- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.171
- Πόντοι
- 42.697
η δική μου ηλικία το λέει ακομη.....αυτό το "μαλεας" με πήγε πολλά χρόνια πίσω
καλά πως σου ήρθε ; λέγεται ακόμη ;
είμαι κάπως μεγάλος πλεον
η δική μου ηλικία το λέει ακομη.....αυτό το "μαλεας" με πήγε πολλά χρόνια πίσω
καλά πως σου ήρθε ; λέγεται ακόμη ;
Εν τόπω χλοερό, αναπαύσεως και αναψύξεως......ΠΡΟΣΧΟΜΕΝΟ άνθρωπος μου θυμίζει τον άλλο βλαμένο το γλάσκο που έλεγε ότι η κυβέρνηση μπορεί να μείνει πάνω από μια τετραετία χωρίς να κάνει εκλογές. Όταν του επισημάναμε όλοι ότι είναι αδύνατο κάτι τέτοιο από το σύνταγμα αυτός πήγε να μας βγάλει τρελούς επιμένοντας πρώτα ότι δεν είναι έτσι και μετά ότι το Σεπτέμβριο του 2023 δε θα έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.
Ξυδακι ρουφιανακιΣάλτα γαμήσου ρε κτήνος. Που όλη μέρα σκούζεις για το Λιγνάδη και για τα παιδιά που βιάστηκαν από τα Ρωσικά ορκ δεν έχεις καν το φιλότιμο να βουλώσεις το βρωμόστομα σου.
Ο άνθρωπος μου θυμίζει τον άλλο βλαμένο το γλάσκο που έλεγε ότι η κυβέρνηση μπορεί να μείνει πάνω από μια τετραετία χωρίς να κάνει εκλογές. Όταν του επισημάναμε όλοι ότι είναι αδύνατο κάτι τέτοιο από το σύνταγμα αυτός πήγε να μας βγάλει τρελούς επιμένοντας πρώτα ότι δεν είναι έτσι και μετά ότι το Σεπτέμβριο του 2023 δε θα έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.
σε φορμα εισαι σημεραΟ άνθρωπος μου θυμίζει τον άλλο βλαμένο το γλάσκο που έλεγε ότι η κυβέρνηση μπορεί να μείνει πάνω από μια τετραετία χωρίς να κάνει εκλογές. Όταν του επισημάναμε όλοι ότι είναι αδύνατο κάτι τέτοιο από το σύνταγμα αυτός πήγε να μας βγάλει τρελούς επιμένοντας πρώτα ότι δεν είναι έτσι και μετά ότι το Σεπτέμβριο του 2023 δε θα έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.
ειπες στον τασο3 να του παει τσιγαραΕσύ πήγες τσιγάρα στον Κασίδα ρε χρυσαύγουλο ή θα δώσει πάλι κώλο στους Αλβανούς ο Λιάκος για να μη μείνει άκαπνος;
1. Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, ισχυρίζεται ότι οι Ουκρανοί εδώ και χρόνια χτυπάνε τους Ρωσόφωνους, κι ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν να αναπτύξει το ΝΑΤΟ ακόμα μια συστοιχία πυραύλων στα σύνορά της.Χάρηκες κι'εσύ για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς;
Σου σηκώθηκε λιγουλάκι;
Δεν ειμαι ειδικός,δεν εχω σπουδάσει Γεωστρατηγική,δεν παιρνω 500.000€ για να κατονομαζω σωστές πλευρές Ιστορικα και ναι…Δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι δίκαιος και Ναι. οι πόλεμοι δεν συμφέρουν τους:@mounoxalastis
@theioulis
@geoMan
@ZeroTolerance
@kontolagnos
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
@τασος3
@Tony xx
για να κάνουμε και λίγο σοβαρό διάλογο μπορείτε ο καθένας χωριστά να παραθέσετε τα κριτήρια εκείνα με τα οποία θα επιλέγατε "τη σωστή πλευρά της ιστορίας" και με βάση αυτά ποια είναι η επιλογή σας ?
1. Είναι απορίας άξια η σιγουριά που έχεις ότι δεν είναι το δικό μου χέρι που μπαίνει στις τρύπες της σεξεργάτριας που με εξυπηρετούσε από τη μια και από την άλλη με βοηθούσε να κάνω αφιερώσεις στον Μουνοβαγώνη, με τον οποίο ρίχναμε κουτουλιές τότεδεν ξερω γιατι πληρώνεις κάποιον να γράψει το νικ σου στο χέρι του την ώρα που γαμαει για να το βάλεις μετά εδώ.
Αλλά η ουσία παραμένει πως δεν έχεις απαντήσει με κάποιο στοιχείο στον πολύ συγκεκριμένο ισχυρισμό σου. Εχώ υπομονή όμως και για να σε βοηθησω να επαναλάβω τι έγραψες και τι σε ρώτησα :
Η "σωστή πλευρά της ιστορίας" είναι μια ατάκα φτιαγμένη για να χαιδέψει τα αυτιά του Λαουτζίκου ώστε να πληρώσει αδιαμαρτύρητα το Κόστος του Πολέμου, το οποίο θα του μεταφερθεί και θα τον φτωχοποιήσει. Η μοναδική λογική στάση για τη χώρα μας θα ήταν να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, και τίποτα περισσότερο. Την προηγούμενη φορά που ανακατευτήκαμε, στέλνοντας το Γ΄ Σώμα Στρατού στην Κριμαία κατά της Ρωσίας, το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Η Ιστορία θα επαναληφθεί@mounoxalastis
@theioulis
@geoMan
@ZeroTolerance
@kontolagnos
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
@τασος3
@Tony xx
για να κάνουμε και λίγο σοβαρό διάλογο μπορείτε ο καθένας χωριστά να παραθέσετε τα κριτήρια εκείνα με τα οποία θα επιλέγατε "τη σωστή πλευρά της ιστορίας" και με βάση αυτά ποια είναι η επιλογή σας ?
στρίβειν δια του αρραβωνος.Δεν ειμαι ειδικός,δεν εχω σπουδάσει Γεωστρατηγική,δεν παιρνω 500.000€ για να κατονομαζω σωστές πλευρές Ιστορικα και ναι…Δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι δίκαιος και Ναι. οι πόλεμοι δεν συμφέρουν τους:
@mounoxalastis
@theioulis
@geoMan
@ZeroTolerance
@kontolagnos
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
@τασος3
@Tony xx
Αλλα καποιους αλλους…
ρε φίλε απλά και όμορφα λόγια...Η "σωστή πλευρά της ιστορίας" είναι μια ατάκα φτιαγμένη για να χαιδέψει τα αυτιά του Λαουτζίκου ώστε να πληρώσει αδιαμαρτύρητα το Κόστος του Πολέμου, το οποίο θα του μεταφερθεί και θα τον φτωχοποιήσει. Η μοναδική λογική στάση για τη χώρα μας θα ήταν να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, και τίποτα περισσότερο. Την προηγούμενη φορά που ανακατευτήκαμε, στέλνοντας το Γ΄ Σώμα Στρατού στην Κριμαία κατά της Ρωσίας, το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Η Ιστορία θα επαναληφθεί
ΞΑΝΑ. Θα έστελνα ΜΟΝΟ Ανθρωπιστική βοήθεια, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Δεν είναι σαφές το τι έγραψα;ρε φίλε απλά και όμορφα λόγια...
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ...
έλα τώρα μη μου τα σπάτε με παπαριές...
σε φορμα εισαι σημερα
πηρες το power pass του κουλη ?
Ο όρος με τη «σωστή πλευρά της ιστορίας» επινοήθηκε για να καταδείξει την οριστική νίκη του American way of life που ενστερνίζονταν αυτοί και οι Δυτικοί ενάντια στους κακούς κομμουνιστές με την πτώση του παραπετάσματος και σχεδόν όλων των φίλιων κρατών προς αυτά. Βέβαια οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες στο ΒΠΠ ήταν με τη λάθος πλευρά και μετά τόστριψαν με τη «σωστή». Ωστόσο, μόνο οι ανεπτυγμένες χώρες την πέρναγαν ζάχαρη εις βάρος όλων των άλλων χωρών του πλανήτη (Αφρική, Κεντρική και Λατινική Αμερική και σχεδόν όλη η Ασία). Τώρα γίνεται θεωρώ μια Ρωσο-Κινεζική προσπάθεια αμφισβήτησης αυτής της «Δυτικής» παντοκρατορίας. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρουν και να σπάσουν αυτήν την κίβδηλη μονοκρατορία των πλανηταρχών και παρατρεχάμενων κολλητηριών. Ελπίζω να τα καταφέρουν στο όνομα και για το καλό όλων των λοιπών καταπιεσμένων και ληστεμένων λαών.@mounoxalastis
@theioulis
@geoMan
@ZeroTolerance
@kontolagnos
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
@τασος3
@Tony xx
οκ, σαφές. επιτήδειος ουδέτερος να το πούμε?ΞΑΝΑ. Θα έστελνα ΜΟΝΟ Ανθρωπιστική βοήθεια, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Δεν είναι σαφές το τι έγραψα;
Μα ναι. Σωστά το έθεσες. Το ότι ανακατευτήκαμε στέλνοντας εκείνα τα Καλάσνικοφ, ήταν μεγάλο λάθος. Υποθέτω ότι κατανοείς πως αν η Τουρκία μας έκανε επίθεση, η Ουκρανία δεν θα μας βοηθούσεοκ, σαφές. επιτήδειος ουδέτερος να το πούμε?
ρωτάω δεν προκαταβάλω και δεν το λέω με την κακή έννοια...
ω ρε φίλε....ΘΕΩΡΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΘΕΩΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ...Ο όρος με τη «σωστή πλευρά της ιστορίας» επινοήθηκε για να καταδείξει την οριστική νίκη του American way of life που ενστερνίζονταν αυτοί και οι Δυτικοί ενάντια στους κακούς κομμουνιστές με την πτώση του παραπετάσματος και σχεδόν όλων των φίλιων κρατών προς αυτά. Βέβαια οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες στο ΒΠΠ ήταν με τη λάθος πλευρά και μετά τόστριψαν με τη «σωστή». Ωστόσο, μόνο οι ανεπτυγμένες χώρες την πέρναγαν ζάχαρη εις βάρος όλων των άλλων χωρών του πλανήτη (Αφρική, Κεντρική και Λατινική Αμερική και σχεδόν όλη η Ασία). Τώρα γίνεται θεωρώ μια Ρωσο-Κινεζική προσπάθεια αμφισβήτησης αυτής της «Δυτικής» παντοκρατορίας. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρουν και να σπάσουν αυτήν την κίβδηλη μονοκρατορία των πλανηταρχών και παρατρεχάμενων κολλητηριών. Ελπίζω να τα καταφέρουν στο όνομα και για το καλό όλων των λοιπών καταπιεσμένων και ληστεμένων λαών.
ΟΚ τουλάχιστον εσυ απάντησες...Μα ναι. Σωστά το έθεσες. Το ότι ανακατευτήκαμε στέλνοντας εκείνα τα Καλάσνικοφ, ήταν μεγάλο λάθος