sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
νεο θες να τρεχεις ασταματητα ολο το καλοκαιρι?πρόεδρε μου φαίνεται δεν με ξέρεις καλά θα σε βάλω τιμωρία![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
νεο θες να τρεχεις ασταματητα ολο το καλοκαιρι?πρόεδρε μου φαίνεται δεν με ξέρεις καλά θα σε βάλω τιμωρία![]()
![]()
![]()
![]()
νεο θες να τρεχεις ασταματητα ολο το καλοκαιρι?![]()
![]()
![]()
στην ζωη που κανεις τωρα !γιατι μες στον αυγουστο θα αρχιση μια αλλη καλοκαιρινη ζωη σκληρηξέρεις ότι η φετινή θερινή περίοδος για μένα σε λίγες μέρες λαμβάνει τέλος,συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο στην διαθεσή μου για τρεξίματα![]()
![]()
εκει που θα πας θα τον ξεχασεις για λιγο τον ποδογυρο!!!κοίτα τα λόγια σου με μπερδεύουν λίγο αλλά όπως ξέρεις μια ζωή στον ποδόγυρο είμαι δεν θα αλλάξω τώρα ;)
εκει που θα πας θα τον ξεχασεις για λιγο τον ποδογυρο!!!
εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια λενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα ο άνθρωπος λένε γεννιέται δεν έτσι δεν γίνεται στην πορεία ;)
εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια λενε![]()
![]()
![]()
ξερω του πασχα στις 12,οο παρα ενακοντός ψαλμός αλληλουία μιας και είμαι της εκκλησίας άνθρωπος![]()
![]()
ξερω του πασχα στις 12,οο παρα ενα![]()
![]()
![]()
δενπειραζη εμεις να μαστε καλα και θα ξαναπαμε!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φέτος δεν πήγα ήμουνα κρεββατωμένος ;)
δενπειραζη εμεις να μαστε καλα και θα ξαναπαμε!!
μπα και αυτο σχετικο ειναι γιατι και η πορδη θεωρητε υγειατο ξέρω πρόεδρε μόνο τα φασόλια πειράζουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα και αυτο σχετικο ειναι γιατι και η πορδη θεωρητε υγεια![]()
![]()
![]()
![]()
σωστα,τρως βηχης κλανης δεν εχεις φοβο να πεθανεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και το ρέψιμο επίσης![]()
![]()
ξέρεις ότι η φετινή θερινή περίοδος για μένα σε λίγες μέρες λαμβάνει τέλος,συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο στην διαθεσή μου για τρεξίματα![]()
![]()
εκει που θα πας θα τον ξεχασεις για λιγο τον ποδογυρο!!!
Mονο για κραιπαλες βρισκεις χρονο να τρεξεις![]()
![]()
![]()
Ρε θα πηξει η μουνα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()