Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
όπου ρωτάς 'ξέρεις;' η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ. δεν φαίνεται;
Ακόμα περιμένω απάντηση, για ποιο λόγο αυτά τα Κονδύλια να διατεθούν στις Πολεμικές Βιομηχανίες, κι όχι στην Εκπαίδευση και στην Υγεία των Πολιτών των Χωρών που τα στέλνουν. Είναι σαφές ότι κανένας από την ομάδα σας δεν είναι ικανός να απαντήσει, για αυτό και με βρίζετε όσο πιο αισχρά μπορείτε, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η Σύνδεσή σας με Κάιρο, ήταν επιτυχής

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Αλήθεια;;;;

Και οι απειλές του ΠΟΥΤΙΝΟΥ που σε έσπερνε ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά τι είναι; Θα τις θεωρήσουμε αστειάκια;

Αλλά είδαμε και πόσο ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ έκανε δημοψήφισμα για να εισβάλει στην Ουκρανία.

Σε έπιασε τώρα ο πόνος και για τις στρατιωτικές δαπάνες. Για τις στρατιωτικές δαπάνες της Κίνας ούτε λέξη έ;;;;

Άμα είναι έτσι ας τις κόψουμε τελείως. Και να κάνουμε δημοψήφισμα κάθε φορά που θα αγοράζουμε κανένα τυφέκιο.

Βρε ουστ, ακόμη και ο Λίλας είχε μεγαλύτερη εντιμότητα.
Άντε πάλι. Ρώτησα ευθέως, για ποιο λόγο να διατεθούν αυτά τα Κονδύλια σε μια χώρα με την οποία δεν είμαστε Σύμμαχοι. Και πάλι, ΜΑ ΠΑΛΙ, μου πετάς τον Λίλα, νομίζοντας πως θα με προσβάλεις, θα χάσω την ψυχραιμία μου και θα σε βρίσω, ώστε να με μπλοκάρει η Διαχείριση. Με διασκεδάζει η τακτική σου, συνέχισε. Για φαντάσου να μιλάω για λεφτά που φεύγουν από τις τσέπες μας, κι εσύ να μου απαντάς τι ξοδεύει η Ρωσία και η Κίνα. Τρικυμία εν κρανίω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Έχε χάρη ρε μπόκολη που σέβομαι τους αιώνες σου και τη μαλάκυνση εγκεφάλου που σε δέρνει. :confused:
Η Παράκρουση συνεχίζεται. Έχεις γράψει εναντίον μου Λίβελους κι απίθανες βρισιές, και γράφεις ότι με σέβεσαι. Και μακάρι να έφτανα 100 χρονών, ελπίζω να πιάσει η ευχή σου για τους αιώνες μου

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ακόμα περιμένω απάντηση, για ποιο λόγο αυτά τα Κονδύλια να διατεθούν στις Πολεμικές Βιομηχανίες, κι όχι στην Εκπαίδευση και στην Υγεία των Πολιτών των Χωρών που τα στέλνουν. Είναι σαφές ότι κανένας από την ομάδα σας δεν είναι ικανός να απαντήσει, για αυτό και με βρίζετε όσο πιο αισχρά μπορείτε, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η Σύνδεσή σας με Κάιρο, ήταν επιτυχής

ρε συ στο είχα ξαναπεί όταν για μια φορά προσπάθησα να κάνω σοβαρό διάλογο μαζί σου. το παίζεις ψύχραιμος, σοβαρός και λογικός και δήθεν κάνεις σοβαρές ερωτήσεις και στην πραγματικότητα αυτά που λες είναι παντελώς μπούρδες.

μετά από 6 μήνες στους οποίους έχουν γίνει τα αίσχη από εγκλήματα πολέμου (τα οποία αμφισβητείς) και έχει ισοπεδωθεί μια ολόκληρη χώρα της ευρώπης, δίπλα μας, μετά από εντελώς απρόκλητη επιθετική κίνηση, κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί κάποιες χώρες στέλνουν εξοπλισμό και οικονομική βοήθεια ενώ θα έπρεπε να κοιτάνε την παρτάρα τους, να γράφουν στ αρχίδια τους όλες τις άλλες χώρες και διεθνείς συμμαχίες και να ασχολούνται αποκλειστικά με τους πολίτες τους. εντελώς ανήθικος τρόπος σκέψης, εντελώς χυδαίες απορίες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
upt.jpg
το ποια μέλη βγάζουν χρήματα από τα ποστ που γράφουν, είναι σαφές σε όποιο άτομο διαβάζει με προσοχή. Είναι εκπληκτικό κάποια μέλη να ισχυρίζονται με σοβαρότητα πως εγώ ειδικά και κάποιοι άλλοι, είμαστε Πράκτορες της Ρωσίας και μας Μισθοδοτεί. Εδώ βέβαια κάποιος έγραψε ότι ανήκω στη ΣΤΑΖΙ, η οποία έχει διαλυθεί εδώ και 3 δεκαετίες, στη Ρωσία θα κωλώσουν;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μην είσαι Μοναχοφάης, Δώσε μου το τηλέφωνο του Ντήλερ σου. Θέλω κι εγώ να ξεφεύγω από την πραγματικότητα. Ποιές ουσίες παίρνεις;

Ήσυχα ΜΠΟΚΟΛΕ, γλώσσα είπαμε θα βγάζεις μόνο για να γλύφεις τα αφεντικά σου.
Άντε τράβα γιατί τον πήρε ο ύπνος τον δικό σου…

Screenshot_16.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
ρε συ στο είχα ξαναπεί όταν για μια φορά προσπάθησα να κάνω σοβαρό διάλογο μαζί σου. το παίζεις ψύχραιμος, σοβαρός και λογικός και δήθεν κάνεις σοβαρές ερωτήσεις και στην πραγματικότητα αυτά που λες είναι παντελώς μπούρδες.

μετά από 6 μήνες στους οποίους έχουν γίνει τα αίσχη από εγκλήματα πολέμου (τα οποία αμφισβητείς) και έχει ισοπεδωθεί μια ολόκληρη χώρα της ευρώπης, δίπλα μας, μετά από εντελώς απρόκλητη επιθετική κίνηση, κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί κάποιες χώρες στέλνουν εξοπλισμό και οικονομική βοήθεια ενώ θα έπρεπε να κοιτάνε την παρτάρα τους, να γράφουν στ αρχίδια τους όλες τις άλλες χώρες και διεθνείς συμμαχίες και να ασχολούνται αποκλειστικά με τους πολίτες τους. εντελώς ανήθικος τρόπος σκέψης, εντελώς χυδαίες απορίες.
Ακόμα έχουμε Δημοκρατία και μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας. Αυτή είναι η άποψή μου, όσο κι αν δεν σου αρέσει, όσο κι αν προσπαθεί η ομάδα στην οποία ανήκεις να με σωπάσει. Ναι, η άποψή μου είναι ότι στρίμωξαν τη Ρωσία περισσότερο από όσο μπορούσε να ανεχτεί. Και το έκαναν πολύ έξυπνα, χρησιμοποιώντας σαν πιόνια τους Ουκρανούς. Η δική τους χώρα καταστρέφεται, κι όταν τελειώσει ο Πόλεμος κάποιες εταιρείες θα την ανοικοδομήσουν, έχοντας υποθηκεύσει όλο τον πλούτο της για πολλά χρόνια. Και συνεχίζω να ισχυρίζομαι ότι αν μας έκανε επίθεση η Τουρκία, η Ουκρανία θα μας έγραφε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Ήσυχα ΜΠΟΚΟΛΕ, γλώσσα είπαμε θα βγάζεις μόνο για να γλύφεις τα αφεντικά σου.
Άντε τράβα γιατί τον πήρε ο ύπνος τον δικό σου…

Screenshot_16.jpg
Δικός μου; Έχω κάποιον ηγέτη υπό την επιρροή μου; Θα σέβεστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπόκολη, αν δε βγάζεις φράγκα από τις μαλακίες που γράφεις τότε είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Συμφωνώ. Εσύ πόσα βγάζεις από τη συμμετοχή σου;

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Σε βρίζουν γιατί είσαι υποκριτής. Ουτε για την Παιδεία και την Υγεία σε νοιάζει πραγματικά. Στα καθεστώτα που αναπολείς, αν δε θυμάσαι καλά, να σου θυμίσουμε ότι είχαν κάνει το μιλιταρισμο θεο και από αυτό χρεωκοπησαν. Οι πολίτες πέθαιναν από την πείνα και το κρύο και τη φυματίωση.

Εμένα εκείνο που με ξεπερνά είναι η λατρεία των αριστερών της χώρας μας για τη Ρωσία του Πουτιν, όταν όλοι ξέρουν ότι το καθεστώς της Ρωσίας σήμερα είναι το απολύτως αντίθετο του σοσιαλισμού. Γκανγκστερικο καπιταλισμό έχει η Ρωσία, με αρκετή δόση παλιομοδιτικου εθνικισμού και μπόλικη παπαδοκρατια. Εντελώς αντιδραστική. Αλλά πού να τα καταλάβει αυτά ο Έλληνας που σκέφτεται μόνο με οπαδικους όρους.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
οι εξελίξεις στα πεδία μαχών και τα νέα που ακούγονται είναι καταιγιστικά κάνοντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους αναλυτές επιφυλακτικούς. κάποιοι λένε ότι ο ουκρανικός στρατός μπήκε ήδη στο Izyum ενώ έχουν σκοτωθεί-αιχμαλωτιστεί εκατοντάδες ρώσοι. ακόμα και ρωσόφιλες πηγές αναφέρουν ότι ο ρωσικός στρατός αποσύρθηκε απ το Izyum υπό τον φόβο περικύκλωσης:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.854
Πόντοι
9.931
ΞΑΝΑ. Ποιός ρώτησε τους Λαούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ αν επιθυμούν να πληρώσουν το τεράστιο ποσό που στέλνουν ως Βοήθεια οι Κυβερνώντες στην Ουκρανία; Αν γινόταν Δημοψήφισμα, θα έβλεπες το ποσοστό
Ενταξει τυπε αν μας επιτεθεί η Τουρκια να διοργανώσουν οι Ευρωπαϊκές χωρες δημοψήφισμα πρώτα για να ρωτήσουν το λαο αν θα πρέπει να μας βοηθήσουν, βασικα για να ειναι τιμιο το δημοψήφισμα θα πρεπει να ρωτήσουν, θελετε να βοηθησουμε την Ελλαδα, την Τουρκια η κανενα απο τους δυο; Βεβαια μεχρι να οργανωθούν και να γινουν τα δημοψησματα θα εχει περάσει τουλάχιστον ενας μηνας απο την επιθεση τον Τουρκων αλλα δεν γαμιεται σημασία εχει να ερωτηθεί ο λαος!!!

Τελευταία τροποποίηση:

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Μια σωστή παρατήρηση που διάβασα. Ο "γκέι κωμικός" Ζελένσκυ έβγαινε κάθε μέρα στην τηλεόραση και ενημέρωνε το λαό ακόμη και τις πρώτες μέρες που οι Ουκρανοί γνώριζαν συνεχόμενες ήττες.
Ο "σκληρός άντρας" Πούτιν που είναι την τελευταία βδομάδα; Έχει κρυφτεί σαν τον χειρότερο δειλό και δεν έχει πει κουβέντα στους πολίτες που αγωνιούν για την τύχη των παιδιών και των συγγενών τους που βρίσκονται στο μέτωπο.
Από πού κι ως πού "γκει" ο Ζελενσκι; Και από πού κι ως πού πρότυπο αντρισμου ο Πουτιν. Κοντός είναι, άσχημος είναι, τώρα πλέον δείχνει και σαν ταλαιπωρημενο παχύσαρκοι γεροντάκι (και όντως τέτοιο είναι, έφτασε τα 70).

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Και για να παραφρασουμε τον τίτλο γνωστής ταινίας:

Η Ουκρανία αντεπιτιθεται.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
άνθρωπέ μου, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν καταλαβαίνεις την ουσία του γραπτού μου. Επανέρχομαι λοιπόν. Η Ουκρανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ, τελεία. Με ποια δικαιοδοσία από τους Λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής, οι Κυβερνώντες αποστέλλουν βοήθεια, η οποία κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια; ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε να επιβαρυνθούμε το κόστος αυτού του Πολέμου;
Εεεεε Γιάννη η Ουκρανια ειναι το συμβολο της δυτικης δημοκρατιας και πολιτισμου εναντια στις ιμπεριαλιστικες ονειρωξεις αυταρχικων και σκοταδιστων οπως ο Πουτιν ο Ερντογαν και αλλοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.954
Πόντοι
26.141
εγώ δεν θα κλάψω άνθρωπέ μου. Έχω εναλλακτική πηγή θέρμανσης και η μέση θερμοκρασία του Χειμώνα στην Αθήνα είναι 15 βαθμοί. Ζω σε καλά μονωμένο Σπίτι. Οι Βόρειοι θα νιώσουν βαθιά το κωλοδάχτυλο, όχι εγώ. Τότε θα δούμε τι θα γίνει
Στα αρχιδια μας η βόρειοι κ όσοι ζουν Έβρο Φλώρινα Νευροκόπι κ Δανία ...εμείς Αθήνα είμαστε Κολωνάκι κ οι υπόλοιποι ας πεθάνουν.:confused:στο κάτω κάτω λίγη οικονομία στην ενέργεια δε. Βλάπτει για το βωμό της δημοκρατίας ,σωστή μεριάς ιστορίας .......
Έρχεται χειμώνας δύσκολο το έργο στον εμφύλιο εκεί περα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
σε μια άλλη πραγματικότητα, το bankingnews μιλάει για αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης, γράφει για 25% ουκρανικών εδαφών που ελέγχει η ρωσία (αυτός ο αριθμός δεν προκύπτει από πουθενά) και κάνει λόγω για Βραδεία προέλαση ουκρανικών δυνάμεων.

το μέσο που κάθε τρεις και λίγο γράφει για κατάρρευση του στρατού της ουκρανίας και του μετώπου, τώρα γράφει για βραδεία προέλαση την στιγμή που οι ουκρανοί πήραν πίσω το Izyum σε μια μέρα, όταν ο ρωσικός στρατός κατάφερε να το πάρει μετά από μάχες ενός μηνός...

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.820
Πόντοι
456
Εσύ μην ανησυχείς ρε ψυχάκια. Δε θα κόψουν τη θέρμανση στο Δρομοκαίτειο.
μαζέψτε λεφτα εσυ και ο ξυδης γιατι οταν θα χασει τις εκλογες ο φελλος ο κουλης που σας εβαλε στο δημο .... θα αναγκαστείτε να βρειτε δουλεια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.954
Πόντοι
26.141
Εσύ μην ανησυχείς ρε ψυχάκια. Δε θα κόψουν τη θέρμανση στο Δρομοκαίτειο.
Εσύ να δέχεσαι τα τρολλαρισματα των άλλων όπως κάνεις κ εσύ .......κ να αφήσεις το ρουφιάνοκουμπο ησυχο:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom