Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Φαε πρωτα μεμακο,και μετα ελα να μου πεις ποιο φαι ειναι καλυτερο. ;)
ρε μπουλη, αμα σου λεω κατι κανε τουμπεκι ;) κατι παραπανω ξερω απο σενα...

οσο για το φαϊ, μια χαρα ρωσσοκινεζακια εχει στο βλαδιβοστοκ και τα περιχωρα ;) αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μπουλη, αμα σου λεω κατι κανε τουμπεκι ;) κατι παραπανω ξερω απο σενα...

οσο για το φαϊ, μια χαρα ρωσσοκινεζακια εχει στο βλαδιβοστοκ και τα περιχωρα ;) αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα....
Τυπε,απο εμενα δεν παιζει να ξερεις παραπανω στο θεμα γυναικας.Δεν ειναι κινεζακια αυτα που λες,ειναι ρωσσακια με ανατολιτικο λουκ...
Αν εχεις χρημα,ελα μαζι το χειμωνα να κανουμε μια αποστολη προς Χονγκ Κονγ,κινα η ταυλανδη,να παρεις γευση. ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τυπε,απο εμενα δεν παιζει να ξερεις παραπανω στο θεμα γυναικας.Δεν ειναι κινεζακια αυτα που λες,ειναι ρωσσακια με ανατολιτικο λουκ...
Αν εχεις χρημα,ελα μαζι το χειμωνα να κανουμε μια αποστολη προς Χονγκ Κονγ,κινα η ταυλανδη,να παρεις γευση. ;)
εγω δεν ειμαι μαστερ για να ξερω τα παντα (ειτε σκετος ειτε 21)  :2funny:

μιλω μονο για αυτα που ξερω απολυτα....και το θεμα ηταν ο πιτσι αν δε κανω λαθος ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν ειμαι μαστερ για να ξερω τα παντα (ειτε σκετος ειτε 21)  :2funny:

μιλω μονο για αυτα που ξερω απολυτα....και το θεμα ηταν ο πιτσι αν δε κανω λαθος ;)
θα τον παρουμε και αυτον μαζι μας ρε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αρε μαστερ στο ιδιο εργο θεατης,μεσα στους ρωσσιδοφιλους λες παπαριες οπως παντα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρε μαστερ στο ιδιο εργο θεατης,μεσα στους ρωσσιδοφιλους λες παπαριες οπως παντα.
κουβεντα να γινεται ρε,λιγοι εχουν μεινει πια που πανε τις ρωσσιδες,το μαθανε το εργο πλεον.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κουβεντα να γινεται ρε,λιγοι εχουν μεινει πια που πανε τις ρωσσιδες,το μαθανε το εργο πλεον.
Εμεις που θελαμε ρωσσιδες εχουμε ολοι απο μια,αυτες οι κινεζες που ειναι?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα στους φαν!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που βλεπεις τους φαν? :think: :think:

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λαέ μου!

funny-pictures-say-anything-squirrel.jpg

Το βυζάν είχε πιο πολλούς φαν!

%CE%B2%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD.bmp

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Που βλεπεις τους φαν? :think: :think:
Εκεινοι βλεπουν,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου οτι πρεπη ολοι να γραφουν στο σαιτ!Δες πχ.ο πιτσιλιστης που εφτιαξε το θρεντ ειναι μεσα,τον βλεπης να γραφη?απλα διαβαζη,για το λογο οτι δεν θελη να του σπανε τα παπαρια κατι κοπανοι και μπαινη στην διαδικασια να συζηταη 10 ωρες,σεβαστες οι αποψης καθενος,αλλα δεν μπαινουμε στην διαδικασια να αλλαξουμε τα πιστευω του αλλου,ουτε μπαινουμε σε αντιπαραθεση για να πισουμε τον αλλο οτι εμεις εχουμε δικιο!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εκεινοι βλεπουν,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου οτι πρεπη ολοι μνα γραφουν στο σαιτ!

4 μελη βλεπουν. εγω εσυ ο μαστερ και ολο και κανενας αλλος θα πατησε το κουμπακι κατα λάθος.
που τους βλεπεις τους αλλους??

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
4 μελη βλεπουν. εγω εσυ ο μαστερ και ολο και κανενας αλλος θα πατησε το κουμπακι κατα λάθος.
που τους βλεπεις τους αλλους??
Ενταξη αυτο λεω οτι πρεπη να αλλαξης τον τροπο σκεψης,ειναι απαραιτητο να μπουν ολοι τωρα?24 ωρες εχη η ημερα,δες παραπανω απαντηση!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι βλεπουν τα βιντεακια που αναρτας?ετσι και αλλιως δεν εχει καποια αλλη ουσια το παρον θρεντ.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι βλεπουν τα βιντεακια που αναρτας?ετσι και αλλιως δεν εχει καποια αλλη ουσια το παρον θρεντ.
Χαβαλες να γινετε,εμεις οτι θελουμε τα λεμε απο το τηλ.ετσι και αλλιως καποια ψυχη ειπε καποτε τι θελετε και τα λετε εδω μεσα/για αυτο υπαρχουν και τα τηλ.και σεβαστηκαμε την αποψη της :grin:.Αλλα αν δεν αρεση σε εσας μην μπαινετε μεσα και γραφετε και απαντατε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom