Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μπραβο τους που αγωνιστηκαν οι Ουκρανοι. Θα μπορουσαν να τα παρατησουν. Δεν το εκαναν.
Να τελειωσει ο πολεμος, η Ρωσια φυσικα να κρατησει με κατοχη τις ανατολικες ρωσικες περιοχες της Ουκρανιας.
Κι εδω ειμαστε παλι. Μπορει οι Δυτικοι να τα δωσουν πισω τα εδαφη στην Ουκρανια.
Οπως ακριβως εδωσαν πισω το Κοσοβο στη Σερβια και τα κατεχομενα πισω στην Κυπριακη Δημοκρατια, 48 χρονια τωρα.
Μιλας σαν τριτο παρατηρητης για τους ουκρανους χωρις τους ουκρανους.

Οι ουκρανοι δεν θελουν να κλαιγονται στο ΟΗΕ οπως οι ελληνες για την (τουρκικη) εισβολη.

Ολα εχουν να κανουν με την Ισχυ των οπλων. Οι ελληνες και οι σερβοι ειτε φοβουνται ειτε θεωρουν οι δεν ειναι καταλληλη ευκαιρια να πολεμησουν τους τουρκαλβανους...

Οι ουκρανοι πολεμουν και μου θυμιζουν τους ελληνες του 1821..... "Νικη ή Θανατος" ελεγαν οι Μανιατες...

Προφανως οι ουκρανοι δεν νοιαζονται εαν το μακαρονακι ειναι φθηνο στην Ελλαδα και θελουν να πολεμησουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εχω.
Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια.
Σταμάτα να απαξιώνεις το τι συμβαινει στην ουκρανια επειδη η δυση (και η ρωσια φυσικα) δεν έκαναν τιποτα για την κύπρο, ή γιατί οι ηπα (και η ρωσια φυσικα) εισβάλανε στο αφγανισταν ή γιατί οι αρειανοί χτυπήσαν τον πλούτωνα.
Έλεος
Ας το επαναλαβω τοτε αλλη μια.
Η Τουρκια κατεχει τη Βορεια Κυπρο. Εχει την σημαια της, και πυροβολαει και σκοτωνει εν ψυχρω οποιον παει να την κατεβασει. Εχει τα τουρκικα σχολεια της. Τα τζαμια της. Το νομισμα της. Εκτοπιζοντας ΕλληνοΚυπριους, κλεινοντας τις εκκλησιες, δεν ομιλειται πλεον η ελληνικη γλωσσα. 48 χρονια το κανει αυτο, ανενοχλητη, χωρις συνεπειες, οι Δυτικοι μια χαρα συνεργαζονται μαζι της.
Η Ρωσια πλεον θα κανει αυτο στις ανατολικες περιοχες που κατεχει.
Και εχετε το θρασος μερικοι να λετε βασει ποιου Δικαιου θα το κανει και να στρουθοκαμηλιζετε;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εχω.
Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια.
Σταμάτα να απαξιώνεις το τι συμβαινει στην ουκρανια επειδη η δυση (και η ρωσια φυσικα) δεν έκαναν τιποτα για την κύπρο, ή γιατί οι ηπα (και η ρωσια φυσικα) εισβάλανε στο αφγανισταν ή γιατί οι αρειανοί χτυπήσαν τον πλούτωνα.
Έλεος
Ξεφυγες σημερα και απαντας στους Πουτινικους,,,,,, ΣΕΜΝΑ....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλας σαν τριτο παρατηρητης για τους ουκρανους χωρις τους ουκρανους.

Οι ουκρανοι δεν θελουν να κλαιγονται στο ΟΗΕ οπως οι ελληνες για την (τουρκικη) εισβολη.

Ολα εχουν να κανουν με την Ισχυ των οπλων. Οι ελληνες και οι σερβοι ειτε φοβουνται ειτε θεωρουν οι δεν ειναι καταλληλη ευκαιρια να πολεμησουν τους τουρκαλβανους...

Οι ουκρανοι πολεμουν και μου θυμιζουν τους ελληνες του 1821..... "Νικη ή Θανατος" ελεγαν οι Μανιατες...

Προφανως οι ουκρανοι δεν νοιαζονται εαν το μακαρονακι ειναι φθηνο στην Ελλαδα και θελουν να πολεμησουν.
Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες. Και για τους Σερβους. Αν βρουν την καταλληλη ευκαιρια, φυσικα δεν θα μεινουν αδρανεις.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Επι του πρακτεου. Τα Κατεχομενα στην Κυπρο ανηκουν ουσιαστικα στην Τουρκια, χωρις να τα αναγνωριζει κανεις. 48 χρονια. Μια και μιλησες για νομικη βαση.
Τις ρωσικες ανατολικες περιοχες της Ουκρανιας, θα τις κατεχει εφεξης η Ρωσια. Χωρις καμια νομικη βαση.
Οταν η Δυση επιβαλλει την επιστροφη των εδαφων στην Κυπριακη Δημοκρατια, το ξανασυζηταμε.

εντάξει καταλάβαμε. ο επόμενος παρακαλώ.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η Τουρκια κατεχει τη Βορεια Κυπρο. Εχει την σημαια της, και πυροβολαει και σκοτωνει εν ψυχρω οποιον παει να την κατεβασει. Εχει τα τουρκικα σχολεια της. Τα τζαμια της. Το νομισμα της. Εκτοπιζοντας ΕλληνοΚυπριους, κλεινοντας τις εκκλησιες, δεν ομιλειται πλεον η ελληνικη γλωσσα. 48 χρονια το κανει αυτο, ανενοχλητη, χωρις συνεπειες, οι Δυτικοι μια χαρα συνεργαζοται μαζι της.
Και εχετε το θρασος μερικοι να λετε βασει ποιου Δικαιου θα το κανει και να στρουθοκαμηλιζετε;
Το ξαναλεω αλλη μια φορα στο Ποστ....

Την αμερικη δεν την συμφερει για τα δικα της συμφεροντα να διαλυσει την νοτιανατολικη πτερυγα του ΝΑΤΟ για τα δικα της συμφεροντα. Θελει οι 2 χωρες να συνεργαζονται ή τουλαχιστον να μην μαλωνουν ετσι ωστε να πολεμουν απο κοινου το ρωσσο....

Δεν θα μπει στην διαδικασια να παρει το μερος κανενος ειτε της τουρκιας ειτε της Ελλαδος..... Ειναι Ηθικο? Οχι, ειναι ρεαλιστικο. Και απο ποτε η ηθικη εχει καποια σχεση με την πολιτικη?

Ακομα και οι ρολοι αντριστρεφονταν και εμεις μπεναμε στην ανατολικη θρακη παλι το ιδιο θα ελεγε η Αμερικη ¨βρειτε τα μεταξυ σας"...

Το προβλημα δεν ειναι η Αμερικη αλλα εμεις που ακουγοντας την αριστερα γιναμε μαλθακοι

Στην ουκρανια το σκηνικο ειναι αλλιως.... με την ουκρανια η Αμερικη βρισκεται στην αυλη της ρωσσιας.... με την ουκρανια οι ρωσσοι κανουν μια προελαση των δυτικων προς την μοσχα δυσκολη.....

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η Τουρκια κατεχει τη Βορεια Κυπρο. Εχει την σημαια της, και πυροβολαει και σκοτωνει εν ψυχρω οποιον παει να την κατεβασει. Εχει τα τουρκικα σχολεια της. Τα τζαμια της. Το νομισμα της. Εκτοπιζοντας ΕλληνοΚυπριους, κλεινοντας τις εκκλησιες, δεν ομιλειται πλεον η ελληνικη γλωσσα. 48 χρονια το κανει αυτο, ανενοχλητη, χωρις συνεπειες, οι Δυτικοι μια χαρα συνεργαζονται μαζι της.
Λενε οτι το μουστακι ειναι ο Φερετζες του Πουστη....

Το διεθνες δικαιο ειναι ο φερετζες του Δυνατου...... Ακομα και εαν εχεις δικιο σαν Πουτιν εαν δεν επικαλεσθεις το διεθνες δικαιο δεν κερδιζεις την κοινη γνωμη της Δυσης και χανεις το δικιο σου ακομα και εαν εχεις δικιο επι της ουσιας....

....Και ο Πουτιν εχασε το δικαιο που ειχε με το μερος του οταν εισεβαλε σε ολη την ουκρανια και οχι μονο στο ντονμπας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Λενε οτι το μουστακι ειναι ο Φερετζες του Πουστη....

Το διεθνες δικαιο ειναι ο φερετζες του Δυνατου...... Ακομα και εαν εχεις δικιο σαν Πουτιν εαν δεν επικαλεσθεις το διεθνες δικαιο δεν κερδιζεις την κοινη γνωμη της Δυσης και χανεις το δικιο σου ακομα και εαν εχεις δικιο επι της ουσιας....

....Και ο Πουτιν εχασε το δικαιο που ειχε με το μερος του οταν εισεβαλε σε ολη την ουκρανια και οχι μονο στο ντονμπας
Αυτο οτι ο Πουτιν επρεπε να μεινει μονο στις ανατολικες ρωσικες περιοχες της Ουκρανιας το ειχα γραψει απο τους πρωτους. Οπως και αλλοι εγραψαν οτι επρεπε να κανει οτι με την Κριμαια, και κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα. Οτι επιτεθηκε σε ολη την Ουκρανια, εχασε.
Ας τελειωσει ο πολεμος, και ας μεινουν οι πολεμοχαρεις Αρχιστρατηγοι εδω να κλαψουριζουν για το Δικαιο και τις χαμενες πατριδες στα ανατολικα.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Επι του πρακτεου. Τα Κατεχομενα στην Κυπρο ανηκουν ουσιαστικα στην Τουρκια, χωρις να τα αναγνωριζει κανεις. 48 χρονια. Μια και μιλησες για νομικη βαση.
Τις ρωσικες ανατολικες περιοχες της Ουκρανιας, θα τις κατεχει εφεξης η Ρωσια. Χωρις καμια νομικη βαση.
Οταν η Δυση επιβαλλει την επιστροφη των εδαφων στην Κυπριακη Δημοκρατια, το ξανασυζηταμε.
Η ΔΥΣΗ μπορει να επιβαλλει κυρωσεις στους τουρκους οπως ειχε επιβαλλει μεχρι το 1982.....

Μετα μπηκε ο ρεαλισμος στην μεση....και ειπαν Οι δυτικοι ...."δεν σκιζονται οι ελληνες να απελευθερωσουν την Βορεια Κυπρο, θα συνεχισμουμε εμεις τις κυρωσεις και να χανουμε μπακαγιοκο?"

Η Δυση θα σε βοηθησει εαν εσυ τους πεταξεις στην Θαλασσα. Πρεπει να ορισουμε και τι βοηθεια θελουμε απο την Δυση?

Να στελνει η ΔΥΣΗ φανταρακια να πολεμανε εκ μεορυς μας και εμεις να πινουμε καφε δεν παιζει..... Η ΔΥση εαν δει οτι την συμφερει να ειναι με την Ελλαδα κοντα θα σου δωσει φ35 για να την χτυπησει την τουρκια.... αλλα μεχρι εκει..... και μετα θα αναγνωρισει την νικη μας στο πεδιο....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
ok...
κι οι ισπανοί κατέλαβαν παράνομα όλη την κεντρική και νότια αμερική.
οι άγγλοι την ινδία.
οι ιάπωνες στο βππ τεράστια κομμάτια της κίνας.
οι ρώσοι μετέτρεψαν σε σοβιετία όλη την ανατολική ευρώπη.
οι αθηναίοι έσφαξαν τους μιλήσιους "αναίτια".
οι ρωμαιοι κατέλαβαν (ας πούμε ένα από όλα) το σημερινό ισραήλ.
και κάπου σε ένα μακρινό γαλαξία far far away, οι τζεντάι μάχονται το death star που καταστρέφει πλανήτες.

οπότε να πάνε να γαμηθούν οι ουκρανοί γιατί στρουθοκαμηλίζουμε
και αύριο οι χ,y,z...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η ΔΥΣΗ μπορει να επιβαλλει κυρωσεις στους τουρκους οπως ειχε επιβαλλει μεχρι το 1982.....

Μετα μπηκε ο ρεαλισμος στην μεση....και ειπαν Οι δυτικοι ...."δεν σκιζονται οι ελληνες να απελευθερωσουν την Βορεια Κυπρο, θα συνεχισμουμε εμεις τις κυρωσεις και να χανουμε μπακαγιοκο?"

Η Δυση θα σε βοηθησει εαν εσυ τους πεταξεις στην Θαλασσα. Πρεπει να ορισουμε και τι βοηθεια θελουμε απο την Δυση?

Να στελνει η ΔΥΣΗ φανταρακια να πολεμανε εκ μεορυς μας και εμεις να πινουμε καφε δεν παιζει..... Η ΔΥση εαν δει οτι την συμφερει να ειναι με την Ελλαδα κοντα θα σου δωσει φ35 για να την χτυπησει την τουρκια.... αλλα μεχρι εκει..... και μετα θα αναγνωρισει την νικη μας στο πεδιο....
Ακριβως. Και εκτος απο τον πολεμο, υπαρχει και η συμβιβαστικη λυση, τυπου σχεδιο Ανναν. Κατι θα δωσει και κατι θα παρει η καθε πλευρα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αυτο οτι ο Πουτιν επρεπε να μεινει μονο στις ανατολικες ρωσικες περιοχες της Ουκρανιας το ειχα γραψει απο τους πρωτους. Οπως και αλλοι εγραψαν οτι επρεπε να κανει οτι με την Κριμαια, και κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα. Οτι επιτεθηκε σε ολη την Ουκρανια, εχασε.
Ας τελειωσει ο πολεμος, και ας μεινουν οι πολεμοχαρεις Αρχιστρατηγοι εδω να κλαψουριζουν για το Δικαιο και τις χαμενες πατριδες στα ανατολικα.
Δεν μπορει να τελειωσει ο πολεμος για διαφορους λογους..... εισβαλοντας ο πουτιν σε ολη την ουκρανια.... εγινε απροβλεπτος..... τωρα ολοι οι ευρωπαιοι αναρωτιουνται ποτε και εαν θα ερθει η σειρα τους.... για αυτο μπαινουν σε ΝΑΤΟ σουηδοι και φιλανδοι...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ακριβως. Και εκτος απο τον πολεμο, υπαρχει και η συμβιβαστικη λυση, τυπου σχεδιο Ανναν. Κατι θα δωσει και κατι θα παρει η καθε πλευρα.
Συμβιβασμο με την τουρκια δεν μπορει να κανεις. Μπορεις να κανει με την οποιαδηποτε χωρα αλλα οχι με την τουρκια.

Περι συμβιβασμου το ξεστομισες διοτι νομιζεις οτι οι τουρκοι σκεφτονται σαν Δυτικοι...

Οι τουρκοι σκεφτονται με την νοοτροπια της αγελης του Τζενκις Χαν..... το δκο μου δικο μου και δικο σου παλι δικο μου....

Χτες Ο Τζαβουσογλου μιλησε για διεκδικηση της Λεσβου... Καθε 2 χρονια βγαζουν και μια απαιτηση....

Εαν επρεπε να μπουμε ομως σε μια συμβιβαστικη λογικη, αυτη δεν θα ηταν η λυση Αναν.... Ειναι σαν να μου λες το κομμα των "τουρκων" της Δ.θρακης θα επρεπε να εχει εκ παραδρομης πρωθυπουργο στην Ελλαδα μαζι με καποιον ελληνα.... Δεν μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ομως το 90% με το 10% οπως θελουν οι τουρκοι.

Οι τουρκοι θελουν να μην φυγει και ο στρατος κατοχης της Κυπρου. Τι ειδους συμβιβασμος ειναι το νεο κρατος που θα προκυψει να ειναι ομηρος ενος ξενου στρατου...

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
690
Πόντοι
311
Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Συμβιβασμο με την τουρκια δεν μπορει να κανεις. Μπορεις να κανει με την οποιαδηποτε χωρα αλλα οχι με την τουρκια.

Περι συμβιβασμου το ξεστομισες διοτι νομιζεις οτι οι τουρκοι σκεφτονται σαν Δυτικοι...

Οι τουρκοι σκεφτονται με την νοοτροπια της αγελης του Τζενκις Χαν..... το δκο μου δικο μου και δικο σου παλι δικο μου....

Χτες Ο Τζαβουσογλου μιλησε για διεκδικηση της Λεσβου... Καθε 2 χρονια βγαζουν και μια απαιτηση....

Εαν επρεπε να μπουμε ομως σε μια συμβιβαστικη λογικη, αυτη δεν θα ηταν η λυση Αναν.... Ειναι σαν να μου λες το κομμα των "τουρκων" της Δ.θρακης θα επρεπε να εχει εκ παραδρομης πρωθυπουργο στην Ελλαδα μαζι με καποιον ελληνα.... Δεν μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ομως το 90% με το 10% οπως θελουν οι τουρκοι.

Οι τουρκοι θελουν να μην φυγει και ο στρατος κατοχης της Κυπρου. Τι ειδους συμβιβασμος ειναι το νεο κρατος που θα προκυψει να ειναι ομηρος ενος ξενου στρατου...

Τύπε, επειδή πολύ μιλας και κουράζεις με τα ποστ σου... μήπως ν' αρχίσεις να βάζεις κι εσύ τίποτα στο στόμα σου να ησυχάσουμε;

px75-1.jpg

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Τύπε, επειδή πολύ μιλας και κουράζεις με τα ποστ σου... μήπως ν' αρχίσεις να βάζεις κι εσύ τίποτα στο στόμα σου να ησυχάσουμε;

px75-1.jpg
Aυτο είναι το περίεργο, οτι τον έχουν στο στόμα και καταφέρνουν να μιλάνε ακόμη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Όντως φουκαριάρης φουκαριάρη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aυτο είναι το περίεργο, οτι τον έχουν στο στόμα και καταφέρνουν να μιλάνε ακόμη.
Να κι ο έτερος μετά φερετζέ...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Είμαι αυτή τη στιγμή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δίπλα μου είναι τρεις οικογένειες ουκρανών νεαροί άντρες με τις γυναίκες τους με τρία τζιπ μεγάλου κυβισμού και έχουνε παραγγείλει από το beach bar ότι μπορείτε να φανταστείτε. Απορώ τα λεφτά πού τα βρίσκουνε πρώτον και δεύτερο είναι νέοι γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν. Μάλλον τρώμε πολύ χόρτο και παρεμπιπτόντως είναι άξεστοι και πολύ εριστική με όλους. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Ενημερώνω ότι δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους ουκρανούς και θέλω να τελειώσει ο πόλεμος για να μην υποφέρουν οι οικογένειες από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά μάλλον μας πουλάνε πολύ παραμύθι.
Ότι Lexus και γενικά πολυτελή SUV κυκλοφορεί με UA πινακίδες,τα έχω δει και γω στην Πιερία...

Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά και έτσι

Να ναι καλά οι τύποι και ας πληρώνουμε 2,5€ την βενζίνη! Αρκεί να είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας.

Τους κόβω, όταν μαζευτούν πολλοί στην Ελλάδα,να κάνουν διαδήλωση για την μείωση των τιμών, λέγοντας πως δεν είναι τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται απ'τους Έλληνες βραβευμένους δημοσιογράφους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom