Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
O Ζελενσκυ θελει εργοστάσιο κατασκευαστης τουρκικών drone στη χωρα του
Από το να παίρνει Πέρσικα όπως ο πλέον αξιόμαχος στρατός του κόσμου και όπως η χώρα με την πλέον προηγμένη τεχνολογία "υπερηχητικός πύραυλος, ουάου" καλλίτερα δεν είναι;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όλα ψέμματα, το Ιζιούμ θα γίνει το νέο Στάλινγκραντ.

Αν 2.500 χαχόλοι κράτησαν την Μαριούπολη για 3 μήνες φανταστείτε πόσο θα κρατήσουν 20.000 μαχητές από το άνθος του τιμημένου Κόκκινου Στρατού (πλέον αξιόμαχος του κόσμου), του Καντίροφ και του Βάγκνερ το Ιζιούμ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
img_20220909_075100-jpg.884206

Έλα ρε απόφοιτε Γεωπονικής Φιλιππούπολης, μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα για την οικογένεια ¨της αυτής μεγαλειότης".
Τύπε Ρουμανία ήμουν κ έκανα παρέα τον πιξη ..μη μπερδευεσαι .............................:confused: από εκεί γνωριζομαστε μαζί με τους βασιλικούς της Ελλάδος που είχαν έδρα εκεί........

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Από το να παίρνει Πέρσικα όπως ο πλέον αξιόμαχος στρατός του κόσμου και όπως η χώρα με την πλέον προηγμένη τεχνολογία "υπερηχητικός πύραυλος, ουάου" καλλίτερα δεν είναι;
Για εμας οχι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Άλλο ένα πουτινάκι που κλαψουρίζει όλη μέρα γιατί οι Ουκρανοί δεν στήσανε κώλο στα ορκ του Πούτιν αλλά είχαν το θράσος να αντισταθούν στον εισβολέα.
Όσο και να διαμαρτύρεσαι γερομπόκολη την πούτσα δεν την γλιτώνετε. Χαλάρωσε και απόλαυσε το.

άνθρωπέ μου, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν καταλαβαίνεις την ουσία του γραπτού μου. Επανέρχομαι λοιπόν. Η Ουκρανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ, τελεία. Με ποια δικαιοδοσία από τους Λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής, οι Κυβερνώντες αποστέλλουν βοήθεια, η οποία κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια; ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε να επιβαρυνθούμε το κόστος αυτού του Πολέμου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
έχεις καταλάβει ότι η Ρωσία εισέβαλε στην χώρα τους ή θες λίγο χρόνο ακόμα να το κατανοήσεις; ποιοι ήθελες να μάχονται στην ουκρανία για πατρίδα και οικογένεια; άγγλοι, γάλλοι,πορτογάλοι; συγκεντρώσου λίγο.

ή μήπως ήθελες να συνθηκολογήσουν απ την πρώτη μέρα του πολέμου και να χάσουν την μισή τους χώρα για να μην τους πει ο κύριος ΜΠΟΚΟΛΟΣ από το σαλόνι του σπιτιού του 'χρησιμους ηλίθιους' επειδή η αντίστασή τους θα του χαλάσει τον χειμώνα και θα αναγκαστει να φορέσει πουλοβεράκι στο σπίτι;

τι είναι αυτοί ρε
ΞΑΝΑ. Ποιός ρώτησε τους Λαούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ αν επιθυμούν να πληρώσουν το τεράστιο ποσό που στέλνουν ως Βοήθεια οι Κυβερνώντες στην Ουκρανία; Αν γινόταν Δημοψήφισμα, θα έβλεπες το ποσοστό

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Screenshot_10.jpg

Αγωνία και στην Ελλάδα για τον ρόλο που θα αναλάβει ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ στην συμμαχία.

Θα συνεχίσει να είναι απλός πεο-γλείφτης ή θα αναβαθμιστεί;
Μην είσαι Μοναχοφάης, Δώσε μου το τηλέφωνο του Ντήλερ σου. Θέλω κι εγώ να ξεφεύγω από την πραγματικότητα. Ποιές ουσίες παίρνεις;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
O Ζελενσκυ θελει εργοστάσιο κατασκευαστης τουρκικών drone στη χωρα του
κατά τα άλλα η Τουρκία είναι Διεθνώς Απομονωμένη

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
ΞΑΝΑ. Ποιός ρώτησε τους Λαούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ αν επιθυμούν να πληρώσουν το τεράστιο ποσό που στέλνουν ως Βοήθεια οι Κυβερνώντες στην Ουκρανία; Αν γινόταν Δημοψήφισμα, θα έβλεπες το ποσοστό
Σωστα
Ετσι επρεπε να κανει ο Ρουσβελτ στον ΒΠΠ και ακομα θα ειχες ναζιστικη κατοχη !!!!!!:jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
αν δεν το επιβεβαιώσει ο ΣΚΑΙ, δεν το πιστεύω. Και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, δεν είναι μακριά. Οι Πράσινοι και Πράσινα άλογα, ακόμα έχουν την πολυτέλεια να φαντασιώνονται Ευρώπη απεξαρτημένη από τα Ορυκτά Καύσιμα. Τι Διάολο, δεν μπορεί να έκανε λα΄θος το αυτιστικό που βάλανε μπροστά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
εγώ δεν θα κλάψω άνθρωπέ μου. Έχω εναλλακτική πηγή θέρμανσης και η μέση θερμοκρασία του Χειμώνα στην Αθήνα είναι 15 βαθμοί. Ζω σε καλά μονωμένο Σπίτι. Οι Βόρειοι θα νιώσουν βαθιά το κωλοδάχτυλο, όχι εγώ. Τότε θα δούμε τι θα γίνει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
άνθρωπέ μου, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν καταλαβαίνεις την ουσία του γραπτού μου. Επανέρχομαι λοιπόν. Η Ουκρανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ, τελεία. Με ποια δικαιοδοσία από τους Λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής, οι Κυβερνώντες αποστέλλουν βοήθεια, η οποία κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια; ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε να επιβαρυνθούμε το κόστος αυτού του Πολέμου;
Ρε γαμημένο σκουπίδι, ρε πούσταρε ακόμη και ο Λίλας είχε μεγαλύτερη μπέσα από εσένα.

Ρε γαμημένε ψεύταρε, ρε μισάνθρωπο σκουλήκι, ρε αλήτη.

Στην Ουκρανία έχουν στείλει βοήθεια στρατιωτική η Αμερική, η ΕΕ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Κορέα.

Ξέρεις τι αξία είχε η στρατιωτική αυτή βοήθεια;

Ξέρεις ποιο είναι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΕΠ όλων αυτών των χωρών;;

Ξέρεις ρε μουνί της λάσπης ότι έχουν συνολικό ΑΕΠ γύρω στα 60 τρισ. δολλάρια.

Πόσο αξίζει ρε η συνολική στρατιωτική βοήθεια;;; Ούτε καν 40 δισ.

Χαρά στο ποσό.

1662803532530.png

Δηλαδή θα κάνουν δημοψήφισμα στην Σουηδία επειδή η κυβέρνηση έδωσε βοήθεια το 1/1000 του ΑΕΠ ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ρε γαμημένο σκουπίδι, ρε πούσταρε ακόμη και ο Λίλας είχε μεγαλύτερη μπέσα από εσένα.

Στην Ουκρανία έχουν στείλει βοήθεια στρατιωτική η Αμερική, η ΕΕ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Κορέα.

Χαρά στο ποσό.

1662803532530.png

Δηλαδή θα κάνουν δημοψήφισμα στην Σουηδία επειδή η κυβέρνηση έδωσε βοήθεια το 1/1000 του ΑΕΠ ;
ΞΑΝΑ. Η Ουκρανία δεν ανήκει σε κάποια Ευρωπαική Συμμαχία. Βάσει ποιάς λογικής θα πληρώσουν οι Ευρωπαίοι έστω και 1 ευρώ; Γιατί αυτά τα Κονδύλια να μην τα διαθέσουν στην Υγεία και στην Εκπαίδευση των Χωρών τους, αλλά να τα καρπωθούν οι Πολεμικές Βιομηχανίες; Και αναρωτιέμαι γιατί άραγε έχεις τόσο φανατισμό απέναντι σε κάποιον που έχει μια καθαρά Οικονομική Διαφωνία, όπως εγώ; Είμαι περίεργος

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ρωσία εξελίσσεται σε νούμερο ένα προμηθευτή όπλων της ουκρανίας. άλλη μια πράξη καλής θέλησης που οι αναίσθητοι ουκρανοί δεν αντιλαμβάνονται.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Χαρά στο ποσό.

1662803532530.png

όπου ρωτάς 'ξέρεις;' η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ. δεν φαίνεται;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Μπόκολη,πάρε τα χάπια σου, κάνε το κλύσμα σου, ξάπλωσε, και θα δεις πως θα σου φύγουν όλες οι απορίες.
Συνεχίζεις να μην απαντάς επί της ουσίας. Αν αγαπάς τους Ουκρανούς, στέλνε τους λεφτά από τα Εισοδήματά σου, και φιλοξένησε και μερικούς στο σπίτι σου. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση, κι αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι αν μας έκανε επίθεση η Τουρκία, η Ουκρανία δεν θα έδινε κάποια βοήθεια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΞΑΝΑ. Η Ουκρανία δεν ανήκει σε κάποια Ευρωπαική Συμμαχία. Βάσει ποιάς λογικής θα πληρώσουν οι Ευρωπαίοι έστω και 1 ευρώ; Γιατί αυτά τα Κονδύλια να μην τα διαθέσουν στην Υγεία και στην Εκπαίδευση των Χωρών τους, αλλά να τα καρπωθούν οι Πολεμικές Βιομηχανίες; Και αναρωτιέμαι γιατί άραγε έχεις τόσο φανατισμό απέναντι σε κάποιον που έχει μια καθαρά Οικονομική Διαφωνία, όπως εγώ; Είμαι περίεργος
Αλήθεια;;;;

Και οι απειλές του ΠΟΥΤΙΝΟΥ που σε έσπερνε ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά τι είναι; Θα τις θεωρήσουμε αστειάκια;

Αλλά είδαμε και πόσο ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ έκανε δημοψήφισμα για να εισβάλει στην Ουκρανία.

Σε έπιασε τώρα ο πόνος και για τις στρατιωτικές δαπάνες. Για τις στρατιωτικές δαπάνες της Κίνας ούτε λέξη έ;;;;

Άμα είναι έτσι ας τις κόψουμε τελείως. Και να κάνουμε δημοψήφισμα κάθε φορά που θα αγοράζουμε κανένα τυφέκιο.

Βρε ουστ, ακόμη και ο Λίλας είχε μεγαλύτερη εντιμότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom