Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
@
Μα θα κρυώσουμε τον χειμώνα και θα χρειαστουμε μαγκαλια.
Γι'αυτό είμαστε υπέρ του μεγάλου Αζέρικου έθνους.
Γιατί μας προμηθεύει αέριο.
Θες να παγώσουμε τον χειμώνα τυπε; Πως θα ζεσταθούμε;
Μαγκάλια.

Btw, τέλη του μήνα μαζεύω ελιές και μετά ακολουθεί κλάδεμα.
Όποιος θέλει ξυλεία ας περάσει, τον περιμένω :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Να ενημερώσω τους τραγικούς σχολιαστές που πανηγυρίζετε επειδή οι Ουκρανοί κατέλαβαν τη τάδε πόλη, ότι δυστυχώς ο Πούτιν ΔΕΝ θα υποχωρήσει, ούτε θα χάσει. Εγγυημένο αυτό που σας γράφω. Ο Πούτιν θα νικήσει. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Αρέσει ή όχι. Κάντε screenshot αυτό που γράφω: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ και ούτε θα δώσει πίσω τίποτα, Κριμαία κ λοιπά που πήρε τώρα.
Περίπου συμφωνώ.

Ο Πούτιν θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι για νίκη στους δικούς του ,αλλιώς δεν κάνει πίσω. Ακόμα και αν πεθάνουν εκατομμύρια.

Εκτός αν τον ρίξει κάποιος ρώσος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Αζερμπαιτζανοι εκτελούν εν ψυχρώ Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου.
είδατε πουθενά κάποιο κίνημα stand with Armenia??????
με την οποία μας συνδέουν κοινά βιώματα από τις βαρβαρότητες και εκκαθαρίσεις των Τούρκων?
είδατε μήπως κάποιον από τους ταχα ανθρωπιστές ιδεολόγους του κωλου σχολιαστές εδώ να αντιδρούν?

μήπως η Ελλάδα σταμάτησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας να αγοράζει Αζέρικο αέριο μέσω Τουρκίας?????

ΜΠΕεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ρε ουστ Φαρισαίοι
Η στάση της Ελλάδας στο ζήτημα αλλά και της ανθρωπότητας είναι για τον πουτσο. Αλλά δεν έχουν συμφέροντα με τους Αρμένιους που μόνο κανα κρασί βήτα διαλογής παράγουν.

Αδερφό κράτος θα έπρεπε να είναι για μας

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
διαφωνείς κάπου σε αυτά που λέει? αν ναι πες μας γιατί.

το θέμα σου είναι δηλ εάν το κείμενο είναι δικό μου?
το οεριοχομμενο γιατί αποφεύγεις να το σχολιάσεις?

μάλλον θα περιμένω απάντηση όσο και τότε που ρώτησα γιατί θάβουν όλα τα δυτικά ΜΜΕ τον βομαρδισμο αμάχων από Ουκρανούς στο ντονιετσκ

γιατί μου είναι εντελώς αδιάφορο.

εσύ το έβαλες, άλλο μέλος σε ρώτησε, πείτε τα.

απλά καλό είναι όταν βάζεις κείμενο άλλου να βάζεις και το όνομά του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
γιατί μου είναι εντελώς αδιάφορο.

εσύ το έβαλες, άλλο μέλος σε ρώτησε, πείτε τα.

απλά καλό είναι όταν βάζεις κείμενο άλλου να βάζεις και το όνομά του.
καταλάβαμε και εσάς κύριε ο επόμενος παρακαλώ....

ΥΓ χθεσινό βίντεο από πόλη του Ντονιετσκ

Συνημμένα

• VID_20221001_163019_748.mp4
    9,3 MB · Εμφανίσεις: 0

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Φυσικά και είχε γίνει μέγας ντόρος υπέρ της Αρμενίας πριν δυο χρόνια που ξεκίνησαν πάλι οι συγκρούσεις. Και εδώ μέσα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από και και πέρα οι ίδιοι οι Αρμένιοι τα έκαναν μαντάρα αφού πίστεψαν τις κούφιες υποσχέσεις των Ρώσων ότι θα τους προστατέψουν και έστειλαν μάλιστα και στρατιώτες στην Ουκρανία να πολεμήσουν στο πλευρό τους.
Τυπε τι επιλογή έχουν από το να ελπίζουν σε έναν νταβά ,όταν η Δύση δεν κάνει κάτι ουσιαστικό να βοηθήσει.

Εδώ λέμε να βάλουμε στην ΕΕ τις απολίτιστες και σιχαμερές γεωργιανές νυφίτσες αλλά για Αρμενία ούτε λόγος.
Μην ταράξουμε του τουρκοσπορους

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Γνωστο οτι εισαι ανθρωπιστης εκει που θελεις δηλαδη του κωλου ,δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωνεις :grin:

παίζει καμιά κατάρρευση μετώπου; γιατί σταμάτησες να μας βάζεις λινκς;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Τασούλης, ο ανθρωπιστής χρυσαυγίτης.
Εγω ειμαι αμοραλιστης και παντα με τους ισχυρους ... :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Μα δεν θα τα "δώσει".
Θα τα πάρουν πίσω οι Ουκρανοί με το στανιό. Και όποιος Ρώσος στρατιώτης μπει στο διάβα τους , πιθανότητα θα βρεθεί 3 μέτρα κατω από την γη.
Μπα. Δεν νομίζω. 3 μέτρα χώμα θα φάνε οι Ουκρανοί. Κάνε σκριν σοτ αυτό που γράφω. Δεν υποχωρεί ο τρελοπουτιν δυστυχώς. Θα "εξαφανιστεί" η Ουκρανια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

που είναι η διεθνής κοινότητα??? ο ΟΗΕ??? τα δυτικσ δημοκρατικά κράτη???
η ελληνική πολιτική να αναδείξει το θέμα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλα έχουν πάει στο θεό, πριν λίγο έβαλα βενζίνη 1,95€ το λίτρο, τέσσερις φρατζόλες ψωμί 4€, τα μπουρδέλα έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, το ρεύμα στα ύψη, λίγο θέλουν να μας μπλέξουν σε πόλεμο με την Ρωσία, προσωπικά στα @@ μου αν αύριο υπάρχει η δεν υπάρχει Ουκρανία η Ρωσία, όλα βαίνουν κακός και εσείς ασχολείστε με τους Ρώσους και τους Ουκρανούς, δεν φτάνει αυτό, υποστηρίζεται με πάθος τους μεν η τους δε χωρίς να έχετε να κερδίσετε το παραμικρό.

Εάν συνειδητοποιήσετε ότι σε αυτό τον κόσμο έχουμε δύο επιλογές: η θα βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις η απλά δεν θα υπάρχουμε, τότε ίσως καταλάβετε πόσο ηλίθιο είναι αυτό που κάνετε :hi:

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Με τις "υποπτες" αργοποριες της super δυναμης Ρωσιας και τα "ολο λογια και τηγανιτα τιποτα" του Πουτιν, δεν θα μου φανει παραξενο αν συντομα το θεμα αλλαξει σε " Ουκρανικη εισβολη στην Ρωσια".

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Αζερμπαιτζανοι εκτελούν εν ψυχρώ Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου.
είδατε πουθενά κάποιο κίνημα stand with Armenia??????
με την οποία μας συνδέουν κοινά βιώματα από τις βαρβαρότητες και εκκαθαρίσεις των Τούρκων?
είδατε μήπως κάποιον από τους ταχα ανθρωπιστές ιδεολόγους του κωλου σχολιαστές εδώ να αντιδρούν?

μήπως η Ελλάδα σταμάτησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας να αγοράζει Αζέρικο αέριο μέσω Τουρκίας?????

ΜΠΕεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ρε ουστ Φαρισαίοι
Ρε φιλε ειλικρινα ΕΛΕΟΣ. Για μια φορα τουλαχιστον ξεχεσε την Ρωσια. Η Αρμενια ανοικει στο αντιστοιχο ΝΑΤΟ που εχει φταξει η Ρωσια με αλλες 6 χωρες το CSTO και εχουν και αντιστοιχο Αρθρο 4 αν θυμαμε καλα δηλ επιθεση σε ενα μελος ειναι επιθεση σε ολα τα μελη. Ειδες να κανει κατι η Ρωσια για να βοηθησει την Αρμενια στην επιθεση που δεχετε απο Τουρκο-Αζερμπαιτζαν? Δηλαδη θα φταει η Ελλαδα που οι Ρωσοι δεν βοηθανε τους συμμαχους τους . Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Τι λες μωρέ τώρα; Εδώ μπήκε η Κύπρος στην ΕΕ και μάλιστα σε εποχές που η Τουρκία είχε πολύ καλύτερες σχέσεις μαζί της, σιγά μην έχει λόγο τώρα για το αν θα μπει η Αρμενία.
Αρμενία δεν πρόκειται να μπει. Κανένας δεν έχει όφελος.Η Αρμενία συνορεύει με τρία κράτη,όλα με απολίτιστους, εκ των οποίων τα δυο έχουν κλειστά τα χερσαία σύνορα. Δεν έχει θάλασσα ούτε τίποτα. Και αν πάρουν το νότο οι Αζεροι για ένα ενώσουν καραμπαχ με το άλλο κομμάτι τους, η Αρμενία τελείωσε. Ίσως μόνο τότε από ελεημοσύνη να γίνει κάτι.

Και το ότι η Κύπρος μπήκε ήταν λόγω στρατηγικής θέσης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φιλε ειλικρινα ΕΛΕΟΣ. Για μια φορα τουλαχιστον ξεχεσε την Ρωσια. Η Αρμενια ανοικει στο αντιστοιχο ΝΑΤΟ που εχει φταξει η Ρωσια με αλλες 6 χωρες το CSTO και εχουν και αντιστοιχο Αρθρο 4 αν θυμαμε καλα δηλ επιθεση σε ενα μελος ειναι επιθεση σε ολα τα μελη. Ειδες να κανει κατι η Ρωσια για να βοηθησει την Αρμενια στην επιθεση που δεχετε απο Τουρκο-Αζερμπαιτζαν? Δηλαδη θα φταει η Ελλαδα που οι Ρωσοι δεν βοηθανε τους συμμαχους τους . Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου ...
Τους πούλησαν οι Ρώσοι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
δεν διαφωνώ αγαπητέ. καταδικαστείοι οι Ρώσοι που τα κάνανε πλακάκια με τον Ερντογάν και πούλησαν τους συμμάχους Αρμένιους
μαζί σου
το θεμα μου είναι η αντίδραση των δυτικών κρατών και ειδικά της Ελλάδας που έχει ιστορικούς δεσμούς φιλίας με τους Αρμενιους

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Το Ναγκόρνο Καραμπάχ ανήκει de jure στο Αζερμπαιτζάν, οπότε τυπικά δεν χτυπήθηκε η Αρμενία

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
δεν διαφωνώ αγαπητέ. καταδικαστείοι οι Ρώσοι που τα κάνανε πλακάκια με τον Ερντογάν και πούλησαν τους συμμάχους Αρμένιους
μαζί σου
το θεμα μου είναι η αντίδραση των δυτικών κρατών και ειδικά της Ελλάδας που έχει ιστορικούς δεσμούς φιλίας με τους Αρμενιους
Δεν νομιζω οτι μππρει να κανει κατι. Αν υπηρχε θεμα ανρωπιστικης βοηθειας τοτε Οκ τετοιο ομως δεν υπαρχει αυτη τι στιγμη. Μονο οι Ρωσοι μππρουν πρακτικα να τους βοηθησουν αλλα τα εχουν κανει πλακακια με τους Τουρκους . Αυτο καταδυκνειει και την δυνσμη και μοναδικη γεωπολιτικη θεση της Τουρκιας.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Το Ναγκόρνο Καραμπάχ ανήκει de jure στο Αζερμπαιτζάν, οπότε τυπικά δεν χτυπήθηκε η Αρμενία
Δεν μιλαμε για το Ναγκορνο Καραμπαχ φιλε μου. που ειναι μεσα στο Αζερμπαιτζαν Τον Σεπτεμβριο το Αζερμπαιτζαν επιτεθηκε με πυροβολικο και drones σε συνοριακες πολεις της Αρμενιας αλλα η αξιοπιδτη συμμαχος τους Ρωσια εκανε την παπια. September 2022 Armenia–Azerbaijan clashes - Wikipedia

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom