Κι εσύ τι θα κάνεις ρε ΜΠΟΚΟΛΕ, όλα έτοιμα τα θέλεις;
Αφού είσαι και Στρατηγός, και πολιτικός επιστήμων, διεθνολόγος, ηλεκτρολόγος μηχανικός…
Άσε την θεωρία και πιάσε μολύβι…
Συνεχίζεις το τρολάρισμα. Δεν είμαι .....Στρατηγός, και πολιτικός επιστήμων, διεθνολόγος, ηλεκτρολόγος μηχανικός..... Μπορώ όμως, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ σπούδασα Οικονομικά, να κρίνω εκ των αποτελεσμάτων. Επί της ουσία βέβαια η κρίση από τα αποτελέσματα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε άνθρωπο με μέση ευφυία. Δεν είμαι Στρατηγός, αλλά μπορώ με άνεση να κρίνω ότι η Εκστρατεία των Περσών ενάντια στην Ελλάδα ήταν βλακώδης. Οι άνθρωποι είχαν μια τεράστια και πλούσια Αυτοκρατορία, και αν κατακτούσαν τους Σπαρτιάτες θα τους έπαιρναν τον Μέλανα Ζωμό. Άσε που τελικά δεν το κατάφεραν, τι θα κέρδιζαν, σε σύγκριση με την επένδυση χρόνου, κόπου, κεφαλαίων, Ανθρώπινων Πόρων; Δεν είμαι Πολιτικός Επιστήμων, αλλά ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ βλέπω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται Δημοκρατική Ευρωπαική χώρα, τη στιγμή που εδώ και δεκαετίες εκλέγονται Γόνοι 3 Οικογενειών οι οποίοι εναλλάσσονται, μια τετραετία μόνο ξέφυγε με Τσίπρα. Δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο τα πάνελ μετατρέπουν την Ηλιακή Ακτινοβολία σε ηλεκτρική Ενέργεια ή οι Ανεμογεννήτριες την Αιολική, μπορώ όμως να κάνω μια ανάλυση Κόστους από το κόστος αγοράς / μεταφοράς / εγκατάστασης και τα λοιπά λειτουργικά (καλωδίωση κλπ).
Μια πολύ απλή ανάλυση έκανα συγκρίνοντας το κόστος ενός τεπόζιτου θερμικού Αυτοκινήτου με την μπαταρία ενός Ηλεκτρικού. Και είναι υπερεκατονταπλάσιο, χωρίς να υπολογίσω (επειδή ακόμα δεν έχει εκδοθεί σχετική μελέτη), το κόστος αποδέσμευσης των οποιονδήποτε στοιχείων έχει η μπαταρία