Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Σου γυρίζω το ξεφτύλα. Ευκολάκι για φουκαριάρη...
Όχι δεν είμσι κλώνος
Ποιός σου μίλησε εσένα ρε τίποτα που πετάγεσαι σα την πούτσα;
Σου γυρίζω το ξεφτύλα. Ευκολάκι για φουκαριάρη...
Όχι δεν είμσι κλώνος
Ψόφα να στήσουμε γλέντι ρε συριζόπανο.
Εκτός από φουκαριάρης είσαι και ανοϊκός?Ποιός σου μίλησε εσένα ρε τίποτα που πετάγεσαι σα την πούτσα;
Πες κι άλλες μαλακίες να γελάσουμεΠοιός σου μίλησε εσένα ρε τίποτα που πετάγεσαι σα την πούτσα;
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Εμφύλιο θα έχουν τα ναζιδια σε λίγο και οι εδώ Κουλομαχοι σε απόγνωση μην ξερνώντας ποια πλευρά θα ειναι στην σωστή ….. τικ τακ τικ τακ
Αν τελειωσει ο πολεμος θα πρεπει μετα να σου βρει κατι ο κουλης για να περνας την ωρα σουΓια να βλέπω τιποτένια πουτινάκια σαν εσένα να κλαψουρίζουν όλη μέρα.
Ο ρχ 25 πόντοι να ναι κι οτι να ναιΣυγκλονιστικα στοιχεια. Στην ΕΡΤ ελεγε οτι απο το 2009 στην Ελλαδα πολλες χιλιαδες λιγοτερες γεννησεις καθε χρονο. Εσυ με τους Πσκιστανους σου δεν βολευεσαι να βοηθησεις την πατριδα; Θελεις Ουκρανους Αρειους; Εισαι και ρατσιστης φασιστακι;
Ήμουν Βιλνιους την περασμένη βδομάδα. Γεμάτο μεγάλα SUV με ουκρανικές πινακίδες. Είδα και άντρες επίσης.Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.
Τύπε, επειδή πολύ μιλας και κουράζεις με τα ποστ σου... μήπως ν' αρχίσεις να βάζεις κι εσύ τίποτα στο στόμα σου να ησυχάσουμε;
Απο το κακο στο χειροτερο πανε ...Η Ουκρανία είχε πληθυσμό 44,13 εκατ. το 2020
Όταν έγινε η πτώση της ΕΣΣΔ είχε 51,4 εκατ. περίπου
και μετανάστευσαν πολλοί και πολλές μετά
την πτώση της ΕΣΣΔ και πήγαν σε Καναδά, ΗΠΑ
Ευρώπη κτλπ.
Ukraine Population 1950-2022
Chart and table of Ukraine population from 1950 to 2022. United Nations projections are also included through the year 2100.www.macrotrends.net
Με τον πόλεμο του 2022 , έφυγαν συνολικά πάνω από 5 εκατ.
οι περισσότεροι πήγαν στην Πολωνία
Situation Ukraine Refugee Situation
data.unhcr.org
ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα ΕΙΡΗΝΗ
Τελικα ποιο ειναι το σχεδιο οου? Να δειξει οτι εισαι ευκαιρος σε αλλους ΛΟΑΤΚΙ του μπου μιας και δεν γαμας πλεον τον Πιξι?Ρε μλκ εκτός από ψυχασθενής είσαι και βαρετός... κουράζεις πολύ.
Ρούφα τις πούτσες που σου δίνουνε και βγάλε το σκασμό, δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.
Βάση του δικαίου του ισχυρού. Αυτό το δίκαιο μια ζωή καταλαβαίνετε εσείς τα Δυτικο-Αμερικανικά σκουπίδια. Το ίδιο αυτό δικαίο που χρησιμοποιήσατε και ισοπεδώσατε τόσες χώρες.βάσει ποιου δικαίου αναφέρεις περιοχές της ουκρανίας ως ρώσικες;
Μήπως δίνουμε ως κράτος επιδόματα στους Ουκρανούς πρόσφυγες ως ευγενική προσφορά του πακέτου στήριξης;Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.
Εσυ εδωσες δικαιωματα σε αυτο το καθαρμα να μας κανει να υποθετουμε τα παντα.... και δεν μας λες τι παιζει με αυτον το τρελο....Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε ρε συριζαυγίτη.
εΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΚΕ ΑΕΜήπως δίνουμε ως κράτος επιδόματα στους Ουκρανούς πρόσφυγες ως ευγενική προσφορά του πακέτου στήριξης;