Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Nαι αλλά δεν εχουν McDonald's:confused:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Είσαι ρεζιλης ........βλάκα.........αυτοδιαγραψου
Screenshot_20220711-232239_Chrome.jpg

αυτό είναι το περίφημο 'γλείψιμο' στον zero; ένα σκέτο «φίλτατε λάθος» που μπορεί να ήταν και ειρωνικό;;; πςςςςς τι λες τώρα, τον ξεφτίλισες! νομίζω κάποια στιγμή πιο παλιά του την είχε πέσει κιόλας... τον είχε αποκαλέσει 'μαν μου'...

δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
αυτό είναι το περίφημο 'γλείψιμο' στον zero; ένα σκέτο «φίλτατε λάθος» που μπορεί να ήταν και ειρωνικό;;; πςςςςς τι λες τώρα, τον ξεφτίλισες! νομίζω κάποια στιγμή πιο παλιά του την είχε πέσει κιόλας... τον είχε αποκαλέσει 'μαν μου'...

δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι.
Καλά δες όλες τις συζητήσεις ........κ.πως έγινε αρνί από τότε που μπαναριστηκε κπαρακαλουσε να ξαναμπει ο γλειφτης ....
Πούδρα έχει γίνει.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Επί ημερών της Μέρκελ, η ΕΕ έκανε διαπραγματεύσεις για την προμήθεια αερίου.
Στις ΗΠΑ ήταν η κυβέρνηση Ομπάμα.
Το αέριο από τις ΗΠΑ ήταν ακριβότερο από το ρώσικο.
Η ΕΕ επέλεξε το ρώσικο, ως πιο φτηνή, αν και ασταθής λύση, αντί το αμερικάνικο, ως ακριβή αν και σταθερή λύση.
Στη λήψη της απόφασης, πιθανόν να είχε βαρύνουσα σημασία το κομμουνιστικό παρελθόν της Μέρκελ.
Να τα αποτελέσματα...
Τελικά οι ΗΠΑ κατάφεραν αυτό που ήθελαν από την αρχή, το να εξαρτάται η ΕΕ ενεργειακά από τις ΗΠΑ.
Πάντως αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση και η πολιτική της Ρωσίας ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της με την ΕΕ, προβλέπω η Ρωσία να γίνεται περίπου σαν το Ιράν.
Το μονο που κατάφεραν οι Αμερικανοι ειναι να γιγαντωσουν ενα αντιδυτικο μέτωπο.
Μεχρι και αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζουν Ιραν, Ρωσια και φυσικα ποιος αλλος, η Νατοικη Τουρκια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Ολα και ολα εχει δικαιο ο γιωργος ξυδης ... οπως ακριβως παρεθεσε τον zero που ειναι moderator ετσι κανει και με τους υπολοιπους ... εμενα παντα μου ευχεται τα καλυτερα ας πουμε :2funny:
roufianos.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Σωπα ... ρωσικη προπαγανδα και αυτο

" Διότι οι Αμερικάνοι, φυσικά, έχουν φροντίσει να μην έχουν σοβαρά προβλήματα. Προανήγγειλαν τρία ανώδυνα μέτρα για τους ανόητους: κυρώσεις στα διαμάντια, το χρυσό και τη βότκα. Όσον αφορά τις αμερικανικές κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο; Ας είναι καλά η Βενεζουέλα του Μαδούρο, που θα αναπληρώσει τις χαμένες ποσότητες. Κάπου 100.000 βαρέλια την ημέρα! "

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
πως κρίνεις πως είναι υποτιθέμενοι νεκροί ; ο zero έβαλε το νεκρό παιδάκι, ο mazo αλλά δύο, εγώ τη φωτο από το Ιρπιν και ο Ξύδης το κλιπ με τον άνδρα να κλαίει πάνω από τον νεκρό.
μούφες λες ; ηθοποιοί ; από video game ; κατι άλλο ;
είναι υποτιθέμενοι, ακριβώς επειδή η Προπαγάνδα δουλεύει συνεχώς. Ο Σκαι ανερυθρίαστα έβαλε μια σκηνή από ένα δυστύχημα στο Ιταλικό Μετρό και το παρουσίασε σαν ...Ουκρανοί τρέχουν στο Καταφύγιο για να γλυτώσουν από τους Βομβαρδισμούς..... Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ουκρανίας αποπέμφθηκε επειδή ανακαλύφθηκε ότι κατηγόρησε ΨΕΥΔΩΣ τους Ρώσους για Μαζικούς Βιασμούς, και μπορώ να σου πω κι άλλα. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι είναι αληθινό και τι όχι. Και μην μου αρχίσεις το τρολάρισμα ότι ισχυρίζομαι πως δεν υπάρχει πόλεμος κι ότι είναι ηθοποιοί. Σίγουρα θα υπάρχουν νεκροί

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
για να γράφουν αυτά οι συστημικές Έφημέριδες φαντάσου!!!!!!!

σε άλλα νέα μύστες για να δω τους δυτικολσγνους αμερικανωβρετανοΔΟΥΛΟΥΣ δικσιωματιστες/ανθρωπιστές του "κώλου" να κάνουν ένα σχόλια για το παρακάτω παρακαλώ ...
μήπως είναι δάκτυλος ρωσικής προπαγάνδας????? ε όχι!!! μέχρι εκεί έφτασε το χέρι των Ρώσων προπαγανδιστων!!!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
όχι, παραδοσιακή λύση με ξύλα ως καύσιμο. Αμέτρητες λύσεις στο Διαδίκτυο
Έχει να πέσει τόσο καυσόξυλο που θα μαυρίσει το Σύμπαν, Αντί για πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα θα μας φάει η αιθαλομίχλη. Όσοι ζήσουν και όσοι αποβιώσουν σύντροφοι.....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Έχει να πέσει τόσο καυσόξυλο που θα μαυρίσει το Σύμπαν, Αντί για πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα θα μας φάει η αιθαλομίχλη. Όσοι ζήσουν και όσοι αποβιώσουν σύντροφοι.....
θειούλη σου υπόσχομαι τα σαράντα σου "δικά μου", άστο σε μένα :priest: :priest: :priest: :priest:
με κόλυβα από το χωριό πεντανόστιμα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Επί ημερών της Μέρκελ, η ΕΕ έκανε διαπραγματεύσεις για την προμήθεια αερίου.
Στις ΗΠΑ ήταν η κυβέρνηση Ομπάμα.
Το αέριο από τις ΗΠΑ ήταν ακριβότερο από το ρώσικο.
Η ΕΕ επέλεξε το ρώσικο, ως πιο φτηνή, αν και ασταθής λύση, αντί το αμερικάνικο, ως ακριβή αν και σταθερή λύση.
Στη λήψη της απόφασης, πιθανόν να είχε βαρύνουσα σημασία το κομμουνιστικό παρελθόν της Μέρκελ.
Να τα αποτελέσματα...
Τελικά οι ΗΠΑ κατάφεραν αυτό που ήθελαν από την αρχή, το να εξαρτάται η ΕΕ ενεργειακά από τις ΗΠΑ.
Πάντως αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση και η πολιτική της Ρωσίας ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της με την ΕΕ, προβλέπω η Ρωσία να γίνεται περίπου σαν το Ιράν.
Σωστες οι σκεψεις σου, εγω απλα θα ελεγα οτι οι παγκοσμιοι ηγετες θελουν τους λαους φτωχοτερους με κυριο στόχο τη μειωση του πληθυσμου.

Απο δω και περα θα βρισκουν συνεχεια λογους γι αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom