Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.876
Πόντοι
26.141
Βολκανο εχω προτεινε εμμεσα σε ολους τους αριστερους και ψυχοπαθεις του μπου, να επισκεφτουν την Αννα την Κανδαρακη..... ενα τηλεφωνο ειναι...:grin::grin::grin::grin::grin:

Πότε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία; | Δρ. Άννα Κανδαράκη​

Εμ ο δεξιός ο μπατιρης που είναι μεροκαματιάρης μια ζωή κ ψηφίζει άκρως καπιταλιστικά συστήματα;; Αυτός δεν είναι ψυχασθενής;;;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
κάθεσαι και απαντάς σοβαρά και κάνεις διάλογο με το κάθε χρυσαυγίτικο ναυάγιο εδώ ή σπαμάρεις και εσύ;

γράφει ο άλλος μια εντελώς ηλίθια και ανούσια γενικότητα επιπέδου ελληνικού καφενείου και τάξης δημοτικού και θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις διάλογο πάνω σε αυτήν; τι να πω...
Ξερω και εγω.... εχω την ρομαντικη αποψη....μηπως και του πω κατι και βαλει το μυαλο του να δουλευει.... ειμαι ρομαντικος.... τελοσπαντων.... ισως να εχεις δικιο..... στα 30 ο αλλος θα βαλει μυαλο.....???

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εμ ο δεξιός ο μπατιρης που είναι μεροκαματιάρης μια ζωή κ ψηφίζει άκρως καπιταλιστικά συστήματα;; Αυτός δεν είναι ψυχασθενής;;;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
Ο Δεξιος ο μπατιρακος ελπιζει την μια γκαρσονεριουλα να την κανει 2 με την εργασια του..... ο αριστερος ελπιζει να καθεται και να πληρωνεται με επιδοματα..... βρες μου ποιος ειναι ο μαλακας....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.876
Πόντοι
26.141
Ο Δεξιος ο μπατιρακος ελπιζει την μια γκαρσονεριουλα να την κανει 2 με την εργασια του..... ο αριστερος ελπιζει να καθεται και να πληρωνεται με επιδοματα..... βρες μου ποιος ειναι ο μαλακας....
O πρωτος:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
129
Like
51.904
Πόντοι
27.261
me-lol.gif

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ξερω και εγω.... εχω την ρομαντικη αποψη....μηπως και του πω κατι και βαλει το μυαλο του να δουλευει.... ειμαι ρομαντικος.... τελοσπαντων.... ισως να εχεις δικιο..... στα 30 ο αλλος θα βαλει μυαλο.....???

μυαλο δεν είχαν και δεν θα βάλουν ποτέ. το έχουμε πει, τα τελευταία χρόνια τους δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να αποδείξουν ότι έχουν λιγάκι μυαλό και αυτοί διαγωνίζονται καθημερινά στην βλακεία αποδεικνύοντας κάθε φορά ότι απομακρύνονται απ την πραγματικότητα όλο και περισσότερο χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνουν. μια τα αντιμνημόνια και το ξεβρώμισμα του τόπου απ την ΧΑ και ο καθημερινός τους αγώνας εδώ μέσα να μας πουν ότι δεν είναι ναζιστές, μια η πανδημία και ο ιός και ο καθημερινός τους αντιεμβολιαστικός τους αγώνας να μας πουν ότι δεν υπάρχει ιός και είμαστε όλοι πρόβατα (εκτός απ αυτούς) και φταίει ο κούλης για όλα, μια ο πόλεμος στην ουκρανία, ο χαζοχαρούμενος πουτινισμός τους και ο βομβαρδισμός με fake news. τους απαντάς σε κάθε συζήτηση με επιχειρήματα και άρθρα και στην καλύτερη θα σε βρίσουν και μετά από λίγο θα ξαναπούν ακριβώς το ίδιο και θα βάλουν ακριβώς το ίδιο fake news. είναι ο ορισμός του τρολ και του flaming. και εσύ κάνεις διάλογο.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ποια είναι αυτή πάλι;; Μία τε αυτήν μια με τον Κασιδιάρη απορώ πως το 43 τοις εκατό ασχολείται με το ένα τοις εκατό;;:confused:
Η Κανδαρακη ειναι η ψυχολογος που εβαλα βιντεο πριν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
129
Like
51.904
Πόντοι
27.261
1654519463533.png

Τυπε για τον κωλο σου μιλαγε η Μαλβινα
κλωνε εχεις παρει αμπαριζα ολα τα κομματα, επειδη δε σου βγαινει η φασουλα :confused:
καλος νεοδημοκρατικος σιχαμερος χλαπαρχιδας εισαι και εσυ βλεπω.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!! :2funny:
δεν πας παλι στην τρυπουλα σου, που θυμηθηκες μετα απο 10 χρονια να βγαλεις κεφαλακι και να ξεπλυνεις το πουστοκομμα και τον ηλιθιοτερο εβερ, πουστοκουλοϊο σας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom