athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.196
- Πόντοι
- 12.756
1100 μαλιστα..εμενα ειναι χαρτι,λιγα χιλιομετρα,προσεγμενο και αλανιαρικο..χρονια κατοσταρα και 98 οκτανια εκτος τωρα με την λαιλαπα
1100 μαλιστα..εμενα ειναι χαρτι,λιγα χιλιομετρα,προσεγμενο και αλανιαρικο..χρονια κατοσταρα και 98 οκτανια εκτος τωρα με την λαιλαπα
τωρα φιλε τι βενζινα βανεις σουπερ?
κηροζινητωρα φιλε τι βενζινα βανεις σουπερ?
ελεγα μην τον εκανες ηλεκτρικο με μπαλαντεζα.κηροζινη
ελεγα μην τον εκανες ηλεκτρικο με μπαλαντεζα.
να κατεβεις βουτα για κοντρες1100 μαλιστα..εμενα ειναι χαρτι,λιγα χιλιομετρα,προσεγμενο και αλανιαρικο..χρονια κατοσταρα και 98 οκτανια εκτος τωρα με την λαιλαπα
ασε μας ρε σεσκουλα με τις μαλακιες σου...δεν τα εκανα πιτσιρικας θα το κανω τωρανα κατεβεις βουτα για κοντρες
Σωστα, τωρα εχει παντοφλαασε μας ρε σεσκουλα με τις μαλακιες σου...δεν τα εκανα πιτσιρικας θα το κανω τωρα
σιγα μην εχει και σαγιοναρα..ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ παντα κανει κουμαντοΣωστα, τωρα εχει παντοφλα
Ειμαι βεβαιοςσιγα μην εχει και σαγιοναρα..ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ παντα κανει κουμαντο
δεν εισαι αλλα θα ηθελες να εισαι σε αυτο που πιστευειςΕιμαι βεβαιος
εσυ τοσα χρονια παντρεμενος καθε ποτε σου τις βρεχει?Σωστα, τωρα εχει παντοφλα
γιατι κοντρες δεν κανουν οιενήλικες μονο τα πιτσιρικια ,ισα ισα αυτοί κανουνασε μας ρε σεσκουλα με τις μαλακιες σου...δεν τα εκανα πιτσιρικας θα το κανω τωρα
Καθημερινώςεσυ τοσα χρονια παντρεμενος καθε ποτε σου τις βρεχει?
αυτοι που κανουν κοντρες στις καρμανιολες που εχουμε για δρομους κακο ψοφο και μονοι τους αλλα καποιες φορες δυστυχως παιρνουν και αθωους στον λαιμο τουςγιατι κοντρες δεν κανουν η ενήλικες μονο τα πιτσιρικια ,ισα ισα αυτοί κανουν
Ασε τύπε, τι μου θυμισες τωρα, η κολομπιανα επεσε απο τη μηχανη και σακατεψε το ποδι της, το γονατο ειναι καταμαυρο, παει για εγχειρισηαυτοι που κανουν κοντρες στις καρμανιολες που εχουμε για δρομους κακο ψοφο και μονοι τους αλλα καποιες φορες δυστυχως παιρνουν και αθωους στον λαιμο τους
κριμα...Ασε τύπε, τι μου θυμισες τωρα, η κολομπιανα επεσε απο τη μηχανη και σακατεψε το ποδι της, το γονατο ειναι καταμαυρο, παει για εγχειριση
Την λυπηθηκα χθες, εκλαιγε απο τον πονο, μου λεει γιατι δεν εισαι εδωκριμα...
θελει μοσχευμα θα τις στειλει ο αλεξ.κριμα...
να πας ταξιδακι..Μεντεγιν ειναι;Την λυπηθηκα χθες, εκλαιγε απο τον πονο, μου λεει γιατι δεν εισαι εδω