Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Και δω μία χωρίς την κουκούλα για να σε αναγνωρίζουν και να σε φτύνουν ναυάγιο-ρουφιάνε...

matsas_0.jpg
Αυτός στην φωτό είναι Εβραίος Έλληνας.....
Η ζωή του τα έφερε να κάνει τηλεοπτικά τον καταδότη...Τρομερό... .

Τρολ σαν και σένα....
:tooth:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και δω μία χωρίς την κουκούλα για να σε αναγνωρίζουν και να σε φτύνουν ναυάγιο-ρουφιάνε...

matsas_0.jpg
Συκοφάντη, στην τρίβω στη μούρη τη φωτογραφία.

Τους συκοφάντες ρουφιάνους οπως εσένα συνήθως όλοι φτύνουν, αλλά ως συνήθως εσύ περιμένεις να φτύσουν όλοι για να σκουπιστείς μια και καλή στο τέλος.

Αντε τρόλαρε λίγο ακόμα να νοιώσεις οτι υπάρχεις. Καλό σου κάνει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Συκοφάντη, στην τρίβω στη μούρη τη φωτογραφία.

Τους συκοφάντες ρουφιάνους οπως εσένα συνήθως όλοι φτύνουν, αλλά ως συνήθως εσύ περιμένεις να φτύσουν όλοι για να σκουπιστείς μια και καλή στο τέλος.

Αντε τρόλαρε λίγο ακόμα να νοιώσεις οτι υπάρχεις. Καλό σου κάνει.
Τσίμπα ρουφιανάκο...:birdman:

ρουφ-κλάιν-μάιντ.png

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τσίμπα ρουφιανάκο...:birdman:

ρουφ-κλάιν-μάιντ.png
Εσύ όμως στό συγκεκριμένο post απάντησες γελώντας. Υποννοείς ότι είσαι πληρωμένη πουτάνα ??:grin::grin:
Δεν το έγραψα εγώ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ POST της αναφοράς.

Οσο για το ποιός είναι εκτός απο βρωμερός Συκοφάντης, ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.

Υ.Γ. Ελα τράβα μια αναφορά ακόμα. Το να με αναφέρουν κομπλεξικα μεγατρόλ σαν και εσένα είναι τιμή μου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εσύ όμως στό συγκεκριμένο post απάντησες γελώντας. Υποννοείς ότι είσαι πληρωμένη πουτάνα ??:grin::grin:
Δεν το έγραψα εγώ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ POST της αναφοράς.

Οσο για το ποιός είναι εκτός απο βρωμερός Συκοφάντης, ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.

Υ.Γ. Ελα τράβα μια αναφορά ακόμα. Το να με αναφέρουν κομπλεξικα μεγατρόλ σαν και εσένα είναι τιμή μου.
Η ζωή σου όλη...

roufiania.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλά τα παραμύθια που διακινείς συκοφαντούλη.

Να προσέχεις όμως τα παραμύθια γιατί...

...στο νούμερό σου γοβάκι δεν βγαίνει.:grin::grin:
Κανένα παραμύθι, ολοι πια ξέρουν πως είσαι ρουφιάνος και λόγω των αναφορών σου μπαναρίστηκε ο Κμαν...σιχαμένε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κανένα παραμύθι, ολοι πια ξέρουν πως είσαι ρουφιάνος και λόγω των αναφορών σου μπαναρίστηκε ο Κμαν...σιχαμένε.
Οχι όλοι. Μόνο εσύ πιστεύεις και διαδίδεις εμπαθώς αυτή τη συκοφαντία.

Στις προκλήσεις φαίνεται ποιος έχει αρχίδια.

Θα ερωτηθεί ο antisthenis.

Αν επιβεβαιωσει ότι έκανα εγώ αναφορά και μπαναρίστηκε ο Κman2 τότε θα παραδεχθώ οτι είμαι ρουφιάνος και θα αυτομπαναριστώ μόνιμα η θα με μπανάρει ο αντισθένης.

Αν όμως επιβεβαιώσει οτι εγώ δεν έκανα ποτέ αναφορά στον Κman2, τότε θα παραδεχθείς ότι είσαι βρωμερός και εμπαθής χωρίς στοιχεία συκοφάντης. Και θα αυτομπαναριστείς εσύ.

Το πάμε ?? Εχεις τα αρχίδια ??

Τελευταία τροποποίηση:

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
έχεις καταντήσει εντελώς εμετικός. εννοείται ότι δεν είναι ο Μπάιντεν στο βίντεο. διαγωνισμό με τον zero κάνετε ποιος θα βάλει τα πιο πολλά fake;
Κάνε κριτικές για τσόντες καλύτερα ….
αν δεν θες μην μας διαβάζεις

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Οτι τους δουλευει ολους ο μεμετης το γνωριζουμε καλα βολταιρακο ...

οι Ουκρανοι τον ευγνωμονουν συνεχως και μεχρι τουρκικα ονοματα δινουν στα παιδια τους :grin:

και οι Νεουρκεζοι τον ευχαριστουν για την καλη δουλεια που κανει στο ΝΑΤΟ :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Αν επιβεβαιωσει ότι έκανα εγώ αναφορά και μπαναρίστηκε ο Κman2 τότε θα παραδεχθώ οτι είμαι ρουφιάνος και θα αυτομπαναριστώ μόνιμα η θα με μπανάρει ο αντισθένης.

Αν όμως επιβεβαιώσει οτι εγώ δεν έκανα ποτέ αναφορά στον Κman2, τότε θα παραδεχθείς ότι είσαι βρωμερός και εμπαθής χωρίς στοιχεία συκοφάντης. Και θα αυτομπαναριστείς εσύ.

Στοιχήματα βάζω μόνο με όσους μπορούν να κρατήσουν τον λόγο τους!
Εσύ δεν είσαι αξιόπιστος, και την άλλη φορά είχες αποχωρήσει από το σάιτ, ύστερα από το ξεφτίλισμα που είχες υποστεί, για να επιστρέψεις πίσω μετά από μια βδομάδα (γέλαγαν όλοι μαζί σου).

Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στοιχήματα βάζω μόνο με όσους μπορούν να κρατήσουν τον λόγο τους!
Εσύ δεν είσαι αξιόπιστος, και την άλλη φορά είχες αποχωρήσει από το σάιτ, μετά το ξεφτίλισμα που είχες υποστεί, για να επιστρέψεις πίσω μετά από μια βδομάδα (γέλαγαν όλοι μαζί σου).

:grin::grin::grin:
Μα δεν πρόκειται για στοίχημα που εξαρτάται απο εμένα. Ο αντισθένης θα με μπανάρει, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΏ ΨΕΥΤΗΣ. Η ΘΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Προσπαθείς να με φτύσεις αλλά είσαι μικρός και οι ροχάλες επιστρέφουν στη μούρη σου.:grin::grin:

Το κυριώτερο όλων όμως είναι ότι βρήκες πρόφαση, να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα, και στην πρόκληση να κάνεις πίσω. Διότι εκτός απο εμπαθής συκοφάντης αποδεικνύεται ότι είσαι και ότι η φωτογραφία δείχνει.

Με τις υγείες σου. :grin::grin::grin:

Συνημμένα

• chicken-3727097_640.jpg
    chicken-3727097_640.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
:grin::grin::grin:
Μα δεν πρόκειται για στοίχημα που εξαρτάται απο εμένα. Ο αντισθένης θα με μπανάρει, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΏ ΨΕΥΤΗΣ. Η ΘΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Προσπαθείς να με φτύσεις αλλά είσαι μικρός και οι ροχάλες επιστρέφουν στη μούρη σου.:grin::grin:

Το κυριώτερο όλων όμως είναι ότι βρήκες πρόφαση, να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα, και στην πρόκληση να κάνεις πίσω. Διότι εκτός απο εμπαθής συκοφάντης αποδεικνύεται ότι είσαι και ότι η φωτογραφία δείχνει.

Με τις υγείες σου. :grin::grin::grin:
Αν δεν ήσουν γυναικωτός την άλλη φορά θα είχες κρατήσει τον λόγο σου και θα έμενες εκτός σάιτ.

Η αξία σου σαν προσωπικότητα στο μπου είναι πλέον ίδια με μια πατημένη κουράδα σκύλου στο πάρκο...

:coffee:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:grin::grin::grin:Αν δεν ήσουν γυναικωτός την άλλη φορά θα είχες κρατήσει τον λόγο σου και θα έμενες εκτός σάιτ.

Η αξία σου σαν προσωπικότητα στο μπου είναι πλέον ίδια με μια πατημένη κουράδα σκύλου στο πάρκο...

:coffee:
Ναι αγορίνα μου !!! :grin::grin:
Οτι πείς εσύ. :grin::grin:
Που είσαι επιτυχημένη αντρακλάρα. ΤΙ ΝΑ ΦΤΟΥΡΉΣΩ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ ??

Τα ξαναείπαμε, εγώ είμαι το απόλυτο ναυάγιο. Κακάσχημος, σαπιοκοιλιάς, καράφλας, αγράμματος απόφοιτος 2ας δημοτικού, άφραγκος, άνεργος, ηλίθιος, αγάμητος, και έχω ταξιδέψει μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μου.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΑΛΙ.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ.

ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ?? ΕΣΥ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ??

ΦΙΛΑΚΙΑ :grin::grin::grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ναι αγορίνα μου !!! :grin::grin:
Οτι πείς εσύ. :grin::grin:
Που είσαι επιτυχημένη αντρακλάρα. ΤΙ ΝΑ ΦΤΟΥΡΉΣΩ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ ??

Τα ξαναείπαμε, εγώ είμαι το απόλυτο ναυάγιο. Κακάσχημος, σαπιοκοιλιάς, καράφλας, αγράμματος απόφοιτος 2ας δημοτικού, άφραγκος, άνεργος, ηλίθιος, αγάμητος, και έχω ταξιδέψει μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μου.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΑΛΙ.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ.

ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ?? ΕΣΥ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ??

ΦΙΛΑΚΙΑ :grin::grin::grin:
Ξέχασες το ρουφιάνος...:sunglasses:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.955
Πόντοι
3.506

Τύπε έκανες αναφορά ΚΜΑΝ; Μπέσα τώρα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε έκανες αναφορά ΚΜΑΝ; Μπέσα τώρα
ΟΧΙ. Ποτέ δεν έκανα αναφορά στον Kman. Απλά,ποτέ.

Πολλές φορές είχα αντιπαρατεθεί μαζί του οπως και πολλοί άλλοι βέβαια. Αλλά ποτέ δεν του είχα κάνει αναφορά.

Τώρα ο κάθε συκοφάντης γκαιμπελίσκος, χωρίς στοιχεία μπορεί να γράφει ότι θέλει. Αλλά όταν προκαλείται με αποδείξεις, απλά...λακίζει.:grin::grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ΟΧΙ. Ποτέ δεν έκανα αναφορά στον Kman. Απλά,ποτέ.

Πολλές φορές είχα αντιπαρατεθεί μαζί του οπως και πολλοί άλλοι βέβαια. Αλλά ποτέ δεν του είχα κάνει αναφορά.

Τώρα ο κάθε συκοφάντης γκαιμπελίσκος, χωρίς στοιχεία μπορεί να γράφει ότι θέλει. Αλλά όταν προκαλείται με αποδείξεις, απλά...λακίζει.:grin::grin:
Καλύτερα όλα αυτά παρά κτηνοβάτης σαν και σένα...:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom