midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
Ντελιβερά της πλάκας με 5ε βγάζεις σαββατοκύριακο, άστα τα σάπια σου....Δε βγαινω για 5ευρω μανα μου
Ντελιβερά της πλάκας με 5ε βγάζεις σαββατοκύριακο, άστα τα σάπια σου....Δε βγαινω για 5ευρω μανα μου
Ρε μπαρόκ μπας κι είσαι κλώνος της πιξι+?? Όλο ψωλες κ τσιμπούκια ονειρεύεστε...
Τα μέλη του μπου είναι για τον πλούτο και το μπερκετιλίκι...Για χαζές τις έχεις Πάνε όπου έχει ακόμα κάποιο έστω πενιχρό χρήμα.. Καμμια Γερμανία Ολλανδία άντε και στο UK Ελλαδα τι να κάνουν να κόψουν την φτώχεια στα τρία? Δεν τρώγεται
Μην τα λες σε μενα ... ως οφειλα ειχα αφησει τα λουλουδακια μου μιας και συνοδευομουναΝΑΙ ρε μαλακα. Τι εισβολή? Εκεί οι ντόπιοι ρωσσοι (φερμένο από αλλού, αλλά μετά 45 χρόνια ντόπιοι πιάνονται) εκεί οι ρωσσοι ΑΠΕΚΡΟΥΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΉ των μολδαβων του Κισιναου στο Μπεντερι. Δεν κάναν οι ρωσσοι κάποια εισβολή στην μολντοβα
Συνεχεια εκει καταληγεις, οτι η ρχ ειναι αδερφηΔηλ για να γαμαει φτηνά ο κάθε Τάσος να γίνει και πόλεμος.. Ε όχι ρε μλκες. Καλύτερα αδερφαρα ξεσκισμενη σαν την PX
Με αλβανίδα δηλαδη δε χωρίζεις;εγώ ακόμα περιμένω τις ουκρανές...
που διάολο είναι αυτές οι αντροχωρίστρες?
Είμαι κάθετος.Με αλβανίδα δηλαδη δε χωρίζεις;
Θες οπωσδηποτε ουκρανή;
Κλωνος του βολκανο εισαι;Είμαι κάθετος.
Ουκρανία, μοζαμβίκη και νεπάλ
όχι κοντέ και λάγνε, δεν είμαι καν κλώνοςΚλωνος του βολκανο εισαι;
Ε μα παλικάρι, αμα θες να γαμήσεις και εσυ βάλε το χέρι στην τσέπη, δε θα σε δαγκώσουν τα καβουράκια....Ο Μητσοτακης επρεπε απλα να καταδικασει τη βια απο οπου και αν προερχεται και να ευχηθει να κερδισει ο καλυτερος.Οχι να στελνει οπλα και να μας καθιστα εχθρικη χωρα ενω οι Τουρκαλαδες ως φιλικοι δρεπουν τις Ρωσιδες,Λευκορρωσιδες.
Εντελώς μαλάκας...ε ???Ο Μητσοτακης επρεπε απλα να καταδικασει τη βια απο οπου και αν προερχεται και να ευχηθει να κερδισει ο καλυτερος.Οχι να στελνει οπλα και να μας καθιστα εχθρικη χωρα ενω οι Τουρκαλαδες ως φιλικοι δρεπουν τις Ρωσιδες,Λευκορρωσιδες.
To Νεπάλ είναι με τη σωστή μεριά της ιστορίαςΕίμαι κάθετος.
Ουκρανία, μοζαμβίκη και νεπάλ
Η δημοκρατία του κεφαλαίου..εμείς απλά υποστηρίζουμε το κεφάλαιο μας είμαστε απενταροιΤελικα ποιος κερδίζει;
Ο κοντός ή η δημοκρατια;
Να υπενθυμίσουμε ότι Νίκος κ χάρις οί μεγαλύτεροι ιδιοκτητες αεραδικων στον κόσμο ..Που ειναι ο @px7 και οι αλλοι καθυστερημένοι να τον πουν πουτινάκιΝίκος Βαφειάς: Πέτυχε ημερήσιο ναύλο ρεκόρ ύψους $170.000 για να μεταφέρει άνθρακα από τη Ρωσία στην Κίνα | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Ο ναύλος είναι καθ’ όλα νόμιμος αφού οι σχετικές κυρώσεις της ΕΕ δεν έχουν επισημοποιηθεί – οριστικοποιηθείwww.newmoney.gr
Διαβαζωντας αεράδικα οι μπραβοκουληδες θα νομιζουν οτι προκειται για κλανιέςΝα υπενθυμίσουμε ότι Νίκος κ χάρις οί μεγαλύτεροι ιδιοκτητες αεραδικων στον κόσμο ..
Άνθρωποι που βλέπουνν πίσω από την κουρτίνα όταν άλλοι πιστεύουν σε πολέμους το 21 το αιώνα