on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Πσσσσσσσσσσσσ θα του το πο!δεν εκανε καλη δουλεια πες του.
Μην λες παπαριες μαστερακο,ολοι βλεπουν ετσι ειναι η συμφωνια,η γυναικα μου ειναι ρωσσιδαρε σωτο δεν εχεις βαρεθει?μονος σου εχεις απομεινει.και που να ειχες και γκομενα ρωσσιδα.
Μην λες παπαριες μαστερακο,ολοι βλεπουν ετσι ειναι η συμφωνια,η γυναικα μου ειναι ρωσσιδα
Νομιζα οτι θα κοκκινιζες τις τελευταιες λεξης ,για αυτο με εκαναν προεδρο,καποιος πρεπη να εχη την ευθηνη !Ετσι και αλλιως ολα οι ρωσσιδοφιλοι ειναι μεσα και ποσταρουν.μιλας με γριφους γέροντα...
αυτη το ξερει τυπε?οτι ειναι και ρωσσιδα,αλλα πιο πολυ οτι ειναι γυναικα σου;Μην λες παπαριες μαστερακο,ολοι βλεπουν ετσι ειναι η συμφωνια,η γυναικα μου ειναι ρωσσιδα
Παρα πολυ καλααυτη το ξερει τυπε?οτι ειναι και ρωσσιδα,αλλα πιο πολυ οτι ειναι γυναικα σου;
καλα τυπε ζησε το ονειρο σου,μην στο χαλαμε εμεις.Παρα πολυ καλα
Ζησε εσυ στο δικο σου ονειρο εγω περναω μια χαρα και το ξερουν ολα τα παιδια με τα ρωσσιδακια τους εσυ ζεις διαδυκτιακα!!!καλα τυπε ζησε το ονειρο σου,μην στο χαλαμε εμεις.
patsimu ti gavaris mat?πασολ να χουι!!!!!!!!!
πιτσι,ντομπρι βετσερ,ντουρακ μαστερ21?patsimu ti gavaris mat?
Ντομπρι βετσερ,κακ ντελα?patsimu ti gavaris mat?
πιτσι ετοιμασου να σε παρω ταυλανδη τον χειμωνα.μετα θα βλεπεις ρωσσιδα και θα την φτυνεις.patsimu ti gavaris mat?
μπααααα......πιτσι ετοιμασου να σε παρω ταυλανδη τον χειμωνα.μετα θα βλεπεις ρωσσιδα και θα την φτυνεις.
Σιγα τα αβγα,εδω το νησι ειναι γεματο,ασε που ο πιτσι ειναι σταθερα ρωσσιδοφιλος!πιτσι ετοιμασου να σε παρω ταυλανδη τον χειμωνα.μετα θα βλεπεις ρωσσιδα και θα την φτυνεις.