ΤεραστιαΜιλαμε για την γνωστη Φραγκίσκα Μεγαλούδη?
Την λάτρη της Βορειας Κορεας, για την οποια εγραψε και βιβλιο?
Μαλιστα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
εθελοντές απο ολο τον κόσμο αφου εκπαιδεύτηκαν πάνε στο μέτωπο
слава россия
слава россия
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Έτσι ακριβώς μιλάμε για ραγιάδες εθελοδουλους ... Οσο δε για επίπεδο κ κουλτούρα.. Ζητώ η κυρά κούλαH διαφθορα διαπερνα ολα τα στρωματα.
Οι διεφθαρμενοι πολιτικοι δεν κατεβηκαν απο τον Αρη,
διεφθαρμενοι πολιτες τους επιλεγουν & αναδεικνύουν για να καλυψουν τις ανομιες τους.
Επιλεγουν την εικονα τους, το καθρεφτισμα τους.
Θεσμοι , πολιτες, οργανισμοι , σε ενα διεφθαρμενο κρατος ειναι ολοι υπαιτιοι & συνεργοι.
Δεικτης Διαφθοράς
2020 Corruption Perceptions Index - Explore the results
How does your country measure up in the 2020 Corruption Perceptions Index?www.transparency.org
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Μωρή άρρωστη, παλι με τον Κασίδα έχεις ονειρωξεις??Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι'αναγάλλιασε η καρδιά του. Έτσι χρυσαύγουλο;
Xenophobia, racism in Hungary – DW – 06/09/2015
The Council of Europe has criticized Hungary in a new report, condemning xenophobia and violence against migrants and minorities. The government of Prime Minister Viktor Orban denies any wrongdoing.www.dw.com
Παντρεψου μωρή ξεφωνημενη έναν Πακι να ντυθείς νυφούλα μωρή καλιαρντη
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
ΚαλύτεραΝα δουμε πόσο θα τον τραβηξουν αυτον τον στημένο πόλεμο που κατεστρεψε ενα λαό και ρεζίλεψε μια υπερδύναμη ( εε )
Το ζητουμενο παντως ειναι η φτωχοποιηση της παρηκμασμενης δυσης
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 129
- Like
- 51.904
- Πόντοι
- 27.261
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Τράβα ρε μπουλη να φωνάξεις την μαμά σου.....κάθεσαι και απαντάς σοβαρά και κάνεις διάλογο με το κάθε χρυσαυγίτικο ναυάγιο εδώ ή σπαμάρεις και εσύ;
γράφει ο άλλος μια εντελώς ηλίθια και ανούσια γενικότητα επιπέδου ελληνικού καφενείου και τάξης δημοτικού και θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις διάλογο πάνω σε αυτήν; τι να πω...
Α στις αναλύσεις παιδάκι μου, δεν σκαμπάζεις από τέτοια. Κούνα καμμια σημαία μπας κ σε βάλουν εξαμηνιτη κάπου....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Dute suge vreo pula curva de doi leiΣτο διόρθωσα μωρή σαφρακιασμένη μπαμπόγρια.
Τυπε αλλαξε συριζο-παπουτσια γιατι εισαι μεγαλο νουμερο....κλωνε εχεις παρει αμπαριζα ολα τα κομματα, επειδη δε σου βγαινει η φασουλα
καλος νεοδημοκρατικος σιχαμερος χλαπαρχιδας εισαι και εσυ βλεπω.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!
δεν πας παλι στην τρυπουλα σου, που θυμηθηκες μετα απο 10 χρονια να βγαλεις κεφαλακι και να ξεπλυνεις το πουστοκομμα και τον ηλιθιοτερο εβερ, πουστοκουλοϊο σας ?
μπουχιστορυ live
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεξιος Βασιλοφρων και μη καπιταλιστης? Εγω παραμενω δεξιος...... Αντιλαμβανεσαι πλεον οτι δεν συγκαταλεγεσαι στο κλαμπ των λογικων..... Σε λιγο θα λες οτι εισαι βασιλοκομμουνιστης σαν το πατερα της Βουλτεψης.....Εμ ο δεξιός ο μπατιρης που είναι μεροκαματιάρης μια ζωή κ ψηφίζει άκρως καπιταλιστικά συστήματα;; Αυτός δεν είναι ψυχασθενής;;;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
K οπαδός του Ιωάννη Μεταξά όπως έγραψες κάποτε άρα και δικτατορικού εισαιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεξιος Βασιλοφρων και μη καπιταλιστης? Εγω παραμενω δεξιος......
Γιατι ειπα σε καποιο σχολιο του 2022 οτι δεν θαυμαζω τον Ιωαννη Μεταξα? Αντιλαμβανεσαι οτι επειδη ειμαι καλος στην ιστορια μπορω να σου απαντησω.... ο Ιωαννης Μεταξας πηρε ψηφο εμπιστοσυνης και εγινε πρωθυπουργος...... δεν βαραγε κατι φτωχοπακια οπως ο Κασιδιαρης ουτε βιαζε και σκοτωνε οπως ο Βελουχιωτης.....K οπαδός του Ιωάννη Μεταξά όπως έγραψες κάποτε άρα και δικτατορικού εισαι
Και στο κατω κατω εσυ εκανες διαχωρισμο Μεταξυ Βασιλοφρονων και Μητσοτακικων εγω δεν εκανα....
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
ΧΑ ΧΑ to είπε πιο παλιά;; Το εγκλημα παραγράφεται στην εικοσαετία.....όπως κάτι άλλοι εδώ το 2014 έβριζαν την Ουκρανία κ τώρα τα λένε γύριστα εδώ...Γιατι ειπα σε καποιο σχολιο του 2022 οτι δεν θαυμαζω τον Ιωαννη Μεταξα?
Δεν το γυρισα καθολου, δεν με ρωτησες εαν πιστευω στο Μεταξα.... θεωρησες οτι δεν θα πιστευω...... και το προσπερασες.... Ισα ισα επρεπε να πονηρευτεις οτι ειμαι δεξιος και βασιλοφρων...... Σε απειρα ποστ μου χρησιμοποιω το ορο "εαμο-βουλγαροι" που μυριζει ακρα δεξια....ΧΑ ΧΑ to είπε πιο παλιά;; Το εγκλημα παραγράφεται στην εικοσαετία.....όπως κάτι άλλοι εδώ το 2014 έβριζαν την Ουκρανία κ τώρα τα λένε γύριστα εδώ...
Ρε συ το δημοψηφισμα του Δεκεμβριου 1974 το θυμασαι η μπα?Ισα ισα επρεπε να πονηρευτεις οτι ειμαι δεξιος και βασιλοφρων......
εγω σαν ονειρο ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Αριστεροί και κουλικοι βγάλαμε λαβρακιΔεν το γυρισα καθολου, δεν με ρωτησες εαν πιστευω στο Μεταξα.... θεωρησες οτι δεν θα πιστευω...... και το προσπερασες.... Ισα ισα επρεπε να πονηρευτεις οτι ειμαι δεξιος και βασιλοφρων...... Σε απειρα ποστ μου χρησιμοποιω το ορο "εαμο-βουλγαροι" που μυριζει ακρα δεξια....
Να ένας δικτατορικος κ όχι κουλικος.
Ορμηξτε του
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Να οι κουλικοι ...τελικά βασιλικοί είναι....Ρε συ το δημοψηφισμα του Δεκεμβριου 1974 το θυμασαι η μπα?
εγω σαν ονειρο ...
Κ εγώ νόμιζα μόνο Μάνη Λακωνία ότι έχει βασιλικούς κ τους Σαρακατσάνους
Ποιοι κουλικοι να μου ορμηξουν? Πλακα κανεις τωρα?Αριστεροί και κουλικοι βγάλαμε λαβρακι
Να ένας δικτατορικος κ όχι κουλικος.
Ορμηξτε του
Εσυ θα μας εξηγησεις πως "δεξιος βασιλοφρων" εισαι εναντια στο καπιταλισμο?
Και κατι αλλο...... που δειχνει ποσο σκατενιος ανθρωπος εισαι..... Προσωπικα εσενα αν και διαφωνω μαζι σου.... δεν σε εχω προσβαλει χοντρα..... ισως μαλλον να ημουν πολυ διαλακτικος μαζι σου....
Και για να υποστηριξεις το παπαφιλιπς πηγες και εψαξες πριν 10 χρονια τι εγραφα και την πληροφορια που βρηκες την εκανες "πασα" στο παπαφιλιπς για να με "χτυπησει"..... επειδη ειδες οτι τσακωνομαι μαζι του (και οχι με εσενα)......
Ποσο φελλος εισαι? Νομιζεις οτι εχει καποια σημασια? Εδω ο Πιξι απο ακρα αριστερα εγινε βασταζος του Κυριακου και η Κουντουρα εγινε ΣΥΡΙΖΑ απο Βασιλοφρων....
....Σε εμενα κολλας που απο ενα κομμα της Δεξιας πηγα στο αλλο????
Τυπε οχι ημουν αγεννητος...Ρε συ το δημοψηφισμα του Δεκεμβριου 1974 το θυμασαι η μπα?
εγω σαν ονειρο ...