πείσουν τους Ρώσους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οκ, κάνε και εσυ το παρακάτω,
Αν χρειαστεί, σήμερα, οι Αμέρικανς στέλνουν 2,3,5 (μέχρι 20 που έχουν) Β2 σπιριτ και ρίχνουν μπομπίτσες στην κεφάλα του Πούτιν.
Μα ακριβώς στην κεφάλα, ούτε λίγο πιο δεξιά ούτε λίγο πιο αριστερά.
Απλές, όχι τίποτα περίεργα πυρηνικά και τα τοιάυτα.
Τον Δεκέμβρη θα παρουσιάσουν και τον διάδοχο του Β2, το Β21 ρεϊντερ.
Ακόμα πιο στελθ.
Μπα. Η Ρωσία είναι, δυστυχώς, πολύ πιο μπροστά σε προηγμένα όπλα. Ασε τι δείχνει.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Σου ξαναλέω, έχω την εντύπωση ότι θα το γυρίσουν σε πατριωτικό πόλεμο και θα πείσουν τους Ρώσους...
μονος σου το λες ΘΑ. το τι σκοπευουν να κανουν και το τι θα καταφερουν ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
και αν ισχυει οτι εχουν φυγει 700.000 νεοι το αφηγημα γινεται δυσκολο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
kingsley shut up GIF

Συνημμένα

• 311005278_1074360539949243_8603001333416173128_n.mp4
    620,6 KB · Εμφανίσεις: 0

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
μονος σου το λες ΘΑ. το τι σκοπευουν να κανουν και το τι θα καταφερουν ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
και αν ισχυει οτι εχουν φυγει 700.000 νεοι το αφηγημα γινεται δυσκολο
Καθόλου δύσκολο. Άκου με. Μετά θα ντρέπεσαι και θα μου λες "Είχες δίκιο". Δεν ξέρεις για τι λαό μιλάμε. Ο Πούτιν θα τους πείσει δυστυχώς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Κοίτα εσύ τώρα τις πούτσες που τρώει ο νταβάς σου ο Βλαδίμηρος και βούλωστο.
Κοίταξε. Εγώ δεν σε βρίζω και σε παρακαλώ μην το κάνεις και εσύ. Γιατί θα αρχίσω και εγω να σου βρίζω και δεν θα είναι ωραίο. Καθαρμα είναι ο Πούτιν. Μαζί σου σε αυτο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Κάποιοι δεν δέχεστε τα σχόλια από ανθρώπους που ξέρουν δυο πράγματα παραπάνω και έχετε αφεθεί στο τι λένε η μία πλευρα. Και αν κάποιος σας πει την άλλη αμέσως να τον κάνετε Πούτινικο... Απλά νροπή σας.

Είσαι αστείος. Διαβάζω από όλες τις πλευρές. Και μην με ξαναπείς πουτινικό. Το θεωρώ ύβρη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Του γράφουμε ότι πιστευουμε ότι δικτάτορας Πούτιν θα επιμείνει και εκείνος μας λέει Πουτινικούς.... Μιλάμε για τελείως αναλφάβητο μαλάκα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Κοίταξε. Εγώ δεν σε βρίζω και σε παρακαλώ μην το κάνεις και εσύ. Γιατί θα αρχίσω και εγω να σου βρίζω και δεν θα είναι ωραίο. Καθαρμα είναι ο Πούτιν. Μαζί σου σε αυτο.
Το φαγητό του ρχ ειναι οι βρισιες, οταν δεν τον βριζεις τον προσβάλεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Και μας βάζει από Twitter τι γράφει ο κάθε βλάκας. Πόλεμο έχουν ζόμπυ μου. Εγώ λοιπόν άλλα μαθαίνω από την άλλη πλευρά. Φσ
Το φαγητό του ρχ ειναι οι βρισιες, οταν δεν τον βριζεις τον προσβάλεις
Μα του λέω ότι είμαι κατά της Ρωσίας του Πούτιν. Απλά επειδή έχω πληροφορίες απευθείας από την Ουκρανία και τη Ρωσία του γράφω την αλήεθια και ο μαλάκας μου βάζει τι γράφει ο κάθε γελοιός στο twitter. Φυσικά και θέλω να πέσει ο δικτάτορας και να σταματήσει ο πόλεμος.

Αλλά γραφω στο κάθε ΓΑΜΗΜΕΝΟ px ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Πουστιν δεν θα υποχωρησει. Ούτε Κριμαία θα δώσει πίσω ούτε τις 4 περιοχές που πήρε. Όποιος θέλει ας έρθει να βάλει στοίχημα μαζί μου με λεφτά. Δυστυχώς ΔΕΝ θα υποχωρήσει ο Πούστιν. Ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟΣ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Και μας βάζει από Twitter τι γράφει ο κάθε βλάκας. Πόλεμο έχουν ζόμπυ μου. Εγώ λοιπόν άλλα μαθαίνω από την άλλη πλευρά. Φσ

Μα του λέω ότι είμαι κατά της Ρωσίας του Πούτιν. Απλά επειδή έχω πληροφορίες απευθείας από την Ουκρανία και τη Ρωσία του γράφω την αλήεθια και ο μαλάκας μου βάζει τι γράφει ο κάθε γελοιός στο twitter. Φυσικά και θέλω να πέσει ο δικτάτορας και να σταματήσει ο πόλεμος.

Αλλά γραφω στο κάθε ΓΑΜΗΜΕΝΟ px ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Πουστιν δεν θα υποχωρησει. Ούτε Κριμαία θα δώσει πίσω ούτε τις 4 περιοχές που πήρε. Όποιος θέλει ας έρθει να βάλει στοίχημα μαζί μου με λεφτά. Δυστυχώς ΔΕΝ θα υποχωρήσει ο Πούστιν. Ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟΣ.
Αν δεν αποδειξεις οτι εισαι μπραβοκουλης, εισαι ρωσόφιλος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Αν δεν αποδειξεις οτι εισαι μπραβοκουλης, εισαι ρωσόφιλος.
Μα δεν έχει κάποια σχέση ο Κούλης. Εδώ μιλάω με ανθρώπους που ζουν στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Ο Πούτιν τους οδηγεί όλους στον όλεθρο του πολέμου. Θα αναγκαστούν να πολεμήσουν με τη λογική της υπεράσπισης των εδαφών. Γνωρίζω βαθιά τη νοοτροπία του ρωσικού λαού. Και αυτούς τους φοβισμένους που δείχνουν να κλαίνε στα σύνορα είναι οι λίγοι - οι πιο πολλοί θα το δουν πολύ πατριωτικά. Δυστυχώς θα τους πείσει ο Πούτιν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Μα δεν έχει κάποια σχέση ο Κούλης. Εδώ μιλάω με ανθρώπους που ζουν στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Ο Πούτιν τους οδηγεί όλους στον όλεθρο του πολέμου. Θα αναγκαστούν να πολεμήσουν με τη λογική της υπεράσπισης των εδαφών. Γνωρίζω βαθιά τη νοοτροπία του ρωσικού λαού. Και αυτούς τους φοβισμένους που δείχνουν να κλαίνε στα σύνορα είναι οι λίγοι - οι πιο πολλοί θα το δουν πολύ πατριωτικά. Δυστυχώς θα τους πείσει ο Πούτιν.
Κανεις δε θελει, ειρηνη, δε συμφερει, θα το τραβηξουν αρκετα
25 πλοια lng περιμενουν να ξεφορτωσουν στην ελλαδα με δεκαπλασια τιμη απ το ρωσικο φα.
Τα δεκα καραβια ειναι δικα μου, συνεπως δε θελω να τελειωσει ο πολεμος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Κανεις δε θελει, ειρηνη, δε συμφερει, θα το τραβηξουν αρκετα
25 πλοια lng περιμενουν να ξεφορτωσουν στην ελλαδα με δεκαπλασια τιμη απ το ρωσικο φα.
Τα δεκα καραβια ειναι δικα μου, συνεπως δε θελω να τελειωσει ο πολεμος.
Ακριβώς αυτό. Το LNG είναι χρυσός τον οποίο εμείς θα πληρώσουμε στην ΕΕ με τους ανίκανους γραφειοκρατες που έχουμε.

Ένας άνθρωπος που έχει πολύ βασικές γνώσεις οικονομικών και δεν είναι αναλφάβητος ποτέ δεν θα υπερσπίζονταν τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας. Μόνο τις ΗΠΑ συμφέρει όλο αυτό. Και έχουμε τους διάφορους μαλάκες σαν τον px να μας λένε Πουτινικούς όταν γράφουμε δυο αλήθειες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

Τυπε δεν ξέρω ποσο θα αντέξει ο πουτιν, αλλά ο px θα αντέξει πιο πολυ, δεν βγάζεις ακρη

Ακόμη χαλβαδιάζετε ρε ρωσόδουλες αδερφάρες;
Ποτε θα αρχίσει η αντεπίθεση των Ρώσων?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτο που δε νιωθουν οι διανοητικα τεμπεληδες ειναι οτι τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απο την οπαδικη ευχαριστηση των περισσοτερων
πλεμπαιων.

Καθως τα συμβατικα οπλα και οι στρατιωτικοι ποροι του Πουτιν εξαντλουνται πιο γρηγορα απο οσο μπορει να τα ανενεωσει, φαινεται απιθανο να επιτυχει τους στρατιωτικους του στοχους στην Ουκρανια.

Εχει δυο επιλογές. Να κλιμακωσει η ναφυγει.

Εαν ο Πουτιν κανει πισω, η θεση του γινεται οχι μονο απλα πιο αδυναμη αλλα σχεδον ανυπαρκτη πλεον.
Ο μονο δρομος για αυτον ειναι να κλιμακωσει. Κανενας δικτατορας 30 χρονια εξουσια δε δεχεται ηττα ετσι απλα.

Η αποφαση για χρηση πυρηνικων δεν ειναι μακρια και θα εξαρτηθει απο το πως πιστευει οτι θα απαντησει το ΝΑΤΟ.

Και οι Αμερικανοι τους τσιγκλανε συνεχεια.

Υποπτη η ολη φαση που δεν κανουν καν προσπαθειες μεταξυ τους να τα βρουν καπου οπως γινεται στο 99,99 των περιπτωσεων και το κλιμακωνουν αδιανοητα πολυ.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Καθόλου δύσκολο. Άκου με. Μετά θα ντρέπεσαι και θα μου λες "Είχες δίκιο". Δεν ξέρεις για τι λαό μιλάμε. Ο Πούτιν θα τους πείσει δυστυχώς.
να ντρεπομαι επειδη εχω αμφιβολιες;
σε πληροφορω οτι εχω εβδομαδιαια επικοινωνια και με ρωσους (ο ενας μαλιστα πρωην υψηλοβαθμος στρατιωτικος) και με ουκρανους. οι ρωσοι στην αρχη ειχαν χαρει γιατι ελεγαν οτι θα ξαναγινει η ρωσια δυναμη.
τωρα τα μασανε.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Η απλα να ελπιζουμε οτι οι λογικοι Ρωσοι -εαν υπαρχουν- σε θεσεις επιρροης θα δουν τον κινδυνο του Αρμαγεδωνα και θα σχεδιασουν την απομακρυνση του Πουτιν απο την εξουσια.

Αυτο θα ειναι το καλυτερο και πιο ειρηνικο σεναριο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.113
Πόντοι
456
Αυτο που δε νιωθουν οι διανοητικα τεμπεληδες ειναι οτι τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απο την οπαδικη ευχαριστηση των περισσοτερων
πλεμπαιων.

Καθως τα συμβατικα οπλα και οι στρατιωτικοι ποροι του Πουτιν εξαντλουνται πιο γρηγορα απο οσο μπορει να τα ανενεωσει, φαινεται απιθανο να επιτυχει τους στρατιωτικους του στοχους στην Ουκρανια.

Εχει δυο επιλογές. Να κλιμακωσει η ναφυγει.

Εαν ο Πουτιν κανει πισω, η θεση του γινεται οχι μονο απλα πιο αδυναμη αλλα σχεδον ανυπαρκτη πλεον.
Ο μονο δρομος για αυτον ειναι να κλιμακωσει. Κανενας δικτατορας 30 χρονια εξουσια δε δεχεται ηττα ετσι απλα.

Η αποφαση για χρηση πυρηνικων δεν ειναι μακρια και θα εξαρτηθει απο το πως πιστευει οτι θα απαντησει το ΝΑΤΟ.

Και οι Αμερικανοι τους τσιγκλανε συνεχεια.

Υποπτη η ολη φαση που δεν κανουν καν προσπαθειες μεταξυ τους να τα βρουν καπου οπως γινεται στο 99,99 των περιπτωσεων και το κλιμακωνουν αδιανοητα πολυ.
H πραγματικότητα μας λέει, οτι, μιλώντας για τον Πούτιν πάντοτε, δεν θα δίσταζε να ρίξει πυρηνικά απο την πρώτη ώρα, αν ήταν αρκετά πεπεισμένος οτι θα την βγάλει καθαρή.
Το γεγονός οτι χρησιμοποιεί πλέον απαρχαιωμένα όπλα και εφεδρείες ανάγκης, μέσω υποχρεωτικής μαζικής επιστράτευσης, μιλά απο μόνο του. Η απειλή πυρηνικών, είναι ο μόνος τρόπος να κρατά τον κοντινό εχθρό, την Ευρώπη, υπο έλεγχο, μιας και ο βασικός του συνομιλητής, η Μέρκελ, δεν είναι πλέον στα πράγματα.
Το ζητούμενο, πλέον, για ον ίδιο, δεν είναι, πιστεύω, η νίκη, αλλά η μικρότερη δυνατή ήττα, για να αποφύγει να τον φάνε εκ των έσω.
Οι Αμερικάνοι, τώρα, δεν θέλουν να τα βρούνε, γιατί, όπως και να το δούμε, έχουν τη θέση ισχύος. Γιατί να μπούν σε διαδικασία κατευνασμού του Πούτιν, ενώ μπορούν απλά να τον αφήσουν να αυτοκαταστραφεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom