NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
είναι πανάκριβη η τρώγεται ? μην μας κάτσει και στο λαιμόέχει κι'αλλο ένα πολύ καλό ρώσικο αλλά δεν σας λέω πού είναι γιατί θα μου μπριζολιάσετε το μωρο΄μου.
είναι πανάκριβη η τρώγεται ? μην μας κάτσει και στο λαιμόέχει κι'αλλο ένα πολύ καλό ρώσικο αλλά δεν σας λέω πού είναι γιατί θα μου μπριζολιάσετε το μωρο΄μου.
Μαγκες σε αυτο εχω παει, εξαιρετικο αυθεντικο ρωσικο φαγητο απο Ρωσσο σεφ, αλλαΤο Ραζγκουλάι στη Γλυφάδα.
Αυτο που ειναι ρε παιδια ?H Βαλεντίνα στην Καλλιθέα είναι κλασική αξία εδώ και χρόνια.
Σίγουρα ανταλλάζουμε πληροφορίες ,όμως λέμε και τις άποψης μας .Και ποιος μου λέει ότι στη Γλυφάδα θα φάω γνήσιο χαβιάρι ;)
ετσι ειναι. το ραζγκουλιάι ειναι εξαιρετικο αλλα και αρκετα ακριβο..Μαγκες σε αυτο εχω παει, εξαιρετικο αυθεντικο ρωσικο φαγητο απο Ρωσσο σεφ, αλλα
πολυ κωλοπιασιμο, πανω απο πενηνταρικο το κεφαλι.
Παππα Γιώργη μου του Πατριαρχείου της Μοσχας εισαι και εσύ;;;;ετσι ειναι. το ραζγκουλιάι ειναι εξαιρετικο αλλα και αρκετα ακριβο..
ομως, ο χωρος δεν παιζεται σε σχεση με αλλα ρωσικοουκρανικα της αθηνας, το φαγητο επισης και τα ελευθερας βοσκής τεμαχια που σκανε, ειναι για ολα τα γουστα..
ετσι ειναι. το ραζγκουλιάι ειναι εξαιρετικο αλλα και αρκετα ακριβο..
ομως, ο χωρος δεν παιζεται σε σχεση με αλλα ρωσικοουκρανικα της αθηνας, το φαγητο επισης και τα ελευθερας βοσκής τεμαχια που σκανε, ειναι για ολα τα γουστα..
οχι τρικαρδε..Παππα Γιώργη μου του Πατριαρχείου της Μοσχας εισαι και εσύ;;;;
σωστα τα λες. απλα ειναι ακριβοτερο σε σχεση με αλλα. και ναι, να δοκιμασεις, το αξίζει..Το φαΐ όλοι συμφωνείτε ότι είναι πολύ καλό, το περιβάλλον όλοι συμφωνείτε ότι είναι πολύ περιποιημένο, άρα μου φαίνεται πολύ σωστό να είναι και πιο ακριβό.
Μου φαίνεται θα το δοκιμάσω.