Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Και τι σε νοιάζει εσένα;η βενζινη ποτε θα πεσει?
Και τι σε νοιάζει εσένα;η βενζινη ποτε θα πεσει?
δικιο εχεις συγνωμη.Και τι σε νοιάζει εσένα;
Νίπλης είπε πριν τις εκλογές.δικιο εχεις συγνωμη.
ο αλεξανδρος να κοιταξει το δικο του πορτοφολι και να μην λεει σαχλαμαρες,για τα πορτοφολια της πλειοψηφιας η τιμη του ειναι ταφοπλακα του εργαζομενου.Νίπλης είπε πριν τις εκλογές.
αλαίκσανδρος λέει πως είναι φθηνή ακόμα και υπάρχουν οικονομίες.
Διάλεξε...
Αφού εσύ δεν δουλεύεις, ούτε εγώ....πούτσα μας!!!ο αλεξανδρος να κοιταξει το δικο του πορτοφολι και να μην λεει σαχλαμαρες,για τα πορτοφολια της πλειοψηφιας η τιμη του ειναι ταφοπλακα του εργαζομενου.
Είστε για λύπηση πραγματικά
Λογικό όταν ΔΕΝ θέλετε να δείτε την πραγματικότητα
Θέλετε να ενημερώνεστε απο τα δήθεν αντικειμενικά ΜΜΕ της Δύσης που σας ταΐζουν σανό
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά δείτε τι γίνετε σε λογαριασμούς του telegram
Όταν σας τα δείχνουμε σοκάρεστε και λετε ότι ανεβάζουμε νεκρούς, αιχμάλωτους κτλ
Άσε τις σκηνοθεσίες ρε Αϊζενστάϊν και επικεντρώσου στον τομέα σου: την ανάλυση του οπλισμού και της στρατηγικής και τακτικής στο πεδίο της μάχης.
Εσύ δεν μας έλεγες ότι οι Ρώσοι πρώτα έριξαν όλα τα παρτάλια στην μάχη, όλο τα τανκς που ήθελαν να ξεστοκάρουν και τώρα στέλνουν αποκλειστικά νέα όπλα και φρέσκα φασολάκια στην μάχη;
Ε, σου έχω νέα:
Μπάμιες με μπουχάνκα στέλνουν.
Για δειξε μου το λινκ που λεω οτι η βενζινη ειναι φτηνη ακομη...Νίπλης είπε πριν τις εκλογές.
αλαίκσανδρος λέει πως είναι φθηνή ακόμα και υπάρχουν οικονομίες.
Διάλεξε...
Ώχου τώρα και συ....έτερον εκάτερον...αφού είπες πως υπάρχει κάβα και οι δρόμοι με κίνηση.Για δειξε μου το λινκ που λεω οτι η βενζινη ειναι φτηνη ακομη...
2,35 ρε αλεκο εβαλα σημερα,ενα 50αρι δεν νφτανει ουτε για μια βδομαδα.Για δειξε μου το λινκ που λεω οτι η βενζινη ειναι φτηνη ακομη...
Ποιος το κλαίει το 50άρι;2,35 ρε αλεκο εβαλα σημερα,ενα 50αρι δεν νφτανει ουτε για μια βδομαδα.
Γιατι ψεμματα γραφω ρε μπιλαρα??? ο ξυδης ειπε για 30.000 απωλειες,οχι εγω......την στατιστικη οτι οι τραυματιες ειναι παντα επι 3 των νεκρων μπορεις να την βρεις με μια απλη αναζητηση.... να ακουσω αντιλογο με επιχειρηματα,για το ποστίσως δεν διάβασες ποστ-διαμάντι του μαζο τις προάλλες, για ρίξε μια ματιά εδώ (σε προιδοποιώ πως πιθανά συμπτώματα από την ανάγνωση είναι δάκρυα και πόνος στην κοιλιακή χώρα ):
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1190
ΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες2,35 ρε αλεκο εβαλα σημερα,ενα 50αρι δεν νφτανει ουτε για μια βδομαδα.
shell,aegean,eko,eteka ολες ειχαν απο 2,35 εως 2,36.ΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες
Με ένα λάστιχο κυκλοφορεί και ρουφάει από ντεπόζιτα...ΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες
Οχι "ωχου". Το Ωχου πρεπει να το πω εγω, μην πας να βγεις απο πανω.Ώχου τώρα και συ....έτερον εκάτερον...αφού είπες πως υπάρχει κάβα και οι δρόμοι με κίνηση.
Έλα ρε αλαίκσανδρε παίξε μπαλίτσα...
Η αντιστοιχη ουρά θα υπαρχει σε λιγο καιρο στα συνεργεια για χαλασμενη τρομπα βενζινης. 250 ευρω τουλαχιστον ζημιαΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες
που πακαρεις?Με ένα λάστιχο κυκλοφορεί και ρουφάει από ντεπόζιτα...
Η ΕΤΕΚΑ αποκλειεται να ειχε την ιδια τιμη με τις αλλες, συγκεντρωσουshell,aegean,eko,eteka ολες ειχαν απο 2,35 εως 2,36.
εγω εβαλα eko.
Εντάξει, συγγνώμη αν παράφρασα τα λεγόμενα σου...αυτά συμβαίνουν στην πολιτική...Οχι "ωχου". Το Ωχου πρεπει να το πω εγω, μην πας να βγεις απο πανω.
Εγραψες οτι ειπα τη βενζινη φτηνη. Δεν ισχυει. Πες "ειπα μαλακια" και παμε παρακατω. Τωρα λες το σωστο που ειπα, οτι "υπαρχει καβα και οι δρομοι εχουν κινηση". Επρεπε να παρεμβω για να πεις το σωστο, αλλιως θα έμενε η εντυπωση σε οποιον διαβαζει οτι ειπα τη μαλακια οτι η βενζινη ειναι φτηνη. Τι παει να πει "ωχου τωρα κι εσυ"?
Ωχου εσυ.
Εσύ πακάρεις...που πακαρεις?