Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
κοιτα να δεις περίεργα πράγματα.... ποιος να το φανταζόταν ότι στο μπου.κομ θα έγραφαν για στηθη και ροδέλες και δεν θα μιλάγανε για σεξ :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
Νίπλης είπε πριν τις εκλογές.
αλαίκσανδρος λέει πως είναι φθηνή ακόμα και υπάρχουν οικονομίες.

Διάλεξε...
ο αλεξανδρος να κοιταξει το δικο του πορτοφολι και να μην λεει σαχλαμαρες,για τα πορτοφολια της πλειοψηφιας η τιμη του ειναι ταφοπλακα του εργαζομενου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
ο αλεξανδρος να κοιταξει το δικο του πορτοφολι και να μην λεει σαχλαμαρες,για τα πορτοφολια της πλειοψηφιας η τιμη του ειναι ταφοπλακα του εργαζομενου.
Αφού εσύ δεν δουλεύεις, ούτε εγώ....πούτσα μας!!!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Είστε για λύπηση πραγματικά
Λογικό όταν ΔΕΝ θέλετε να δείτε την πραγματικότητα
Θέλετε να ενημερώνεστε απο τα δήθεν αντικειμενικά ΜΜΕ της Δύσης που σας ταΐζουν σανό
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά δείτε τι γίνετε σε λογαριασμούς του telegram
Όταν σας τα δείχνουμε σοκάρεστε και λετε ότι ανεβάζουμε νεκρούς, αιχμάλωτους κτλ

καλή η τρελίτσα αλλά εγώ σε ρώτησα πως ξερεις ότι το βίντεο με την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτερου είναι fake/video game κλπ. ;
άντε εξηγησέ μας να μαθαίνουμε και μεις. Ποια είναι η πραγματικότητα ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Άσε τις σκηνοθεσίες ρε Αϊζενστάϊν και επικεντρώσου στον τομέα σου: την ανάλυση του οπλισμού και της στρατηγικής και τακτικής στο πεδίο της μάχης.

Εσύ δεν μας έλεγες ότι οι Ρώσοι πρώτα έριξαν όλα τα παρτάλια στην μάχη, όλο τα τανκς που ήθελαν να ξεστοκάρουν και τώρα στέλνουν αποκλειστικά νέα όπλα και φρέσκα φασολάκια στην μάχη;

Ε, σου έχω νέα:

Μπάμιες με μπουχάνκα στέλνουν.

ίσως δεν διάβασες ποστ-διαμάντι του μαζο τις προάλλες, για ρίξε μια ματιά εδώ (σε προιδοποιώ πως πιθανά συμπτώματα από την ανάγνωση είναι δάκρυα και πόνος στην κοιλιακή χώρα :grin: ):
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1190

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Για δειξε μου το λινκ που λεω οτι η βενζινη ειναι φτηνη ακομη...
Ώχου τώρα και συ....έτερον εκάτερον...αφού είπες πως υπάρχει κάβα και οι δρόμοι με κίνηση.

Έλα ρε αλαίκσανδρε παίξε μπαλίτσα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
ίσως δεν διάβασες ποστ-διαμάντι του μαζο τις προάλλες, για ρίξε μια ματιά εδώ (σε προιδοποιώ πως πιθανά συμπτώματα από την ανάγνωση είναι δάκρυα και πόνος στην κοιλιακή χώρα :grin: ):
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1190
Γιατι ψεμματα γραφω ρε μπιλαρα??? ο ξυδης ειπε για 30.000 απωλειες,οχι εγω......την στατιστικη οτι οι τραυματιες ειναι παντα επι 3 των νεκρων μπορεις να την βρεις με μια απλη αναζητηση.... να ακουσω αντιλογο με επιχειρηματα,για το ποστ
που κοροιδευεις....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.602
Πόντοι
10.411
2,35 ρε αλεκο εβαλα σημερα,ενα 50αρι δεν νφτανει ουτε για μια βδομαδα.
ΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
ΕΤΕΚΑ έβαλες?Μόνο αυτή έχω δει φθηνή και σήμερα είδα ένα πρατήριο με ουρά.Από τις χειρότερες βενζίνες
Με ένα λάστιχο κυκλοφορεί και ρουφάει από ντεπόζιτα...:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ώχου τώρα και συ....έτερον εκάτερον...αφού είπες πως υπάρχει κάβα και οι δρόμοι με κίνηση.

Έλα ρε αλαίκσανδρε παίξε μπαλίτσα...
Οχι "ωχου". Το Ωχου πρεπει να το πω εγω, μην πας να βγεις απο πανω.
Εγραψες οτι ειπα τη βενζινη φτηνη. Δεν ισχυει. Πες "ειπα μαλακια" και παμε παρακατω. Τωρα λες το σωστο που ειπα, οτι "υπαρχει καβα και οι δρομοι εχουν κινηση". Επρεπε να παρεμβω για να πεις το σωστο, αλλιως θα έμενε η εντυπωση σε οποιον διαβαζει οτι ειπα τη μαλακια οτι η βενζινη ειναι φτηνη. Τι παει να πει "ωχου τωρα κι εσυ"?
Ωχου εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αντιστοιχη ουρά θα υπαρχει σε λιγο καιρο στα συνεργεια για χαλασμενη τρομπα βενζινης. 250 ευρω τουλαχιστον ζημια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Οχι "ωχου". Το Ωχου πρεπει να το πω εγω, μην πας να βγεις απο πανω.
Εγραψες οτι ειπα τη βενζινη φτηνη. Δεν ισχυει. Πες "ειπα μαλακια" και παμε παρακατω. Τωρα λες το σωστο που ειπα, οτι "υπαρχει καβα και οι δρομοι εχουν κινηση". Επρεπε να παρεμβω για να πεις το σωστο, αλλιως θα έμενε η εντυπωση σε οποιον διαβαζει οτι ειπα τη μαλακια οτι η βενζινη ειναι φτηνη. Τι παει να πει "ωχου τωρα κι εσυ"?
Ωχου εσυ.
Εντάξει, συγγνώμη αν παράφρασα τα λεγόμενα σου...αυτά συμβαίνουν στην πολιτική...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ πακάρεις...:tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom