Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οχι,εχουμε διαφορα στην ωρα μην το ξεχνας η μαθετο καμια ωριτσα μιλαω αλλα ο γκοογκλης μαλακιζετε ευτηχως αρκετα τα καταλαβαινω μονος μου!!!

στο έχω ξαναπεί ο γούγλης είναι για το πέος τελείως  :jerking: :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ενταξη απλα δεν καταλαβαινη νοηματα βαζη μια μεταφραση στις λεξεις!

δεν έχει συντακτικό καθόλου και μεταφράζει λέξη προς λέξη χωρίς να αποδίδει το σωστό νόημα στην πρόταση :( :(

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν έχει συντακτικό καθόλου και μεταφράζει λέξη προς λέξη χωρίς να αποδίδει το σωστό νόημα στην πρόταση :( :(
ετσι ειναι να φανταστης οτι δεν μεταφραζη το γραφω στα ελληνικα με το πως προφερετε η λεξη στα ρωσικα και ετσι την ψιλοβγαζη!

Επισκέπτης
πού ειναι μωρε ο πιτσιλισμένος ????  :)
εσενα σε περιμενο ακομα στι πιατσα.
αλλα μονο απο μεσα εδο ξερισ να μιλασ.εκ του ασφαλουσ.ακομα περιμενο να πραγματοποιεισεισ οσα ειπεσ.
καθε βραδι κατεβενο πιατσα.ειμαι ετιμοσ.σε περιμενο.αστα λα βιστα κοτοπουλακι.
ι πιατσα ειναι βρομικι οσο δε παι αλο.θα ειμαστε οι διο μασ.δε σε σοζι κανενα δροσερο πορνοπακι.ετιμασου.
θα εινια μεγαλι νιχτα.εφιαλτισ.σε περιμενο στι πιατσα.αστα να βιστα κοτοπουλο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου πιτσι!!!

Επισκέπτης
προεδρε ανιξε θρεντ να βοιθαμε οσουσ μιλανε με ροσιδεσ,να τουσ κανουμε τισ μεταφρασεισ,να τουσ γραφουμε κιμενα.κ γενικα να βοιθαμε σιναγονιστεσ στο θεμα μεταφρασεισ ,γιατι μερικεσ ροσιδεσ δε ξερουν αγλικα.οποτε ποσ θα μιλαν οι σιναγονιστεσ μαζι τουσ?πρεπει να βοιθαμε.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
προεδρε ανιξε θρεντ να βοιθαμε οσουσ μιλανε με ροσιδεσ,να τουσ κανουμε τισ μεταφρασεισ,να τουσ γραφουμε κιμενα.κ γενικα να βοιθαμε σιναγονιστεσ στο θεμα μεταφρασεισ ,γιατι μερικεσ ροσιδεσ δε ξερουν αγλικα.οποτε ποσ θα μιλαν οι σιναγονιστεσ μαζι τουσ?πρεπει να βοιθαμε.
εξυπνη και χρησιμη ιδεα πιτσιλιστη!!!
μπραβο!!!!
αντε , οσοι μιλανε ρωσσικα να βοηθησουν!!!
μην τεμπελιαζετε!!!

Επισκέπτης
νομιζο ιπαρχι ενα σχετικο θεμα .δε θιμαμε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειμαι πολυ φορτωμενος με τα 4 θρεντ και το σκαιπ τωρα ουτε εμενα προλαβαινω να βοηθησω :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δεν πρεπει να υπαρχει παρομοιο..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πάντοτε πρωτοπόρος αρχηγέ!
Για αυτό και γώ και πάρα πολοί σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε!!!

Χαρασό ντόμπρί Πίτσι.

Пици очень велико.
Да здравствует Пици! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσενα σε περιμενο ακομα στι πιατσα.
αλλα μονο απο μεσα εδο ξερισ να μιλασ.εκ του ασφαλουσ.ακομα περιμενο να πραγματοποιεισεισ οσα ειπεσ.
καθε βραδι κατεβενο πιατσα.ειμαι ετιμοσ.σε περιμενο.αστα λα βιστα κοτοπουλακι.
ι πιατσα ειναι βρομικι οσο δε παι αλο.θα ειμαστε οι διο μασ.δε σε σοζι κανενα δροσερο πορνοπακι.ετιμασου.
θα εινια μεγαλι νιχτα.εφιαλτισ.σε περιμενο στι πιατσα.αστα να βιστα κοτοπουλο.

τσιτσιναρα μου τι εγινε? παραιτηθηκες?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
άρχοντα πίτσι που είσαι....βοήθησε λίγο τον πρόεδρο στο σκαιπ έχει μπλέξει τα μπούτια του  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom