Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Αφηστε καλυτερα το επιπεδο του site ρε χαπατα
Και κρατήστε τον γερο τζοε .....γιατι πήγε α μας δειξει πόσο καλά είναι και έπεσε :D: :D: :alivedick::alivedick:

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό...??????:jerking2::jerking2:

1655567782856.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.158
Πόντοι
2.606
Η γνωστή ανάρχιδη τακτική σου.

Όταν ζορίζεσαι και δεν έχεις τι να πεις κάνεις μία μικρή διαστρέβλωση και απαντάς με κάτι το τελείως άσχετο.

Κανένας δεν αμφισβήτησε ότι η Μενδώνη ακύρωσε μετάδοση συναυλίας του Μπολσόϊ από την Μόσχα . Όπως ακύρωσε και κάθε συνεργασία της Ελληνικής πολιτείας με ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ πολιτιστικούς φορείς ή φορείς που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ΠΟΥΤΙΝΟ.

Βγήκαν όμως τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ εδώ μέσα (περιλαμβανομένων και εσού) και διέδωσαν τα Συριζαίϊκα ψέμματα ότι η Ελλάδα ακυρώνει την Ρώσσικη κουλτούρα στην ολότητα της (συγγραφείς, μουσικούς, κλπ, κλπ).

1655536682085.png

Ε λοιπόν, όσο ψέμματα και αν πεις, αποδείχθηκε περίτρανα ότι κανένας δεν απαγόρευσε ούτε τον Ντοστογιέφσκι, ούτε τον Τσαϊκόφσκι, ούτε τον Σοστακόβιτς ούτε καν τον Πούσκιν (που δεν τον ξέρεις ούτε ζωγραφιστό).
..τυπε βολτερο αυτον τον εχει ο αθηνεζος προσκεφαλο αφισα ...τους πηγε γουεμπλει να ουμε......μεγαλος καλλιτεχνης!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Μπόκολε, άντε βάλε ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα μπας και σε λυπηθούμε και σταματήσουμε να σε χύνουμε στη μάπα.
Τι άλλο από βρισιές έχεις να γράψεις; Είναι αρκετά διασκεδαστικό πάντως το ότι, αν και βλέπεις ότι σε έχω συνδέσει με Κάιρο, συνεχίζεις την τακτική σου. Πιθανόν βέβαια να είσαι ανίκανος ν ακάνεις κάτι διαφορετικό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τι άλλο από βρισιές έχεις να γράψεις; Είναι αρκετά διασκεδαστικό πάντως το ότι, αν και βλέπεις ότι σε έχω συνδέσει με Κάιρο, συνεχίζεις την τακτική σου. Πιθανόν βέβαια να είσαι ανίκανος ν ακάνεις κάτι διαφορετικό
Τι κάνεις φίλε Μποκολα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
το Φοξ ειναι αριστερο καναλι???? ποιος το ειπε αυτο??? το Φοξ που μιλαει πρωι-βραδυ για τον Τραμπ??? Νομιζω του ανηκει κιολας....
ενημέρωσε τον Βολταίρο λοιπόν, αφού ΠΡΟΣΠΟΙΕΊΤΑΙ πως το αγνοεί. Το FOXNEWS είχε ρεπορτάζ όπου έλεγε ευθέως και με στοιχεία ότι η Ουκρανία δεν είναι Δημοκρατία

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Τι κάνεις φίλε Μποκολα;
δεν έχω παράπονο. Το μεσημέρι έκανα κρασοκατάνυξη με τους φίλους από το Λύκειο, φάγαμε ήπιαμε, τραγουδήσαμε, όπως και κάθε Σάββατο. Μπαίνω στον Υπολογιστή να χαζέψω λίγο, αύριο έχω τακτοποίηση και θα μαγειρέψω καπνιστό στήθος Γαλοπούλας, σύμφωνα με την συνταγή του Πετρετζίκη. Τη Δευτέρα έχω όρεξη να κατέβω για Κινέζικο, αν εννοείς τι εννοώ. Εσύ πως περνάς, τι σχέδια έχει για το Καλοκαίρι

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
δεν έχω παράπονο. Το μεσημέρι έκανα κρασοκατάνυξη με τους φίλους από το Λύκειο, φάγαμε ήπιαμε, τραγουδήσαμε, όπως και κάθε Σάββατο. Μπαίνω στον Υπολογιστή να χαζέψω λίγο, αύριο έχω τακτοποίηση και θα μαγειρέψω καπνιστό στήθος Γαλοπούλας, σύμφωνα με την συνταγή του Πετρετζίκη. Τη Δευτέρα έχω όρεξη να κατέβω για Κινέζικο, αν εννοείς τι εννοώ. Εσύ πως περνάς, τι σχέδια έχει για το Καλοκαίρι
Δεν μπορώ να γράψω εδώ σχέδια για καλοκαίρι γιατί με παρακολουθούνε.
Γράψε συνταγή για κοπανάκι κοτόπουλο στο φούρνο αν θες, καλύτερο από γαλοπούλα.

6 κοπανάκια

Σε ταψάκι κόβεις ροδέλες πατάτες και απλώνεις
Από πάνω ντομάτες ροδέλες.
Αλάτι λαδάκι
Βάζεις τα κοπανάκια από πάνω και τα αλείφεις με μισή κούπα λάδι που έχεις βάλει μέσα 1 κγ ρίγανή , 1 θυμάρι και κόκκινο πιπέρι.
Λίγο αλάτι-πιπερι
Ρίχνεις και 1 ποτήρι νερό.
Φούρνο σκεπασμένο στους 180 αέρα για 1 ώρα και 45 λεπτά......

Έτοιμος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Ορθότατα.
Και δίκιο έχουν και πολύ πιο κοντα στη δυση και τη δημοκρατια ειναι...
από που κι ως που είναι ορθό; Δεν πληρούν κανένα από τα Κριτήρια Ένταξης, οι λόγοι είναι Πολιτικοί και θα γίνει μεγάλος χαβαλές, αν ανοίξει τέτοια συζήτηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Δεν μπορώ να γράψω εδώ σχέδια για καλοκαίρι γιατί με παρακολουθούνε.
Γράψε συνταγή για κοπανάκι κοτόπουλο στο φούρνο αν θες, καλύτερο από γαλοπούλα.

6 κοπανάκια

Σε ταψάκι κόβεις ροδέλες πατάτες και απλώνεις
Από πάνω ντομάτες ροδέλες.
Αλάτι λαδάκι
Βάζεις τα κοπανάκια από πάνω και τα αλείφεις με μισή κούπα λάδι που έχεις βάλει μέσα 1 κγ ρίγανή , 1 θυμάρι και κόκκινο πιπέρι.
Λίγο αλάτι-πιπερι
Ρίχνεις και 1 ποτήρι νερό.
Φούρνο σκεπασμένο στους 180 αέρα για 1 ώρα και 45 λεπτά......

Έτοιμος.
φαίνεται νόστιμο. Το στήθος Γαλοπούλας όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής τρόπους.
1.Να το συνοδέψεις με πατάτες είτε τηγανιτές, είτε φούρνου
2.Να βάλεις κομμάτια σε σάλτσα ντομάτας σε Ταλιατέλες
3.Να γεμίσεις αραβική πίτα μαζί με Φιλαδέλφεια, Μαρούλι, τριμμένη Γραβιέρα, κι ότι άλλο γουστάρεις

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ε λοιπόν, όσο ψέμματα και αν πεις, αποδείχθηκε περίτρανα ότι κανένας δεν απαγόρευσε ούτε τον Ντοστογιέφσκι, ούτε τον Τσαϊκόφσκι, ούτε τον Σοστακόβιτς ούτε καν τον Πούσκιν (που δεν τον ξέρεις ούτε ζωγραφιστό).

Για Βολτέρος δεν φέρεσαι σωστά.

Σηκώθηκες νωρίς Σάββατο για να πας κωλοφεράτζα τον ΜΠΟΚΟΛΟ;

Τον πας κι άλλες ώρες, δεν έχει πρόβλημα αυτός…

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
η βενζινη ποτε θα πεσει?

Stories