sasakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
λες εεε??????? θα το έχω στα υπόψιν στην επόμενη συναντησή μου με την νοσοκόμα μου ;)
την απολειστικη?
λες εεε??????? θα το έχω στα υπόψιν στην επόμενη συναντησή μου με την νοσοκόμα μου ;)
την απολειστικη?
καλησπεριζω ολα τα μελη,τι κανετε φιλοι μου
................. σκέψου μόνος σου δεν μπορώ να τα αποκαλύψω όλαειναι με ταμειο?
γιατι ετσι ?αυτα πρεπει να παιζονται
καλησπερα στα μελη!!!
καλησπερα!που ζουζουνα?βρε καλο μου να κοιτας και τι παραθετω...
καλησπερα!που ζουζουνα?
τοχουμε πει ελευθερη γραφη κανουμε δηλ αν γραψη ο πιτσιλιστισ εσι θα κανισ 10 ορεσ να διορθοσισ οκ!ευχαριστω τουλαχιστον εσυ δεν βαρας οπως ο εκτορ μεχρι να ματωσω!!εκει που ενω εγραφες "μελοι" στο δικο μου ποστ εμφανιζεται ορθογραφημενο.
Δεν γινεται αυτοματη διορθωση ορθογραφικων, εγω τα διορθωνω τοσο καιρο.
δεν εχεις καταλαβει τιποτα?
τοχουμε πει ελευθερη γραφη κανουμε δηλ αν γραψη ο πιτσιλιστισ εσι θα κανισ 10 ορεσ να διορθοσισ
ο πιτσι κανη την πλακα του και δεν ειναι δροσερος του τα πρηξανε αλλωστε και αποχωρησε σχεδον!τι κανης?θα κανω κλασματα του δευτερολεπτου να παρακαμψω το ποστ και να παω στο επομενο.
μ εχεις δει να απαντω στο δροσερο?
ο πιτσι κανει την πλακα του και δεν ειναι δροσερος του τα πρηξανε αλλωστε και αποχωρησε σχεδον!τι κανεις?
εισερχομεθα σε προσωπικα δεδομενα!τυνχανη να γνωριζω σχεδον ολα τα μελοι και τις κορασιδες τους,βρε τι εχω κανη!!!στεναχωριεμαι για τη σχεδον αποχωρηση του δροσερου. (πως ξες οτι δεν ειναι?)
εισερχομεθα σε προσωπικα δεδομενα!τυνχανει να γνωριζω σχεδον ολα τα μελη και τις κορασιδες τους,βρε τι εχω κανει!!!
οχι,αλλα δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα αλλα δες σε τι θρεντ εισαι!εμενα με ξες?
την κορασιδα μου?
το αν εχω και κρυφο γαμια το ξες?
οχι,αλλα δεν με ενδιαφερουν τα προσωπικα αλλα δες σε τι θρεντ εισαι!
εχεις νευρα η εισαι κουρασμενη!!!σορρυ, σε εγκαταλειπω να λες μονος σου καλημερες-καλησπερες και τα συναφη.