master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Φαε πρωτα μεμακο,και μετα ελα να μου πεις ποιο φαι ειναι καλυτερο. ;)μπααααα......
δε παιζει με την καμια! ;) και σε βαζω στοιχημα οτι θελεις ...
Φαε πρωτα μεμακο,και μετα ελα να μου πεις ποιο φαι ειναι καλυτερο. ;)μπααααα......
δε παιζει με την καμια! ;) και σε βαζω στοιχημα οτι θελεις ...
ρε μπουλη, αμα σου λεω κατι κανε τουμπεκι ;) κατι παραπανω ξερω απο σενα...Φαε πρωτα μεμακο,και μετα ελα να μου πεις ποιο φαι ειναι καλυτερο. ;)
Τυπε,απο εμενα δεν παιζει να ξερεις παραπανω στο θεμα γυναικας.Δεν ειναι κινεζακια αυτα που λες,ειναι ρωσσακια με ανατολιτικο λουκ...ρε μπουλη, αμα σου λεω κατι κανε τουμπεκι ;) κατι παραπανω ξερω απο σενα...
οσο για το φαϊ, μια χαρα ρωσσοκινεζακια εχει στο βλαδιβοστοκ και τα περιχωρα ;) αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα....
εγω δεν ειμαι μαστερ για να ξερω τα παντα (ειτε σκετος ειτε 21)Τυπε,απο εμενα δεν παιζει να ξερεις παραπανω στο θεμα γυναικας.Δεν ειναι κινεζακια αυτα που λες,ειναι ρωσσακια με ανατολιτικο λουκ...
Αν εχεις χρημα,ελα μαζι το χειμωνα να κανουμε μια αποστολη προς Χονγκ Κονγ,κινα η ταυλανδη,να παρεις γευση. ;)
θα τον παρουμε και αυτον μαζι μας ρε.εγω δεν ειμαι μαστερ για να ξερω τα παντα (ειτε σκετος ειτε 21)
μιλω μονο για αυτα που ξερω απολυτα....και το θεμα ηταν ο πιτσι αν δε κανω λαθος ;)
κουβεντα να γινεται ρε,λιγοι εχουν μεινει πια που πανε τις ρωσσιδες,το μαθανε το εργο πλεον.Αρε μαστερ στο ιδιο εργο θεατης,μεσα στους ρωσσιδοφιλους λες παπαριες οπως παντα.
Εμεις που θελαμε ρωσσιδες εχουμε ολοι απο μια,αυτες οι κινεζες που ειναι?κουβεντα να γινεται ρε,λιγοι εχουν μεινει πια που πανε τις ρωσσιδες,το μαθανε το εργο πλεον.
Εκεινοι βλεπουν,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου οτι πρεπη ολοι να γραφουν στο σαιτ!Δες πχ.ο πιτσιλιστης που εφτιαξε το θρεντ ειναι μεσα,τον βλεπης να γραφη?απλα διαβαζη,για το λογο οτι δεν θελη να του σπανε τα παπαρια κατι κοπανοι και μπαινη στην διαδικασια να συζηταη 10 ωρες,σεβαστες οι αποψης καθενος,αλλα δεν μπαινουμε στην διαδικασια να αλλαξουμε τα πιστευω του αλλου,ουτε μπαινουμε σε αντιπαραθεση για να πισουμε τον αλλο οτι εμεις εχουμε δικιο!Που βλεπεις τους φαν?
Εκεινοι βλεπουν,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου οτι πρεπη ολοι μνα γραφουν στο σαιτ!
Ενταξη αυτο λεω οτι πρεπη να αλλαξης τον τροπο σκεψης,ειναι απαραιτητο να μπουν ολοι τωρα?24 ωρες εχη η ημερα,δες παραπανω απαντηση!4 μελη βλεπουν. εγω εσυ ο μαστερ και ολο και κανενας αλλος θα πατησε το κουμπακι κατα λάθος.
που τους βλεπεις τους αλλους??
Χαβαλες να γινετε,εμεις οτι θελουμε τα λεμε απο το τηλ.ετσι και αλλιως καποια ψυχη ειπε καποτε τι θελετε και τα λετε εδω μεσα/για αυτο υπαρχουν και τα τηλ.και σεβαστηκαμε την αποψη της .Αλλα αν δεν αρεση σε εσας μην μπαινετε μεσα και γραφετε και απαντατε!τι βλεπουν τα βιντεακια που αναρτας?ετσι και αλλιως δεν εχει καποια αλλη ουσια το παρον θρεντ.