Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ξαναδες λίγο τον χάρτη που έβαλες γιατί εισαι εντελώς ηλίθιος. το λινκ με τον σωστό πίνακα το έβαλα εγώ.
εσύ έβαλες αυτόν:
vlak.PNG

και ο σωστός είναι αυτός:
sos.PNG

εντάξει; κατάλαβες τις διαφορές και την βλακεία σου; πάμε παρακάτω ή θες επιπλέον επεξήγηση;

δε γίνεται να είσαι τόσο ηλίθιος...
Τυπε εισαι καλα;Σε πειραξε το μπόλι;Ποστ μου με αριθμο #25.820 θα δεις τι ανεβασα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τυπε εισαι καλα;Σε πειραξε το μπόλι;Ποστ μου με αριθμο #25.820 θα δεις τι ανεβασα
βρε ηλίθιε αυτόν τον χάρτη ανέβασες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

δείτε ρε έναν αυθεντικό βλάκα! τίποτα δεν καταλαβαίνει! respect και σε όσους του πατάνε like. :2funny: :2funny: :2funny:

δε γίνονται αυτά ρεεεεε! θα τρελαθούμε τελείως με τους ηλίθιους εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
βρε ηλίθιε αυτόν τον χάρτη ανέβασες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

δείτε ρε έναν αυθεντικό βλάκα! τίποτα δεν καταλαβαίνει! respect και σε όσους του πατάνε like. :2funny: :2funny: :2funny:

δε γίνονται αυτά ρεεεεε! θα τρελαθούμε τελείως με τους ηλίθιους εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε κοιτα στο ποστ μου #25.820 να σου λυθούν οι οποιες απορίες σου το τι λινκ ανεβασα…Οχι ομως πως το ανεβασες εσυ …βλακακο

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
η στιγμή που σκάει ο πύραυλος στην Vinnytsia

κάποιοι αφελείς θα πουν ότι είναι απλός κόσμος που περπατάει. όμως φαίνεται ξεκάθαρα η ναζιστική τους ιδεολογία, μάλιστα αν κάνετε ζουμ στον έναν θα δείτε και ναζιστική κονκάρδα. έχω πάει ουκρανία, ξέρω τι σας λέω.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

κάποιοι αφελείς θα πουν ότι είναι απλός κόσμος που περπατάει. όμως φαίνεται ξεκάθαρα η ναζιστική τους ιδεολογία, μάλιστα αν κάνετε ζουμ στον έναν θα δείτε και ναζιστική κονκάρδα. έχω πάει ουκρανία, ξέρω τι σας λέω.
Τι προσπαθεις να πεις ρε σκουπιδι;Οτι πεθαινει άμαχος κοσμακης σε πολεμο;

Σοβαρα;

Οταν οι δυτικοί ηγετες στέλνανε οπλα να νικήσουνε οι Ουκρανοι την δευτερη υπερδυναμη του πλανητη,τι περίμεναν;Να εχουν καθαρίσει τους Ρώσους και να καθονται αραχτοί στην Οδησσο να
πινουν ποταρες;

Μα ποσο βλήματα ειστε…Αυτος ο πολεμος γινεται οπως και καθε πολεμος…γιατι καποιους εξυπηρετεί…Και οι «σωστη πλευρα της ιστοριας» μηνες τωρα μαλακιζεται …ρίχνοντας λάδι στην φωτια

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Τι προσπαθεις να πεις ρε σκουπιδι;Οτι πεθαινει άμαχος κοσμακης σε πολεμο;

Σοβαρα;

Οταν οι δυτικοί ηγετες στέλνανε οπλα να νικήσουνε οι Ουκρανοι την δευτερη υπερδυναμη του πλανητη,τι περίμεναν;Να εχουν καθαρίσει τους Ρώσους και να καθονται αραχτοί στην Οδησσο να
πινουν ποταρες;

Μα ποσο βλήματα ειστε…Αυτος ο πολεμος γινεται οπως και καθε πολεμος…γιατι καποιους εξυπηρετεί…Και οι «σωστη πλευρα της ιστοριας» μηνες τωρα μαλακιζεται …ρίχνοντας λάδι στην φωτια
ποια είναι η σωστή πλευρά που έπρεπε να ήμασταν τύπε?
για πε μας

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τυπε κοιτα στο ποστ μου #25.820 να σου λυθούν οι οποιες απορίες σου το τι λινκ ανεβασα…Οχι ομως πως το ανεβασες εσυ …βλακακο

συνεχίζεται το ρεσιτάλ ηλιθιότητας... θα μας πεθάνεις στο γέλιο ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πετάς έναν άσχετο χάρτη στο μήνυμα #25.813 χωρίς κανένα λινκ (ναι; το κατάλαβες αυτό, κατάλαβες ότι ο χάρτης σε αυτό το μήνυμα είναι διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στο λινκ;;;;;)

σου απαντάω ότι είναι άσχετος και σου βάζω τον σωστό με το λινκ στο μήνυμα #25.827

απαντάς στο #25.831 χωρίς να έχεις καταλάβει το λάθος σου και απλά βρίζεις άλλους ως βλάκες....

(το ότι απάντησες σε άλλον στο μήνυμα #25.820 με λινκ που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι ο χάρτης που έβαλες είναι λάθος και το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα υπέρ σου, με ξεπερνάει. ειλικρινά δεν έχω τι άλλο να πω)

• Like

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.171
Πόντοι
42.697
σημερινο πρωινό βίντεο από την πόλη του Ντονιετσκ
φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Ουκρανοί στοχεύουν στρατιωτικούς στόχους

αααα όχι! ξεχασα ο μαλεας! οι. ίδιοι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους εαυτούς τους!!!

Συνημμένα

• VID_20220715_153829_961.mp4
    62,4 MB · Εμφανίσεις: 0

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ξεκάθαρο από το παρακάτω βίντεο ότι οι ρώσοι χτυπάνε αποκλειστικά στρατιωτικούς στόχους.
ξεκάθαρο επίσης ότι όλη η πόλη είναι ναζί.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
συνεχίζεται το ρεσιτάλ ηλιθιότητας... θα μας πεθάνεις στο γέλιο ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πετάς έναν άσχετο χάρτη στο μήνυμα #25.813 χωρίς κανένα λινκ (ναι; το κατάλαβες αυτό, κατάλαβες ότι ο χάρτης σε αυτό το μήνυμα είναι διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στο λινκ;;;;;)

σου απαντάω ότι είναι άσχετος και σου βάζω τον σωστό με το λινκ στο μήνυμα #25.827

απαντάς στο #25.831 χωρίς να έχεις καταλάβει το λάθος σου και απλά βρίζεις άλλους ως βλάκες....

(το ότι απάντησες σε άλλον στο μήνυμα #25.820 με λινκ που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι ο χάρτης που έβαλες είναι λάθος και το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα υπέρ σου, με ξεπερνάει. ειλικρινά δεν έχω τι άλλο να πω)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

εξήγησε λίγο στον άλλον το λάθος του, κρίμα είναι το παιδί να μην καταλαβαίνει και να εκτίθεται τόσο πολύ.

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
υπέθετα ότι κατανοούσες πως οι Ελέφαντες, ακόμα κι αν γνώριζαν Ελληνική Γραφή και Ανάγνωση, δεν θα μπορούσαν να χειρίζονται υπολογιστή. Αλλά αφού θέλεις απόδειξη, πάρε για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

δεν ξερω γιατι πληρώνεις κάποιον να γράψει το νικ σου στο χέρι του την ώρα που γαμαει για να το βάλεις μετά εδώ.

Αλλά η ουσία παραμένει πως δεν έχεις απαντήσει με κάποιο στοιχείο στον πολύ συγκεκριμένο ισχυρισμό σου. Εχώ υπομονή όμως και για να σε βοηθησω να επαναλάβω τι έγραψες και τι σε ρώτησα :

έγραψες κάτι πολύ συγκεκριμένο : "Πέντε συγκεκριμένα άτομα, αντί να ασχοληθούν με το θέμα, βρίζουν, βάζουν φωτογραφίες υποτιθέμενων νεκρών / βομβαρδισμών κλπ" (σελ.1278)

και η ερώτησή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη αποκλειστικά αναφερόμενη πάνω σε αυτό που έγραψες, αφού κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ας την επαναλάβω :

"πως κρίνεις πως είναι υποτιθέμενοι νεκροί ; ο zero έβαλε το νεκρό παιδάκι, ο mazo αλλά δύο, εγώ τη φωτο από το Ιρπιν και ο Ξύδης το κλιπ με τον άνδρα να κλαίει πάνω από τον νεκρό.
μούφες λες ; ηθοποιοί ; από video game ; κατι άλλο ;"

έχεις κάτι να απαντήσεις ; αλλιώς υπάρχει και η σιωπή που κάποιοι την θεωρούσαν χρυσό

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Φαγωθηκες που εγραψε Λουγκανσκ ΚΑΙ Ντονμπας ,προφανως δεν το προσεξε και εκανε ενα λαθος ...
Γιατι δεν ρωτας ομως τον αλλον που εγραψε οτι οι ουκρανοι εχουν περισσοτερες απωλειες σε αμαχους απο στρατιωτες και οτι οι ρωσοι εχουν χασει το εξηντα τοις εκατο του εξοπλισμου τους? Ποιες ειναι οι πηγες του?

Ο Ονισενκο του μπου ακα γιωργαρος ξυδης επισης δεν ελαβε θεση για το συγκεκριμενο , παραξενο για τον υπερασπιστη της απολυτης αληθειας που ξεσκεπαζει ολα τα fake news :grin:
φαγώθηκα επειδή ακριβώς το έγραψε περισσότερες από μία φορές σε διαφορετικές μέρες που σημαίνει πως δεν έγινε εκ παραδρομής, απλά είναι ο γνωστός χαζός που έλαμψε στο νήμα του κορωνα. Την ίδια στιγμή που (και αυτός) το παίζει και καλά γνώστης της Ουκρανίας σε σχέση με όσους δεν έχουν παει μέχρι εκεί. Ας ανοίξει πρώτα κάνενα χάρτη τρομάρα του.....
Ακριβώς όπως τότε που κοκορευόταν για τις μαθηματικές του γνώσεις και έτρωγε τα μούτρα του στην μέθοδο των τριών.

για τα υπόλοιπα μπορείς να ρωτήσεις ευθέως αυτούς που τα έγραψαν αν έχεις τέτοιες απορίες.

• Like

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
μια εικόνα από την Ρωσική απάντηση του πυροβολικού στην δήθεν μεγάλη αντεπίθεση των Ουκρανών σε Χερσωνα

πολύ σωστά τα γράφει ο Αλέξης Παπαχελάς αλλά τα γράφει μισά....
δεν μας λέει από ποιους "σέρνεται η Ευρώπη"! και έχει τα μαύρα χάλια της.

quiz:
η Ευρώπη σέρνεται από :
1. τους Κινέζους?
2. τον κακό τους εαυτό?
3. Τους Αμερικανούς προκειμένου αυτοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους?

θα σου (ξανα)προτείνω να βλεπεις και το reddit, ειδικά για τα σχόλια που ακολουθούν κάθε κλιπ που ανεβαίνει και είναι σαφως λιγότερο "χρωματισμένα" σε σχέση με τα μέσα που παρακολουθείς.
αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τα σχόλια στο παρακάτω λινκ θα δεις ενδιαφέρουσες προσπάθειες να ερμηνεύσουν/αναλύσουν τι ακριβώς βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασες
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vybyrm

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
As a result of the strike carried out by the AFU with the American MLRS HIMARS on Novaya Kakhovka, 65 houses, 3 factories and more than 200 stores were destroyed. According to the latest data, seven people were killed, and the same number are still missing.

The locals had a difficult night - the family had to hide for hours, trying to stay as far away from the windows as possible. Many were left without their homes. Some residents were under the rubble for a long time - clearing of the debris lasted all day yesterday.

έχω μια παράξενη διαίσθηση πως η πηγή από όπου αντέγραψες το κείμενο δεν κάνει καμία αναφορά σε ότι δείχνει το παρακάτω βίντεο. Λες να είναι από άλλη μέρα ; :think:
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vyel6j

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Φταίει ο Πουτιν λέει ο ζιγκολό πουστρον για την επισιτιστική κρίση που θα βιώσει η ΕΕ των πισωκινητων.
Και οχι οτι
40 χρόνια τώρα που οι ΕΕ επιδοτούσε την αγρανάπαυση, τα φωτοβολταϊκά στα χωράφια και τα γκοτζι μπερυ και να καταστρέψουν οι ψαράδες τα καΐκια

μπεεεεεεε

μπα; δηλαδή πριν από αυτά τα σαράντα χρόνια η Ευρώπη χόρταινε από τα δικά της χωράφια ;
και αν τα ψάρια έχουν μειωθει δραματικά τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι ψαράδες; βόλτες ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895

και τα ποδήλατα ναζιστικά είναι, είχα δει βίντεο του Β'ΠΠ γερμαναράδες με κάτι παρόμοια :cheesy:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895

αυτό το "μαλεας" με πήγε πολλά χρόνια πίσω :grin:
καλά πως σου ήρθε ; λέγεται ακόμη ;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Σε αλλα νεα μάθαμε απόψε οτι βγήκαν τα τανκς στους δρόμους της Ολλανδίας:rolleyes:
Άμα δουν ότι κερδάει η πλέμπα δεν τόχουν σε τίποτε να τα (ξανα)βγάλουν. Εσύ όμως Νου-Δούλη μου μην ανησυχείς γιατί με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, με τους μαυροσκούφηδες.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
η δυσμενέστερη μετάθεση αυτή τη στιγμή στο ρωσικό στρατό (+αυτονομιστές) πρέπει να είναι όλες αυτές οι αποθήκες πυρομαχικών κλπ. της ευρύτερης περιοχής "ενδιαφέροντος" των HIMARS . μαζί με το φύλλο πορείας σου τυπώνουν και το κηδειόχαρτο (στην πίσω όψη για οικονομία στο χαρτί :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom