οχι,εχουμε διαφορα στην ωρα μην το ξεχνας η μαθετο καμια ωριτσα μιλαω αλλα ο γκοογκλης μαλακιζετε ευτηχως αρκετα τα καταλαβαινω μονος μου!!!
στο έχω ξαναπεί ο γούγλης είναι για το πέος τελείως
οχι,εχουμε διαφορα στην ωρα μην το ξεχνας η μαθετο καμια ωριτσα μιλαω αλλα ο γκοογκλης μαλακιζετε ευτηχως αρκετα τα καταλαβαινω μονος μου!!!
ενταξη απλα δεν καταλαβαινη νοηματα βαζη μια μεταφραση στις λεξεις!στο έχω ξαναπεί ο γούγλης είναι για το πέος τελείως
ενταξη απλα δεν καταλαβαινη νοηματα βαζη μια μεταφραση στις λεξεις!
ετσι ειναι να φανταστης οτι δεν μεταφραζη το γραφω στα ελληνικα με το πως προφερετε η λεξη στα ρωσικα και ετσι την ψιλοβγαζη!δεν έχει συντακτικό καθόλου και μεταφράζει λέξη προς λέξη χωρίς να αποδίδει το σωστό νόημα στην πρόταση
εσενα σε περιμενο ακομα στι πιατσα.πού ειναι μωρε ο πιτσιλισμένος ????
εξυπνη και χρησιμη ιδεα πιτσιλιστη!!!προεδρε ανιξε θρεντ να βοιθαμε οσουσ μιλανε με ροσιδεσ,να τουσ κανουμε τισ μεταφρασεισ,να τουσ γραφουμε κιμενα.κ γενικα να βοιθαμε σιναγονιστεσ στο θεμα μεταφρασεισ ,γιατι μερικεσ ροσιδεσ δε ξερουν αγλικα.οποτε ποσ θα μιλαν οι σιναγονιστεσ μαζι τουσ?πρεπει να βοιθαμε.
ειμαι πολυ φορτωμενος με τα 4 θρεντ και το σκαιπ τωρα ουτε εμενα προλαβαινω να βοηθησωπροεδρε ανιξε θρεντ να βοιθαμε οσουσ μιλανε με ροσιδεσ,να τουσ κανουμε τισ μεταφρασεισ,να τουσ γραφουμε κιμενα.κ γενικα να βοιθαμε σιναγονιστεσ στο θεμα μεταφρασεισ ,γιατι μερικεσ ροσιδεσ δε ξερουν αγλικα.οποτε ποσ θα μιλαν οι σιναγονιστεσ μαζι τουσ?πρεπει να βοιθαμε.
Πάντοτε πρωτοπόρος αρχηγέ!προεδρε ανιξε θρεντ να βοιθαμε οσουσ μιλανε με ροσιδεσ,να τουσ κανουμε τισ μεταφρασεισ,να τουσ γραφουμε κιμενα.κ γενικα να βοιθαμε σιναγονιστεσ στο θεμα μεταφρασεισ ,γιατι μερικεσ ροσιδεσ δε ξερουν αγλικα.οποτε ποσ θα μιλαν οι σιναγονιστεσ μαζι τουσ?πρεπει να βοιθαμε.
εσενα σε περιμενο ακομα στι πιατσα.
αλλα μονο απο μεσα εδο ξερισ να μιλασ.εκ του ασφαλουσ.ακομα περιμενο να πραγματοποιεισεισ οσα ειπεσ.
καθε βραδι κατεβενο πιατσα.ειμαι ετιμοσ.σε περιμενο.αστα λα βιστα κοτοπουλακι.
ι πιατσα ειναι βρομικι οσο δε παι αλο.θα ειμαστε οι διο μασ.δε σε σοζι κανενα δροσερο πορνοπακι.ετιμασου.
θα εινια μεγαλι νιχτα.εφιαλτισ.σε περιμενο στι πιατσα.αστα να βιστα κοτοπουλο.
ο προεδρος μιλαει πολλες γλωσσες μπρε δεν χανετεάρχοντα πίτσι που είσαι....βοήθησε λίγο τον πρόεδρο στο σκαιπ έχει μπλέξει τα μπούτια του
ο προεδρος μιλαει πολλες γλωσσες μπρε δεν χανετε
πού ειναι μωρε ο πιτσιλισμένος ????
οχι μια χαρα τα παω απλα προσπαθω να γραφω ηλιθια για να μεταφραση σωστα ετσι καταλαβαινηέχεις χαθεί στην λειτουργία του σκαιπ όμως
οχι μια χαρα τα παω απλα προσπαθω να γραφω ηλιθια για να μεταφραση σωστα ετσι καταλαβαινη
παντα βρισκω τι λυση λεμε
έχεις βρει τα κουμπιά του γούγλη μου φαίνεται