Νέα

Ρώσικα εστιατόρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kokovikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά σασλίκ,καροτοσαλάτα με μαγιονέζα και σκόρδο,μακαρονάκια στρογγυλά με γέμιση κιμά και απέξω πιπέρι,στρόγγανοφ και άλλα πολύ ωραία εδέσματα μας προσφέρουν οι πανέμορφες και γυναικάρες ρωσίδες που διευθύνουν με αγάπη και μαεστρία την γαστρομαργία μας.Παλιά έτρωγα στης βαλεντίνας στη καλλιθέα,τώρα βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια,ξέρετε μήπως κανα άλλο κατα προτίμηση στα Β.Π.?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
H Βαλεντίνα στην Καλλιθέα είναι κλασική αξία εδώ και χρόνια. Είμαι θαμώνας του μαγαζιού και ξέρω τι λέω πολύ καλά.
έχουνε ανοίξει και άλλα μαγαζία που έχουν παρόμοια κουζίνα, η Βαλεντίνα είναι όμως μοναδική. Τώρα αν υπα΄ρχει κάτι ισάξιο στα Β.Π. δεν ξέρω, νομίζω όμως ότι η απλότητα είναι προνόμιο της φτωχολογιάς. Το γκλαμουρ δεν έχει γεύση μόνο εικόνα και περίπλοκες γευστικές αναλύσεις, κοινός μπούρδες.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Να προσθέσω και το Ουκρανικό Lviv στη Κυψέλη.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τραπεζούντα στη Καλλιθέα ,πολύ καλο πιλάφι Ουζμπεκικό (κάπως μπλοφ το λένε )και εννοείτε ποντιακά :boobies:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πολυ καλο φαινεται,και σχετικα καλες τιμες για γλυφαδα.. :think:
Γιατί στη Γλυφάδα έχει άλλο αέρα ? άλλη γεύση έχουν τα φαγητά ?Αδερφέ θα προτιμούσα Καλλιθέα η Μοσχάτο που δεν είναι πολυτελειας ,όμως ξέρω ότι θα φάω καλά και όχι πανάκριβα ,τους έχουμε κάνει μάγκες όλους .Εγώ κοιτάω τα ορεκτικά και τις σαλάτες από τιμές ,από κει βγάζω συμπέρασμα .Εκεί που λέω εγώ είναι περίπου 50%φτηνότερα .Για Ρωσικα μαγαζιά μιλάμε ,ξυπνάτε .Εδώ τρώμε Πειραϊκή δυο άτομα με 80 ευρώ και σκάμε στο φαγητό εσύ μου λες καλές τιμές .Δηλαδή το ακριβό ποιο είναι κατά τι γνώμη σου ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και ποιός σας είπε ότι Ρωσικό σημαίνει και φτηνό ;

Ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της πόλης όπου έμενα πριν κάποια χρόνια (κάπου στη Δυτική Ευρώπη, δεν θέλω να πω που) ήταν ένα Ρωσικό. Είχε γύρο στα 150 ευρώ το άτομο χωρίς τα κρασιά.
Και βεβαίως χωρίς να πάρεις χαβιάρι.

Θυμάμαι έκανε 70 ευρώ η κουταλιά στο Servuga. Μπορούσες να παραγγείλεις κουταλιά, και όντως σου φέρναν ένα κουτάλι σούπας γεμισμένο με χαβιάρι μέσα σε ένα πολύ περιποιημένο πιάτο με bligny και άλλα.

Καμία σχέση όλα αυτά με το Ραζγκουλάι βέβαια, αλλά μακάρι να υπήρχε ένα πολύ καλό Ρωσικό εστιατόριο στην Αθήνα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και ποιός σας είπε ότι Ρωσικό σημαίνει και φτηνό ;

Ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της πόλης όπου έμενα πριν κάποια χρόνια (κάπου στη Δυτική Ευρώπη, δεν θέλω να πω που) ήταν ένα Ρωσικό. Είχε γύρο στα 150 ευρώ το άτομο χωρίς τα κρασιά.
Και βεβαίως χωρίς να πάρεις χαβιάρι.

Θυμάμαι έκανε 70 ευρώ η κουταλιά στο Servuga. Μπορούσες να παραγγείλεις κουταλιά, και όντως σου φέρναν ένα κουτάλι σούπας γεμισμένο με χαβιάρι μέσα σε ένα πολύ περιποιημένο πιάτο με bligny και άλλα.

Καμία σχέση όλα αυτά με το Ραζγκουλάι βέβαια, αλλά μακάρι να υπήρχε ένα πολύ καλό Ρωσικό εστιατόριο στην Αθήνα.
Δεν είμαι του στιλ ακριβό ετιατόριο και tlp .Δεν είναι οικονομικό το θέμα .Αν είναι από την αλυσίδα τον εστιατοριων του Αμπράμοβιτς  :2funny:,θα συμφωνήσω μαζί σου .Είναι τσάμπα .Όμως εγώ πήγα εκεί που είπα στη Τραπεζούντα ,πολλά άτομα ,φάγαμε τα πάντα και χαβιάρι ,χορέψαμε ποντιακά ,περάσαμε τέλεια .Και η αναλογια ανά άτομο ήταν μια χαρά . ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δεν είμαι του στιλ ακριβό ετιατόριο και tlp .Δεν είναι οικονομικό το θέμα .Αν είναι από την αλυσίδα τον εστιατοριων του Αμπράμοβιτς  :2funny:,θα συμφωνήσω μαζί σου .Είναι τσάμπα .Όμως εγώ πήγα εκεί που είπα στη Τραπεζούντα ,πολλά άτομα ,φάγαμε τα πάντα και χαβιάρι ,χορέψαμε ποντιακά ,περάσαμε τέλεια .Και η αναλογια ανά άτομο ήταν μια χαρά . ;)

Καμία αντίρρηση.
Καλά έκανες.
Εδώ δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας, πληροφορίες ανταλλάζουμε.

Μία επισήμανση μόνο, αν νομίζεις ότι έφαγες χαβιάρι γελιέσαι. Αυγά ρέγγας έφαγες, ή άλλου ψαριού (arvuga και άλλα άσχετα με το χαβιάρι).

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καμία αντίρρηση.
Καλά έκανες.
Εδώ δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας, πληροφορίες ανταλλάζουμε.

Μία επισήμανση μόνο, αν νομίζεις ότι έφαγες χαβιάρι γελιέσαι. Αυγά ρέγγας έφαγες, ή άλλου ψαριού (arvuga και άλλα άσχετα με το χαβιάρι).
Σίγουρα ανταλλάζουμε πληροφορίες ,όμως λέμε και τις άποψης μας .Και ποιος μου λέει ότι στη Γλυφάδα θα φάω γνήσιο χαβιάρι ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και ποιος μου λέει ότι στη Γλυφάδα θα φάω γνήσιο χαβιάρι ;)

Κανένας δεν στο λέει.
Για άλλο εστιατόριο μιλούσα όταν αναφερόμουν στο χαβιάρι.

Αντιθέτως μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις χαβιαρι σε εστιατόριο στην Ελλάδα.

Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για κάποιο εστιατόριο (πχ Σπονδή) ας την πει. Θα το ελέγξω.

OP
OP
K

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχει κι'αλλο ένα πολύ καλό ρώσικο αλλά δεν σας λέω πού είναι γιατί θα μου μπριζολιάσετε το μωρο΄μου. :2funny:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κανένας δεν στο λέει.
Για άλλο εστιατόριο μιλούσα όταν αναφερόμουν στο χαβιάρι.

Αντιθέτως μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις χαβιαρι σε εστιατόριο στην Ελλάδα.

Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για κάποιο εστιατόριο (πχ Σπονδή) ας την πει. Θα το ελέγξω.
σε βρίσκω σωστό ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom