- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
αβα βα θα την κάνει οπως κάθε τρολ
εν τω μεταξύ ο Ξυδιας ακόμα ψάχνει τις πηγές του από χθες που τον ρωτησα
το θέμα είναι πως αυτές οι ειδήσεις θάβονται εντεχνως συστηματικά από τα δημοκρατικά φιλελεύθερα δυτικά ΜΜΕαβα βα θα την κάνει οπως κάθε τρολ
Μόνο οτι συμφέρει
Οτι τους χαλάει το αφήγημα απλά κλείνουν μάτια και αυτιά
Γιατί βάζεις λακομ πρόβατα κ οχι ελληνικα καραγκουνικα;;;μιλάμε για Έλληνες που τρων σανοτο θέμα είναι πως αυτές οι ειδήσεις θάβονται εντεχνως συστηματικά από τα δημοκρατικά φιλελεύθερα δυτικά ΜΜΕ
αυτή η κατάσταση των συστηματικών βομβαρδισμών των ρωσοφωνων με θύματα πολίτες είμαι καθημερινή κατάσταση από το 2014.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπεεεεε
φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι...Οι αξιωματικοι επιστρατευονται εως κ 50....οι ανωτατοι εως 55.....
Διαταγες θα δινει δεν θα κουραζεται....
Ετσι εναι και υπάρχει λόγος που ΔΕΝ ξυπνάνε τα πρόβατα και τα γίδιατο θέμα είναι πως αυτές οι ειδήσεις θάβονται εντεχνως συστηματικά από τα δημοκρατικά φιλελεύθερα δυτικά ΜΜΕ
Γιατί βάζεις λακομ πρόβατα κ οχι ελληνικα καραγκουνικα;;;μιλάμε για Έλληνες που τρων σανο
Φαντασου να ειχαμε αριστερη κυβερνηση τυπε.., θα ειχαν μπει ηδη ολοι μεσα!!Οντως καμενα μυαλά οποίος μας το παίζει σωτήρας της δημοκρατίας κ κατά του εισβολέα Ρώσου όταν ο ίδιος κοιμάται κ δεν τον νοιάζει η Θράκη με παρόμοιο κ χειρότερο πρόβλημα από το ντονμπας...
Πόσο αστείο κ υποκριτικό να σε νοιάζει η ανατολική ουκρανια και να αδιαφορείς για το ίδιο σου το σπίτι
Γιατί τώρα απ'έξω είναι;Φαντασου να ειχαμε αριστερη κυβερνηση τυπε.., θα ειχαν μπει ηδη ολοι μεσα!!
Οντως καμενα μυαλά οποίος μας το παίζει σωτήρας της δημοκρατίας κ κατά του εισβολέα Ρώσου όταν ο ίδιος κοιμάται κ δεν τον νοιάζει η Θράκη με παρόμοιο κ χειρότερο πρόβλημα από το ντονμπας...
Πόσο αστείο κ υποκριτικό να σε νοιάζει η ανατολική ουκρανια και να αδιαφορείς για το ίδιο σου το σπίτι
τύποι είστε αδιόρθωτοι...Φαντασου να ειχαμε αριστερη κυβερνηση τυπε.., θα ειχαν μπει ηδη ολοι μεσα!!
Τι φταίω εγώ ; Ο άλλος επανέφερε ένα παλιό μου ποσταρισμα κ του απάντησακ στην τελική τη μια λέτε ότι είναι το ίδιο πράγμα με την Θράκη κ για αυτό πρέπει να πάρουμε το μέρος της Ουκρανίας κ την άλλη λέτε ότι δεν έχει καμία σχέση ....αποφασίστετύποι είστε αδιόρθωτοι...
βολκάνε μου κάνεις εντύπωση. είσαι πολύ κολλημένος με τα συγκεκριμένα θέματα, ενώ δεν είσαι ούτε χαζός, ούτε κανα παιδάκι.
στο ποστ που παραθέτω και σε όλα τα ανάλογα που έχεις κάνει, σου έχω απαντήσει αν θυμάσαι.
ακριβώς επειδή δεν αδιαφορούμε για τη θράκη (κι όχι μόνο για αυτό βέβαια), ασχολούμαστε με την ουκρανία. στα εξήγησα, όχι πάλι βαριέμαι...
Εάν ήσουν κι εσύ Χάζαρος, τότε θα σε βοηθούσε η διεθνής κοινότητα των καθαρμάτων...Όταν μπουκαρε ο τουρκος στην Κυπρο γιατί δεν πολεμησαμε?
Η διεθνής κοινότητα, η Ευρώπη γιατί δεν κινητοποιηθηκε?
Στην Αρμενία σήμερα τι γίνεται?
Μόνο οι Ουκρανοί υπάρχουν σ αυτόν τον κόσμο?
Σ αρέσει να ακούς τα πουστηρλίκια σου από νωρίς;Τα τσίπουρα τα αρχίζουμε μετά τις 12.
Περίεργο όμως, γιατί αυτοί οι "δήθεν Ουκρανοί" όπως λες, αυτό το "τεχνητό κράτος" όχι μόνο πολεμούν με λύσσα, αλλά επιπλέον, με 7 φορές λιγότερα τανκς και 10 φορές λιγότερα αεροπλάνα, έχουν τρέψει σε φυγή το ρωσικό στρατό. Άλλος βλέπω να πίνει πικρό ποτήρι...Διαβάστε λίγο ρε σεις, διαβάστε και θα δείτε ότι η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό κράτος, κάτι σαν τα Σκό(ρ)πια δηλαδή. Το ανατ. τμήμα της, με το Κίεβο μέσα είναι Ρωσικό και το δυτικό προέκυψε από εδάφη της Πολωνίας κυρίως, της Ουγγαρίας, Μολδαβίας και ίσως της Σλοβακίας ή Τσεχίας. Για Ουκρανική γλώσσα ούτε λόγος. Επίσης σοβαρό ρόλο έπαιξε η Ουνία, η οποία είναι υπεύθυνη για σωρεία θυμάτων στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Ουσιαστικά αυτήν την στιγμή, οι Χαζαρικής καταγωγής, δήθεν Ουκρανοί, είναι αυτοί που κάνουν και συντηρούν τον πόλεμο, δίνοντας όπλα στους λεγόμενους Ουκρανούς. Το ξέρω ότι για πολλούς είναι ένα πικρό ποτήρι, που στο τέλος θα το πιουν αλλά η Ρωσία και όχι ο Πούτιν, θα τα πάρουν τα εδάφη που τους ανήκουν!
Σημ: Οι Σλάβοι και ιδίως οι Ρώσοι, δεν ξεχνάνε τις χαμένες πατρίδες όπως οι σημερινοί Έλληνες...
Αυτήν την κουβέντα πρέπει να την κάνουμε αφού καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός. Θα δεις ότι δεν είναι όλα έτσι όπως τα μαθαίνετε τώραΠερίεργο όμως, γιατί αυτοί οι "δήθεν Ουκρανοί" όπως λες, αυτό το "τεχνητό κράτος" όχι μόνο πολεμούν με λύσσα, αλλά επιπλέον, με 7 φορές λιγότερα τανκς και 10 φορές λιγότερα αεροπλάνα, έχουν τρέψει σε φυγή το ρωσικό στρατό. Άλλος βλέπω να πίνει πικρό ποτήρι...