Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ξέχασες το ρουφιάνος...
Ναί κοτούλα αντρακλάρα γκαιμπελίσκε μου.
Ξέχασες το ρουφιάνος...
Ελα, μη σπάς !!Καλύτερα όλα αυτά παρά κτηνοβάτης σαν και σένα...
Δεν έχουν μπέσα οι ρουφιάνοι ...Τύπε έκανες αναφορά ΚΜΑΝ; Μπέσα τώρα
Απο παντου ψεματα ερχονται, δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε αλλα μονο μια ειναι η αληθεια. Ο εμφυλιος πολεμος οπως ειναι κατα την αποψη μου αυτος που γινεται τωρα στην Ουκρανια ειναι ο χειροτερος πολεμος
Σωστά οι ρουφιάνοι συκοφάντες όπως απεδείχθης εσυ πανηγυρικά δεν έχουν μπέσα.Δεν έχουν μπέσα οι ρουφιάνοι ...
Σωστά οι ρουφιάνοι συκοφάντες όπως απεδείχθης εσυ πανηγυρικά δεν έχουν μπέσα.
Διότι ως γνωστόν η συκοφαντία είναι η ψευτοδύναμη των δειλών όπως εσύ.
Που όταν προκαλούνται, μπροστά στην αποκάλυψη της συκοφαντίας τους, πετάνε ως δειλές κοτούλες τη μπάλα στην εξέδρα.
Σου ταιριάζει ο ρόλος του ρουφιάνου συκοφάντη. Συνέχισέ τον. Βγάζεις γέλιο.
Κάνε κριτικές για τσόντες καλύτερα ….
αν δεν θες μην μας διαβάζεις
Λιγο Hollywood για να γελάμε πάντα είναι καλό
Μπεεεεεεε
Φίλε είσαι θυμα της δυτικης προπαγάνδας.
Μην βλέπεις Σκάι και λοιπά καναλια δυτικά.
Πήγαινε στο ντονεσκ και το λουχανσκ και ρωτά τους ντόπιους τι πέρναγαν 8 χρόνια με τους ουρανούς φασίστες τους νεοναζί.
Βόμβα από... Ρουμανία: Η Ουκρανία πρέπει να παραχωρήσει εδάφη σε τέσσερις γείτονές της | in.gr
Πρύτανης κιόλας
Εδώ στην.ευρωπη δεν έχουμε λύση τα δικά μας σύνορα και εμεις πάμε να λύσουμε τρίτων
Ρεκτορας του πιξη ήταν.....τι λε ρε παιδί μου; μιλάμε για πραγματικά βόμβα! αλλάζουν όλα τα δεδομένα! πλέον δεν θα είναι τίποτα ίδιο μετά από αυτές τις δηλώσεις...
αν πας εξαρταται ποιους θα ρωτησεις. γιατι εκει εκτος απο "ρωσοφωνους" υπαρχουν και ουκρανοι.Πήγαινε στο ντονεσκ και το λουχανσκ και ρωτά τους ντόπιους τι πέρναγαν 8 χρόνια με τους ουρανούς φασίστες τους νεοναζί.
Μην κουραζεσαι να εξηγεις, οτι πει το κόμμα και η κονόμα.Η κυβέρνηση ζελενσκι ειναι μια φασιστική κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της δύσης εναντίον της Ρωσίας.
8 Χρόνια στο ντονμπας ο ουκρανικος στρατος σκότωνε φιλορωσους κατέστρεφε περιουσίες και εκανε έκτροπα.
Η Ρωσία τοτε ήταν άφαντη αλλα μολις είδε οτι ο ηθοποιός ξεπέρασε τα όρια με το ΝΑΤΟ τοτε κατάλαβε οτι τα πράγματα είναι σοβαρα.
Η Αμερική θα δεχόταν ρωσικες βασεις στο Μεξικό και την Κούβα?