Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
και στον zero έγραψα για ναυάγια και εννοούσα και εσένα, ελπίζω να το κατάλαβες. νομίζω όταν χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς σε δημόσιο φόρουμ για συγκεκριμένα 5-6 παρατράγουδα είναι παραπάνω από προφανές σε ποιον αναφέρομαι. εξάλλου το ίδιο συμβαίνει και σε μένα ακόμα και από modarator και δεν έχω παραπονεθεί ούτε έχω θεωρήσει ότι κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου. σε φόρουμ είσαι. σύνελθε. κάνε ένα κρύο μπάνιο.
μονο εγω αναφερθηκα στην κορη σαν αμαχος πληθυσμος....
και σε εμενα αναφερεσαι στο ποστ....
το γραφεις πεντακαθαρα...
Capturenbgfds.JPG
Λοιπον γλιτσα.....οταν κανω ποστ θα απαντας ευθεια σε μενα.....τετοια πουστριλικια και αναρχιδιες εκει που σε παιρνει...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μονο εγω αναφερθηκα στην κορη σαν αμαχος πληθυσμος....
και σε εμενα αναφερεσαι στο ποστ....
το γραφεις πεντακαθαρα...
Capturenbgfds.JPG
Λοιπον γλιτσα.....οταν κανω ποστ θα απαντας ευθεια σε μενα.....τετοια πουστριλικια και αναρχιδιες εκει που σε παιρνει...

εννοείται το γράφω, και νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι το έγραψα για σένα και ότι το έγραψα για να το δεις και εσύ. βρε χαζούλι, όταν λες 'πίσω από την πλάτη' και 'σε άλλους' είναι ξέρω γω αν έστελνα σε κανέναν pm και σε έβριζα κλπ. το να σε λέω ντουβάρι σε τόπικ που συμμετέχεις, είναι αυτονόητα όχι 'πίσω απ την πλάτη'.

ρε τι θέματα ανακαλύπτετε κάθε φορά; :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: ρώτα τα φιλαράκια σου και τον zero πόσες φορές με έχουν βρίσει 'πισώπλατα' και πες μου αν τους θεωρείς εξίσου ανάρχιδους...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
εννοείται το γράφω, και νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι το έγραψα για σένα και ότι το έγραψα για να το δεις και εσύ. βρε χαζούλι, όταν λες 'πίσω από την πλάτη' και 'σε άλλους' είναι ξέρω γω αν έστελνα σε κανέναν pm και σε έβριζα κλπ. το να σε λέω ντουβάρι σε τόπικ που συμμετέχεις, είναι αυτονόητα όχι 'πίσω απ την πλάτη'.

ρε τι θέματα ανακαλύπτετε κάθε φορά; :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: ρώτα τα φιλαράκια σου και τον zero πόσες φορές με έχουν βρίσει 'πισώπλατα' και πες μου αν τους θεωρείς εξίσου ανάρχιδους...
α ναι??? δηλαδη αν το ειχατε γραψει με τον μπιλγκορ 30 σελιδες πισω...θα το εβλεπα??? ετυχε τωρα να ειναι 1 και το ειδα....
δηλαδη πρεπει να ψαχνω καθε φορα 30 σελιδες ποιος με εβρισε???? Δεν με πειραξε το "ντουβαρι".....αλλα τουλαχιστον να το εγραφες σε απευθειας ποστ ωστε να το δω....
..και οταν κανω ποστ-αποψης να απαντας.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κατά τ'άλλα νιώθω οτι είναι λίγο προσβλητικό και απαξιωτικό να αναφέρονται κάποιοι για την συγκεκριμένη ως 'κόρη του Ντούγκιν' και σίγουρα οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

Δεν ήταν 5 χρονών κοριτσάκι να την αναφέρουμε αποκλειστικά ως κόρη κάποιου χωρίς να αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο. Μεγάλη γυναίκα ήταν, είχε δική της προσωπικότητα, δική της δουλειά, δικές τις επιλογές, έκανε δικές της διαλέξεις, είχε δικές της εκπομπές, μόνη της προπαγάνδιζε ό,τι προπαγάνδιζε, μόνη τη έφαγε κυρώσεις ξέχωρα απ τον πατέρα της κλπ.

ΥΓ: πάντα είναι θλιβερό ένας πατέρας να χάνει το παιδί του ειδικά μπροστά στα μάτια του. γι αυτό και το ξανάγραψα, θα προτιμούσα να είχε πεθάνει μόνο ο Ντούγκιν.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
α ναι??? δηλαδη αν το ειχατε γραψει με τον μπιλγκορ 30 σελιδες πισω...θα το εβλεπα??? ετυχε τωρα να ειναι 1 και το ειδα....
δηλαδη πρεπει να ψαχνω καθε φορα 30 σελιδες ποιος με εβρισε???? Δεν με πειραξε το "ντουβαρι".....αλλα τουλαχιστον να το εγραφες σε απευθειας ποστ ωστε να το δω....
..και οταν κανω ποστ-αποψης να απαντας.

ρώτησες τους φίλους σου και τον zero? είναι εξίσου πούστηδες και ανάρχιδοι; εδώ έλειψα δυο βδομάδες και γράφανε για μένα άτομα που δεν έχουμε συζητήσει ποτέ. μας δουλεύεις; σοβαρέψου. η πρόταση για κρύο ντουζ ισχύει :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
ρώτησες τους φίλους σου και τον zero? είναι εξίσου πούστηδες και ανάρχιδοι; εδώ έλειψα δυο βδομάδες και γράφανε για μένα άτομα που δεν έχουμε συζητήσει ποτέ. μας δουλεύεις; σοβαρέψου. η πρόταση για κρύο ντουζ ισχύει :grin:
τωρα βγηκα απο το μπανιο κ θα φαω σε λιγο..... τι γραφανε??? σε βριζανε???? αλλο να εκαναν αντιλογο στα ποστ και να μην ησουν,και αλλο να σε εβριζαν.....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Μπραβο στα Ουκρανα..... Εδω λεμε να τελειωσει ο πολεμος..... αλλα αφου δεν τελειωνει, παρακαλαμε να μην υπαρχει κλιμακωση με τιποτα "αλλα" οπλα......
και πανε οι απιστευτοι, και σκοτωνουν την κορη αυτουνου, που δινει συμβουλες στον Πουτιν....
...και ποιος μου λεει τωρα οτι δεν θα παρει αναποδες ο παππους και θα αρχισει να λεει μαλακιες στον κοντο.
Που ο κοντος κανει οτι του λεει, με κλειστα ματια...
Μπραβο χοχολοι......τα καταφερατε παλι....
giphy.gif

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Μπραβο στα Ουκρανα..... Εδω λεμε να τελειωσει ο πολεμος..... αλλα αφου δεν τελειωνει, παρακαλαμε να μην υπαρχει κλιμακωση με τιποτα "αλλα" οπλα......
και πανε οι απιστευτοι, και σκοτωνουν την κορη αυτουνου, που δινει συμβουλες στον Πουτιν....
...και ποιος μου λεει τωρα οτι δεν θα παρει αναποδες ο παππους και θα αρχισει να λεει μαλακιες στον κοντο.
Που ο κοντος κανει οτι του λεει, με κλειστα ματια...
Μπραβο χοχολοι......τα καταφερατε παλι....
giphy.gif
Εε ρε κάτι μαλακίες που κάνουν οι Ουκρανοί! Πάνε και σκοτώνουν κόρες Ρώσων προπαγανδιστων που και αυτές κάνουν προπαγάνδα, αντί να τους στέλνουν λουλούδια και γλυκά για να τους καλοπιασουν :grin: :cheesy: :buck2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.894
Πόντοι
3.656

:hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

εσύ δεν είχες συμφωνήσει με κάποιον που είχε γράψει εδώ μέσα ότι έχουμε την ίδια δημοκρατία και ελευθερία λόγου με ρωσία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξεχασες αλεξ, ξεροχυνει για πετυχημενο χατζηδακη.
ξέχασες οτι το tweet είναι του 2020

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
βίντεο της FSB που ισχυρίζεται πως ξέρει την Ουκρανή πράκτορα που έκανε την βομβιστική ενέργεια κατά της κόρης του Ντουνγκιν...μέτα την έκρηξη διέφυγε στην Εσθονία.
προβλέπω να μην έχει καλό τέλος ....

Συνημμένα

• VID_20220822_185648_068.mp4
    17,7 MB · Εμφανίσεις: 0

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Εε ρε κάτι μαλακίες που κάνουν οι Ουκρανοί! Πάνε και σκοτώνουν κόρες Ρώσων προπαγανδιστων που και αυτές κάνουν προπαγάνδα, αντί να τους στέλνουν λουλούδια και γλυκά για να τους καλοπιασουν :grin: :cheesy: :buck2:
Ναι μην δινεις σημασια.... ενας πατερας που ειδε την κορη του κομματιασμενη μπροστα του,θα ψιθυριζει στα αυτια καποιου που εχει ενα κοκκινο κουμπι στο γραφειο του.... οχι πως ΤΓΚΨ.....αλλα λεμε τωρα....υποθεσεις κανουμε μωρε....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
σε άλλα θρεντ πάλι βλέπω ασχολείσαι συνεχώς με τα πρακτορεία ποιες κοπέλες έχουν κάνει φωτοσοπ στις φωτογραφίες τους και σε τι βαθμό. αναλύσεις επί αναλυσεων ,!!!
Δεν πιστευω ο γιωργαρος να γαμαει τιποτα ρωσιδια που ειναι μεγαλωμενα στο ανελευθερο καθεστως ,ειμαι σιγουρος μονο αμερικανες αντε το λιγοτερο αγγλιδες ...

Καθολου παραξενο για το φωτοσοπ , γνωστο οτι οι ψυχακηδες ειναι εμμονικοι με τις λεπτομερειες :grin:
ΥΓ2: α δεν σου αρέσει όταν βρίσκω fake φωτογραφίες από γραφεία να το γράφω; οκ σταματάω αφού σου φαίνεται περίεργο και αυτό. πέφτει το δούλεμα του αιώνα με τις φωτογραφίες αλλά η εμπάθεια του zero τον έφτασε στο σημείο να την πει σε αυτόν που ασχολείται όποτε έχει λίγο ελεύθερο χρόνο. και μπράβο του.
Καθημερινα απο το πρωι ως το βραδυ εισαι μεσα στο μπου ... που και να ειχες περισσοτερο ελευθερο χρονο δηλαδη :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ναι μην δινεις σημασια.... ενας πατερας που ειδε την κορη του κομματιασμενη μπροστα του,θα ψιθυριζει στα αυτια καποιου που εχει ενα κοκκινο κουμπι στο γραφειο του.... οχι πως ΤΓΚΨ.....αλλα λεμε τωρα....υποθεσεις κανουμε μωρε....
Ναι σίγουρα και ο Πούτιν απο τη στεναχώρια του, για να εκδικηθεί θα κάνει πυρηνικό πόλεμο χθές......

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.426
Πόντοι
31.628

:hi:
Καλά τώρα. Εντωμεταξύ η Μόσχα είναι τίγκα στα gay club, τα οποία παρεμπιπτόντως παίζουν γαμώ τις μουσικές (τα μόνα που δεν παίζουν ρωσικές μπούρδες τύπου morgenshtern, timati, pirozhkov, zivert, miyagi, loboda κλπ) και στα οποία μαζεύονται (ως συνήθως) και τα καλύτερα μουνιά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Απο το βημα επιτρεπονται αρθρα η ειναι και αυτο προπαγανδιστικο οπως το bankingnews και ναυτεμπορικη?
α ξεχασα ειναι του μαρινακη ... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom