Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ψόφα να στήσουμε γλέντι ρε συριζόπανο.

Ρε μλκ εκτός από ψυχασθενής είσαι και βαρετός... κουράζεις πολύ.
Ρούφα τις πούτσες που σου δίνουνε και βγάλε το σκασμό, δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.

px75-1.jpg

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Εμφύλιο θα έχουν τα ναζιδια σε λίγο και οι εδώ Κουλομαχοι σε απόγνωση μην ξερνώντας ποια πλευρά θα ειναι στην σωστή ….. τικ τακ τικ τακ :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

Συνημμένα

• 18E7F277-950D-49DA-9D6D-37C46FF85BB2.jpeg
    18E7F277-950D-49DA-9D6D-37C46FF85BB2.jpeg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Εμφύλιο θα έχουν τα ναζιδια σε λίγο και οι εδώ Κουλομαχοι σε απόγνωση μην ξερνώντας ποια πλευρά θα ειναι στην σωστή ….. τικ τακ τικ τακ :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

για να το λέει το ρωσοτρολ laralara, ετσι θα είναι

δείτε και τι άλλα ανεβάζει και θα καταλάβετε για την εγκυρότητα της ενημέρωσης που προσφέρει. ρώσικη προπαγάνδα και fake news στα καλύτερά της.

ΥΓ: Όσο και να κρύβεις τις πηγές σου θα τις βρίσκω για να σε ξεφτιλίζω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.323
Πόντοι
6.256
Για να βλέπω τιποτένια πουτινάκια σαν εσένα να κλαψουρίζουν όλη μέρα.
Αν τελειωσει ο πολεμος θα πρεπει μετα να σου βρει κατι ο κουλης για να περνας την ωρα σου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.323
Πόντοι
6.256
Συγκλονιστικα στοιχεια. Στην ΕΡΤ ελεγε οτι απο το 2009 στην Ελλαδα πολλες χιλιαδες λιγοτερες γεννησεις καθε χρονο. Εσυ με τους Πσκιστανους σου δεν βολευεσαι να βοηθησεις την πατριδα; Θελεις Ουκρανους Αρειους; Εισαι και ρατσιστης φασιστακι;
Ο ρχ 25 πόντοι να ναι κι οτι να ναι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.061
Πόντοι
3.506
Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.
Ήμουν Βιλνιους την περασμένη βδομάδα. Γεμάτο μεγάλα SUV με ουκρανικές πινακίδες. Είδα και άντρες επίσης.

Από οικογένεια γνωστής μου που έφυγε την πρώτη μέρα,τις πρώτες ώρες του πολέμου ,πολλοί άντρες την κάνανε με τις οικογένειες η χωρίς. Είναι μια χώρα με 40 εκατ πληθυσμό και παρά μα παρά πολύ μαύρο χρήμα,όποτε υπάρχουν και οι πλούσιοι. Και προφανώς σου κάνει εντύπωση η X5 και όχι ο μέσος Ουκρανός που θα δουλέψει σε κανα βενζινάδικο για να επιβιώσει .

Και να ξεκαθαρίσω ότι ο γλειφομουνιξ δε κάνει διακρίσεις ,όλα τα μουνια είναι ίδια για μένα. Κουτόχορτο να μη μας πουλανε και οι «απελευθερωτές» και οι «αθώες περιστερες»

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.161
Πόντοι
1.686
Η Ουκρανία είχε πληθυσμό 44,13 εκατ. το 2020

Όταν έγινε η πτώση της ΕΣΣΔ είχε 51,4 εκατ. περίπου
και μετανάστευσαν πολλοί και πολλές μετά
την πτώση της ΕΣΣΔ και πήγαν σε Καναδά, ΗΠΑ
Ευρώπη κτλπ.

Με τον πόλεμο του 2022 , έφυγαν συνολικά πάνω από 5 εκατ.
οι περισσότεροι πήγαν στην Πολωνία

ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα ΕΙΡΗΝΗ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τύπε, επειδή πολύ μιλας και κουράζεις με τα ποστ σου... μήπως ν' αρχίσεις να βάζεις κι εσύ τίποτα στο στόμα σου να ησυχάσουμε;

px75-1.jpg
1653842342140.png

Τυπε, εσυ και πιξι, ειστε λουγκρες κραγμενες απο φωτογραφια που βαζεις.... δεν ασχολουμαι πλεον με ΛΟΑΤΚΙΔΕΣ..... πηγα να κανω ενα καλο και να γινει μια επανενωση αλλα βλεπω μαλλον οτι και οι 2 σας ειστε τοξικες πουσταρες..... Εχω αρχισει να πιστευω οτι και οι 2 ψαρευεται εδω μεσα φρεσκο κρεας. Ας προσεχoy ο μουνοχαλαστης και ο John, μην βρεθουν ναρκωμενοι και γαμημενοι σε συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:.... Ελπιζω να γλυτωσε απο να νυχια σου ο πιξι και να με βγαλει λαθος.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Η Ουκρανία είχε πληθυσμό 44,13 εκατ. το 2020

Όταν έγινε η πτώση της ΕΣΣΔ είχε 51,4 εκατ. περίπου
και μετανάστευσαν πολλοί και πολλές μετά
την πτώση της ΕΣΣΔ και πήγαν σε Καναδά, ΗΠΑ
Ευρώπη κτλπ.

Με τον πόλεμο του 2022 , έφυγαν συνολικά πάνω από 5 εκατ.
οι περισσότεροι πήγαν στην Πολωνία

ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα ΕΙΡΗΝΗ
Απο το κακο στο χειροτερο πανε ...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ρε μλκ εκτός από ψυχασθενής είσαι και βαρετός... κουράζεις πολύ.
Ρούφα τις πούτσες που σου δίνουνε και βγάλε το σκασμό, δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.

px75-1.jpg
Τελικα ποιο ειναι το σχεδιο οου? Να δειξει οτι εισαι ευκαιρος σε αλλους ΛΟΑΤΚΙ του μπου μιας και δεν γαμας πλεον τον Πιξι?

Πρεπει να πατε σε συμβουλο γαμου και να βρειτε, αλλιως εχετε κουρασει και εχετε γινει τοξικοι.... Δεν μας ενδιαφερει τοσα cm ειναι η κωλοτρυπιδα σας ουτε πια αλλη ανωμαλια κανετε στο κρεβατι σας. Υποψιαζομαι οτι μετα το γαμησι ο Πιξι σου ζηταει να τον κατουρησεις και εσυ τρως να σκατα του απο το πατωμα..

Ειστε και οι 2 αρρωστοι και ανωμαλοι.... πρεπει να πατε στο γιατρο για να γινετε καλα... ΟΧΙ ΑΛΛΑ SHOW....

Δες αυτο το ντοκυμαντερ μηπως βαλει καποια πραγματα σε μια ταξη...

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
βάσει ποιου δικαίου αναφέρεις περιοχές της ουκρανίας ως ρώσικες;
Βάση του δικαίου του ισχυρού. Αυτό το δίκαιο μια ζωή καταλαβαίνετε εσείς τα Δυτικο-Αμερικανικά σκουπίδια. Το ίδιο αυτό δικαίο που χρησιμοποιήσατε και ισοπεδώσατε τόσες χώρες.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.
Μήπως δίνουμε ως κράτος επιδόματα στους Ουκρανούς πρόσφυγες ως ευγενική προσφορά του πακέτου στήριξης;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε ρε συριζαυγίτη.
Εσυ εδωσες δικαιωματα σε αυτο το καθαρμα να μας κανει να υποθετουμε τα παντα.... και δεν μας λες τι παιζει με αυτον το τρελο....

Κινδυνευουμε Πιξι, ειναι ο τυπος δημοσιος κινδυνος? Ειναι ζιγκολο? Ποιος ειναι αυτος ο φουκαριακης περα απο τρελος?

Προσεχε τυπε, μπορει να εισαι αρσενικος ή γκεουλας αλλα δεν αξιζει να μπλεκεις με ατομα συριζο-ανωμαλα.... Καλα εκανες που εφυγες απο την αριστερα....

Τυπε μηπως εχει τιποτε φωτογραφιες δικες σου σε προσωπικες στιγμες και θελει τις δημοσιοποιησει για να σε μειωσει? Προσεχε, Πιξι....

Εγω παντως αντιλαμβανομαι οτι Ο Φουκαριαρης εχει το μυαλο του Κωνσταντινεα

Τελευταία τροποποίηση:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μήπως δίνουμε ως κράτος επιδόματα στους Ουκρανούς πρόσφυγες ως ευγενική προσφορά του πακέτου στήριξης;
εΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΚΕ ΑΕ

Η απίστευτη απάντηση Βρούτση στον βουλευτή ΚΚΕ Κατσώτη, που ζητά να παίρνουν εθνικη σύνταξη &οι αλλοδαποί​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom