You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
το ότι σου πατάνε like πλέον μόνο ναυάγια στα οποία πατάς like και εσύ, φτάνει για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
μλκ αρχίζω να ανησυχώ πλέον για εσένα πραγματικά
έχεις σοβαρά θέματα τα οποία φυσικά δεν γνωρίζεις.
κάθεσαι και μετράς και τσεκαρεις τα λαϊκ στο μπου ???? τώρα σοβαρά???? ποιος κάνει σε ποιον???? γίνεται αυτό???? έχεις χαζεψει????
μάλλον πάσχεις από ψυχαναγκασμούς διαφόρων ειδων δεν εξηγείται διαφορετικά
σε άλλα θρεντ πάλι βλέπω ασχολείσαι συνεχώς με τα πρακτορεία ποιες κοπέλες έχουν κάνει φωτοσοπ στις φωτογραφίες τους και σε τι βαθμό. αναλύσεις επί αναλυσεων ,!!! και πάντα φυσικά έχεις δίκιο και τα ξέρεις όλα.
και συνέχεια κλαψομουνιαση στα ποστ....
οκ κοίταξε το για το δικό σου καλό
Τελευταία τροποποίηση:
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Ακριβως για αυτο που μας αποδεικνύεις σε καθε σου ποστ....μπορείς να μας εξηγήσεις με δικά σου λόγια γιατί μας έβαλες tweet του 2020;
Δηλαδη για να διαταράξω περισσότερο το είδη διαταραγμένο νευρικό σου σύστημα
Οσο δεν πας σε ψυχίατρο η νευρολόγο να σου αλλάξει τα χάπια τοσο χειρότερα θα γίνεσαι με το να ψαχνεις απο ποτε ειναι τα ποστ μας .....!!!!
ΠΟυ παταμε και σε ποιον λαικ κτλ...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
μλκ αρχίζω να ανησυχώ πλέον για εσένα πραγματικά
έχεις σοβαρά θέματα τα οποία φυσικά δεν γνωρίζεις.
κάθεσαι και μετράς και τσεκαρεις τα λαϊκ στο μπου ???? τώρα σοβαρά???? ποιος κάνει σε ποιον???? γίνεται αυτό???? έχεις χαζεψει????
μάλλον πάσχεις από ψυχαναγκασμούς διαφόρων ειδων δεν εξηγείται διαφορετικά
σε άλλα θρεντ πάλι βλέπω ασχολείσαι συνεχώς με τα πρακτορεία ποιες κοπέλες έχουν κάνει φωτοσοπ στις φωτογραφίες τους και σε τι βαθμό. αναλύσεις επί αναλυσεων ,!!! και πάντα φυσικά έχεις δίκιο και τα ξέρεις όλα.
και συνέχεια κλαψομουνιαση στα ποστ....
οκ κοίταξε το για το δικό σου καλό
το ό,τι βγάζεις εμπάθεια και κόμπλεξ στο έχω ξαναπεί.
δεν είναι σοβαρή εικόνα να κάνεις καθημερινά εντελώς ξεδιάντροπα ρωσική προπαγάνδα (χωρίς να ξέρεις καν τι είναι αυτά που ποστάρεις), να σου απαντάω με στοιχεία για τα fake news που ανεβάζεις και να κάθεσαι να ψάχνεις μηνύματά μου σε άλλα τόπικ για να μου την 'πεις' ή να κάνεις εντελώς προσωπικές Off topic επιθέσεις με χαρακτηρισμούς (ή να πατάς like σε μηνύματα που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς για μένα). αν έχεις να απαντήσεις τίποτα σε αυτά που γράφω για την ουκρανία και τα fake news που μας έχεις φλομώσει, πες το. όλα τα άλλα είναι ξεκάθαρη εμπάθεια και μικρότητα.
ΥΓ: μην ανησυχείς, δεν είσαι τόσο σημαντικός, σιγά μη κάθομαι να μετράω τα like σου. όποτε διαβάζω το τοπικ και μηνύματα που έχουν γραφτεί, κοιτάω και τα like. κάτι που κάνουν όλοι εδώ μέσα αλλά έπρεπε να ξεράσεις εμπάθεια πάλι και έπρεπε να βρεις κάτι να πεις. και πραγματικά είναι κρίμα να βλέπω ηλίθια μηνύματα και από κάτω like από zero ή μηνύματα του zero και από κάτω like από ηλίθιους. εγώ θα προβληματιζόμουν.
ΥΓ2: α δεν σου αρέσει όταν βρίσκω fake φωτογραφίες από γραφεία να το γράφω; οκ σταματάω αφού σου φαίνεται περίεργο και αυτό. πέφτει το δούλεμα του αιώνα με τις φωτογραφίες αλλά η εμπάθεια του zero τον έφτασε στο σημείο να την πει σε αυτόν που ασχολείται όποτε έχει λίγο ελεύθερο χρόνο. και μπράβο του.
Τελευταία τροποποίηση:
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ακριβως για αυτο που μας αποδεικνύεις σε καθε σου ποστ....
Δηλαδη για να διαταράξω περισσότερο το είδη διαταραγμένο νευρικό σου σύστημα
Οσο δεν πας σε ψυχίατρο η νευρολόγο να σου αλλάξει τα χάπια τοσο χειρότερα θα γίνεσαι με το να ψαχνεις απο ποτε ειναι τα ποστ μας .....!!!!
ΠΟυ παταμε και σε ποιον λαικ κτλ...
εντάξει. πες μας τώρα με δικά σου λόγια γιατί μας έβαλες tweet του 2020 και τι σημαίνει αυτό.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
μπράβο του.
βλέπω διαβάζεις πολύ Βουλαρινο
πάντως μπέσα δεν έχω κάτι προσωπικό απέναντι σου ούτε σε αντιπαθώ έχω εμπάθεια κτλ.
απεναντίας μου είσαι συμπαθής.
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Οτι 2 και πλεον χρονια εισαστε σανοφαγοι....εντάξει. πες μας τώρα με δικά σου λόγια γιατί μας έβαλες tweet του 2020 και τι σημαίνει αυτό.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
πολύ καλό άρθρο που αποκαλύπτει τις σχέσεις και την συνεργασία ακροδεξιών ευρωπαϊκών κομμάτων με την Μόσχα.
Exclusive: Russia Backs Europe’s Far Right
Emails and documents show just how closely Italian, French, German and Austrian politicians coordinate with Moscow
newlinesmag.com
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Οτι 2 και πλεον χρονια εισαστε σανοφαγοι....
δεν έχει αλλάξει τίποτα από το 2020 σε παγκόσμιο επίπεδο που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στο ενεργειακό πεδίο; μπορείς να σκεφτείς για πέντε δευτερόλεπτα ή θα εκραγεί ο εγκέφαλός σου;
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Ξυδιάς για ψάξε τις πηγές τι λένε ειναι παλιά η πρόσφατη η βουτιά του ΑΜΕΑ αρχηγού σου
Όποιος δεν κρατάει όπλο,και δεν συμμετέχει είναι αμαχος πληθυσμός ηλίθιε...μάθε τους κανόνες του πολέμου..ανιδεε που όλο πουλάς εξυπνάδα..δηλαδή όταν πέφτει πύραυλος είναι έγκλημα,όταν βάλεις βόμβα με τα χέρια δεν είναι.... "ΙΕΚ Ξύδη πάρε το πτυχίο σου,κ γίνε κ εσύ εξυπνακιας"εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνει τίποτα δίνοντας νέο ρεσιτάλ χαζομάρας.
ντε και καλά, ότι η συγκεκριμένη ήταν άμαχος πληθυσμός.
ντε και καλά, να γίνει σύγκριση τυφλών βομβαρδισμών εντελώς αθώου κόσμου με στοχευμένη τρομοκρατική-βομβιστική επίθεση.
εντελώς ντουβάρια είναι ορισμένοι.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Όποιος δεν κρατάει όπλο,και δεν συμμετέχει είναι αμαχος πληθυσμός ηλίθιε...μάθε τους κανόνες του πολέμου..ανιδεε που όλο πουλάς εξυπνάδα..δηλαδή όταν πέφτει πύραυλος είναι έγκλημα,όταν βάλεις βόμβα με τα χέρια δεν είναι.... "ΙΕΚ Ξύδη πάρε το πτυχίο σου,κ γίνε κ εσύ εξυπνακιας"
είναι εντελώς ηλίθιο που νομίζετε κάποιοι ότι το παίζω εξυπνάκιας όταν απλά σας διορθώνω τα fake news και τις βλακείες που ανεβάζετε.
είναι σαν να λες εξυπνάκια κάποιον που σου διορθώνει τα ορθογραφικά σου λάθη και μετά να αποκτάς και εμπάθεια-εκδικητικότητα μαζί του επειδή 'σου γάμησε την πραγματικότητά σου'.
πάμε παρακάτω τώρα. οι υποστηρικτές του πούτιν και της ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο έχετε το θράσος να μιλάτε για κανόνες πολέμου, για αθώα θύματα και να μας κουνάτε το δάχτυλο; έχετε αποθρασυνθεί εντελώς και η αδυναμία κατανόησης απλών πραγμάτων δεν σας αφήνει να αντιληφθείτε ότι με αυτά που γράφετε εκτίθεστε ακόμα περισσότερο.
δε γίνεται να υποστηρίζετε εισβολή και εδώ και πέντε μήνες να έχετε καταπιεί και να αμφισβητείτε εγκλήματα πολέμου, τυφλούς βομβαρδισμούς, δολοφονίες αμάχων, βιασμούς γυναικών κλπ κλπ και να παπαγαλίζετε ρωσική προπαγάνδα και ξαφνικά να θεωρείτε ότι είστε το ίδιο με όσους δεν στεναχωρήθηκαν με την συγκεκριμένη επίθεση. έχετε δώσει ρεσιτάλ απανθρωπιάς εδώ μέσα.
και ναι, αυτά τα πράγματα δεν συμψηφίζονται. δεν είναι το ίδιο η κόρη του Dugin (που ήταν και ανάμεσα στα πρόσωπα που τους είχαν επιβληθεί κυρώσεις από ΗΠΑ για διασπορά προπαγάνδας, που επισκέφτηκε πριν λίγο καιρό το azovstal για να μιλήσει για 'απελευθέρωση', που ως δημοσιογράφος ξερνούσε μίσος και ναζισμό) που σκοτώθηκε σε στοχευμένη επίθεση, με μια κόρη του οποιουδήποτε ανώνυμου ουκρανού πατέρα που έφαγε μια οβίδα στο κεφάλι επειδή αποφάσισαν οι ρώσοι να βομβαρδίσουν κατοικημένες περιοχές. Όταν για πέντε μήνες δεν συγκινήθηκες καθόλου με την δεύτερη περίπτωση, ε είσαι φουλ καραγκιόζης αν συγκινήθηκες με την πρώτη.
ΥΓ: εννοείται θα προτιμούσα να είχε σκοτωθεί μόνο ο πατέρας της και όχι αυτή.
Τελευταία τροποποίηση:
Λοιπον εξυπνακια....είναι εντελώς ηλίθιο που νομίζετε κάποιοι ότι το παίζω εξυπνάκιας όταν απλά σας διορθώνω τα fake news και τις βλακείες που ανεβάζετε.
είναι σαν να λες εξυπνάκια κάποιον που σου διορθώνει τα ορθογραφικά σου λάθη και μετά να αποκτάς και εμπάθεια-εκδικητικότητα μαζί του επειδή 'σου γάμησε την πραγματικότητά σου'.
πάμε παρακάτω τώρα. οι υποστηρικτές του πούτιν και της ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο έχετε το θράσος να μιλάτε για κανόνες πολέμου, για αθώα θύματα και να μας κουνάτε το δάχτυλο; έχετε αποθρασυνθεί εντελώς και η αδυναμία κατανόησης απλών πραγμάτων δεν σας αφήνει να αντιληφθείτε ότι με αυτά που γράφετε εκτίθεστε ακόμα περισσότερο.
δε γίνεται να υποστηρίζετε εισβολή και εδώ και πέντε μήνες να έχετε καταπιεί και να αμφισβητείτε εγκλήματα πολέμου, τυφλούς βομβαρδισμούς, δολοφονίες αμάχων, βιασμούς γυναικών κλπ κλπ και να παπαγαλίζετε ρωσική προπαγάνδα και ξαφνικά να θεωρείτε ότι είστε το ίδιο με όσους δεν στεναχωρήθηκαν με την συγκεκριμένη επίθεση. έχετε δώσει ρεσιτάλ απανθρωπιάς εδώ μέσα.
και ναι, αυτά τα πράγματα δεν συμψηφίζονται. δεν είναι το ίδιο η κόρη του Dugin (που ήταν και ανάμεσα στα πρόσωπα που τους είχαν επιβληθεί κυρώσεις από ΗΠΑ για διασπορά προπαγάνδας, που επισκέφτηκε πριν λίγο καιρό το azovstal για να μιλήσει για 'απελευθέρωση', που ως δημοσιογράφος ξερνούσε μίσος και ναζισμό) που σκοτώθηκε σε στοχευμένη επίθεση, με μια κόρη του οποιουδήποτε ανώνυμου ουκρανού πατέρα που έφαγε μια οβίδα στο κεφάλι επειδή αποφάσισαν οι ρώσοι να βομβαρδίσουν κατοικημένες περιοχές. Όταν για πέντε μήνες δεν συγκινήθηκες καθόλου με την δεύτερη περίπτωση, ε είσαι φουλ καραγκιόζης αν συγκινήθηκες με την πρώτη.
ΥΓ: εννοείται θα προτιμούσα να είχε σκοτωθεί μόνο ο πατέρας της και όχι αυτή.
Σου κανω το ποστ "Ολη μερα κραζεις....κτλ κτλ" και αντι να απαντησεις στο ποστ, καθεσαι σαν την κουτσομπολα και με βριζεις σε αλλους..... Μπορει να μην εχεις την εξυπναδα να απαντησεις αλλα τουλαχιστον κοιτα να αποκτησεις ΑΡΧΙΔΙΑ ωστε να μην με βριζεις πισω απο την πλατη μου....Μονο κατι ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ τυποι συμπεριφερονται ετσι....
Απαντησες στο ποστ μωρη ΑΝΑΡΧΙΔΕ???? ΟΧΙ.....!!!! Αλλα καθεσαι σαν την κλωσσα και με αποκαλεις ντουβαρι σε τριτους....
2 ειδη ανθρωπων κινουνται ετσι...οι πουτανιτσες...και οι αναρχιδοι αντρες.....διαλεξε!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!
ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ.....
Βεβαια....την κορη του Ντουγκιν μπορουμε να την σκοτωσουμε,αφου ο Ντουγκιν συμμετεχει στον πολεμο.....την κορη του Ουκρανου ειναι εγκλημα....Δεν μου λες??Αρα αν ο Ουκρανος πατερας πολεμαει στο μετωπο,και αρα συμμετεχει στον πολεμο, τοτε δικαιως τρωει η κορη τον Καλιμπρ στο κεφαλι ε??
Μαγκα μου διαβαζεις τι γραφεις??? η δικη σου λογικη ειναι....δεν τα γραφω εγω...
Μαγκα μου διαβαζεις τι γραφεις??? η δικη σου λογικη ειναι....δεν τα γραφω εγω...
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Nai άλλαξε έκλεισε τους λιγνίτες ο Κουλης αλλα απο τις παρωπίδες που φοράς ΔΕΝ μπορείς να το δειςδεν έχει αλλάξει τίποτα από το 2020 σε παγκόσμιο επίπεδο που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στο ενεργειακό πεδίο; μπορείς να σκεφτείς για πέντε δευτερόλεπτα ή θα εκραγεί ο εγκέφαλός σου;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Λοιπον εξυπνακια....
Σου κανω το ποστ "Ολη μερα κραζεις....κτλ κτλ" και αντι να απαντησεις στο ποστ, καθεσαι σαν την κουτσομπολα και με βριζεις σε αλλους..... Μπορει να μην εχεις την εξυπναδα να απαντησεις αλλα τουλαχιστον κοιτα να αποκτησεις ΑΡΧΙΔΙΑ ωστε να μην με βριζεις πισω απο την πλατη μου....Μονο κατι ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ τυποι συμπεριφερονται ετσι....
Απαντησες στο ποστ μωρη ΑΝΑΡΧΙΔΕ???? ΟΧΙ.....!!!! Αλλα καθεσαι σαν την κλωσσα και με αποκαλεις ντουβαρι σε τριτους....
2 ειδη ανθρωπων κινουνται ετσι...οι πουτανιτσες...και οι αναρχιδοι αντρες.....διαλεξε!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!
ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ.....
σε ποιους αλλους σε βρίζω ρε ναυάγιο; ότι γράφω το γράφω εδώ και το διαβάζουν όλοι, τι πίσω απ την πλάτη σου και αηδίες αραδιάζεις;
γράφεις και με κεφαλαία, σε φάση 'είμαι έξαλλος τώρα θα γίνει χαμός'... σιγά ρε μεγάλε.
δεν γραφεις "ντουβαρι" οταν μιλουσες με μπιλγκορ ρε αθλιε???σε ποιους αλλους σε βρίζω ρε ναυάγιο; ότι γράφω το γράφω εδώ και το διαβάζουν όλοι, τι πίσω απ την πλάτη σου και αηδίες αραδιάζεις;
γράφεις και με κεφαλαία, σε φάση 'είμαι έξαλλος τώρα θα γίνει χαμός'... σιγά ρε μεγάλε.
παλι βγαζεις το ασπρο-μαυρο???
παλι κοιτας να γλυτωσεις???? ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΧΙΔΙΕΣ???? τωρα αυτο ελεγα....ευχαριστω που με επιβεβαιωσες...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
δεν γραφεις "ντουβαρι" οταν μιλουσες με μπιλγκορ ρε αθλιε???
παλι βγαζεις το ασπρο-μαυρο???
παλι κοιτας να γλυτωσεις???? ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΧΙΔΙΕΣ???? τωρα αυτο ελεγα....ευχαριστω που με επιβεβαιωσες...
και στον zero έγραψα για ναυάγια και εννοούσα και εσένα, ελπίζω να το κατάλαβες. νομίζω όταν χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς σε δημόσιο φόρουμ για συγκεκριμένα 5-6 παρατράγουδα είναι παραπάνω από προφανές σε ποιον αναφέρομαι. εξάλλου το ίδιο συμβαίνει και σε μένα ακόμα και από μέλη που δεν έχω συζητήσει ποτέ μου, ακόμα και από modarator και δεν έχω παραπονεθεί ούτε έχω θεωρήσει ότι κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου. σε φόρουμ είσαι. σύνελθε. κάνε ένα κρύο μπάνιο.